Orijinalini görmek için tıklayınız : Bodrum tavsiye
beyler selam
fark ettimki o kadar bodruma gelmeme rağmen
klasik hep aynı yerlerden denize girmişiz
tavsiye bekliyorum
bodrumda denize girecek yerleri, ücra köşeleri dolaşmak istiyorum
öyle beach peach falan değil
sessiz sakin, mısır satıcılarının geçmediği ,temiz, bakir
kumsal,mıcır çakıl, kayalık fark etmez
kaldımı acaba böyle yer bodrumda? zira burası istanbulu aratmıyor artık
bugün gibip birde harita bakayım.. çok dolaşıcam bu sefer.
benzinli 2001 honda civic 1.6es ile %50 klima açık
1 depo ~620km yapabildim dün
o da ~7.5lt/100km demek oluyor
deposu küçük sanırım bunun 45litre olması lazım..
edit:
üzerinden 1 hafta geçti ama ben hesapta hata olduğunu farkettim düzelteyim
depo 45 litre olsa bile ben 45 litrenin hepsini kullanmadım elbette
en kötü 40 litre harcasak, ~6.45lt/100km olur.
S.Özeren
12-06-2012, 11:22
en temizi tekne turu abi öyle boş yer varmı bilmiyorum dağ bayır aşmak lazım :)
Güvercinlik bir Allahın kulu olmaz orda heleki sabah 7 de gidersen deniz çarşaf gibi olur
canpower
12-06-2012, 11:31
akyarlar tarafına gidebilirsin..oraya giderken camel beach var orası da güzeldir geniş bi plajı vardır.. güvercinliğe gelirken sağ tarafa dönüş vardır orman içine.. yol ikiye ayrılır sanırım sağ yolu takip ediceksiniz yanlış hatırlamıyorsam..çok güzel bi mekan vardır ismi aklıma gelmedi..beach ama çok güzel ve sakindir.. bi kaç arkadaş bot kiralayıp göcek tarafına doğru da gidebilirsiniz tabi göcek diil de o tarafa doğru müthiş koylar var..
edit: son iki yıldır orda yaşamıyorum ama önesi 5 yılım ordaydı..:)
Murat Özcan
12-06-2012, 11:31
hey gıdı bodrum hey
yalıkavağın ilerisinde küdür mevkiine gitmenizi tavsiye ederim. yolu biraz toprak ve bozuktur ama kimsenin olmadığı süper kumsal bir sahili var. tabi yanınıza içecek yiyecek almanız lazım yakınlarda hiçbişi yok çünkü :) bir de torba-türkbükü arasında cennet koyu var orayı da tavsiye edebilirim :)
canpower
12-06-2012, 11:34
tekne turu için kesinlikle yaralı ceylanı tavsiye ederim..
sahilde de ja vu barın hemen altında tekne turu satan maradona vardır..o baya yardımcı olur.. tipi görünce zaten neden maradona dediklerini anlarsın..:):)
mekanlar konusundada yardımcı olbilirim..:)
akyarlar tarafına gidebilirsin..oraya giderken camel beach var orası da güzeldir geniş bi plajı vardır.. güvercinliğe gelirken sağ tarafa dönüş vardır orman içine.. yol ikiye ayrılır sanırım sağ yolu takip ediceksiniz yanlış hatırlamıyorsam..çok güzel bi mekan vardır ismi aklıma gelmedi..beach ama çok güzel ve sakindir.. bi kaç arkadaş bot kiralayıp göcek tarafına doğru da gidebilirsiniz tabi göcek diil de o tarafa doğru müthiş koylar var..
Katılıyorum Akyarlarda Golden Beach oteli gectikten 3 dk sonra yol seviyesinden kot olarak daha düsükte kalan bir koy var yolun asagısında kalıyo.. senelerdir oraya giderim.ellenmemis ve kalabalık olmayan yerler daha cezbedici bence..
vtec powe®
12-06-2012, 11:52
bitezi tavsiye edebilirim, camel beach tertemizdir ama biraz hareketlidir denizide bu mevsimde buzdur allah sabır versin :)
torba ya gidebilirsin çam ağaçlarının alında sessiz sakin bi yer bodruma girmeden sağa yol ayrlyodu galiba arkadaşın anlattığı kadarı ile :beuj:
hepsini not ettim arkadaşlar
tekne turu için türkbükünü öneriyorum..
sessiz sakin, apaçi oranı düşük tekneler oluyor :)
1998corsa
12-06-2012, 12:13
Denize turgutreisin devamindaki akcabuk sahilinden girmeni tavsiye ederim denizi guzeldir. Onun disinda bodrumdan kalkan feribotla lada gezebilirdin diger yerleride.
Burak-Akın
12-06-2012, 12:15
Benim tercihim Turgut Reis den yana :) diyer beach lere göre daha sakin gibi..
doncarlo
12-06-2012, 12:17
akyarlar , güvercinlik , yahşi en temizi ve en sakini bunlar.Ailecek gidilebilecek harika mekanlar.
BurakCengizhanoğlu
12-06-2012, 12:17
Turgutreisin ilerisindeydi biraz sanırım.Meteor koyu vardı harikaydı denizi çocukken gitmiştim.
Yiğit Ş.
12-06-2012, 12:24
akyarlar okaliptus
1998corsa
12-06-2012, 12:26
Vay be herkes akyarlar tarafini biliyomus ;ppp bence bodrumda denize girilebilicek en temiz ve en guzel yerlerden biri. Ortakent tarafinda camel beach orasida guzeldir
ibrahimefeoglu
12-06-2012, 12:29
Bende bodrumlu olarak yazıyım;sessiz sakin biyer artık sayılı kaldı diyebilirim eğer hafta içi gidersen yalıçiftlik (kızılağaç) tarafı çok güzel çok temiz denizi var,ilerde mazı köyü çökertme var oranında denizi güzeldir,torbada çamların altıda güzeldir ama hafta sonu hayatta yer bulamazsın,yalıkavakta küdür güzeldir,ordan akyarlara doğru gidersen o tarafın komple plajlarını gezebilirsin o tarafında denizi güzeldir ama sunuda dipnot olarak yazıyım genel olarak heryer kalabalıklaşmaya başladı eğer tekne turuna gitceksende akvaryum,meteor yani karaada olan programa gitmeni tavsiye ederim..Aklıma geldikçe yazarım,yardımcı olamaya çalışırım..
abi bence sabah bodrum marinadan feribota bin datçaya geç ordan hemen bi tekne turuna atla dünyanın en güzel koylarında yüzmeye başla kesinlikle pişman olmazsın...
1998corsa
12-06-2012, 12:32
abi bence sabah bodrum marinadan feribota bin datçaya geç ordan hemen bi tekne turuna atla dünyanın en güzel koylarında yüzmeye başla kesinlikle pişman olmazsın...
