Orijinalini görmek için tıklayınız : Köpeğim kayıp
otomobil ile alakalı forum olduğunu biliyorum fakat çeşitli illerden katılan kişi sahıyı ldukca yüksek belki bir hayvan severin gözüne takılır diye konuyu açma gereksinimi duydum
üy dökme sorunu olduğu için yaklaşık 6 ay önce veterinere bırakdım Bursada Bilge vet bademli kavşağında. 3 ay tedavisi sürdü son 15 gün şehir dışında olduğum için uğrıyamadım. telefon ettiğimde köpeğiniz tamamen iyleşti gelip alabilirsiniz dendi gittiğimde ise benim kangalımla alakası olmıyan bir kangal vermeye çalıştılar budeğil vs.. derken karabaşın yanlışlıkla başka birine verildiğini geri gelmesini ve bilecikde olduğunu söylediler ve 3 ay gibi bir zamandır halen bulunamadı onlarda arıyorlar bulan 1.000 tl ile ödüllendirilecekdir.
adı karabaş 3 yaşında .
http://g1206.hizliresim.com/y/c/7t10c.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://g1206.hizliresim.com/y/c/7t116.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Ayhan 0533 450 1100
ensoztrk
11-06-2012, 22:29
En son 2 tane kayıp köpek ilanı burdan bulundu. İnşallah buda bulunur. Ama yanlışlıkla nasıl vermişler nasıl karıştırmışlar garip.
aklıma başka birşey getirmek, günahlarını almak istemiyorum .inşallah karabaşda bulunur .
Skyhawk34
11-06-2012, 22:34
Geçmiş olsun veterinere dava falan açsanız ?
samimiyetlerine güvendim. o en sonraki iş, amacım köepeğimi bulmak ;)
redbaron
11-06-2012, 22:58
bilge vet i bilirim böyle saçma bir iş yapmasına şaşırdım.benim köpeğide hep oraya götürürdüm.inşallah bulursunuz
demelerine göre onlarında başına ilk kez böyle bir olay gelmiş.
gambit49
11-06-2012, 23:17
sacmaliga bak veterinerdeki baska kopegi alabileceginizi nasil dusunurler
umarım bu yakışıklı bulunur,fakat hem yanlışlık yapıp başkalarına verdiklerini söylüyorlar,yetmiyor üstüne başka köğeği size vermeye çalışıyorlar bu kadarına pes demekten başka birşey kalmıyo geriye.....
Skyhawk34
12-06-2012, 08:21
fazla geciktirmemede fayda var bence
Yiğit Ş.
12-06-2012, 08:23
e alan arkadaş nasıl bunu farketmedi. geçmiş olsun. bulunur inş
SULTANOGLU
12-06-2012, 08:23
dostum nekadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum :( umarım en kısa zmanda bulunur. facebook twitter heryerde paylaşalım daha çok yayılmasını sağlayalım. var mı facebook sayfanız ?
highpower
12-06-2012, 08:39
arkadaş böyle saçmalıkmı olur kesin satmışlardır iyi paraya daha önce ankarada bende yaşadım benzer bir olay rot umu bıraktım çiftleştirmek için çalındı dediler tüm ankarayı aradık köpeği bulduk bulduğumuz bayan parayla aldığını söyledi satanı buldum köpeği bıraktığım yerin yakın arkadaşı geri aldım köpeğimi sonra parayla alan bayan benim bahçemden gelip çaldı busefer gerekçesi çok alışmış bırakamazmış ama nereye sakladıysa bulamadık birdaha evini iş yerini değişik zamanlarda polise bastırdım ama nafile yılan hikayesine döndü inşallah bulursun sen
Patisever
12-06-2012, 09:09
facemde bir cok gruba üyeyim hemen paylaşıyorum fotoları alıp
gecmıs olsun. inş bulunur köpeğiniz bilge vete bende cok gıderdım asılara falan duyunca sasırdm bole bısı olmasına..
