Orijinalini görmek için tıklayınız : 2-3 günlük tatil için istanbula yakın yer
arkadaşlar senelik iznim olmadıgından kasım ayında askere gidecegim için 2-3 günlük tatillerim oluyor bu yüzden istanbula yakın tatil yeri arıyorum ev pansiyon ucuz otel vs bildiginiz yerler hakkında sizlerden yardımlarınızı rica ediyorum varsa fotografları internet adreslerini de paylaşırsanız sevinirim
Murat Özcan
14-06-2012, 14:11
tekirdağ kumbağ,uçmakdere uyar ;)
YavuzNaz
14-06-2012, 14:13
aynen kumbağ iyidir, biraz daha yol giderim dersen erikli enes tarafları güzel olur.
devil_berk22
14-06-2012, 14:14
erikli, kumbağ, şarköy olabilir
ondertopcu
14-06-2012, 14:15
enez güzel değerlendirilebilir. Benimde gidesim var birkaç günlük
erikli yada enez dediginiz yerlerde daha kaldıgınız yada bildiginiz yer varmı ?
GokhanRS
14-06-2012, 14:20
kıyıköy yada karaburun avrupa yakasın için ideal. çilingozda olabilir.
Durusu Park Hotel olabilir nette vardır bilgileri
ArdaERHAN
14-06-2012, 14:26
akcakoca da güzel yerdir ist e yakın
tekirdağ kumbağ,uçmakdere uyar ;)
ben gecen hafta ordaydım öle bi yer yok...yokya ..
ben gecen hafta ordaydım öle bi yer yok...yokya ..
çok mu kötü abi
orhan_guney
14-06-2012, 14:35
bende böyle bir yer arıyorum yeşillik dere filan rahat bir yer.
GokhanRS
14-06-2012, 14:36
bende böyle bir yer arıyorum yeşillik dere filan rahat bir yer.
çilingöz senin istediğin yer. orman kumsal piknik alanı yüzme alanı temiz deniz ne ararsan bi arada :)
istanbulda hemide :D
http://www.gezicirehber.com/wp-content/uploads/cilingoz-istanbul.jpg
haraketli bi yer istiyorsan sakin ha ucmakdere(tekirdag'a) gitme :D
orhan_guney
14-06-2012, 15:02
yolları nasıl basık aracla gıdılebılırmı bırde pahalı oldugunu duydum aga sağlam gecirme işlemi yapılıyormuş :)
çilingöz senin istediğin yer. orman kumsal piknik alanı yüzme alanı temiz deniz ne ararsan bi arada :)
istanbulda hemide :D
http://www.gezicirehber.com/wp-content/uploads/cilingoz-istanbul.jpg
GokhanRS
14-06-2012, 15:12
basık araçla gidilmez. bi yere kdar iyi ama son 15 20km toprak bozuk yolmuş. ayrıca nasıl geçirsinler yiyecek içecek götürmek serbest. dolduracan buzu termos gibi çantalardan. akşama kadar rahatsın :D
Yiğit G.
14-06-2012, 15:22
mesajım bulunsun
SekoLive
14-06-2012, 15:46
eneze gıt denızi cok guzel
enez guzeldır sakın denızıde ıyıdır
enezde saros tatil köyünü bilen varmı ?
Kumbağ denizi güzel değilki artık, tavsiye etmeyin bence :)
Enez, Erikli çok daha güzel bence. Biraz daha uzağa gidersen Cunda Ayvalık falan da olabilir.
semih1469
14-06-2012, 16:52
Şarköye gidebilirsiniz istanbuldan 250 km , mavi bayraklı plajı var denizi fena değil sakin yerleride var canlı yerleride var.. basık araçla uçmakdere yolundan gitmeyin ama :)
Kumbağ denizi güzel değilki artık, tavsiye etmeyin bence :)
Enez, Erikli çok daha güzel bence. Biraz daha uzağa gidersen Cunda Ayvalık falan da olabilir.
cundaya geçen sene gittim yine gitmek isterim fakat zamanım yok
enez vede eriklide önerebilceginiz ev pansiyon otel varmı ?
devil_berk22
14-06-2012, 20:24
cundaya geçen sene gittim yine gitmek isterim fakat zamanım yok
enez vede eriklide önerebilceginiz ev pansiyon otel varmı ?
erikliyi bildiğim için orayı anlatayım önerebileceğim işçimen otel var birde erikli motel var plajı olan diğerleri pansiyon tarzında bekarlara hitap eden yerler günlük evde tutabilirsiniz emlakçılar zaten yollarda gezer sürekli bitanesine denk gelirsiniz muhakkak
yigitblr
14-06-2012, 20:33
benim tavsiyem erdek olurdu ya da ocaklar köyü.
Yenikapıdan feribota binip 2:00-2:30 saatte bandırmadasınız oradanda en fazla 1 saatte erdeğe gidersiniz.