Guzel bir secenek sundu arkadas... Tebrikler
orhanerdogan
12-06-2012, 12:32
Ne Torba, ne güvercinlik nede diğerleri bu mevsim sakindir. Kum çakıl farketmez ıssız olsun diyorsan çiftlik tarafına doğru gitmen uygun olacaktır. Haftaiçi 3-5 arabayı geçeceğini sanmıyorum.
Onun dışında eğer biraz paraya kıyayım dersen ufak bir tekne kiralayıp akşam gezi tekneleri geldikten sonra akvaryum tarafına gidip orda sabahlayabilirsin. Balığını malzemeni kendin alırsan ufak bir tekne ile 150-200 arası sabahlayabilirsin. Sabahta buz gibi suya atlayıp uykuyu açtınmı tamamdır.
orhanerdogan
12-06-2012, 12:33
Bende bodrumlu olarak yazıyım;sessiz sakin biyer artık sayılı kaldı diyebilirim eğer hafta içi gidersen yalıçiftlik (kızılağaç) tarafı çok güzel çok temiz denizi var,ilerde mazı köyü çökertme var oranında denizi güzeldir,torbada çamların altıda güzeldir ama hafta sonu hayatta yer bulamazsın,yalıkavakta küdür güzeldir,ordan akyarlara doğru gidersen o tarafın komple plajlarını gezebilirsin o tarafında denizi güzeldir ama sunuda dipnot olarak yazıyım genel olarak heryer kalabalıklaşmaya başladı eğer tekne turuna gitceksende akvaryum,meteor yani karaada olan programa gitmeni tavsiye ederim..Aklıma geldikçe yazarım,yardımcı olamaya çalışırım..
Bodrumda ikamet etmiyoruz ama bende bodrumluyum aynı fikirleri paylaşmışız :D
ibrahimefeoglu
12-06-2012, 12:36
Aklıma bunlar geldi,çalışmaktan biyere gidemiyoz ki biz :D
bitez ve akyarlardaki meteor plajı favori denize giriş noktalarım. özellikle bitez çok sakin ve güzel.
yalıçiftlik-torba çamlar altı-camel beach
orhanerdogan
12-06-2012, 12:48
Arkadaşlar camel beach yazıyorsunuzda orası ne zaman ıssız oldu. Etrafı site kaynıyor hadi siteleri geçtim aspat tarafına gidipte orda durmayan tekne varmı :D
8.000rpm
12-06-2012, 12:52
abi akyarlar tarafını tavsiye ederim , biz geçen sene yalıkavak'tan o tarafa doğru her gün farklı bir koya gittik , çok da memnun kaldık
ıssız değil belki ama cıvık cıvık adam kaynamıyor , nispeten rahat koylar var
<<buğra>>
12-06-2012, 13:00
geçen hafta bodrum daydım, öğleden sonra biraz dalga oluyordu yalıçiftlik'te, beach olmasın demişsin ama xuma beach'ı tavsiye ederim. yalıkavak ve akvaryum kesinlikle görülmesi gereken yerler...
canpower
12-06-2012, 13:10
bodrumdan baya bi foruma takılan varmış.. negüzel yerdi ya bodrum..:)
ya lütfen bana birisi turgutreis akyarlar karaincir vs gibi yerlerde ucuz pansiyon hotel falan bişiler söylesin :D
onursumer
13-06-2012, 14:28
abi bodrum civarında benim bildiğim sezonda ucuz yer bulması zor pansiyon bile olsa pahalı genelde :D
ya lütfen bana birisi turgutreis akyarlar karaincir vs gibi yerlerde ucuz pansiyon hotel falan bişiler söylesin :D
adamsiiin Mustu :D bana da lazim Bodrum taraflarinda veya Marmaris'te kalacak yer, ama arabayla degil ucakla gitsem naparim ne ederim onu da bilmiyorum :D guzel deniz kenari bi yerde mi kalmak daha iyidir?
raptor_98
13-06-2012, 14:36
yalıçiftlik - cennet koyu - gümüşlük tarafları en güseli,ama basık arabayla gıtcek olursanız dıkkatlı olun yollarımız 10 numaradır :))
fatihtemizer
13-06-2012, 14:46
hocam yalıçiftlikte bodrum park resort tavsiye ederim..sapa bir koyu 300 mt altın kumu..balıklarla beraber yüzersiniz denizde..daha önce italyan turistlere açıktı şimdi artık yenilendi aqua park ta yapılmış..netten bir bakın isterseniz...denizi cam gibidir..
hocam yalıçiftlikte bodrum park resort tavsiye ederim..sapa bir koyu 300 mt altın kumu..balıklarla beraber yüzersiniz denizde..daha önce italyan turistlere açıktı şimdi artık yenilendi aqua park ta yapılmış..netten bir bakın isterseniz...denizi cam gibidir..
14-17 hazirana bakayim dedim de gec kalmisim abi galiba yer yok, son bos oda da 14gun once rezerve edildi yaziyo booking.com'da :D o derece iyi bi yer galiba :hahaha:
Yiğit Ş.
13-06-2012, 14:56
tarık marmarise gitmeyi düşünürsen haber ver. arkadaşın otel var. yölendiririm. ama arabayla gitmeni öneririm ben geçen yaz gittim çok zor oluyo arabasız.
darkmoon
13-06-2012, 15:00
bodrum tamamen ticarileşdi öyle keşfedilmemiş bakire temiz bir yer bulman zor güvercinlik iyidir orasıda sessiz sakinliğini sit alanı olmasına borçlu yoksa otelleri oraya hiç fırsat kaybetmeden dikerlerdi.. güvercinlik torba çökertme köyü falan bilinmiyen yerler değil eğer öyle bir amacın varsa egede bir sürü bakir yerler var ticarileşmemiş turistikleşmemiş butik otel denizine dönüşmemiş yerler..
Serhat Y.
13-06-2012, 15:04
Ortakent yahşi yalı mevkii iyidir.
fatihtemizer
13-06-2012, 15:22
14-17 hazirana bakayim dedim de gec kalmisim abi galiba yer yok, son bos oda da 14gun once rezerve edildi yaziyo booking.com'da :D o derece iyi bi yer galiba :hahaha:
iyi ötesi bir yer Tarıkçım..:)
1.8 turbo
13-06-2012, 15:23
akyarlar gercekten cok guzel. 1-2 hafta once bodrumdaydım hemen hemen butun plajları gezdık. akyarlar sessız sakın,turıst yok, en keyıf aldıgım yer oldu.