bluestain
12-06-2012, 10:38
üzücü bir durum ama en kötüsü sizi kandırmaya çalışmaları ben olsam yasal yollara başvurup sosyal alanlarda bu işletmenin reklamını yapardım
kopegın resımlerını gosterınce kendılerıde verdıklerı kopegın bu olmadıgını anladılar fakat ıs ısten gecmıstı, bana ılk basda bana vermeye kalkdıkları kopegın sahıbı ıle karısmış olabılcegını alan kısınınde bılecıkde oturdugunu kendılerının gıdıp bakdıklarını ( yanı musterı benım kopegımı gosterıp bu benımkı demıs almıs gıtmıs ) fakat kopegın benımkı olmadıgını gormusler. kesın buluncak fakat nezaman ? yerıne baska kopek yada ıstedıgım bır kopek verıyorlar zaten ,ama karabaşı ben bebekken alıp büyüttüm.
ilk Kangalımı avcılar veteriner fakültesinde kaybedince( ölünce) birdaha kangal beslemiycekdim diğer köpeklerden çooook farklı şuan rot ve kurt köepeklerım zaten var santiyemizde fakat kangal ayrı bir dünya karabaşı 1.5 sene sıra bekledikden sonra hatrı sayılır bir abimizin ricası üzerine hatta yalvar yakar zor bela aldım, ve 3 yaşına kadar ben bakdım büyüttüm şimdi kalkmışlar yerine başkasını verelim diyorlar ( şeytan diyorki git al onların evladını yerine başka bir cocuk ver bakalım kabul ediceklermi ? ) ben başkasını değil Karabaşın bulunmasını istiyorum .
yucelebeci
12-06-2012, 23:44
bence bu kadar yumuşak başlı olmayın biraz tehdidkar olmakta fayda var söz konusu yere gidip masaya yumruğunuzu vurun seve seve köpeği bulmaları gerektiğini yoksa buna çok pişman olacaklarını dile getirin hem hukuksal hemde reklam olarak elinden gelen herşeyin yapacagınızı belirtin
yukarda yazdıklarım gayet efendice yapılması gerekenler, allah korusun benim başıma gelse rehin alırım hepsini.
playhard
13-06-2012, 01:06
bence bu kadar yumuşak başlı olmayın biraz tehdidkar olmakta fayda var söz konusu yere gidip masaya yumruğunuzu vurun seve seve köpeği bulmaları gerektiğini yoksa buna çok pişman olacaklarını dile getirin hem hukuksal hemde reklam olarak elinden gelen herşeyin yapacagınızı belirtin
yukarda yazdıklarım gayet efendice yapılması gerekenler, allah korusun benim başıma gelse rehin alırım hepsini.
Köpek sahiplenen insan anlıyo bu durumdan aynen bnm başıma gelse uyuyamam ya 8 sene oldu şebek herkese yalakalanıyo zaten bi gün biri alıp gitcek diye çok korkuyorum
yanlış anlaşılmasında rehin alsam yada kendi kızı var 3-4 yaslarında onu alsam köpeğim geri gelicekmi ?
gereken tün evreklarım video ve ses kayıtları belgeler herşeyim hazır iş oraya kaldıkdan sonra zaten bu kaybettikleri son köpek olur. allaha şükür o konuda sıkıntı çıkmaz, kimileri için bir köpekse benim için bir evlat o .Sadece sabrediyorum
Agbi kayit yokmu gelen gidenin isim soy isim fln yoksa bu serefsizler satmışta olabilir ayakta yapiyor olabilirler polis e git
Agbi kayit yokmu gelen gidenin isim soy isim fln yoksa bu serefsizler satmışta olabilir ayakta yapiyor olabilirler polis e git
kayıt yokdu guvenlık kameraları vs de yokdu ,ama artık var. Köpekden sorumlu olan adamıda işden çıkarmışlar bugun gittim .aradım oda bi haber ama bulucam abi diyor.
dostum bu kadar beklemen olayı soğutabilir,ilerde gerekli yerlere başvuracağın zaman,niye bu kadar bekledin demesinler sonunda o yüzden sıcağı sıcağına halletmek gerekiyor diye düşünüyorum.
Yiğit G.
14-06-2012, 13:09
kusura bakmada köpegini nasıl 3 ay bırakabildin ? En kötü egzemalı tüy dökme sorunu 2-3 haftada geçiyor. Nasıl bir tüy dökmeymiş bu..Kaldıki tüy dökme sorunu için köpek veterineremi bırakılır ? Ben köpegimden 3 saat ayrı kalsam aklım kalıyor ne yaptı diye.. Neyse umarım çok daha sorumlu bir sahibe gitmiştir ve mutludur.