Orijinalini görmek için tıklayınız : Scirocco Kısa şanzıman öncesi sonrası 40-240
MuratGürakan
17-06-2012, 00:55
Arkadaşlar aracıma hiç denenmemiş bir mod yaptık. Kullanımı çok keyifli oldu viteslerim epey kısaldı. Gt şanzımanı takttık.
Video izlerken vites göstergesine dikkat edimn :D 5 de 4,6 da 5 :D olarak gösteriyor. O derece kısaldı ve tahmin ediyordukki 2 3 boy hızlandık videodan verilerde onu gösteriyor.
Benim video üzerinden kronometreyle elimle ölçmemle 100-200 1.5 sn kadar iyileşmiş gözüküyor. Birde çok yakında üstleri biraz daha açıcaz ondan sonra gücü daha verimli alıcaz gibi..
2 videoda aynı yerde aynı ağırlıkta tek fark şanzıman olarak ölçülmüştür.
Eski halinde aynı yerde 235-240 arasında oluyordum ama tam çizgiye gelemiyordum. Şimdi 240 ı biraz geçiyor ;)
ilk videoda gaz kesiyorum 230 da trafikten dolayı ama gazlamayı bıraktığım yer aynı nokta..
Yer:
Hacettepe köprüsü öncesindeki radar : START
Ümitköy köprü öncesi 100 mt falan gerisi : FINISH
:D
Bu eski hali ;
Yellow Scirocco tsi 160 Speedometer inside view (Acceleration 30-230) - YouTube (http://youtu.be/XYMqmHUV2F4)
Buda yeni hali;
Scirocco 40-240+ acceleration with short gearbox - YouTube (http://youtu.be/llrJgR5I05g)
hayırlı olsun,nerden buldunuz acep :)
MuratGürakan
17-06-2012, 00:59
hayırlı olsun,nerden buldunuz acep :)
Benim şanzımanın üstüne bir şahin parası verip aldım 2. el ama pırıl pırıldı. Yurtdışından tırla gelme..
2 gün aradık şanzıman öyle diyim.
Bu arada tsi cı arkadaşlar şu araştırmamız gösteriyorki şanzımanınızı kırarsanız şemsiye açılıcak içinizde çünkü piyasada ikinci el nerdeyse hiç yok şanzıman..
Biyerlerimizden Ter akıttık bulana kadar :D
---
Erhan kardeşimin (erh)ve murat abinin ( murat çelik )ellerine sağlık.
S.Özeren
17-06-2012, 01:01
2. videoda benzin az o ne kadar fark ettirir acaba :D
MuratGürakan
17-06-2012, 01:03
2. videoda benzin az o ne kadar fark ettirir acaba :D
Çeyrekten çok daha az fark var ama çok fark ettirmez :icon_tup: en azından sürelerde bariz bir arttırma sağlamaz. Belki azcık önden gider araba.
İyi bir gözlem ama :)
Ertug_T.
17-06-2012, 01:03
barzo power :D maşallah muratcım bencede başarılı bi operasyon oldu ;) güle güle kullan..bariz iyileşme var bence.
MuratGürakan
17-06-2012, 01:05
barzo power :D maşallah muratcım bencede başarılı bi operasyon oldu ;) güle güle kullan..bariz iyileşme var bence.
Süreler öyle gösteriyor...
Ama kullanım çok keyifli oldu anında bitiyor vitesler devirlenmesi falan çok arttı doğal olarak keyifte ;)
Valla epey uğraştılar saolsunlarda değdi bence. Eskisi gibi bile gitse kullanımdaki keyiften iyiki yaptık derdim. Ama sürelerde iyileşince tuzu biberi oldu tabi :icon_tup:
GokhanE.
