Orijinalini görmek için tıklayınız : saxo turbo vs bazooka akhisar drag race :)
1600cc turbo saxo vs honda 2400cc turbo iki araçtada nosa basılmamıştır.iyi seyirler...
2012.06.10 Ahmet Saxo Turbo vs Bazooka EG K24 Turbo - 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=WtQOAOzUbJ4)
ahmet abının aksilikler yakasını bırakmamış olmasına rağmen pes etmedi aziz ustanında yardımıyla arabayı yürüttü kendi rekorunu kırdı , gerçekten tebrikler
life is life
14-06-2012, 08:29
maşalllah ikiside ayrı güzel..
ademsezer
14-06-2012, 08:33
ahmet abinin maşallahı vardı yarışta gecmiş olsam bile ust kategoriye geçmek onun hakkıydı seading de 11,1 yapmıştı ben ise 11,4 yapabildim. beni her geçen ahmet abi gibi adam olsun benim açımdan sıkıntı yok.
Adem lastik ısıtırken birşey oldu demiştim videoda belli oluyor dikkat ettin mi
ademsezer
14-06-2012, 08:48
ne demiştin hatırlayamadım
Lastigin anlık duraksıyor
ademsezer
14-06-2012, 09:14
Lastigin anlık duraksıyor
debriyaja basıp çektım dıye hatırlıyorum
iki aracada maşallah, saxo aksiliğe rağmen yarışa geri döndü,
bazuka ilk drag denemesinde iyi bi süre yaptı, daha iyilerinin geleceği kesin.
iki aracada maşallah, ikisinde de büyük emek var.
ademsezer
14-06-2012, 09:22
iki aracada maşallah, saxo aksiliğe rağmen yarışa geri döndü,
bazuka ilk drag denemesinde iyi bi süre yaptı, daha iyilerinin geleceği kesin.
iki aracada maşallah, ikisinde de büyük emek var.
saol .
bu yıl turbo civiclerin hedefi 9 hayel olmadıgını içimizden biri kesin göstericek eminim.ben kendi şahsıma arabamdan çok ümitliyim akhisara 4 dörtlük gelmemiştim. agustostaki akhisar yarışına 9 sanıye için gelicem inşallah başarırım.
Temmuza da gel adem
kendini geliştirmek adına
illa birini geçmeye gelme kurtul şu hırsından
ademsezer
14-06-2012, 09:35
dayımın oglu evlenıyo ankarada gitmem lazım drag tarihine denk geliyo.bide yenı bişiler alcam paşanın kargo evliligi dolayısıyla gecikicek
Ozmn soyle dayinn oglu vazgecsin hirsindan :)))
AHMET
kalkışta bayaa lag'e düşmüş civic sanki.
Maşallah 2 aracada
ademsezer
14-06-2012, 10:37
AHMET
dayımın oğlunu tanımıyosun işi bitirmeden bırakmaz:D
AHMET
puhahahahahhahahahahahahahahahaha ahmet yardın attın be!!!!1:D
iki aracada tebrikler ama adem arkadasşım herkeze gereken cevabı vericek zamanı geldiğinde şimdilik loading diyorum
iki aracada tebrikler ama adem arkadasşım herkeze gereken cevabı vericek zamanı geldiğinde şimdilik loading diyorum
zaten bu araç sahiplerinin arkadaşları olmasa her şey çok daha güzel olucak ama neyse...
zaten bu araç sahiplerinin arkadaşları olmasa her şey çok daha güzel olucak ama neyse...tespitinizden mütevellit şahsım adına şükranlarımı dile getirmek arzu ederim dı ka miirim
tespitinizden mütevellit şahsım adına şükranlarımı dile getirmek arzu ederim dı ka miirim
garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar, benim iman dolu ...!'!'^+454??? hatlar karıştı sanırım:D:D
eyvallah başkan:)
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
zaten bu araç sahiplerinin arkadaşları olmasa her şey çok daha güzel olucak ama neyse...
ıkı arabada favorim masallah ikisinede
maşallah ikisine de keyifle izledik :)
coolvtec
14-06-2012, 19:17
her iki aracında maşallahı var.
sorması ayıp, bazoka 1 ve 2. viteslerde kaç psi basıyor?
ademsezer
14-06-2012, 20:19
her iki aracında maşallahı var.
sorması ayıp, bazoka 1 ve 2. viteslerde kaç psi basıyor?
1,7 basıyorum bırdahakıne her vıteste farklı basınç uygulicaz inşallah
2 araçtada maddiyattan önce bayaa bi emek var 2aracda emeği geçen herkese teşekkürler.çok keyifli bir drag izletti.saxo küçük bir tadilata giricek sonra dahada çekişmeli yarışlar izleyeceğiz sanırım :D
coolvtec
15-06-2012, 12:10
1,7 basıyorum bırdahakıne her vıteste farklı basınç uygulicaz inşallah
tahmin ettim, kalkışta aşırı sarmış. boost by gear sonucu ciddi anlamda değiştirecektir. Aslında kalkışta basınç bile vemicen :D (bkz na k2o ek.)
maşallah 2 araca bıze buyuk zevk yaşatıp izlettiriyorsunuz emeginize saglık
ademsezer
15-06-2012, 19:15
tahmin ettim, kalkışta aşırı sarmış. boost by gear sonucu ciddi anlamda değiştirecektir. Aslında kalkışta basınç bile vemicen :D (bkz na k2o ek.)
15 agustosda akhisarda uygulicaz insallah
bu kalkmadan önce soğutma amaçlı sıkılan gaz araca monte edilebiliyor diye biliyordum.Yanlışım yoksa.Türkiyedeki araçlarda yok böyle elle manuel olacağına araca yapılsa daha verimli olmazmı ? Maliyetli bir parçamı acaba.Bilmediğimden soruyorum :)