Orijinalini görmek için tıklayınız : On plaka saklama sistemi
ocean0636
17-06-2012, 12:57
Onceden bir firma satiyordu, plaka tamponun altinda duruyor tek tusla uste cikiyordu. Bu sistemi hala satan bir firma veya sahis var mi ?
hddsheriff
17-06-2012, 13:00
srk shop a bir bak bir ara konusu vardi sponsorlar bolumunde
ocean0636
17-06-2012, 13:06
Tamam srkshop'a bi soraym bakalm, tam olarak su sistemden bahsediyorum:
350z HR Walkaround Video w/ retractable front plate - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=_rS7ymUSzyY&feature=youtube_gdata_player)
fatihcakin
17-06-2012, 13:12
LCD ekranlı teyplere benziyor sistemi :D
halilkarakas
17-06-2012, 14:25
Benim arkadasim yapiyor...0537 705 06 87 ramazan arslan
mechanic
17-06-2012, 14:27
konuyu sildirin beyler sakıncalı bence
By_MuGeN
17-06-2012, 14:36
sıkıntılı konu :)
Geçen mavi bir smart takip sonun da yakalandı. köprüden defalarca bu yöntemle geçmiş. Araç men edildi . Araç sahibine de 2 3 suçtan dava açıldı.
melih tarancı
17-06-2012, 15:00
4-5 senedir önde plaka olmadan geziyorum neyseki hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar :)
ocean0636
17-06-2012, 16:36
Benim arkadasim yapiyor...0537 705 06 87 ramazan arslan
Tamamdir kaydettim yarin goruseyim kendisiyle, tesekkurler..
Zamaninda bu konu acik acik konusuldu satisi fiyatlari vs hersey ortadaydi hic bir sorun olmadi simdi problem nedir anlayamadim.. Sorun olucaksa silinebilir..
kerem_euk34
17-06-2012, 16:39
Ön plakayi hic takmamak polis gorunce on cama koymak cok daha az riskli bnce
Ön plakayi hic takmamak polis gorunce on cama koymak cok daha az riskli bnce
peki sorarsa kardeşim neden plakayı içeride taşıyorsun diye, ne cevap vereceksin? :(
Bu forumda bir sınır olmalı artık.
peki sorarsa kardeşim neden plakayı içeride taşıyorsun diye, ne cevap vereceksin? :(
yanında kırık plakalık olacak.
''Abi mahalledeki veletler top atmış kırmış yenisini alıcamda vakit yok söz en yakın zamanda '' yada ''geçen park ederken öndekine tıkladım kırıldı.''
:D
Mivec_4G63
17-06-2012, 16:48
Plaka polisi yanıltmak için kullanılacaksa, yakalanılması durumunda 5 yıla kadar hapis ve para cezası verilebileceğini de göz ardı etmemek gerekiyor.
''Abi mahalledeki veletler top atmış kırmış yenisini alıcamda vakit yok söz en yakın zamanda '' yada ''geçen park ederken öndekine tıkladım kırıldı.''
bunu beğendim... +rep.. :D
kerem_euk34
17-06-2012, 16:55
Oyle polisler plaka olsa bile cam filminden kemerden falan ceza yazar kacisi yok ;)
Tamamdir kaydettim yarin goruseyim kendisiyle, tesekkurler..
Zamaninda bu konu acik acik konusuldu satisi fiyatlari vs hersey ortadaydi hic bir sorun olmadi simdi problem nedir anlayamadim.. Sorun olucaksa silinebilir..
Cunku artik cevirmeye yakalaniyor..
ÜSTÜNERC
17-06-2012, 17:14
polis daha dınlemıyor yok plakalık kırılmıs yok oyle yok böyle.cezayı yazıyor bye bye dıyor
erhanarici18
17-06-2012, 17:38
abi tampon boyancak eski sahibinin yaptığı tampondaki plaka için açılan delikler kapancak
servisten randevu aldım bekliyorum
ghibli06
17-06-2012, 17:43
arkadaşlar her yer mobese kamera dolu... ön plaka olmaması hem görüntü olarak hem de ceza bakımından bir çoğumuzun işine gelebilir ama, yarın bir gün başınıza kötü bir olay gelir, o zaman anlarsınız polislerin neden zorla ön plaka taktırdıklarını...
arkadaşlar her yer mobese kamera dolu... ön plaka olmaması hem görüntü olarak hem de ceza bakımından bir çoğumuzun işine gelebilir ama, yarın bir gün başınıza kötü bir olay gelir, o zaman anlarsınız polislerin neden zorla ön plaka taktırdıklarını...
Kötü olay gelmeden soyleyinde ogrenelim.
Vala geçen ogs den kaçak geçmeyi icat eden smart lı vatandaşla yatarsin içerde dikat et:):)
abi tampon boyancak eski sahibinin yaptığı tampondaki plaka için açılan delikler kapancak
servisten randevu aldım bekliyorum
Bunu yemiyorlar her zaman. Vtecle uzun bi sure plakasiz dolastim. Sadece on degil, arkada ve camlarda da yoktu. Bi gece en son golbasi polisleri konya yolunu tamamen keserek yakaladilar. Tamponla arka plakaligi boyaticam delikler var, servisten haber bekliyorum dedim. Lan camlara koysana bari dedi komser. Halbuki yakalanacagimi anlayinca plakayi koltugun altindan cikarip cama koymustum. Ama on cam filminden gorunmuyomus disardan. Cizdiler inceden. :) Bazen tutmuyor o taktik.