17-06-2012, 01:09
Tebrik ediyorum Murat, yapilmamis birseyi yaptigin ve "chip attirdik 250 beygir olduk" diye gezinen daha hava filtresinin yerini bilmeyen scirocco sahiplerine benzemedigin icin ;) arastiran, dusunen, emek harcayan ankarada gordugum tek rocco sahibisin, emeklerinin karsiligini daima alirsin insallah ;)
MuratGürakan
17-06-2012, 01:17
Tebrik ediyorum Murat, yapilmamis birseyi yaptigin ve "chip attirdik 250 beygir olduk" diye gezinen daha hava filtresinin yerini bilmeyen scirocco sahiplerine benzemedigin icin ;) arastiran, dusunen, emek harcayan ankarada gordugum tek rocco sahibisin, emeklerinin karsiligini daima alirsin insallah ;)
Çok teşekkürler.. Her ne kadar çoğu insanın bu kadar uğraşcağına git R al demesi beni gıcık etsede sizinki gibi böyle yorumların düşüncelerin olması çok güzel.. Emek harcanan herşey güzeldir.
Emek spek maşallah
Saol gardaş :D
murat hayırlı olsun. senin şanzıman ve üstüne şahin parası derken ne kadar pm atar mısın merak ettim :) Güle güle kullan yeni GT şanzımanını ;)
olivera7
17-06-2012, 01:25
gerçekten başarılı buldum maşallah :)
S.Özeren
17-06-2012, 01:25
Çeyrekten çok daha az fark var ama çok fark ettirmez :icon_tup: en azından sürelerde bariz bir arttırma sağlamaz. Belki azcık önden gider araba.
İyi bir gözlem ama :)
:) bende böyle düşünmüştüm maşallah :icon_tup:
MuratGürakan
17-06-2012, 01:33
Cok tesekkur ederim arkadaslarr. Cok kisaldi ama kullanım keyfi epey arttı.
Arasts61
17-06-2012, 08:59
helal olsun ne diyim. :)
şimdi 6 . viteste devir kesiciye sokarım diyosun yani :)
Guzel bi calisma olmus masallah bizim gurkan gormesin :D
bLackModeL
17-06-2012, 09:19
maşallah olmus yaa vites geçişleri harika ..
Bu arada tsi cı arkadaşlar şu araştırmamız gösteriyorki şanzımanınızı kırarsanız şemsiye açılıcak içinizde çünkü piyasada ikinci el nerdeyse hiç yok şanzıman..
Biyerlerimizden Ter akıttık bulana kadar :D
bende de açılmıştı vaktiyle o şemsiye ondan sordum fiyatı pm alabilir miyim bende :o
MuratGürakan
17-06-2012, 10:15
helal olsun ne diyim. :)
şimdi 6 . viteste devir kesiciye sokarım diyosun yani :)
Teşekkürler.
Öyle gözüküyor abi :)
Guzel bi calisma olmus masallah bizim gurkan gormesin :D
maşallah olmus yaa vites geçişleri harika ..
Vites geçişleri çok keyifli oldu gerçektende.
Çok teşekkür ederim :icon_tup:
Yiğit Ş.
17-06-2012, 10:16
videoları yan yana oynatınca aradaki farkı anlıyosun cidden :) tebrikler
Arasts61
17-06-2012, 10:18
ankaranın en hızlı roccosu;)
coolvtec
17-06-2012, 10:41
yaptığın değişiklik aracına ilaç gibi gelmiş. çok daha eğlenceli olduğu videodan bile belli. motorda bir şey var mı bilmiyorum ama bir kaç ekleme vb ile çok iddali bir rocco olacağı kesin. emeğine sağlık arkadaşım.
CeM öZeR
17-06-2012, 11:08
Dostum aracın iyileşmiş baya. Hızlanma eşit hızlarda yapılsaymış daha sağlıklı olurmuş aslında. :) Denediğin polo gti'la bir de böyle deneyin bakalım ne kadar ilerlemiş aracın. Farkı görmen açısından en iyi yol bu olur sanırım. :)
Gokhan43
17-06-2012, 11:09
Güzel bir modifikasyon olmuş, hızlanması da, daha rahat devir çevirip vitesleri bitirmesi de gözle görülür şekilde düzelme göstermiş :)
hayırlı olsun muratım güzel bi çalışma olmuş ,,yapılmayanı yapmak iyidir her zaman ;) ...
