Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaza hakkında bilgi
powerfuL
08-06-2012, 18:53
mrb arkadaslar bugun bır arkadasım vw caddy le ısıkta duran bır araca durmayıp arkadan cok hafıf carpmıs zaten ondekı kamıl ısıgı gectıkten sonra durdugu ıcın olmus her neyse caddy de kazaya aıt en ufak bır kırılma cızılme dahı yok ama 2 aırbag da acılmıs bu nasıl ıstır vuran yerı zaten on tampon ne kırık var ne cızık dıger aractada hıc bır sey yok arac hasar almadan havayastıklarının acılması normalmı bununla ılgılı bır sıkayette bulunabılırmıyız ayrıca vw lıberty sıgortalı bu sıgorta hava yastıgını karsılıyormu bu ıslerı hıc bılmıyorum yardımcı olucaklara sımdıden tesekkur ederım
onursumer
08-06-2012, 19:05
hava yastıkları civalı akselometre ile çalışıyor diye biliyorum ben
haliyle vurduğun suratten çok ivme hız kaybı ile bağlantılı açıldığından yavaşta olsa açılabilmesi mümkün
kaskoda ayrıca karşılaması lazım hasarı :)
bLackModeL
08-06-2012, 19:10
darbeyi algılayan sensorler sayesınde icraata gecer tam sensor noktasından dokundu galıba aracınız gecmıs olsun kasko karsılıcaktık buyuk bı ıhtımal
Aynısını bizde yaşadık hyundai coupe ön tamponda sadece çizik oluştu 2 airbag açtık.
Tutanak tutulduysa ehliyet varsa alkol yoksa tabikide karşılar.
Emre İlbi
08-06-2012, 20:52
kusura bakmayın, aklıma bu video geldi :D
Aunt Hit The Bag and Air Bag Was Opened | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?v=302050923177162)
bu arada kasko varsa hiç uğraşmayın :)
darbeyi algılayan sensorler sayesınde icraata gecer tam sensor noktasından dokundu galıba aracınız gecmıs olsun kasko karsılıcaktık buyuk bı ıhtımal
Tamponun içinde darbe algılayan bir sensör yok mağlesef.
Arabayı uzun zincir ile duvara bağlayıp hareket edin. 50 km hız ile bile zincir bitip zank diye durunca hiçbiryere vurmasanızda airbag açılır.