Orijinalini görmek için tıklayınız : Yalancı Yarim
darkmoon
13-06-2012, 15:20
Arkadaşlar rağmetli barış akarsunun yalancı yarim dizisini star sabahları tekrardan veriyor sevenleri için bilgilendirme amaçlı yazıyım dedim hayatta anlık değil dizi boyu yüzüme tebessüm ettiren nadir dizilerdendi.. toprağı bol olsun çok genç yaşda kaybettik barışı geleceği yıldızı çok parlakdı.. seside güzeldi müziğide oyunculuğuda kendide dünya iyisiyi birisiydi cana yakın kompleksleri olmayan.. Alfonsoyu özleyenlere duyurulur :)
starda sabahları hafta içi veriyorlar saat 5:45 gibi biraz erken ama benim gibi 6 da kalkanlar için 15 dakka erken kalkmak sıkıntı olmuyor günede izledim mi güzel başlıyorum yüzümde tebessümle..
http://img1.blogcu.com/images/n/e/f/nefisekiz/adszsl3.png
http://www.resimrehberi.com/files/file/yalanci-yarim5.jpg
http://img140.imageshack.us/img140/5163/barm104vs9.jpg
http://img147.imageshack.us/img147/9527/bscap0016kz9.jpg
http://img177.imageshack.us/img177/8233/15wb7.jpg
http://cdn.zapkolik.com/images/9/1/7/d/yalanci-yarim-42bolum-3kisim-317686.jpg
güzel diziyli allah rahmet eylesin
Her bölümü aklımda geçenlerde internetten bölümlerini izliyrdum tekrardan sonuna gelemedım sevdiğim kişilerden biriydi son bölümü sanıyesı sanıyesı aklımda hala :(
darkmoon
13-06-2012, 15:29
Allahdan en sevindiğim kısmı dizi uzun 2 sene falan sürmüşdü galiba dizi o yüzden bol bol izleyebiliyoruz bende ortalarını o tatlı bir barışık ibr küs hallerini çok seviyorum.. sonlara doğru hep bir kırgınlık oluyor içimde..
geçen çok güldüm gene bu subaruyu legacy yi çaldırmışdıya :) sonra motorsikleti çaldırdı en son kızı bisikletle almaya gitti polis motorudamı çaldırdın dedi bir bakışı vardı :D
allah gani gani rağmet eylesin.
B.Aktepe
13-06-2012, 15:31
semih görmesin :)
Yaramı acayip deştin yav valla o filmin başında çekik gözlüler geliodu ya o sahnede güzeldi :D
driftboy
13-06-2012, 15:36
Allah rahmet eylesin, vaktim oldukça netten izlemeye calısıyorum eski bölümleri.. Hiç kaçırmazdım. ve ölümüne çok üzülmüştüm.. Mekanı cennet olsın..
gökh@n_gr
13-06-2012, 15:40
çok güzel bir dizidir yayınlanırken hep izlerdim geçen senede netten baştan sona izlemiştim.Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin kendi karakterinide çok severdim oyunculuğunuda. Dizide şimdiye kadar izlediğim enn güzel diziydi. Geçen yaz baştan sona tekrar izledim. Birde işin içinde subaru olduğu için ayrı bir tadı oluyor :)
darkmoon
13-06-2012, 15:59
arkadaşlar ben anma için açmadım konuyu star sabahları diziyi tekrardan veriyor güncel diye açdım izlemek isteyenler olursa izleyebilir ondan açdım.. :)
2 defa bitirdim, Allah rahmet eylesin canım sıkıldıkça açıp izlerdim internetten..
darkmoon
13-06-2012, 16:22
:D :D
czeDM-M-cbw
BzBvoQKJKss
benimde cok sevdiğim bir diziydi insani saatlere koymazlar ama işte reyting almaz tabi ancak sabahın körüne koyarlar...
canpower
13-06-2012, 16:31
allah rahmet eylesin..kazanın üstüne gelmişdim.. korkudan bakamamışdım..yaşasaydı bile çok fazla estetiğe ihtiyacı olurdu..
ahaaa yeni bir merve sevi çekişmesi çıkartır bu konu :D :D
darkmoon
13-06-2012, 16:38
benimde cok sevdiğim bir diziydi insani saatlere koymazlar ama işte reyting almaz tabi ancak sabahın körüne koyarlar...