Ahmet Saraçoğlu
17-06-2012, 11:22
Murat sanzuman da aracın da hayırlı olsun , görmemiştim:D
MuratGürakan
17-06-2012, 11:31
Çok teşekkürler arkadaşlar
@Görkemcim banada senin koltuklardan mı koysak :D
@Ahmetcim çok saol sen bayağa geriden geliyorsun o zaman yaa :) Artık kurtuldum bravodan :D
MuratGürakan
17-06-2012, 11:32
yaptığın değişiklik aracına ilaç gibi gelmiş. çok daha eğlenceli olduğu videodan bile belli. motorda bir şey var mı bilmiyorum ama bir kaç ekleme vb ile çok iddali bir rocco olacağı kesin. emeğine sağlık arkadaşım.
Şu anda üstündeki turbo ile methanol dışında herşey var diyebilirim.
Bir sonraki düşüncem k04 e geçmek olucak :icon_tup: Sonrasında da methanol.
başkan ne zmn basacaz hadi la bak turbom ötmeye başladı bozulmadan bi deneyelim :) sonra k04 yaptıgında bi daha deneriz
MuratGürakan
17-06-2012, 11:40
başkan ne zmn basacaz hadi la bak turbom ötmeye başladı bozulmadan bi deneyelim :) sonra k04 yaptıgında bi daha deneriz
Osmancım gel bugün deneyelim o zaman sen bilirsin yeterki iste yaa ;)
Canın saolsun sen gt28 e falan geçeceksen eğer bi böyle deneyelim de nasıl geçtiğini gözlemleyelim :D
Ben bi kere büyütemedim sen 2. kez büyütcen. Hayat işte :D
Osmancım gel bugün deneyelim o zaman sen bilirsin yeterki iste yaa ;)
Canın saolsun sen gt28 e falan geçeceksen eğer bi böyle deneyelim de nasıl geçtiğini gözlemleyelim :D
Ben bi kere büyütemedim sen 2. kez büyütcen. Hayat işte :D
daha büyütmem arabann dengesi bozuluyor yeni kendine gelmeye başladı bu seferde turbo otuyor :( tamamen meraktan, zaten adamın başına ne gelirse meraktan :D neyse geçebileceğimi zannetmiyorum ama kafa burun gitsek yeter bana akşam müsait olursan cidden deneyelim :icon_tup:
MuratGürakan
17-06-2012, 11:52
daha büyütmem arabann dengesi bozuluyor yeni kendine gelmeye başladı bu seferde turbo otuyor :( tamamen meraktan, zaten adamın başına ne gelirse meraktan :D neyse geçebileceğimi zannetmiyorum ama kafa burun gitsek yeter bana akşam müsait olursan cidden deneyelim :icon_tup:
ben geçeceğini düşünüyorum senin yaa rahat 250 -260 hp var senin şu anda :icon_tup:
Akşam 9 10 civarları nasıldır sana yine haberleşelim ama. pm atıyorum.
ok 9 10 uyar tel var nasıl olsa haberleşelim :icon_tup:
olivera7
17-06-2012, 11:57
Şu anda üstündeki turbo ile methanol dışında herşey var diyebilirim.
Bir sonraki düşüncem k04 e geçmek olucak :icon_tup: Sonrasında da methanol.
bence turbo upgrade yapmadan önce methanolü bağlayın yada aynanda bağlayın çünkü büyük turbodan sonra internaller çok daha fazla ısınıcak methanol ısınmı probleminize yardımcı olucaktır
Tuncer M.