TuGaY_TaN
13-06-2012, 15:25
Anlattıklarınıza gore onerebılecegım tek yer bodrumdan mılas yonune dogru yolda km sını tam hatırlamıyorum sorarsanız tarıf ederler MAYA tatil köyü,Sessiz sakin denizi kumu temiz
Bodrum'da Bitez'de bi tavsiye daha aldim apart olarak, eylul ortasina kadar doluyuz dedi. tatil konusunda cok erken davranmak lazim demek ki:)
tarık marmarise gitmeyi düşünürsen haber ver. arkadaşın otel var. yölendiririm. ama arabayla gitmeni öneririm ben geçen yaz gittim çok zor oluyo arabasız.
o kadar yol git-gel gozumde buyuyor acikcasi, bi karar verirsek haber veririm sagolasin :) :icon_tup:
iyi ötesi bir yer Tarıkçım..:)
Bodrum Park Resort (http://www.bodrumparkresort.com/)
ileriki tarihler icin bi yoklayacagim bakalim :)
Tayfun-E30
14-06-2012, 08:49
Her yerde kalabalik var bu sezonda, ufak motorlu bir botum var insanlarin olmadigi yerleri geziyorum...
semih1469
14-06-2012, 10:49
bu bölgede rehberlik yapıyordum ucuz otel arıyorsanız tansel beach vardı , mio bianco var ama yemek hizmet bakımından zayıflar , iyi oteller arasında ise akyarlarda kefaluka derim bodrumun en iyi otellerinden biridir ilk 5 e girer
yarin yaliciftlige gidiyorum birkac sene ust uste gitmistim deniz muazzam guzel tavsiye ederim ...
kanka karaincirde balmahmut pansiyon var.biz orda kalmiştik.kuzenler flnda gecen sene kaldilar sanirim.memnun kalmiştik temiz bi yer fiyatlarda uygundu o zmn.tabi şimdi bi sormak lgzm
dün önce torbaya gittim. deniz sıcacık ama bu sene pis gidilmez. sonra akşamüstü yalıçiftliğe gittim. koca plajda 10 kişi ya vardı ya yoktu. arkada ağaçlar var gölgesi güzel. deniz çakıllı girişte ama cam gibi. bu arada buz gibi, takım çatlatır valla :)
dün önce torbaya gittim. deniz sıcacık ama bu sene pis gidilmez. sonra akşamüstü yalıçiftliğe gittim. koca plajda 10 kişi ya vardı ya yoktu. arkada ağaçlar var gölgesi güzel. deniz çakıllı girişte ama cam gibi. bu arada buz gibi, takım çatlatır valla :)
hastasiyiz :D Latanya diye bir tesis var orda ben 3-4 sene gittim baya basarili bir tesis denizi zaten muazzam 1 somun ekmekle denize giriyorsun 60 saniyede cupralar elindeki ekmegi tuketiyor yarin sabah gene ordayim okadar memnun kaldim yaliciftligin denizinden ve tesisten :D
ustad selam...
eski bir bodrumlu olarak yazayım :D:D:D:D
bitez, yahşi guzel yerlerdir,, denizi kumludur,, gidilebilir yerlerdir,,
torba-turgutreis daha cok ileri yaşlarda insanların tercih ettiği mekanlardır,, sakin yerlerdir,,
gumbet zaten bilinen bi yer orayı solemim :D:D
tekne ile gideceksen akvaryum diye bi yer var,, cok guzeldir,, 20-30 metre deniz dibini gozluksuz gorebilirsin rahat bi şekilde.. (test edilmiştir şahsımca :D)
bide yalıkavakta, 15 km civarında GEREN KOYU denen bi yer vardır,,, 7-8 sene evvel otel yapmaya başlamıslardı,, şimdi bitmiştir belki,, oralar guzel yerlerdi.. NEYZEN TOUR oralarda.
aklıma gelenler bunlar,,
tşk
Rıdvan.
Peki bodrumdan ev nerden alınır ? Şöyle denize uzak olmayan,kesinlikle rüzgar esen,bahçesi geniş olan villalar falan ne civara nerde bulunur ? Öyle çok şehir içi istemiyorlar yani öyle eğlence mekanı falan her akşam müzik değil emekli çiftler oturacak ama kesinlikle denize en fazla 7-8 dk mesafede olmalı.
Peki bodrumdan ev nerden alınır ? Şöyle denize uzak olmayan,kesinlikle rüzgar esen,bahçesi geniş olan villalar falan ne civara nerde bulunur ? Öyle çok şehir içi istemiyorlar yani öyle eğlence mekanı falan her akşam müzik değil emekli çiftler oturacak ama kesinlikle denize en fazla 7-8 dk mesafede olmalı.
torba olablir. :)
ibrahimefeoglu
14-06-2012, 13:27
Torba,turgutreis,akyarlar,bitez,yalıkavak güzel yerler burlardan alabilirsin..
yucelebeci
14-06-2012, 13:30
arkadaşlar konuyu takipteyim bende gümüşlüğe gidicem temmuz sonu daha önce gitmedim gümüşlüğe nasıldır bilgisi olan varmı yoksa başka biyer mi tercih etmeli??
ibrahimefeoglu
14-06-2012, 20:43
arkadaşlar konuyu takipteyim bende gümüşlüğe gidicem temmuz sonu daha önce gitmedim gümüşlüğe nasıldır bilgisi olan varmı yoksa başka biyer mi tercih etmeli??
Gümüşlük güzeldir,balık restaurantlaıyla ünlüdür,denizide güzeldir ama başka yerlerde tercih edilebilir...
gümüşlük enfes bi yer. sessiz en başta. deniz güzel, günbatımı harika. bikaç güzel balıkçı var ama önden bi fiyat al yoksa üzerler adamı :)
hastasiyiz :D Latanya diye bir tesis var orda ben 3-4 sene gittim baya basarili bir tesis denizi zaten muazzam 1 somun ekmekle denize giriyorsun 60 saniyede cupralar elindeki ekmegi tuketiyor yarin sabah gene ordayim okadar memnun kaldim yaliciftligin denizinden ve tesisten :D
dün bnm hatunla bu yol nerede bitiyor diye gittik. otelin içinde bitiyormuş yol :) ama çok güzel bi yerde mekan. hayran kaldık geri döndük :) buralarda bi isteğin olursa ben bodrum devlet hastanesinde çalışıyorum..
kesinlikle torba diyebilirim, geçen sene kız arkadaşımla sessiz sakin sadece şezlongların ve şemsiyelerin olduğu denize tam anlamıyla sıfır gürültüsüz patırtısız fiyatları da çok uygun biyer keşfettik, torba sapağından döndüğünüzde ilk aradan sağa dönün denize doğru inin zaten görüceksiniz, en sondaki yer :)
yucelebeci
14-06-2012, 21:11
Gümüşlük güzeldir,balık restaurantlaıyla ünlüdür,denizide güzeldir ama başka yerlerde tercih edilebilir...
gümüşlük enfes bi yer. sessiz en başta. deniz güzel, günbatımı harika. bikaç güzel balıkçı var ama önden bi fiyat al yoksa üzerler adamı :)
sessiz olması güzel, zaten 6 gün fln kalıcam ve hergün farklı yerlerde ilçelerde denize girmeyi düşünüyorum yani butun bodrumu gezicem aslında o yüzden konuyu bende takipteyim not alıyorum :icon_tup:
85 den evlerimiz var Akyarlarda ve hala bozulmayan nadir yerlerden biri...
Aslinda oralaribda icine ettiler ama hala nefes aliyor doga...
yucelebeci
14-06-2012, 21:18
85 den evlerimiz var Akyarlarda ve hala bozulmayan nadir yerlerden biri...