ben pek öyle düşünmüyorum zamanında bu dizi çok tutdu epey geniş bir kitle elde etti zaten tutmasa dizi 47 bölüm yayınlanmazdı rağmetli o kaza olmasa ölmeseydi belki dizi bir 2-3 sene daha giderdi.. kaldıki o zaman bu dizi savaşlarının yoğun olduğu yıllardı 2 bölüm yayınlanıp yayından kalkan bir sürü diziler vardı o ortamda bu dizi istikrarlı 47 bölüm sürdü..
zamanında yayınlandığı günlerdede epey diğer kanallarda dişli rakipleri vardı ona rağmen reytingleri iyiydi.. nasıl kurtlar vadisinin hala eski bölümleri reyting yapıyor kanal 7 de beyaz tv de falan bence yalancı yarimde hala reyting yapar gece vakdide..
Bu arada belirtiyim starda hafta içi 05:45 de yayınlanıyor dizi :)
EMRE KAAN
13-06-2012, 17:02
ben izliyodum bu diziyi çok üzülmüştüm bittiğinde
semih görmesin :)
ahh merve sevi ahh:)
M_PROJECT
13-06-2012, 20:35
semihe gun dogdu , bu yaz can sikintisina son !
Ah Ah ne filmdi be severek doyamadığım vaktim olunca izliyordum :'( Mekanı cennet olsun her sene memleketine giderim.
ProdriveSTI
13-06-2012, 20:49
Çok iyiii
FhgdoBUaoIA
darkmoon
13-06-2012, 20:53
şunuda belirtiyim internette barış akarsunun non offical albümü var birisi üşenmemiş erinmemiş barış akarsunun dizide söylediği bütün şarkıları hatta ufak nakaratları bile alıp bir albüm yapmış ben indirdim tavsiye ederim bazı şarkılarda arka fonda sesler oluyor neticede diziden çekdiği için müzikleri barda falan söylediği sahnelerde arka fondan insan bardak sesleri falan geliyor ama arşiv yapılıcak bir albüm..
semihe gun dogdu , bu yaz can sikintisina son !
belki uslu bi çocuk olursam gerçeğiyle tanışabiilrmiyim acaba:D
izmirlicem
13-06-2012, 22:51
barış akarsuyu sevmem sebebimdi bu dizi yazları yayınlanıyodu 2-3 sene önceydi glb kalkamıodum başından
Çok iyi insandı be..Gerçek anlamda mükemmel bi insandı..Motosikleti amasrada sergileniyor,mezarı da yakınında hemen.
Allah rahmet eylesin tekrar güzel diziydi.çokta güzel sarkı soyluyodu
Islak Islak (Barış Akarsu) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=4kPLYS5fjEU)
4kPLYS5fjEU
turbo&quattro
14-06-2012, 01:23
Akademi TUrkiye idi galiba yarismanin adi sirf BAris icin takip ederdim . Sanat camiasinda Kisilik olarak begendigim ender insanlardan biriydi . Hatta komadayken aglamisligim bile var . Topragi bol olsun tekrardan .
timucintt
14-06-2012, 01:32
Çok delikanlı çocuktu bence... yeni nesil sanatcılar içinde elle gösterilecek nadir kalitede ve olgunlukta bir insandı toprağı bol olsun....
çağlarcoskun
14-06-2012, 04:15
Uyku tutmamisken izliyim dedim valla iyi diziydi oncedende kacirmazdim. Basladi eger uyumayanlar varsa :))
İbrahim33
14-06-2012, 09:14
Allah tekrar rahmet eylesin , babayiğit bir çocuktu...ölüm kime gelirse gelsin eğer genç yaşta geliyorsa 3-4 kat daha üzücü oluyor...
darkmoon
14-06-2012, 10:37
bugünde ben uyuya kalmışım yetişemedik :D
barış akarsunun dizide oynadığını yeni öğrendim...ben bu dizinin merve sevi görünen tüm kısımlarını izledim herhalde...:)
Yeni bölümleri yayınlanırken üni ye hazırlanıyordum özel ders alıyordum bu dizi için sürekli ektim:D
Bir sabah kalktım kaza yaptı hastanede dediler 4 5 güne de vefat etti yakınım ölmüş gibi üzüldüm.
Deli gibi nasıl bir insan olduğunu araştırmıştım netten ve tanıştığı yolda gördüğü markette karşılaştığı hiç tanımadığı insanlara bile kanka muamelesi ile yaklaşabilen burnu havada olmayan çok ender kişilerdenmiş.
Şu dizininde sonunu göremedik ona yanıyorum bari senaristler sevabına senaryosunu yayınlasalardı da gerisini okusaydık.