17-06-2012, 12:01
Hey maşallah :D
http://img140.imageshack.us/img140/3890/adszhtm.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/140/adszhtm.jpg/)
MuratGürakan
17-06-2012, 12:02
Hey maşallah :D
http://img140.imageshack.us/img140/3890/adszhtm.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/140/adszhtm.jpg/)
1.4 az yakar çok kaçar :hahaha:
güzel olmuş :) insan gibi davran viteslere..
MuratGürakan
17-06-2012, 12:08
güzel olmuş :) insan gibi davran viteslere..
Eline sağlık canım benim :icon_tup:
penguinhakan
17-06-2012, 12:21
Murat güzel olmuş bence , güle güle kullan.
Sen yoktun Erhan la denedik senin aracı ;)
Beni önceki denemede köprüde 1 boy , 220 de 1,5 - 2 boy geçiyordun.
Şimdi senin arabanda şanzuman var , ben de 16" tenekeler vardı , köprüde arka arkaya giriyoruz , 220 de 1 - 1,5 boy oluyor.
Ben jantlar ile 1-1,5 boy hızlandığımı düşünüyorum sende düşün gerisini :)
Buda linkleri
Eskisi :
IMG 0436 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=d3czeAJ9Xhw)
Yenisi :
IMG 0446 Golf Rocco - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=w3bEJCpL2cU&feature=plcp)
MuratGürakan
17-06-2012, 12:22
Şimdi senin arabanda şanzuman var , ben de 16" tenekeler vardı , köprüde arka arkaya giriyoruz , 220 de 1 - 1,5 boy oluyor.
Buda linkleri
Eskisi :
Yenisi :
IMG 0446 Golf Rocco - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=w3bEJCpL2cU&feature=plcp)
Abi şu anda rahat 2 3 boyum öncesine göre . VEriler öyle gösteriyor.
penguinhakan
17-06-2012, 12:24
Yok yav sende toplama yapmışsın direk ;)
MuratGürakan
17-06-2012, 12:28
Yok yav sende toplama yapmışsın direk ;)
Senin denemeye göre söylemedimki ben :) Sen 1.5 2 boy ben 1.5 boy o şu bu şu hayat bitmez öyle :D
Köprü denemelerinden çok daha açıklayıcı kadran videosu çektim aynı yerde aynı specler sadece şanzıman farklı.
Kadran üzerinden arabanın aldığı sn lere göre yorumluyorum. Köprüyü hesaba katma ilk başlanılan yerler çok fark ettiriyor. İçerden videolar olsa çok net belli olacakta herşey.
Arasts61
17-06-2012, 12:43
bu gece denemesi şanzımandan sonra mı yapıldı murat?
Çok teşekkürler arkadaşlar
@Görkemcim banada senin koltuklardan mı koysak :D
@Ahmetcim çok saol sen bayağa geriden geliyorsun o zaman yaa :) Artık kurtuldum bravodan :D
valla sparco tavsiye edilir,, bambaşka bir araba sürüyomuş hissi ve ralli spec görüntü muazzammış :D
MuratGürakan
17-06-2012, 12:48
bu gece denemesi şanzımandan sonra mı yapıldı murat?
Ben yoktum evet.
Golf galiba stepneyi ve ön jantları değiştirmiş bilmiyorum.
Bizde şanzıman değişik. Ama video dan izlediğim kadarıyla daha köprüye yakın basmışlar. biz daha geriden basıyorduk :D
Arasts61
17-06-2012, 12:48
Buda linkleri
Eskisi :
Yenisi :
hakan her zaman iddia ediyorum. sizin 7 ileri şanzımanın aynı spek iki arabadan manuel olanına göre rahat 1-2 boyu var zaten. bence onu da hesaba katmalısınız.
yani sen bu spec de manuel olsan rahat 1-2 boy daha geridesin..
Arasts61
17-06-2012, 12:50
Ben yoktum evet.