Aslinda oralaribda icine ettiler ama hala nefes aliyor doga...
abi kiralık mı yoksa benmi yanlış anladım ?
85 yilindan beri diyecektim ;) kiralik degil,2 tane anne/babaya ait evlerimiz var...
Ama kiralik ve devre cok civarda...
yucelebeci
14-06-2012, 21:33
85 yilindan beri diyecektim ;) kiralik degil,2 tane anne/babaya ait evlerimiz var...
Ama kiralik ve devre cok civarda...
:D:D eheh tamamdir abi bende o taraflarda sadece gece konaklamak için yer bakıyodum hemen atladım :D
ahmetbaha-drs
14-06-2012, 21:59
3 Senedir arıyorduk biz sonunda bulduk aldık Yeşilyurtlularda bu sene. Ama sakın internette v.s fotoğraflara aldanmayın evlerin,mümkünse gidin 1 hafta gezin heryeri bütçenize uyan,canlı canlı görün öyle karar verin. Gündoğan tarafına bakabilirler biraz şehiriçine uzak ama güzel bir yer fiyatlarıda güzel evlerin yalnız kendine ait plajı olsun v.s derseniz fiyatlar yükseliyor baya +genelde eski sitelerde var plaj olayı. Hekimköye bakabilirler mesela,Türkbükü Modalılar sitesine v.s hayırlısı olsun.:icon_tup:
http://www.bodrumdasatilik.com/
bodrumda uygun fiyata nerde kalınır ? ucuz ve sorunsuz olsun yeter, lüx derdimiz yok :)
Emre Ekrem
30-07-2012, 12:09
Hortingen strasse oldu ama bu soru için konu açmaya değmez dedim, ***** yazın genel bir bölümü Ramazan ayına denk gelmekte, bu sebeple Eylül başı gibi Bodruma gitmeyi planlıyoruz, Eylül de Bodrum nasıl olur, gitmeye değer mi?
abi akyarlara gidiyosun orda akcabuk tatıl koyu var devremulk seklınde en ucta bı otel var oraya dogru sahılden yuruyerek devam edıyosun en ucta denıze gırenlerı gorursun zaten orda kesın girin denıze sabah cok guzeldır ozellıkle :)
konu hortmus yaw :D
eylulde bodrum daha guzeldır gumuslukde rakı balık zamanı :)
akyarlarda akcabugu bı arayın 1+1 evler 15 gunluk 600 lira fılandı kirası :)
gumbette sabah kavaltı klımalı tvlı pansıyonlar 40 tlye bulmustum ben bu tekne turu yapanlara sorun onlar cozer o işi :)
akyarlarda meteor plajının üzerinde 50 , 60 ve 100 tl ye evler var.. gayet güzel, nezih, deniz zaten 10 numara, yakınlarda migros filan da var, merkeze biraz uzak akyarlar ama zaten merkez her sene daha igrenc, körfez bar'ın bile tadı yok..
Abi hala lazım mı bilemiyorum ama şöyle söyleyeyim;Akyarlar-Akçabük tarafları sessiz sakindir.Karainciri,Meteor plajı olsun gidipte denize girilesi,kafa dinlenesi yerlerdir(8 sene Akçabükte devremülkte kaldım oradan bilirim :) )
Son 5-6 senedir de aralıksız Ortakent-Bağla ikilisine giderim Akçabük-Akyarlar ikilisinden bir tık daha hareketlidir ama asla pişman olmazsın.Özellikle Ortakentin denizi harikadır.
Bodrumun diğer tarafında bir tek Torba'nın iyi olduğunu duydum henüz gidemedim ama Yalıkavak,Gündoğan,Türkbükü görmüş biri olarak kesinlikle ilk dediğim yerleri öneririm.
Abi hala lazım mı bilemiyorum ama şöyle söyleyeyim;Akyarlar-Akçabük tarafları sessiz sakindir.Karainciri,Meteor plajı olsun gidipte denize girilesi,kafa dinlenesi yerlerdir(8 sene Akçabükte devremülkte kaldım oradan bilirim :) )
Son 5-6 senedir de aralıksız Ortakent-Bağla ikilisine giderim Akçabük-Akyarlar ikilisinden bir tık daha hareketlidir ama asla pişman olmazsın.Özellikle Ortakentin denizi harikadır.
Bodrumun diğer tarafında bir tek Torba'nın iyi olduğunu duydum henüz gidemedim ama Yalıkavak,Gündoğan,Türkbükü görmüş biri olarak kesinlikle ilk dediğim yerleri öneririm.
kesin denk geliyoruzdur senınle 2. kısım denız tarafındakı evler :D yonetımı efsanedır akcabukun hersene aidat toplanır ve biri alır kaçar :D
S.Özeren
30-07-2012, 20:01
Akyarlarda 50 60 a nerde ev var biz 120 den tuttuk cuma nasipse yola cikicaz
Sahibinden Günlük Kiralık Daire 60 TL 50 m2 Stüdyo Muğla Bodrum Akyarlar Köyü - 93874724 (http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-gunluk-kiralik-bodrum-denize-yakin-gunluk-kiralik-studyo-daire-93874724/detay)
Sahibinden Günlük Kiralık Daire 80 TL 85 m2 1+1 Muğla Bodrum Akyarlar Köyü - 92067076 (http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-gunluk-kiralik-bodrumda-denize-yakin-gunluk-kiralik-bahceli-daire-92067076/detay)
bunlar var
ben 1 haftalıgını 150 ye verdıgımı bılırım :D
OzanCELENK
30-07-2012, 21:24
Bardakcı koyu kesinlikle denize girmelik bir yer
Emir_b16a
30-07-2012, 21:26
tek tavsiye ediceğim yer değirmendir bodrumda
varsa kız arkadaşınız eşiniz gidin düzgün bi yer bulun oturun açın içiceğinizi için tatil o zmn güzelleşiyo bodrumda :) sabaha karşı gitmenizde fayda var :)
selamlar,
Bayramda clup flipperda kalacagiz, tam nerdedir bilmiyorum. Cevresinde neler yapilir, nereler gezilir , yemek soyle performans&fiyati guzel mekanlar nereleridir bilgisi olan varsa paylasirsa cok sevinirim..
