Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : pcden pcye uzak masaüstü

Ahmet Saraçoğlu
14-06-2012, 23:54
Arkadaşlar kullananınız varmı?Teamviewer harici başka bi program varmı?Klavye ve fare tepkileri internet hızının iyi olduğu bi alanda çalıştığımızı varsayarsak başarılı programlar varmı?pc ler çoğaldı , mobil çalışma da monster laptop her ne kadar laptop ta olsa şarjı kasası vss bayaa ağırlık yapıyor , pratik değil...ipad le uzak masaüstü yapabiliyorum ama dokunmatik ekranda çalışmak çizim esnasında eziyet...,, tüm pc leri bidaha evden çıkmayacak şekilde kurup ;dışarda olduğumda herşeyi ufak bi netbookla yada mac air le kullanasım var...varmı kıyıda köşede kalmış . adını bilmediğim verimli bi program?free ücretli farketmez , demodan iş görecek bişey olduğuna emin olursam satın alabilirim.

onursumer
15-06-2012, 00:28
biz şirkette normal windowsun uzak masaustu bağlantısını kullanıyoruz

çoğu zaman uzak masaustunde olduğumu unutuyorum bence sıkıntısız

macten falanda gene bağlanılabiliyor

akucukdogan
15-06-2012, 00:59
ammy kullanın süper programdır. ;)

EmrahERKAN
15-06-2012, 07:46
Remote Administrator LisansLı bir programdır ama kırık olanı kullanmak isterseniz iletişme geçebiliriz yardımcı olabilirim.

XSi
15-06-2012, 08:19
ne kullanırsan kullan bağlanacağın bilgisayarda adsl varsa sıkıntı yaşaman olası..

adsl asimetrik bağlantı yapısına sahip, upload hızı download hızının 8 de biri, dolayısıyla sen teamviewer la bağlanmaya çalıştığında upload hızın yeterince fazla değilse sıkıntı yaşayacaksan

eğer bulunduğun yerde fiber internet mevcutsa, fiber internet + teamviewer fazlasıyla işini görecektir diye düşünüyorum.

Evrenoz
15-06-2012, 08:21
Symantec pcAnywhere deneyebilirsin. Ancak ne kullanırsan kullan dışarıda olup shared bir network kullandığında performansın düşecek, asla evde bilgisayar başında olduğun gibi olamayacaksın.

crused
15-06-2012, 08:51
100 mbps + teamwiever muhtesem en sikintisiz olani bence :)

KA®ANLIK
15-06-2012, 09:20
ammyy de iyidir,
çok kullanışlı ve kurulum gerektirmemesi artısıdır...

Asimos
15-06-2012, 09:22
Teamwiever neden düşünmüyosunuz ? en başarılısı odur.

EM-RE
15-06-2012, 11:05
Bende aktif şekilde teamwiever kullanıyorum bazen ipadden bağlanınca çıldırtıyor ama onunda sucu yok tamamen bağlantıdan kaynaklı..
Genel anlamda evden imac ile dükkandaki pc ye bağlanınca ciddi başarılı..Teldeki müşteriye çok eziyet etmeden işi çözebiliyorum.

Ufuk
15-06-2012, 11:09
Teamwiewer en iyisi ama internet durumu sıkıntı.Bizde kullanıyoruz oyunda karşıdakinde aim-wh falan varmı bakmak için tw alıp bakıyoruz.

borayuksel
15-06-2012, 11:35
yukaridaki postlara alternatif alpemix var, teamviewer 1 sure sonra ticari kullanim fln cortluyor :D ammyy guzel tavsiye ederim, onun harici onur un dedigi gibi microsoft un rdp si ideal..

Ahmet Saraçoğlu
15-06-2012, 12:09
Bayaa bı öneri gelmiş teşekkürler ,, bu aksam hepsini sıradan deneyip duruma göre tekrardan yardım rica edicem.

zafer_0403
15-06-2012, 12:13
Teamwiewer daki sıkıntınız galiba karşıdakinde lisans yok ise o yüzden sorun çıkıyor. Ammy ısrar la tavsiye ederim Remote Adminastrator çok güzel ama karşı tarafın modeminde port açmanız filan gerekiyor windows uzak masaüstüde ona keza

Schumi
16-06-2012, 01:02
Sen eve bağlanıp çizim mi yapmayı planlıyorsun yoksa ben mi yanlış anladım. Evine 4 mbit upload hızı verebilen stabil bir bağlantı (adsl değil, kiralık hat metro internet felan) bağlatabiliyorsan ancak olabilir. Yoksa uzak bağlantı ile çizim felan yapamazsın.

Ahmet Saraçoğlu
16-06-2012, 10:33
Sen eve bağlanıp çizim mi yapmayı planlıyorsun yoksa ben mi yanlış anladım. Evine 4 mbit upload hızı verebilen stabil bir bağlantı (adsl değil, kiralık hat metro internet felan) bağlatabiliyorsan ancak olabilir. Yoksa uzak bağlantı ile çizim felan yapamazsın.

iPad logmein le bayaa bayaa is yaptım ama klavye fare yerine dokunmadık üzerinden çalışmak buyuk sıkıntı...onun haricinde bağlantıda sorun olmadı , biri dandik ADSL , digeri Turkcell 3g olmasına rağmen...onun için sorun olmaz diye düşündüm ama daha deneyemedigim için kesin konuşmuyorum tabi.

Ahmet Saraçoğlu
16-06-2012, 10:37
Bu arada bı tek ammy admin i deneyebildim.fare klavye tepkileri diger pc ye anlık gitse de diger pc deki görüntü bana cok geç geliyor....diger programları deniycem en kısa zamanda.