Golf galiba stepneyi ve ön jantları değiştirmiş bilmiyorum.
Bizde şanzıman değişik. Ama video dan izlediğim kadarıyla daha köprüye yakın basmışlar. biz daha geriden basıyorduk :D
anladım.
bu arada sende 3-5 kuruşda teneke 15 e verde:) atar gider durumunda acil devreye sokarsın. sağın solun belli olmuyo senın. sti, gti onune gelene kaldırıyosun:)
MuratGürakan
17-06-2012, 12:51
hakan her zaman iddia ediyorum. sizin 7 ileri şanzımanın aynı spek iki arabadan manuel olanına göre rahat 1-2 boyu var zaten. bence onu da hesaba katmalısınız.
yani sen bu spec de manuel olsan rahat 1-2 boy daha geridesin..
Özelliklede 170 e kadar falan 2 boy önde gidiyor dsg ler. Sonrasında aynı gitseler bile. Bunlar denendi hep abi. Golfle hiç uzun basmadık ama aynı spec rocco ile bastım dsg dp edufast yazılımlı. 160 a kadar falan yan yanayken 230 geldiğimde araya 4 5 araba rahat girerdi.
O yüzden içerden bassak anlaşılır diyorum köprüden kısa mesafe anlaşılmıyor..
MuratGürakan
17-06-2012, 12:52
anladım.
bu arada sende 3-5 kuruşda teneke 15 e verde:) atar gider durumunda acil devreye sokarsın. sağın solun belli olmuyo senın. sti, gti onune gelene kaldırıyosun:)
Yok abi normalde yapmamda adamına göre diyelim . Bazen zorunda kalıyorm kldırmaya :hahaha:
,Teneke değilde sadece önlere 2 tane hafif 18 takmayı düşünüyorum.
kösei k3 oz falan gibi.
Arasts61
17-06-2012, 13:00
Özelliklede 170 e kadar falan 2 boy önde gidiyor dsg ler. Sonrasında aynı gitseler bile. Bunlar denendi hep abi. Golfle hiç uzun basmadık ama aynı spec rocco ile bastım dsg dp edufast yazılımlı. 160 a kadar falan yan yanayken 230 geldiğimde araya 4 5 araba rahat girerdi.
O yüzden içerden bassak anlaşılır diyorum köprüden kısa mesafe anlaşılmıyor..
tabi içerden video en uygunu. 50 -240 yapacaksın net ortaya çıkacak.
mesela benle denedi hakan ama videosunu çekemedik. onceden 220-230 gibi yetişiyodum şimdi aynı suratlerde 8 boy filan atıyor bana.
Enka ise bazen aldatıcı oluyor. benzer şanzıman ve ağırlıktaki araçlarda sıkıntı olmuyor ama burdaki gibi farklı şanzıman vs veya ne bileyim ağırlık farkı oldugunda kopru altına kadar olan mesafe yeterli olmuyor tam sonucu görmeye..
Yok abi normalde yapmamda adamına göre diyelim . Bazen zorunda kalıyorm kldırmaya :hahaha:
,Teneke değilde sadece önlere 2 tane hafif 18 takmayı düşünüyorum.
kösei k3 oz falan gibi.
Sadece on jantlari degistireceksen direk inc ufalt tam ise yarasin :) Gorselligi bozduguna deger bari :icon_tup:
Videolardan anlasiliyor epey keyifli olmustur, gule gule kullan :)
Eline sağlık canım benim :icon_tup:
nasıl bilirsin erhanı :D aranız iyimi muratcım
Gokhan43
17-06-2012, 13:18
Rocco'ya zaten 16 jant sığmıyor, 17 teneke bulmak da çok zor sanırım hatta imkansız mı ?