S.Özeren
31-07-2012, 03:09
Sahibinden Günlük Kiralık Daire 60 TL 50 m2 Stüdyo Muğla Bodrum Akyarlar Köyü - 93874724 (http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-gunluk-kiralik-bodrum-denize-yakin-gunluk-kiralik-studyo-daire-93874724/detay)
Sahibinden Günlük Kiralık Daire 80 TL 85 m2 1+1 Muğla Bodrum Akyarlar Köyü - 92067076 (http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-gunluk-kiralik-bodrumda-denize-yakin-gunluk-kiralik-bahceli-daire-92067076/detay)
bunlar var
ben 1 haftalıgını 150 ye verdıgımı bılırım :D
Bunlar kucuk ama 2+1 lazim ve klimali ilanlarin tekinde klima yok olanda cok kucuk varsa bu standartlara uygun ve denize yakin bi yer haber bekliyorum
Evi tuttuk kapora verdik ama kurtarirsa degisiriz :)))
kesin denk geliyoruzdur senınle 2. kısım denız tarafındakı evler :D yonetımı efsanedır akcabukun hersene aidat toplanır ve biri alır kaçar :D
Valla Akçabükteki devremülkü 99da elden çıkarmıştık ama sonra gittiğimde olmuştur :D Genelde orada uçta ki kayalıklardan girerim denize :D
Gümüşlüğün denizi Bodrum'da biraz sönük kalır :)
Club Flipper hatırladığım kadarıyla Yalıkavaktaydı.Yerinizde olsam günlük tekne turlarına katılır bütün güzel koyları gezerdim,alkol kullanıyorsanız Gümüşlükte rakı balık 10 numara olur.Tabii Bodrum merkezi de unutmamak lazım bayramda haddinden fazla kalabalık olması muhtemel olsa da..
Valla Akçabükteki devremülkü 99da elden çıkarmıştık ama sonra gittiğimde olmuştur :D Genelde orada uçta ki kayalıklardan girerim denize :D
Gümüşlüğün denizi Bodrum'da biraz sönük kalır :)
Club Flipper hatırladığım kadarıyla Yalıkavaktaydı.Yerinizde olsam günlük tekne turlarına katılır bütün güzel koyları gezerdim,alkol kullanıyorsanız Gümüşlükte rakı balık 10 numara olur.Tabii Bodrum merkezi de unutmamak lazım bayramda haddinden fazla kalabalık olması muhtemel olsa da..
bende kayalıklarda girerim on numara olur sabahları :)
@Livestrong
devremulkler klıma yok ama akcabukte klımaya gerek yok :D cam acsanız tv fılan yere ıner ruzgardan bodrum merkez 45 dereceyken gece polarla dolasıodum ben akcabukte :D
Ertug_T.
02-08-2012, 09:29
1 depoyla ankaradan gelmeyi basardim gumbet e :) sirasiyla butun tavsiyeri degerlendiricem valla..sarikemerden milas a kadar yaklasik bi 100 km yol tam bir rezaletti stabilize otesi yani..didim tarafindan milas a baglayan sahil tarafina yakin olan yol dahami guzeldir acaba bilen varmidir?
up up up
bodrumda kız arkadaşımla kalabileceğim şehir merkezinde yada manzarası güzel bi yer var mı ? ve gittiğimizde yeme içme mekanı lazım tavsiyede bulunabilecek biri var mı yada bu mevsimde bodum olmaz mı ?
S.Özeren
01-01-2013, 23:57
bodrumda geçenlerde sel vardı :D yazı bekleyin bence, yazında kesinliikle merkez dışında konaklama iyidir..
bende senin gibi düşünüyorum ama ısrarlar bezdiriyo insanı :D
S.Özeren
02-01-2013, 00:22
valla o halde sitede bodrum yaşıyan arkadaşlar var onlara sormak lazım
sonuçta yazın olsa heryerde kalabilirsin ama kışın bizim söylememiz zor , yazı ayrı kışı ayrı güzelim yerin :D
valla o halde sitede bodrum yaşıyan arkadaşlar var onlara sormak lazım
sonuçta yazın olsa heryerde kalabilirsin ama kışın bizim söylememiz zor , yazı ayrı kışı ayrı güzelim yerin :D
Aslında Kuşadası'na yakın İzmir'de Denizli'de bile olabilir 150-200 km çapında kaplıca tarzı bi yer olsa kışın tatil için en iyisi ama ikna çabalarım sürüyor :D
Emir_b16a
02-01-2013, 04:05
Aslında Kuşadası'na yakın İzmir'de Denizli'de bile olabilir 150-200 km çapında kaplıca tarzı bi yer olsa kışın tatil için en iyisi ama ikna çabalarım sürüyor :D
dinleme sameti :D
kardeşim niyetin kafa dinlemek kız arkadaşınla rahat ucuz vakit geçirmekse bodrum biçilmiş kaftan :)
yer konusunda sıkıntı yaşıyosan bna kafandaki fiyatı pm at öbür gün sana yer ayaliim :)
bide ne istediğini tam olarak açıklarsan bn sni yönlendirebilirim
dinleme sameti :D
kardeşim niyetin kafa dinlemek kız arkadaşınla rahat ucuz vakit geçirmekse bodrum biçilmiş kaftan :)
yer konusunda sıkıntı yaşıyosan bna kafandaki fiyatı pm at öbür gün sana yer ayaliim :)
bide ne istediğini tam olarak açıklarsan bn sni yönlendirebilirim
p.m geliyor :D
Emir_b16a
02-01-2013, 04:20
p.m geliyor :D
cwp atıldı :) ilkinde numara unutuldu 2.de yollandı :D ama sameti dinleme :D bn daha bahçelievler civarına çıktığını görmedm arabayla 1 kere ataşehire gittik o kdr :D
cwp atıldı :) ilkinde numara unutuldu 2.de yollandı :D ama sameti dinleme :D bn daha bahçelievler civarına çıktığını görmedm arabayla 1 kere ataşehire gittik o kdr :D
Hahahaha :D gece gece güldüm :D
Emir_b16a
02-01-2013, 04:26
Hahahaha :D gece gece güldüm :D
basık araba kullananın işi sıkıntı :D nazlı yoluyolar kız çocuğu gibi
yok kanki şazuman 3 cm yok altını vurur :D
hele bi fk.sub var aman diyim :D stock imprezzayla hafif bozuk yolsa 30 u geçmez küfür yer :D
basık araba kullananın işi sıkıntı :D nazlı yoluyolar kız çocuğu gibi
yok kanki şazuman 3 cm yok altını vurur :D
hele bi fk.sub var aman diyim :D stock imprezzayla hafif bozuk yolsa 30 u geçmez küfür yer :D
asudhaushdu :D valla bende ilk defa basık araba kullanıyorum coil var epey yakınım yere, egzozu yapan usta da kör olmuş borusu acayip aşağıdan geçiyor son susturucunun :D bam güm zart zurt geziyorum alışamadım
Kafa dinliceksen bodrumda turgut reise gidiceksin kışında hareketli olur genelde
Yalnız geçen selden baya etkilenmiş yollar falan bozulmuş sitelerin
kelalper
02-01-2013, 08:10
2012 Ocak 20 de bodrum dedemanda kaldım. Otele değil ama bodruma yeniden aşık oldum diyebilirim. Kışın muhteşem bir yer oluyor. Neden eski istanbulluların kışın bodrumda yazın başka yerlerde yaşadığını çok iyi anladım. Doğayı ve araba ile gezmeyi seviyorsan muhteşem bir yer.
darkmoon
02-01-2013, 09:00
Neden eski istanbulluların kışın bodrumda yazın başka yerlerde yaşadığını çok iyi anladım.
