Orijinalini görmek için tıklayınız : 38VV RevoRocco vs EcuFast Cars (15.06.12 Roll Day)
Gelen herkese teşekkür ederiz. Dostça güzel denemeler oldu...
Güzel videolar yakalama şansı bulduk, videolar geliyor...
38 VV RevoRocco Specs:
Revo stage1 Yazılım
Forge TwinterCooler
Forge Dump-Valve
İTG Cold Air İntake
Milltek Turboback
İridium Buji
Denemelerde methanol kullanılmamıştır.
Bütün denemeler 2 kişi yapılmıştır.
T25fOTmPRa4
_jLFurvSXIo
KFQcuy956XY
j95yFtvCZhc
CsoWqF77zwA
tYWWvZXTBoo
tTkCL7OeLG4
http://www.youtube.com/watch?v=T25fOTmPRa4
http://www.youtube.com/watch?v=_jLFurvSXIo
http://www.youtube.com/watch?v=KFQcuy956XY
http://www.youtube.com/watch?v=j95yFtvCZhc
http://www.youtube.com/watch?v=CsoWqF77zwA
http://www.youtube.com/watch?v=tYWWvZXTBoo
http://www.youtube.com/watch?v=tTkCL7OeLG4
Kankacim Link de koyabilir misin rocco ya ayrica masallah:)
bLackModeL
16-06-2012, 16:13
rocco güzel gitmiş maşşallah ..
Tmm kanka bn trafktyimde arkadasim ilgileniyor ona soyleyim link koysun
son video teke tek ama kardesim sanirim
Tebrikler.. :) çok güzel denemelerdi en kısa sürede tekrar deneriz İnşallah ;)
edit : bu arada ben tek kişiyim ;)
rocco ya masallah kekutim cok iyi gitmissin valla :)
kanka bende 4. vitesten sonra avans problemi yaşadım sanırım. Dr' ile konuştuk. AFR 10.2 falandı 4. vitesten sonra yavaşladı bir an anlam veremedim.
1 kere daha böyle sıkıntı oldu. Kötü benzinden dolayı korumaya mı aldı dedik ama bilemedim. En yakın zamanda update yapıcaz, intercooler ve filtre kitiyle beraber.
Rocco ciddi gidiyor 2 kişi bile uzunda böyle geçmesi beni üzdü :D
edit : Ecufast'in en yavaşı benim sanırım :D
kanka bende 4. vitesten sonra avans problemi yaşadım sanırım. Dr' ile konuştuk. AFR 10.2 falandı 4. vitesten sonra yavaşladı bir an anlam veremedim.
1 kere daha böyle sıkıntı oldu. Kötü benzinden dolayı korumaya mı aldı dedik ama bilemedim. En yakın zamanda update yapıcaz, intercooler ve filtre kitiyle beraber.
Rocco ciddi gidiyor 2 kişi bile uzunda böyle geçmesi beni üzdü :D
edit : Ecufast'in en yavaşı benim sanırım :D
Yuz karamizsin kekuti on camindaki stickerin hakkini ver :D
Ben onu bunu bilmiyorum ama gordugum en saglam yuruyen roccodur
Bütün araçlara tebrikler Rocco biraz olmuş dahada iyi olacaktır ins her keze kazasiz belasiz güzel günlerde kullanmanızı dilerim.
Kanka hepsini izledim ciddi ciddi rocco iyi yuruyo masallah kazasiz belasiz gordugun en sıkı rocco
Kekutide baya yurumuste bi yerden sonra yurumemesi cok ilginc ya
Kanka arkadaki sticker'ı okutuyorum ilk kalkista, sonra rakip sinirlenip geciyor :D
Teskkurler herkese beyler EMG cooper ve Cupra basta olmak uzere tum araclar cok iyi gidiyor Masallah.
Yalniz sunu belirteyim biz cupra ile teke tek yurudgmuz haric tum denemelerde 2 kisiydik arti yarim depo uzeri benzin vardi...
Bugun Atasehirde goruselim Tekrar;)
Kanka arkadaki sticker'ı okutuyorum ilk kalkista, sonra rakip sinirlenip geciyor :D
Masallah kanka.aracin cok guzel gozum kaldi;)
Selcuk_RoL
16-06-2012, 19:17
maşşallah beyler
Beni bu gece affedin :D abimin dogum gunu agar tetik var :) sabhtan aksama :D
yasin_38
16-06-2012, 20:50
maşallah güzel denemeler olmuş 2 kişiye rağmen diğer rocco ile fark baya çok diğerlerinin speclerini göremedim
TYPERHAKAN
16-06-2012, 20:55
rocco ya masallah kekutim cok iyi gitmissin valla :)
maşaallah alptuğ, sendemi alman cı oldun ,özgün kızmadımı?bize niye kızıyo o zaman.. özgün cüm o zaman bize niye kızıyon,ayıptır sorması:)
Bende iskender komple son eisenmann + Ecufast yazilim 1.2bar 1.45 peak otomatik vites ;)
oldum valla hakan abi ozgun de sevdi :)) aksama ***** yere gelirim :)
Maxiboost
16-06-2012, 21:44
oldum valla hakan abi ozgun de sevdi :)) aksama ***** yere gelirim :)
alipiki hayırlı olsun kardeşim :D hem .ok atarsın hem yaparsın ahah
maşaallah alptuğ, sendemi alman cı oldun ,özgün kızmadımı?bize niye kızıyo o zaman.. özgün cüm o zaman bize niye kızıyon,ayıptır sorması:)
Abibendedealman var unutmaama segment farkli anlatamiyorum :)))
Maşallah araçlara, özellikle cooper'lara :)
pegeout 106
16-06-2012, 22:20
Maşallah araçlara kazasız ßelasız
Maşallah araçlara, özellikle cooper'lara :)
Bi fanatiklik soz konusu :D sagol kanka coooperlar cok gergin bu ara:D
Maşallah araçlara kazasız ßelasız
Cok tesekkur ederiz:D
Denemeler gayet keyifli ve dostça geçti özellikle kekuti nickli coopers sahibi arkadaşıma ayrıyetten teşekkür ederim.