Hafif jant makbuldür :)
MuratGürakan
17-06-2012, 13:19
nasıl bilirsin erhanı :D aranız iyimi muratcım
Erhanla aramız hep iyidi canım :) :icon_tup:
MuratGürakan
17-06-2012, 13:21
Sadece on jantlari degistireceksen direk inc ufalt tam ise yarasin :) Gorselligi bozduguna deger bari :icon_tup:
Videolardan anlasiliyor epey keyifli olmustur, gule gule kullan :)
Yaw benim maksatım sadece hızlanmak değil aslında. Ben sadece rolling yapmıyorum normal zamandada bastığım çok oluyor o sebeple yol tutuşum çok kötüleşir sadece önler 16 yada 17. Ama sırf denemelik yapılabilir onda problem yok :D
Rocco'ya zaten 16 jant sığmıyor, 17 teneke bulmak da çok zor sanırım hatta imkansız mı ?
Hafif jant makbuldür :)
Nasıl sığmıyor yaw :D 16 jant 205 55 16 yada 205 60 16 ideal olucaktır ;)
Gokhan43
17-06-2012, 13:22
Nasıl sığmıyor yaw :D 16 jant 205 55 16 yada 205 60 16 ideal olucaktır ;)
Disklerin boyutlarından dolayı, 17'den aşağı takılmıyor Roccolara ?
Maaşallah Murat :) Methanolü öncesine alırsan daha güzel olur ;)
MuratGürakan
17-06-2012, 13:23
Hadi yaa iyimiş.. Görende kocaman disklerimiz var sanıcak.. O kadar nasıl sığmaz şaşırdım vallahi :S
Diskleri ufaltırız :hahaha:
Gokhan43
17-06-2012, 13:25
O kadarına gerek yok :)
MuratGürakan
17-06-2012, 13:27
O kadarına gerek yok :)
Aman lastiklerden kaybedelim 2 boyda yol tutusu güzel olsun ;)
Belki ilerde replika olmayan hafif bi jant alabilirim ama uzun zaman sonra :D
Bunlar eşşek ölüsü gibi. BBS replikaları :icon13:
Gokhan43
17-06-2012, 13:29
Aman lastiklerden kaybedelim 2 boyda yol tutusu güzel olsun ;)
Belki ilerde replika olmayan hafif bi jant alabilirim ama uzun zaman sonra :D
Bunlar eşşek ölüsü gibi. BBS replikaları :icon13:
Aynen öyle :icon_tup:
CeM öZeR
17-06-2012, 14:18
Yanlış hatırlamıyorsam scirocconun disc çapı polo gti'dan az biraz büyük. Polo gti'a 15" takılabiliyorken sciroccoya 16" rahatca takılır diye düşünüyorum. :)
Gokhan43
17-06-2012, 14:31
312 MM Rocco'nun diskleri.
16" sığıyormuş bu arada yav, İngilizler 185 55 16 lastik takmışlar da çok kötü oluyormuş ama :D
MuratGürakan
17-06-2012, 14:40
312 MM Rocco'nun diskleri.
16" sığıyormuş bu arada yav, İngilizler 185 55 16 lastik takmışlar da çok kötü oluyormuş ama :D
Bencede takılıyordur o kadar büyük disklerimiz yok çünkü bizim :D
slowmotion
17-06-2012, 14:48
maşallah şanzıman işe yaramış. gt dediğiniz golf gt 170 liğin mi?
Ertug_T.
17-06-2012, 14:54
Aksam osmanla deneme videolarini bekliyorum murat :) acayip merak ettim :)
Aksam osmanla deneme videolarini bekliyorum murat :) acayip merak ettim :)
hakketten denedinizmi murat bende merak ettim ..bu arada hayırlı olsun yeni şanzımanın..
benim aracında 312mm ön diskler. 16 jant sığıyor. Ama jantla kaliper bitişik gidiyor :D
Tuncer M.