Aynen amcam kışları bodrumda yazları bodrumda mümkün mertebe durmuyor istanbulda ankarada falan.. kışın aslında bütün yazlık mekanlar cennet yazlıkçılar gittimi..
TuGaY_TaN
02-01-2013, 10:50
up up up
bodrumda kız arkadaşımla kalabileceğim şehir merkezinde yada manzarası güzel bi yer var mı ? ve gittiğimizde yeme içme mekanı lazım tavsiyede bulunabilecek biri var mı yada bu mevsimde bodum olmaz mı ?
Kardesım 3 senedır bodrumda yasıyorum, Yaşınız genc bu vakıtte bodrum cekılmez ıskence bı turgutreıs akyarlar tarafı hareketlıdır oda +50 yas ve uzerı uzerı ınsanlar.Bence marmaris datça yada en kotu didim altınkum tarafları daha ıyıdır, Bodrumda bı yagmura yakalanırsanız arlıksız 4-5 gun yagıyor p*ç olur tatiliniz eğlenceniz.
SekoLive
11-07-2013, 10:37
Beyler konu güncel olsun...
Son günlerde istanbul - bodrum-turgutreis yapan varmı?
yol durumu nedir? radar v.s. nerelerde cok olur
tavsiyelerinizi bekliyorum kısmetse yarın yola cıkcam
onursumer
11-07-2013, 11:36
evet güncel yol bilgisini alalaım bende 18-19 gibi bi bodrum yoluna çıkıcam :D
rahatsız
11-07-2013, 11:41
flipper'da 10 günlük bir yer lazım:) yardımcı olacak kişiler var mıdır.
Eyup Duygun
11-07-2013, 13:59
Yol bıldıgımız klasık bordum yolu.Bodruma 150km kala sanırım berbat bir hale gelıyor.Bafa gölü cevresi cok kotu.Radar İzmir'den sonra biz bir kere gördük sanırım.Yoksa oraya kadar yollar cok iyi sıkıntısız.Harıcınde Balıkesır tarafında Istanbul yönünde yol calısması vardı yol tek serıtdı hala yapılıyormu bılmıyorum.
Bodrum turgutreıs arası radar degilde gece trafik cevirmesi oluyor.Onlarda sabah 5-6 cıvarında kalkıyor.
Deniz icinse bende sabah 7 de Güvercinlik diyorum.Su cok iyi berrak.
Aranel Ciryatan
11-07-2013, 14:18
3 hafta önce gece yola çıkarak ist - bodrum yaptım yol boyunca yalova - bursa ve balıkesirde gece 3'e kadar radar ve çevirme vardı. sabaha karşı 5 gibi izmir'e yaklaşırken hepsi bitti bi anda. sonrası zaten *****. otoban ve bafa falan. bafa rezalet durumda. evin diğer aracı civic ile gittik. arabada yay vs olmamasına rağmen bafada bi çok yerde altını sürttüm arabanın malesef.
turgutreis - bodrum arası çevirme var geceleri. geceleri dönerken bitez'den girip sahil tarafından ortakent-yahşi-akyarlar yolunu kullanırsanız sıkıntı olmaz.
Beyler konu güncel olsun...
Son günlerde istanbul - bodrum-turgutreis yapan varmı?
yol durumu nedir? radar v.s. nerelerde cok olur
tavsiyelerinizi bekliyorum kısmetse yarın yola cıkcam
Benimde yazli turgutreiste son 2 senedirde arabayla gittim. Yol uzerinde bir kere radar gordum. Oda bandirmaya indikten bi 90-100 km sonra. Tam nereye tekabul ediyor bilmedigimden :) bu arada turgutreiste nereye serkan bende agustos basi gecicem yazliga :)
SekoLive
12-07-2013, 08:06
beyler tavsiyeler için teşekkürler
istanbuldan gece 3-4 gibi cıkıcam yola sanrım o saaten sonra radara denk gelmem zaten cok radara giricek bi arabamzda yok ama maluım 90-100le radara takılmak istemem :))
Sezgin çok iyi bilmiyorm turgut reisi ama gidince tam yazıyım nereye gittiğimi. bu gece yola cıkıyorm eğer gidicek bişi varsa yardımcı olabilirim
bafa bildiğin köstebek yuvası yalı ciflik tarafında bakir koylar var deniz biraz soğuk ve derindir ama pek insan olmaz özellikle kempinsiki otelin ordaki plaja gidebilirsiniz
beyler tavsiyeler için teşekkürler
istanbuldan gece 3-4 gibi cıkıcam yola sanrım o saaten sonra radara denk gelmem zaten cok radara giricek bi arabamzda yok ama maluım 90-100le radara takılmak istemem :))
Sezgin çok iyi bilmiyorm turgut reisi ama gidince tam yazıyım nereye gittiğimi. bu gece yola cıkıyorm eğer gidicek bişi varsa yardımcı olabilirim
eyvallah vllahi geçen hafta bi tv yolladık okadar gerısı tam :D 90-100 derken hız sınırı olarak degıl mesafe olarak bandırmadan sonra 90-100km ılerısınde vardı dıye şey ettim :)
SekoLive
12-07-2013, 09:15
eyvallah vllahi geçen hafta bi tv yolladık okadar gerısı tam :D 90-100 derken hız sınırı olarak degıl mesafe olarak bandırmadan sonra 90-100km ılerısınde vardı dıye şey ettim :)
yok onu anladım yaw :D
yok onu anladım yaw :D
he tamam ozaman ben oraya takıldım, konu yıne kaydı gıttı :D
Emre Ekrem
12-07-2013, 10:02
Gündoğanı tavsiye ederim, hala sakin ve sessiz.
yarın donuyorum turgutreısten en guncelınden :)
*soylendıgı gıbı 150km kala hayvanı cukur-tumseklı ıgrenc bı yol var bıkac km lık.benım araba ıle surtmemek ıcın 5kmh ıle anca ılerledım en sagdan.
*rahat 7-8 adet radar gordum bursadan ıtıbaren gelene kadar.
denız-mekan olayına gelırsek.
"yalıkavak xuma beach ten ılerle.1km ılerıde cakma xuma beach var :D (küdür mevki - patato cafe) hem gırıs bedava kamp yerı gıbı.hem bıllur gıbı su.hem de patates cıpsı on numara :icon_tup:
"gumusluk halk plajı ıyıdır.erken gıdınce yer bulunur.arkasında bedava otopark var.ılerıde beledıyenın tesısı var yemek ıcın.denız ıyıdır.
"kadıkalesı restaurant onlerınden gırılıyor.temız denızı-plajı var.gumuslukten daha tenhadır.
"akyarlar-karaıncır ortasınıf beachler var.hıc muhatap olmaya degmez.sacma sapan otopark parası-sezlong vs...denızı de en soguk burasıydı.
"turgutreıs merkezde ve otel onlerınde genel yosunlu ama temız.