Alp2 arkadaşımada teşekkür ederim.
cupra entersan yürüyodu gerçekten 1 bar basınçla bu derece yürüyen bir araba ilk defa gördüm.
Sciroccolar biraz sönük kaldı keşke daha fazla araç gelseydi denemeye.
Arasts61
17-06-2012, 08:54
Denemeler gayet keyifli ve dostça geçti özellikle kekuti nickli coopers sahibi arkadaşıma ayrıyetten teşekkür ederim.
cupra entersan yürüyodu gerçekten 1 bar basınçla bu derece yürüyen bir araba ilk defa gördüm.
cupra ile olan denemelerinizde en çok hangi süratleri görebildin?
Bence yeterince kalabaliktik daha kalabalik olsak buyuk risk gordun gece otobanda neler oldu:D kekuti* efsanedir kendisi minicilerin idolu ekolu:D
kekuti* efsanedir kendisi minicilerin idolu ekolu:D
teveccühünüz :) bu arada sanırım kötü benzinden dün tekrar denedim yanımda arkadasla, 11.2 afr.. Sorunları çözdük sanırım ama upgrade gelicek biraz daha hızlanıcaz İnşallah..
Kazasız belasız sürüşler herkese en kısa zamanda bu tayfa tekrar görüşelim EMG'ye sürprizim olacak :D
Serhat Y.
17-06-2012, 20:46
güzel keyifli bi gece olmuş, videolarda başarılı. kayserili kardeşimi kutlarım revo rocco sağlam gidiyor bencede. Safa sende cuprayla gelseymişin keşke sanada rakip çıkarmış bu geceden. Arenin r53 zaten direkt bir üst sınıfın aracı bence ama arasıra kadraja hızlı arabaların girmesi hoş oluyor. Alptuğun h.içi ayarları işe yaramış onunda aracı hızlı umarım dahada hızlanır, basıncı istediğiniz değerlere çekersiniz sıkıntısız.
Aren bide merak ettiğim Alptugun aracıyla deneme fırsatınız olduysa ilk gaz tepkimeleriniz nasıl, sen direkt çıkıp gidiyormusun??
edit.
kekutiyi unutmuşun kardeşim sende umarım sıkıntıyı çözersin, tamam miniler uzuna gidemez derler aero muhabbeti falan:D ama seninki biraz fazla kısa olmuş kesin bi sıkıntı var gibi, manuel dimi senin araç?
kekutiyi unutmuşun kardeşim sende umarım sıkıntıyı çözersin, tamam miniler uzuna gidemez derler aero muhabbeti falan:D ama seninki biraz fazla kısa olmuş kesin bi sıkıntı var gibi, manuel dimi senin araç?
yok abi f1 emmanuel :D
sıkıntı çözüldü, zaten diffusor kit sipariş ettim biraz aero kasalım diyorum :D
BlackEmperor
18-06-2012, 19:32
sıkıntısız yürüsünde en hızlısı olmasada olur bence, maşallah hepsine
güzel keyifli bi gece olmuş, videolarda başarılı. kayserili kardeşimi kutlarım revo rocco sağlam gidiyor bencede. Safa sende cuprayla gelseymişin keşke sanada rakip çıkarmış bu geceden. Arenin r53 zaten direkt bir üst sınıfın aracı bence ama arasıra kadraja hızlı arabaların girmesi hoş oluyor. Alptuğun h.içi ayarları işe yaramış onunda aracı hızlı umarım dahada hızlanır, basıncı istediğiniz değerlere çekersiniz sıkıntısız.
Aren bide merak ettiğim Alptugun aracıyla deneme fırsatınız olduysa ilk gaz tepkimeleriniz nasıl, sen direkt çıkıp gidiyormusun??
edit.
Abi Aklımdan geçmedi değil ya Roll gecesinde bnm aracım nerde diye kendime kızdım ama artık istanbula gitgel arabanın KM yükseldi bayagı getirrsem busefer çekiciye attırcam :)
Çok güzel geceydi Herkese Teşekkürler tekrardan Alp2 Kardeşimin cuprasının Maşallahı var 1 bar ile yürüyorsa gerçekten devrim bir yazılımı var denebilir :D