Orijinalini görmek için tıklayınız : bu nasıl bi ilan?
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2332476
Özellikler kısmını okuyun sadece :)
Low-Rider
15-03-2006, 23:46
şimdi alın yoksa ilerde hiç alamıcanız dio ehehe manyak millet ya
sanki biz nolur 30 a ver demişiz gibi :)
motor modu yaptıktan sonra nie satıoki..madem satıcan yapma :) bide 40tan kapı açıcam yazmış yaa :) keşke 30a bıraksa ya :)
^^ANIL^^
16-03-2006, 02:14
bu bişi deil bitane ilan vardı araba yakından daha gzl duruyor arabam fotojenik deil yazıyodu kopmuştum
haahha vermio kardeşim 30 milyara 40 dan açıcakmış harcicağı fiyattan haberi yyok sanırım
M U R A T
16-03-2006, 16:57
30 un üzerine 20 daha harcar 40 kapı açar heralde allah akıl fikir versin diyeyim....
MUGENPOWE®
16-03-2006, 17:30
navıgastyonlu olan euro wersıyonu deılmı trde pek yok zannedersem ????
M U R A T
16-03-2006, 20:18
navıgastyonlu olan euro wersıyonu deılmı trde pek yok zannedersem ????
büyük ihtimalle gerçek bi ilan değildir egosunu tatmin etmeye çalışmış arkadaş
bu bişi deil bitane ilan vardı araba yakından daha gzl duruyor arabam fotojenik deil yazıyodu kopmuştum
bu çok iyiydi ahahahh
Manimillion
16-03-2006, 22:35
Bole kisiler bu ilanlari koyup, 5-10 milyar pesinat istiolar. Donup ben shu anda yurt disindayim, bana 5-10milyar para yatirin arabayi gidip test surusu yapip, islemleri yapabilirsiniz, gerisinide islemlerden sonra istiolar. Parayi banka hesabina hawale edince bir daha bu kisi ile irtibata gecemiyorsunuz.
MUGENPOWE®
16-03-2006, 23:57
aradıınız kisııye suanda ulasılamıyooooooo hhehehehehehhe
gözüm korktu şimdi gidip alayım hemen
adama bak yaaa :D :D :D:hahaha:
ya kaçgündür uyku muyku haram oldu bana yaa :( abi nolur 30 bırak yalwarırım yaaa :( ühühühühü :( :( ben nparım sensizxühühüh:( nolur aneyy :(
yerli malı yurdun malı herkez onu kullanmalı.