"bodrum merkez (kamptan gırdım&bardakcı koyu hep-tertemızdı) ama sıvıller ıcın pek sanmıyorum.marına ve etrafı leştir.
gespenster
12-07-2013, 23:38
gece bodrum merkez cafe delmar yada deep house cafede güzel müzik dinleyip oradan küba yada fink de alabilirsiniz soluğu..
yol durumu olarak arkadaşların uyardığı gibi söke bodrum arası leş+leş
gece yolculuğu, yinede cok hız yapmadan kazasız belasız keyifli seyahatler dilerim..
Hangi tekne nerden kalkarda oraya gider tam bilmiyorum ama Orak adası diye bir yer var mutlaka gidilmesi lazım. Zıpkın vs. seviyorsanız; Milas'tan Bodrum istikametine giderken Havalimanına gelmeden İasos girişi var Corendon otelden bir sonraki koy süper derecede ıssız ve mükemmel. Türkbükü Hilton otelin ordan devam edip Cennet koyuna gidebilirsiniz deniz yine süperdir.
Bodruma uzak kalır biraz ancak Ören ve az daha ilerisinde Akbük tavsiye ederim. Didim Akbükle karışmasın, Burası Akyaka ve Ören'in arasında kalıyor.
S.Özeren
13-07-2013, 03:36
gölün o yolu bi düzeltemediler ama abartıldığı kadar yüksek araçla sürtülcek kadarda değildi, demekki daha çok bozulmuş
bu benim için kötü haber oldu coilleri en yükseğe aldığımda bile orjinalinden 5-6 cm aşşağıda oluyor araba ayvayı yedik :D
SekoLive
13-07-2013, 03:45
worlanth cok saol guncel bılgı ıcın suan ferıbottayım
S.Özeren
13-07-2013, 04:30
hayırlı yolculuklar Serkan'ım bodruma öğle saatlerinde girmiş olucaksın yüksek ihtimalle 70 80 i geçme iyi pusuya yatıyolar bodrum yakınlarında
SekoLive
13-07-2013, 18:31
hayırlı yolculuklar Serkan'ım bodruma öğle saatlerinde girmiş olucaksın yüksek ihtimalle 70 80 i geçme iyi pusuya yatıyolar bodrum yakınlarında
sametim saolasın 1 gıbı bodruma gırdım radar korkusuna yavas geldım :) ekonomıkde oldu yarım depo ıle turgutreıse gırdık. Yol bekledıgımden duzgundu kısa bı mesafe var cok kotu olan . 2 kişiydik araba ştandart 08 ibiza sürtme vs yaşamadan geldık. Bu arada hıc durmadan araba surme rekorumu kırdım 10 saate yakın hıc durmadan araba surmusuz :D
onursumer
13-07-2013, 20:09
serkan ucuz güzel pansiyon gorursen not al bende 22 sinde ordayım farklı farklı yerlerde kalma planlarım var :)
gölün o yolu bi düzeltemediler ama abartıldığı kadar yüksek araçla sürtülcek kadarda değildi, demekki daha çok bozulmuş
bu benim için kötü haber oldu coilleri en yükseğe aldığımda bile orjinalinden 5-6 cm aşşağıda oluyor araba ayvayı yedik :D
bugun donerken yol duzgundu :icon_tup:
sanırım 1 haftada yaptılar.cag atlamıs la turkıye :D
hıc surtmeden gectım golu.bıraz kumluydu ama olsun :)
TURGUTREIS ın en kotu yanı cesme suyu tuzlu maalesef.sebeke dırek denızden beslenıyor tum mekanlarda.bu yuzden sımdıden alıstırın kendınızı.ya da bızım gıbı ıcme suyuyla gezın.ne dıs fırcalanır o suyla-ne abdest alıonır :)
*bu arada bodrum oncesı full ruzgar enerjı santralı olan bı mekan var.fecı ruzgarlı. dıkkat edın kuslar sacma sapan gıdıyor. bı tane hayabusalı amcamın kasktan gırmıstı kus.
S.Özeren
13-07-2013, 23:34
iyi iyi maşallah, ozaman 1 ay sonra çiçek olur :D
onursumer
14-07-2013, 00:23
o yol ben bildim bileli inşaat geçen sene 16 jant yaylı arabayla hiç rahatsız olmamıştım açıkcası okadar kotu değildi
bu sene picanto ile gidicem rahatça geçerim diye tahmin ediyorum :)
CasabLanca
31-07-2013, 17:36
akyarlar ve karainciri tercih ediyorduk biz turgutreisden gidiyorduk. karaincirde meteor beach var, normalde şezlong kelle başı 3 lira ama araçla gittiğinizde otopark 5 tl şezlonglar ücretsiz oluyor orayı tercih edebilirsiniz.
Ankara üzerinden giderken denizliden sonra yollar sarpa sarıyor bodruma son 150 km kala işkence oluyor basık araba kesinlikle işkence olur
turbo&quattro
28-10-2013, 20:02
Konu hort olsun. Bu mevsimde Bodrumda nereye gidilir, neler yapilir ?
Bu mevsimde turgutreis ve gümüşlük ağırlıklı tercih edilsin derim
turbo&quattro
28-10-2013, 20:17
Ne var oralarda ? :D eglence fln degil aradigimiz. Gunluk geziler, olursa yat turu, mumkunse dag basi olmayan merkeze yuruyebilecegimiz bir lokasyon ..
Konu hort olsun. Bu mevsimde Bodrumda nereye gidilir, neler yapilir ?
sanırım bu mevsimde, yazlık mekanlar kapalı olur..
ancak merkezde hayat vardır.
merkeze yakın marina tarafında çok sayıda pansiyon var, hiç kalmadım o tarafta ama marina tarafı güzeldir.
darkmoon
28-10-2013, 20:59
Bodrum en güzel bu mevsimde yaşanır yazlıkçı ve tursitlerden arınmış
Gümüşlükte uygun pansiyonlar var akşam sahiline iner balıkçılarda yemek yersin manzara müthiştir
Yat turu için turgutreisten kalkıyor captain jack var idare eder
Denize akyarlars karaincire gidersin
Bazı akşamlar turgutreis d marine gidersin boomda takılrsın yada kahve dünyası bitez dondurmacısında falan
Bir iki akşamda merkeze iner orda dolanırsın
Ama merkezde kalmayı tercih etme derim çünkü deniz için yine öteki taraflara gitmen daha iyi olur en güzel koylarda denize girersin
Aranel Ciryatan
29-10-2013, 11:49
Bayramda turgutreisteydiniz dimi kardeşinle beraber. bi gün üst yoldan hızla geçerken gördüm sizi sanırım. hızlıydım selam vermek için duramadım. FD7 kasa Füme renk honda civic ile gidiyordum.