Tivibu da tüm bölümleri var sıkıldıkça açar izlerim hala rastgele bir bölüm.
İçimi bir garip yapıyor bu video
Barış Akarsu- Zor Aşk ( Yalancı Yarim Kolaj ) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ai4O64KTIj0)
3.20 de merve sevinin gözler adam öldürür.
orhan_guney
14-06-2012, 12:44
Allah rahmet eylesin .güzel adamdı.
B.Aktepe
14-06-2012, 12:45
barış akarsunun dizide oynadığını yeni öğrendim...ben bu dizinin merve sevi görünen tüm kısımlarını izledim herhalde...:)
ortak çıktı işe bak :)
ortak çıktı işe bak :)
hepimize yeter be!!:D ben duhül etmesemde olur yakından göreyim yeter:)
alfonso4474
14-06-2012, 20:29
çok severdim bu diziyi hiç kaçırmazdım bu dizi yüzünden liseden beri alfonso kaldı lakabımız :)
bugune kadar hayatımda izlediğim en çok sevdiğim hayranı olduğum diziydi. kaç kere tekrar ettim bilmem. konuyu görünce çok şaşırdım ya :)
Antalyada bizzat tanışmış birazda sohbet etmiştik. Kişiliği çok iyi muhabbet edilebilecek kafaya sahip birisiydi. Allah rahmet eylesin seside güzeldi ıslak ıslak parçasını bi cem karacadan birde Barış Akarsu dan severim
darkmoon
15-06-2012, 13:13
Starda her sabah hafta içi 05:45 de veriyorlar
darkmoon
20-06-2012, 03:56
An itibari ile uyumayanlar için yalancı yarim başlamışdır. :)
Jön Türk
29-06-2012, 10:58
Allah gani gani rahmet eylesin bugün 29 haziran
individual
29-06-2012, 11:20
bu diziyi askerde izliyorduk.askerlik biter bu dizi bitmez derdim ama barış akarsuyu kaybettik.Allah rahmet eylesin.
Bugün doğum günüymüş :) Allah rahmet eylesin, bende çok severek izlerdim diziyi :)
Ozan Özer
29-06-2012, 12:29
Allah rahmet eylesin;Efendiler efendisi biriydi.
HondatugraL
29-06-2012, 12:31
sankı abım ölmüş gibi üzülmiştüm bu adama çok guzel sesı vardı dızıde yarım kalmıştı çok guzel dızıydı severek ızlerdım toprağı bol olsun :(
Merve sevi Siteden Tuğçanın akrabası yakından gördük, şuanki hali içler acısı, suya atsan batmaz modunda :)
darkmoon
05-07-2012, 07:37
Bugün Günlerden Barış Akarsunun Ölüm Yıldönümü Allah Rağmet Eylesin..
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQb6VpbmI5wWq6tbL5aKOe6j3LFZPin1 DpklSIQNJqLMCAvv138http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRXA-mlxDC-xulJWTGLePDTpRs_M3Vj4qBSG3LtIrKFqbeUr2E9Og
kaanpoyrazoglu
05-07-2012, 08:55
Mekanı cennet olsun , bizlerden biri gibiydi , tv de gördüğümüzde ailece yüzümüz güler , seyrederdik .. Allah rahmet eylesin..
HondatugraL
05-07-2012, 14:46
biraz saçma benzetme olucak gibi ama golden retriever gibi bakardı normal baksa bıle gozlerı gulerdı resmen vallahi barış manço kemal sunal cem karaca gıbı duayenlerın kendını unutturmaması hatırlanması normal ama bukadar genç biri kendını nekadar cabuk sevdırdı ve unutturmadı helal olsun.
darkmoon
06-10-2012, 06:07
şu anda starda başladı yeniden vermeye başlamışlar galiba ilk bölümler çünkü :)
darkmoon
17-11-2012, 06:00
Evet yalancı yarim var şimdi starda :)
lethaldoze
17-11-2012, 12:00
Ben çok önceleri indirmiştim bölümlerini. Senede bi kere baştan başlayıp izlerim. Ekranı ikiye bölerim pc de.Yarısnda dizi oynar yarısında foruma takılırım. Böyle çok dizi iliyorum ve aynı anda iki iş yapmış oluyorum :D
Çok keyifli komik ve arabaların olduğu konusu çok güzel bir dzi. Keşke Rahmetli olsaydı ve devam etseydi. Herkes gerçeği öğrendiğinde neler olacağını hala çok merak ederim. Allah rahmet eylesin.