Ocaklar güzel bir yerdir, denizi temiz fakat soğuk biraz sanki :)
Rockford
14-06-2012, 20:57
mesajım bulunsun yakında ihtiyacım olcak bu konudaki bilgilere.
onur200sx
14-06-2012, 21:00
Konuyu açtığın için teşekkürler.Çoğu arkadaşa faydalı olucak.Tatile çıkamıyoruz bari h.sonu kaçamakları yapalım.Yalnız önerilerini sunan arkadaşlar nasıl nerden gidilceğinide yazarlarsa sevinirim.
erikliyi bildiğim için orayı anlatayım önerebileceğim işçimen otel var birde erikli motel var plajı olan diğerleri pansiyon tarzında bekarlara hitap eden yerler günlük evde tutabilirsiniz emlakçılar zaten yollarda gezer sürekli bitanesine denk gelirsiniz muhakkak
kız arkadaşımla gidicem gittigimde hüsrana ugramamak için sizlerin gittigi bildigi yerlere daha çok gitmeyi tercih ediyorum bide ***** 2-3 gün kalacagım için rezil olmasın istiyorum
mercan_shark
14-06-2012, 21:56
kesinlikle ve kesinlikle ağva derim geçen hafta gittim markopondan bilet aldım indirimli mints otelden 370 tl 2 gece 3 gün saat 2 giriş son gün ise 12 cıkıs ama eğerki yoğun değilse uzatabiliyorlar 2-3 saat oda en lüksüydü jakuzi fln ve muhteşemdi gayet güzel o paraya yanlız akşam yemeği yok göle sıfır denize araba ile 2 dakika yürüyerek 7 dakka civarı sessiz bir yer istiyorsan gideceğin en güzel yer diyebilirim araştır bak derim gölde gezinti akşam yemeğini iskelede yapma fln kız ark. ile gidilecekse son söz denilebilir basık araçlada gayet gidilebilir ben çok tereddüt ettim ama rahat sıkıntı yok ist den 1.5 saat
mercan_shark
14-06-2012, 21:59
buda linki kesinlikle hüsrana uğramassın
Markapon - Ağva Mints Hotel'in jakuzili veya butik odalarında 2 kişilik konaklama seçenekleri! (http://www.markapon.com/firsat/agva-mints-otel/11505)
mercan_shark
14-06-2012, 22:06
benim tavsiyem erdek olurdu ya da ocaklar köyü.
Yenikapıdan feribota binip 2:00-2:30 saatte bandırmadasınız oradanda en fazla 1 saatte erdeğe gidersiniz.
Ocaklar güzel bir yerdir, denizi temiz fakat soğuk biraz sanki :)
erdekte güzeldir bizim yazlık orada erdek - ormanlı koyunda turanlardan sonra gelir basıl araç için dağ yolu çekilmez bir yol 0-10 max. hız fakat deniz kesinlikle soğuk değil tam tersine çok çok sıcak dışarıdan bunaldığında denize giriyorsun ve serinleme sıfır:) araç ile gidersen 5 saat feribotla gidersen 3 saat max. sürer
devil_berk22
14-06-2012, 22:47
kız arkadaşımla gidicem gittigimde hüsrana ugramamak için sizlerin gittigi bildigi yerlere daha çok gitmeyi tercih ediyorum bide ***** 2-3 gün kalacagım için rezil olmasın istiyorum
O zaman dedigim gibi iscimen otel veya erikli motel uygun olur ancak rahat olsun derseniz ev kiralayabilirsiniz
nitrO_Oxide
14-06-2012, 23:25
avşa ;)
erikliye karar kıldım erikli hoteli aradım kişi başı 125 tl oldugunu söylediler daha uygun bulabilcegim bi yer varmıdır acaba ?
devil_berk22
15-06-2012, 10:23
Pehlivan otel var birde denize biraz uzak ancak fiyat olarak daha makuldur
tatilimi 4-5 gün olacak şekilde ayarladım izmir çeşmeye gitmek istiyorum bildiginiz yer varmı daha önce merkezinde kaldım fakat oranın dolmuşları ile denize gidip gelmek sıkıcı oldu şimdi aynı durum olmaması için denize daha yakın bir yerler arıyorum varmı önerebilceginiz bir yer
çağlarcoskun
18-06-2012, 14:29
yavuz abi kumbağın denizi güzeldi bee :D ben ordaydım yazlıkta askerden geldiğimden beri. dün geldim arabanın satışını vercem yarın kısmetse. yeni arabayla yine gidicem büyük ihtmalle. kumbağ iyi denizi güzel ama geçmiş senelerki gibi kalabalık değil barlar tam açılmamıştı. eğlence şuan sıfırdı. yarın gidersem yine yazarım.
BurakYozgat.
18-06-2012, 15:49
2 hece 4 harf Enez.. 20 yaşındayım 15-16 senedir her sene ordaydm bu sene sattık yazlığımızı. kafa dinlemek için gidicekseniz tek kelimeyle mükemmel bi yer denizi sakin ve tertemiz gece hayatı isterseniz sizi pek memnun etmez ama dediğim gibi denizi sessiz sakinliği açısından mükemmel bi yer tam kafa dinlemelik. otel değilde yazlık pansiyon tarzı yerler var.
S.Özeren
18-06-2012, 15:53
Kıyıköy güzeldir Karadeniz , dere , ağaçlar arasında kalıcak yerdede tanıdık var yönlendirebilirim