17-06-2012, 18:50
1.4 az yakar çok kaçar :hahaha:
Ben bu yüzden yol bilgisayarına karşı olmuşumdur. :hahaha:
murat çelik
17-06-2012, 22:15
maşallah murat emekler karşılıgını bulmuş amma ugraştık ha sevindim farkı gördügüne rakıbe benden dopıng oldumu ya kötüleştirmem lazımken daha da ıyıde itekliyorum sen git gt şanzuman bul tak elinle olmaz ya bu kadarda
Önceki şanzımanınızda sorun yoktu ise bu şanzıman içinde eski şanzıman üzerine bir şahin parası vermiş iseniz bence çok verimli bir modifiye işlemi olmamış. Bir şahin çokta ucuz değil. O paraya saf motor gücü elde edilerekte hızlanılabilinirdi. Sizin özellikle bu yolu seçmekte başka bir sebebiniz yoksa tabi.
Önceki şanzımanınızda sorun yoktu ise bu şanzıman içinde eski şanzıman üzerine bir şahin parası vermiş iseniz bence çok verimli bir modifiye işlemi olmamış. Bir şahin çokta ucuz değil. O paraya saf motor gücü elde edilerekte hızlanılabilinirdi. Sizin özellikle bu yolu seçmekte başka bir sebebiniz yoksa tabi.
muratın sahin dedigine bakmayın siz bahsettigi 78 çürük bi şahin olabilir ancak :)
murat çelik
17-06-2012, 22:43
muratın sahin dedigine bakmayın siz bahsettigi 78 çürük bi şahin olabilir ancak :)
aynen onuda vermezler:D
MuratGürakan
17-06-2012, 22:59
Sonuçta bir şekilde şahin alırdık :D
Yaptığımız ve harcadığımız değdi öyle elde ettiklerimize göre çok acaip gereksiz bir masraf değldi tabi. Yapılan dğişiklik öyle ufak tefek değil sonuçta
Ertug_T.
17-06-2012, 23:31
Sonuçta bir şekilde şahin alırdık :D
Yaptığımız ve harcadığımız değdi öyle elde ettiklerimize göre çok acaip gereksiz bir masraf değldi tabi. Yapılan dğişiklik öyle ufak tefek değil sonuçta
siz bi şahin parası döktüyseniz ben taksi durağı açardım hacı heralde :D
MuratGürakan
17-06-2012, 23:36
siz bi şahin parası döktüyseniz ben taksi durağı açardım hacı heralde :D
Parayı veren kornayı çalar :D
Arasts61
17-06-2012, 23:41
murat bu işi ne zamandır planlıyodunuz merak ettim. daha onceden varmıydı aklınızda. k04 du duymustuk da bu tam surpriz olmuş. :)
MuratGürakan
17-06-2012, 23:51
murat bu işi ne zamandır planlıyodunuz merak ettim. daha onceden varmıydı aklınızda. k04 du duymustuk da bu tam surpriz olmuş. :)
Süprizleri severim abi :D
Bana 16 teneke bulalımda süprizler devam etsin :D
ChtArdARSL
18-06-2012, 00:05
Masaallah gzl olmus hızlanması ıvmelerme cok hos..
Takas yaptıgınız sanzımanlar dsg 7 ılerımı yoksa manuel 6 vıtesmı?
MuratGürakan
18-06-2012, 00:19
Masaallah gzl olmus hızlanması ıvmelerme cok hos..
Takas yaptıgınız sanzımanlar dsg 7 ılerımı yoksa manuel 6 vıtesmı?
Manuel aracım . 160 lık rocco şanzımanı.
penguinhakan
20-06-2012, 11:44
Süprizleri severim abi :D
Bana 16 teneke bulalımda süprizler devam etsin :D
Murat bende var istersen vereyim dene...
MuratGürakan
20-06-2012, 12:18
Murat bende var istersen vereyim dene...
VAr derken abi?