S.Özeren
29-10-2013, 12:03
Herkes ogrenmis karaincir i :) 5 senedir ne guzel takiliyorduk bu sene nufus patlamasi yasadik
Akyarlar karaincir guzeldir tatilde sessiz sakin ortam tercih edenlere uygundur.Kahvaltidan once buz gibi denize atlamayi sevenlere,zeytinyaglilari Bodrum cokertme kebabini sevenlere tavsiyemdir :)
Aranel Ciryatan
29-10-2013, 13:45
Akyarlar karaincir guzeldir tatilde sessiz sakin ortam tercih edenlere uygundur.Kahvaltidan once buz gibi denize atlamayi sevenlere,zeytinyaglilari Bodrum cokertme kebabini sevenlere tavsiyemdir :)
rahat bi 18 yıldır karaincir'den denize giriyorum. artık mekan sahipleri ile akraba moduna geçtik :D
darkmoon
29-10-2013, 14:06
Bodrumda gizli saklı yer yokdur.. sadece bazı insanlara uzak geldiği için gitmezler ne var orasıda deniz burasıda deniz burdan girelim işde zihniyeti oluyor bazen.. yazın nüfusu 1 milyonu geçen bir yerden gizli saklı yermi bekliyorsunuz. :) güvercinlikde sit yasağı vardı allem edip kallem edip oraya bile yazlık yapmışlar..
rahat bi 18 yıldır karaincir'den denize giriyorum. artık mekan sahipleri ile akraba moduna geçtik :D
Son 3-4 yildir gidiyorum ben de.Surekli ayni yerde kaliyoruz gercekten insanliklari esnafliklari cok iyi.:)
Aranel Ciryatan
29-10-2013, 16:08
Son 3-4 yildir gidiyorum ben de.Surekli ayni yerde kaliyoruz gercekten insanliklari esnafliklari cok iyi.:)
bizim ev var turgutreis'de. ama deniz için okaliptus'u tercih ediyorum. sakin ve genelde aileler var. manita tavlamak için yanlış yer yani. ama yanında kız arkadaşın varsa çok iyi. bakan eden olmaz. :D
Bayramda turgutreisteydiniz dimi kardeşinle beraber. bi gün üst yoldan hızla geçerken gördüm sizi sanırım. hızlıydım selam vermek için duramadım. FD7 kasa Füme renk honda civic ile gidiyordum.
Ben 5 aydır turgutreisteydim yeni döndüm
30 senelik turgutreislilik var bizde babam aşık oraya :)
S.Özeren
29-10-2013, 21:35
Bodrumda gizli saklı yer yokdur.. sadece bazı insanlara uzak geldiği için gitmezler ne var orasıda deniz burasıda deniz burdan girelim işde zihniyeti oluyor bazen.. yazın nüfusu 1 milyonu geçen bir yerden gizli saklı yermi bekliyorsunuz. :) güvercinlikde sit yasağı vardı allem edip kallem edip oraya bile yazlık yapmışlar..
bodrumda gizli saklı yer var , yok konusu değil o nufusun çoğu yeni yeni öğreniyor bazı yerleri , ben 5 senedir gidiyorum hala gitmediğim yerler var
2-3 sene önce karaincir gayet boş ve sakindi , bu sene aman yarabbi
Herkes ogrenmis karaincir i :) 5 senedir ne guzel takiliyorduk bu sene nufus patlamasi yasadik
Ben karainciri hiç boş görmedim
Bu sene sezon geç açıldı ramazan bayramından önce kimsecikler yoktu nezaman bayram tatili başladı sonra doldu taştı heryer
Kurbandan iki hafta öncede çok iyiydi okulların hepsi açılınca kimsecikler kalmadı
Eski medis yeni livde takılırım bende hep
turbo&quattro
29-10-2013, 21:40
Minik kardesim sagolasin bilgiler icin :) Bu aksam tum rezervasyonlari yapacagim. Bodrumdan baslayip Marmaris, Fethiye yapacagiz. Bodrum da havalimaninda uygun fiyatli rent a car tanidigi olan varsa irtibata gecebilir.
Minik kardesim sagolasin bilgiler icin :) Bu aksam tum rezervasyonlari yapacagim. Bodrumdan baslayip Marmaris, Fethiye yapacagiz. Bodrum da havalimaninda uygun fiyatli rent a car tanidigi olan varsa irtibata gecebilir.
Telefonum yanımda değil arkadaşım var orda rent a car cı uyguna ayarlarız onuda yarın atarım no sunu özelden
darkmoon
29-10-2013, 22:47
bodrumda gizli saklı yer var , yok konusu değil o nufusun çoğu yeni yeni öğreniyor bazı yerleri , ben 5 senedir gidiyorum hala gitmediğim yerler var
2-3 sene önce karaincir gayet boş ve sakindi , bu sene aman yarabbi
sen yeni keşfetmişsindir bodrumun 20 senelik yazlıkçıları var 90 lılardada bodrum bodrumdu şimdide bodrum bodrum tek farkı 90 lılarda yazın nüfus 500 binlilere dayanırdı şimdi dağa taşa her yere siteleri otelleri yapdılar yazın nüfusda patlama yaşanıyor.. çoğu şeyi yaşınızla bir görmeyin bende görmüyorum çünkü benim 45 yaşında büyüklerim var adamların 20-25 senedir bodrumda yazlıkları var :)
darkmoon
29-10-2013, 22:57
bodrum 80 li yıllardan beridir bodrumdur zeki mürenle falan elit zenginlerin ve sanatçıların gitmsiyle o günlerden beridir bodrum bodrumdurda fazla girmeye gerek yok o kadar detaya .. :)
S.Özeren
30-10-2013, 23:50
Ben karainciri hiç boş görmedim
Bu sene sezon geç açıldı ramazan bayramından önce kimsecikler yoktu nezaman bayram tatili başladı sonra doldu taştı heryer
Kurbandan iki hafta öncede çok iyiydi okulların hepsi açılınca kimsecikler kalmadı
Eski medis yeni livde takılırım bende hep
ben seni bu sene çarşıda gördüm abi :) 2 kişiydiniz selam vericektimde şimdi kendimi anlatana kadar ohoo dedim :D
karaincir bu sene çok doluydu , diğer yıllara göre normalde bu kadar dolu olmuyor , ben orda konaklıyorum hep gittiğimde bu sene aşırydı kalabalık
sen yeni keşfetmişsindir bodrumun 20 senelik yazlıkçıları var 90 lılardada bodrum bodrumdu şimdide bodrum bodrum tek farkı 90 lılarda yazın nüfus 500 binlilere dayanırdı şimdi dağa taşa her yere siteleri otelleri yapdılar yazın nüfusda patlama yaşanıyor.. çoğu şeyi yaşınızla bir görmeyin bende görmüyorum çünkü benim 45 yaşında büyüklerim var adamların 20-25 senedir bodrumda yazlıkları var :)
benim gittiğim ekipte 90 'dan beri sürekli giden bi kişi olduğu için bizim öyle sıkıntımız yok , pansiyonu olan sürekli orda yaşıyan tanıdıklarımda bol bol mevcut , benim anlatmak istediğimi siz baya bi tersten anlıyorsunuz
Keşke gelseydinn kardeşim niye yadırgayım muhtemelen ganyandayımdır :)