Orijinalini görmek için tıklayınız : rx-8 bilgilendirme
umut onatoglu
11-06-2012, 09:07
arkadaslar araci almayi dusunuyoruz ama rx8 hakkinda bilgim yok nasil bir aractir?moda uygunmudur? bilgisi olan arkadaslarin yardimini bekliyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2011-mazda-rx8-hiz-tutku-adrenalin-performans-6500-kmde-88488697/detay#
gokcell13
12-06-2012, 19:49
Aracı kotulemek anlamında söylemiyorum , arkadasımla muhabbet sırasında konusmustuk.Bundan onceki kasa rx8 sahibi idi.Arabanın arkasında motor yağı ile beraber geziyordu.Ciddi sekilde yag eksiltme problemi vardı.Ayrıca cok sıkıstırdıgı zamanlarda motor korumaya alıyormus kendını.
fatihcakin
12-06-2012, 20:09
Aracı kotulemek anlamında söylemiyorum , arkadasımla muhabbet sırasında konusmustuk.Bundan onceki kasa rx8 sahibi idi.Arabanın arkasında motor yağı ile beraber geziyordu.Ciddi sekilde yag eksiltme problemi vardı.Ayrıca cok sıkıstırdıgı zamanlarda motor korumaya alıyormus kendını.
Hurafeler yüzünden insanların başına neler geliyor neler,
mazda kültürünün büyük bir bölümünü rotary motor oluşturur. Önce bununla ilgili bişeyler okuyup karar verirsen araç daha da aklına yatar bağlanırsın ya da vazgeçersin zevk meselesi. Ayrı bir şefkat özen ister rotary. sen onun sırtını kaşırsan oda senin sırtını kaşır.
Yiğit G.
12-06-2012, 21:08
Bismillah yine yeni birsey duydum 8 ile ilgili , hurafeler arabasi :)
timucintt
12-06-2012, 22:04
Nedir bu Rotorlardan çekemediğiniz.... almayın s2000 alın....
Bu araca sahip olmak öyle kolay değil.Araştırdıklarıma göre konuşuyorum her şeyden önce bu araç hakkında detaylı yeterli bir tecrübeye sahip olunmalı ve aynı zamanda aldığınızda sonraki oluşabilecek sorunları ustasından kullanıcısından bilgi alınmalı.Öyle 3-5 yerden öğrendiklerinizi duyduklarınızı uygularsanız araç adamı mezara gömer.Yoksa düzenli bilinçli kullanılırsa rx8 ömürlük taş gibi arabadır.
bu kadar korkulacak birşey yok yağını biraz daha hassas kontrol et yeter :) geriye kalanlar bir spor araçta ne yapman gerekiyorsa o zaten.
umut onatoglu
16-06-2012, 17:34
Arkadaslar arabayi aldik 2011 model beyaz 6000 kmde cok farkli bir dunyaymis gercekten rx8 asik olduk arabaya
bende bizi rx8 hakkında bilgilendireceksiniz diye girdim konuya :)
neyse hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.
extreme__
16-06-2012, 18:06
Hayırlı olsun arkadaşınkini kullandım bende çok hoş bir araçtı vites aralıkları çok kısa hasta oldum :)
Hayırlı olsun araç hakkında deneyimlerinizi paylaşırsanız hurafeler yok olmuş olur.
Emir_b16a
16-06-2012, 18:25
bakarsan bağ olur bakmazsan dik koy üstüne otur :D
Hayırlı olsun araç hakkında deneyimlerinizi paylaşırsanız hurafeler yok olmuş olur.
Aynen öyle.Sırf kafam rahat olsun diye gittim başka araç aldım bu tür uğraşlara girmemek adına sıkıntı problem durumu varmı
umut onatoglu
16-06-2012, 18:38
Herkese teskkurler araba gercekten bekledigimden guzelmis ilk gun yanlamayi fazla abarttim heralde fena koktu araba
umut onatoglu
16-06-2012, 18:39
bende bizi rx8 hakkında bilgilendireceksiniz diye girdim konuya :)
neyse hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.
Biz dahaa yeniyiz tecrubeliler paylasir ins :)
murat_ileri
16-06-2012, 18:47
Herkese teskkurler araba gercekten bekledigimden guzelmis ilk gun yanlamayi fazla abarttim heralde fena koktu araba
arabanızın değerini bilin, hayırlı olsun. daha önceki sahibindeyken yolda bir çok defa karşılaşmıştım, aracı üzmeden yavaş yavaş kullanırken görürdüm.
Ben Rx-8 alırken ne paylaşım yapan nede bilgi veren araç sahipleri vardı artık şanslı herkes bir grubumuz var ve Rx-8'ler hakkında iyi kötü bilinçli şekilde yardımlaşıyoruz.. Rotary ustalarımız ve forumumuzda mevcut yardım isteyenlere elimizden geldiğince önyargılarını buluşmalarımızda araçları inceleyerek kafanızdaki soru işaretlerinizi yok edebiliriz.
Egsoz yaptığım zaman ''motor yakarsın'' diyorlardı :D Custom şekilde headers dahi yaptım sonuçta yanma yok patlama çatlama yok :) çok şükür.. Önyargılı olmamak gerek merakınız varsa üzerine gidin araştırın.
Yağ değiştirmek arabanın altına yatmak keyif veriyorsa merak uyandırır hissiyatınızı artırıyor rotary motor.
Aynen öyle dediklerinize katılıyorum.Burada aracı alan arkadaş hayırlı olsun kazasız belasız binersiniz.
COOLFEAR
16-06-2012, 21:20
Yanlarken dscyi kapat sonra diff kirma :)
AtmoSpheriC
16-06-2012, 21:37
hayırlı olsun :) ilk izlenimlerinizi alalım :D
umut onatoglu
16-06-2012, 23:09
arabanızın değerini bilin, hayırlı olsun. daha önceki sahibindeyken yolda bir çok defa karşılaşmıştım, aracı üzmeden yavaş yavaş kullanırken görürdüm.
Eski sahibini bilmemde yeni sahibide oyle kullaniyor ama bugun canini aldim bn onun
umut onatoglu
16-06-2012, 23:11
hayırlı olsun :) ilk izlenimlerinizi alalım :D
Soyle soyleyim bir VAG ci olarak aklim kaymadi diil japona cok basarili bir alet
umut onatoglu
16-06-2012, 23:14
Yanlarken dscyi kapat sonra diff kirma :)
Dsc on iken aciyorum zaten arabaya koti sesler geliyor