Orijinalini görmek için tıklayınız : Deneme isteği
Beyler biliyorsunuz aracımın eksikleri için İstanbula gelmiş bulunuyoruz Safa kardeşimle. Yarın aracımızın eksikleri tam anlamıyla tamamlancak sanırsam Akşamına muhabbet sohbet ve Dostça denemeler yapmak isteriz TSİ ve denk araçlarla :)
Teşekkürler
İletişim İçin Pm den ulaşılabilir.
Beyler biliyorsunuz aracımın eksikleri için İstanbula gelmiş bulunuyoruz Safa kardeşimle. Yarın aracımızın eksikleri tam anlamıyla tamamlancak sanırsam Akşamına muhabbet sohbet ve Dostça denemeler yapmak isteriz TSİ ve denk araçlarla :)
Teşekkürler
Maşallah Kardeşim aracın Hayırlı olsun güle güle Kullanman dilegiyle :)
Teşekkürler
Güzel bi TSİ gecesi olabilir aslında bu arada aracın specleri bunlardır:
Rocco manuel revo stg1
Forge cooler
Milltek komple eksozt
AEM Meth kit
Dump valve
İTG Cai
ben denemek ısterım kardesım ıbıza cupra ıle
ecu fast stg1 yazılım
sureyya egzoz
dump valve
aracımda bunlar var
bende stock leşle katılabilirim aranıza eğer denemek isteyen olursa
e36 3.25
xyz coilover
ben :D
ben denemek ısterım kardesım ıbıza cupra ıle
ecu fast stg1 yazılım
sureyya egzoz
dump valve
aracımda bunlar var
tamamdır kardeşim numaranı pm den at gece haberleşiriz..
bendede 306 var uygunsa bende denemek isterim. istanbuldaysa deneme.
chip filtre egzos port polish birde piston. komple söküğüm.
Yarın akşam bende gelmek isterdim fakat abimin doğum günü olduğu için tüm gün gece abimle olacağım bu akşam deneme olursa @lp2 panpamla atlar geliriz:D
Yarın akşam bende gelmek isterdim fakat abimin doğum günü olduğu için tüm gün gece abimle olacağım bu akşam deneme olursa @lp2 panpamla atlar geliriz:D
Bu aksam kesin bekliyoruz arencim seni sohbet muhabbet:))
UmutRıza
15-06-2012, 12:08
deneme yerini gün/saat pm atarsanız gelebilirim
Serhat Y.
15-06-2012, 12:12
Eyvaheyvah kayserdien cikartma var yine, meth kit le setupi tamamlasaydiniz keske,,
Sayin BS type R Serhat bey lutfen gelin bizi bi yarın :D abi gel artik yarda bi rahatliyim ya
Gun saat ve yer pm lutfen;)
Anadolu olur sanirim yeri ortak belirleyebiliriz en.temizi ***** yer gibi
Eyvaheyvah kayserdien cikartma var yine, meth kit le setupi tamamlasaydiniz keske,,
Sayin Bs typer:) setuplar tamamlanmak uzere:)
aksam sizide beklemekteyiz;)
Serhat Y.
15-06-2012, 15:10
Sayin BS type R Serhat bey lutfen gelin bizi bi yarın :D abi gel artik yarda bi rahatliyim ya
Sn.Ozgur BS typpe-r ***** sikintisi vardi teshis koyuldu sonunda onumuzdeki h.sonuna yetismesi planlaniyor, bebisimizin tohumlarini haftaya aticaz artik:D
Safacim aracim olmasada gelmek isterdim ortama muhabbete ama aksam sehir disindan misafirimiz geliyor hatunun kuzeni istanbul gecelerine akicaz, tum haftasonu offum,,
Safacim aracim olmasada gelmek isterdim ortama muhabbete ama aksam sehir disindan misafirimiz geliyor hatunun kuzeni istanbul gecelerine akicaz, tum haftasonu offum,,
Hayat sana guzel abicim tesekkur ederiz gitmeden goruselim ;)
Aksam bende denemek isterim
Selcuk_RoL
15-06-2012, 15:42
Gun saat ve yer pm lutfen;)
Ben seni gotururum merak etme:)
Banada pm lütfen,hain coupe m bi gün yüzü görsün arkadaş edinsin : )
guzel gece oldu gelen arkadaslara tskler video varsa eklersiniz :)
valla ben geldim de revolular diiince bi an vazgeçtim denemeye gerek kalmaz diye :D geleymişim iyiymiş,eğlenceli geçmiş