4 tane aldın 2 sini taktın. Öbür ikisi boştamı. Öyleyse bi konuşalım onu :)
Onun dışında bi alsamda 100-200 pbox ölçsem :D
penguinhakan
20-06-2012, 14:34
Yok bende 4 tane var , hepsi takılı şu anda , ben cuma gününden sonra çıkartacağım istediğin zaman verebilirim istersen.
205 55 16 , lastikler 2007 prelli ama nerdeyse kullanılmamışlar , iyiler yani.
Arasts61
20-06-2012, 14:44
Yok bende 4 tane var , hepsi takılı şu anda , ben cuma gününden sonra çıkartacağım istediğin zaman verebilirim istersen.
205 55 16 , lastikler 2007 prelli ama nerdeyse kullanılmamışlar , iyiler yani.
ne oldu yakışmadı mı aracına 16 lar.:)
penguinhakan
20-06-2012, 14:45
Yok ya özgür harika oldu aslında ama , abi 17 - 18 başka , ben dış görünümüde özen gösteren biriyim biliorsun , iki boy içinde o jantlarla gezecek değilim :)
Denedik gördük ne olduğunu şimdi isteyen olursa vereceğim.
Sen geldiysen bir deneyelim bu haliyle cuma günü ;)
Arasts61
20-06-2012, 14:47
Yok ya özgür harika oldu aslında ama , abi 17 - 18 başka , ben dış görünümüde özen gösteren biriyim biliorsun , iki boy içinde o jantlarla gezecek değilim :)
o zaman denemelere 2 boy onden başlarsın. itiraz eden olursa da durumu açıklarsın, 16 olsaydı vs vs diye:):)
yok gelmedim daha.. ama merak etme cok guzel bi video yapıcam sana. çalgılı olacak :) :)
MuratGürakan
20-06-2012, 14:50
Sen geldiysen bir deneyelim bu haliyle cuma günü ;)
2 sini sen tak 2 sini ben takiyimda oyle deniyelim icerden video cekelim bakalim farka :-)
Bi ara alayimda pbox olcumu yapayim yaw.
penguinhakan
20-06-2012, 15:10
o zaman denemelere 2 boy onden başlarsın. itiraz eden olursa da durumu açıklarsın, 16 olsaydı vs vs diye:):)
yok gelmedim daha.. ama merak etme cok guzel bi video yapıcam sana. çalgılı olacak :) :)
Valla bizim videoları çok beğendiler ona göre , farkımızı tekrar konuşturmamız lazım ;)
penguinhakan
20-06-2012, 15:11
2 sini sen tak 2 sini ben takiyimda oyle deniyelim icerden video cekelim bakalim farka :-)
Bi ara alayimda pbox olcumu yapayim yaw.
:)
16" onler olursa arkalarda 17 - 18 olursa ABS ıvır zıvır ışıkları yanar gibi geliyor bana.
MuratGürakan
20-06-2012, 15:28
:)
16" onler olursa arkalarda 17 - 18 olursa ABS ıvır zıvır ışıkları yanar gibi geliyor bana.
Yanmaz 16 da olsa,lastik capi ayni. Cok fark olursa capta o zaman uyari verir.
penguinhakan
20-06-2012, 16:43
Tamam o zaman vereyim sana ne zaman istersen bak keyfine göre.
:D:D
aynen onuda vermezler:D
hacı murat mı yoksa
murat çelik
24-06-2012, 14:13
:D:D
hacı murat mı yoksa
hacıyı hiç vermezler degerli antika oldu bu araçlar:D
MuratGürakan
24-06-2012, 14:18
Hacı macı beni bağlamaz. Murat her yerde Murattır.
Adaşımdır :D
ogunozcan
24-06-2012, 14:25
olm kıracan o fitesi ya:D
MuratGürakan
24-06-2012, 14:30
olm kıracan o fitesi ya:D
Ağzını hayra aç ulann... :D
Allah nasip etmesin o günleri :hahaha: