Orijinalini görmek için tıklayınız : Köprüden parasız geçmek için düzenek
istanbul’da aracına taktırdığı özel düzenekle köprüden para ödemeden geçen sürücü yakayı ele verdi.
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2012/06/11/kopruden-parasiz-gecmek-icin-duzenek-yaptirmis-2343200.Jpeg
Köprüden parasız geçmek için düzenek yaptırmış
Boğaz köprülerinden geçiş ücreti ödememek için aracına monte ettirdiği düzenekle, OGS gişelerinden kaçak geçen sürücü, trafik ekipleri tarafından yakalandı. Gişeden geçiş sırasında uzaktan kumanda ile aracın plakasını kapatarak kaçak geçiş yapan sürücünün defalarca kaçak geçiş yaptığı tespit edildi. Daha önce ehliyetine el konulan sürücüye ehliyetsiz araç kullanmak ve dolandırıcılıktan işlem yapılacağı bildirildi.
Böyle düzenek yaptırmayı düşünenlerin hayalleri suya düşmüştür :D:D
Aramızda böyle düzeneğe sahip olanlar varsa veya farklı yöntemlere sahip olanlar dikkat etmeli dolandırıcılıktan işlem görebilirler sakata gelmeyin:icon_tup: :D
bu hiçtiyse kendi plakasını kapatıyo , gözümle gördüm gişeden once durup kenarda sahte plaka takıyolardı
arkadaş bari şahinle falan geç de yakalanma :) geçtiği arabaya bak istanbulda kaç tane vardır ki :D
golfcu0101
11-06-2012, 18:30
vay uyanık:D
Uyanık değil bildiğin salakmış.Altındaki arabaya bak o arabadan kaç tane varki :)
golfcu0101
11-06-2012, 18:33
anla işte kendini çok zeki ve uyanık sanan ama salan önde gidenleri olur ya buda öle bişi:D
TolgaCtk
11-06-2012, 18:33
yok artik :D
Hem 1.kopruden gecmistir hemde o arabayla gecmesi bitirmis.
2.kopruden gecse normal bir arabayla o kamyonlarin arasinda bulmalari zor olurdu.
Ayrica plakasiz gecen araba 2.koprude cok...
Blackbird
11-06-2012, 18:35
Çok film izlemiş bu :) istanbul küçük öperler. :D
o araba ne ? cıkaramadım
Araç Smart adam Mal :D
nemonomani
11-06-2012, 18:40
dostlar bu sistemi ebayda gördüm çok güzel üstten perde iniyo bir daha bulamadım bulanların link atması rica olunur
Arkadaş devletden kaçilirmi :)men kendi ogs ile geçerken bile tirsiyom kaçak geçiş yazacak diye:)
Arac smart , zaten istanbulda 50 tane ya var ya yok. Metalik mavi kaplama ki bu renk smart istanbulda tek. Araci ben en az gunde 1 kere goruyorum anadolu yakasinda. Cadde de atasehirde falan piyasa yapar surekli ustunu acip. Polisten kacip beni yakalayin diye bagiran adam.
lupo sandım yaw :D ama adamda haklı s500 le aynı köprü üçreti veriyor :D
Zekasıyla Aracıın Boyutları aynı orantıda olmuş :D
freelife
11-06-2012, 18:56
dostlar bu sistemi ebayda gördüm çok güzel üstten perde iniyo bir daha bulamadım bulanların link atması rica olunur
ben bundan elif tuningte ilk görmüştüm 250 tl di sanırım ..
COOLFEAR
11-06-2012, 18:59
adamin yaptigi ayipta suda var kopru parasini cikarinca belesh denmedimi?
freelife
11-06-2012, 19:01
köprü parayı çıkartamıyorki her yl bakım her yıl bakım, birde haberlerde uzamanlar köprünün durumu çok kötü diyor nasıl bakım yapılıyorsa :)
taxı fılmını ornek almıs :)
hahahahahha süper :D
darkmoon
11-06-2012, 19:36
bazı amerikan filmlerinde dönüyorya plaka o en güzeli yapıcan öyle 3 lü sistem içerden basıcan dönücek plaka basıcan dönücek plaka :)
ne boktan insanlar var ya para için neleri göze alıyorlar.
bugramutlu
11-06-2012, 19:53
köprü parayı çıkartamıyorki her yl bakım her yıl bakım, birde haberlerde uzamanlar köprünün durumu çok kötü diyor nasıl bakım yapılıyorsa :)
çıkartma mı köprüler parayı resmen basıyo. metrobüsün bie org si olduğunu düşünürsek siz hesap edin o paraya kaç köprü yapılıp ne bakımlar yapılır. bu arada damda hakkatten aranmış bari arada normal geçte çakmasınlar.
SULTANOGLU
11-06-2012, 19:54
ahahahahahhahaaha :D ulan hm gazlasa kacabilinecek bir aeabada degl :D adam hem yakitta hemde kopru parasinda ekonominin dibine vurmus :D arac bide lpg li ise bos mezar aramaya gidiyordur :D efsane bir sistem ama turkpolisi affetmez yakalar sonra o plakayi adamin kicina takar tusa basar basar acar :D
darkmoon
11-06-2012, 19:57
yalnız gülüyoruzda dolandırıcılıkdan ağır bir ceza yiyicekdir.. öyle kolay kolay salmazlar.. çünkü basit bir ceza verirlerse çok insan yüreklenir bu tip yöntemlere o yüzden bence ibreti aleme ders olsun diye ağır bir cezai yaptırım vericeklerdir.. madem böyle bir derdi var motorsiklet alsaymış.
arac birde mavi direk dikat cekiyor kaldıki sürekli geciyorsa ortalama gecis saatleride bellidir tabi direk yakayı ele vericek sıgır :D
siciline işlenirse bir daha köprüden geçmez :D:D
CasabLanca
11-06-2012, 22:41
bu sistemi ilk haberlerde görmüştüm geçen sene italyada mafya üyeleri kullanıyormuş :D
valla istanbulda oturanlara acıyorum hem benzin parası hem köprü parası kaçak geçerek insanlar suç işliyor ama en büyük vurgunuda devlet bizlere yapıyor.
63owen63
11-06-2012, 23:04
adamın tötünü keserler :)
vay moloztaş :D hem smart hem kaçak geçiş heeee :D
yaw bende bi dumanlayarak geçmeyi deniyim diyorum kamerayaklaşırken gaza otursam benim ve arkamdaki bi kaç arabanın plakası okunmaz heralde :D bi denemek lazımda bende dolandırıcımı olurum bu durumda :D
Murat Özcan
12-06-2012, 00:34
o araba ne ? cıkaramadım
smart diye bir marka var ona benzıyor :D
HondatugraL
12-06-2012, 01:32
O cihazla ugrasacagina ogs alsanda rahat etsen olmaz sanki ne milletiz ya :D
ahahahahahhahaaha :D ulan hm gazlasa kacabilinecek bir aeabada degl :D adam hem yakitta hemde kopru parasinda ekonominin dibine vurmus :D arac bide lpg li ise bos mezar aramaya gidiyordur :D efsane bir sistem ama turkpolisi affetmez yakalar sonra o plakayi adamin kicina takar tusa basar basar acar :D
Hahaha :))) Hakan bizde kaplayalım smartları , seninki turuncu benimki fıstık yeşili . Kimse tanımaz kaçak kaçak geçeriz yakalanmayız hiçç :)
smartı cafe cadde'nin önünde gördüm hafta sonu renk filan direk patlıyor :) kaçmasına imkan yok :)
Dual License Plate Tag Protector Frames & Remote Hidden Stealth Cover Anti Theft | eBay (http://www.ebay.com/itm/Dual-License-Plate-Tag-Protector-Frames-Remote-Hidden-Stealth-Cover-Anti-Theft-/170856707434?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item27c7da756a&vxp=mtr)
164 dolarmış 85 kere geçmesi lazımkı bedavaya gelsin
valla istanbulda oturanlara acıyorum hem benzin parası hem köprü parası kaçak geçerek insanlar suç işliyor ama en büyük vurgunuda devlet bizlere yapıyor.
+1 benzini trafiği parkı koprusu falan filan.. valla istanbuldakinler cok zengin hala arabaya binebiliyolar..
istanbulda aktif olarak kullanılan en az masraflı arabanın aylık masrafı ne kadar acaba ? benzin o bu asgari ucreti buluyormu ?
SekoLive
12-06-2012, 09:26
adam 10yıllık gecis ucretıni pesın oder artık.
Bu sıstemı Ankara da kullanan bırısını daha tanıyorum ben :)
Bu sistem banada uymaz istanbul plaka ya cevireyim 200 sx cok az antalyada tek kirmizi s14 bende var :)
berkay_aydin
12-06-2012, 09:33
Dual License Plate Tag Protector Frames & Remote Hidden Stealth Cover Anti Theft | eBay (http://www.ebay.com/itm/Dual-License-Plate-Tag-Protector-Frames-Remote-Hidden-Stealth-Cover-Anti-Theft-/170856707434?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item27c7da756a&vxp=mtr)
164 dolarmış 85 kere geçmesi lazımkı bedavaya gelsin
Çok güldüm ya :D :D adam gerçekten salakmış :D
Bu sıstemı Ankara da kullanan bırısını daha tanıyorum ben :)
ankarada köprümü var kimmiş :)
Arkadaş araba Smart. Birde üstüne üstlük mavi. Emniyet sistemine girip mavi smart diye aratsan kaç tane çıkıcak Türkiye genelinde. :D
Arkadaş araba Smart. Birde üstüne üstlük mavi. Emniyet sistemine girip mavi smart diye aratsan kaç tane çıkıcak Türkiye genelinde. :D
Yüksek ihtimalle aracın kaplaması da işlenmemiştir ruhsata , bir de ordan öperler bu arkadaşı :)