Orijinalini görmek için tıklayınız : gökhan abi hayırlı olsun(takaşi)
civicsi_r
17-06-2012, 16:50
Gökhan abi hayırlısıyla Diyarbakırda doğu görevini sağ sağlim bitirdin.. .Darısı bize
Diyarbakırdaki usta sıkıntısından dolayı araçlarımızın çoğu işini sen çözdün....araç konusunda fikirlerin yorumların çektiğin resimler den dolayı çok teşekkür ediyoruz.. artık antaldadan yeni projelerini yeni resimlerini takip ederiz...
Antalyadaki yeni görevde başarılar diliyorum...Allah yolunu bahtını açık ettsin.
multispace
17-06-2012, 17:18
hayırlı olsun.. mesleği neydi acaba ?
civicsi_r
17-06-2012, 17:31
kriminalci gökhan abi..polis
by_BuRoCk
17-06-2012, 18:21
darısı başına topragım
gökhan abiyede hayırlı olsun yeni görev yeri başarılar
civicsi_r
17-06-2012, 18:33
darısı başına topragım
gökhan abiyede hayırlı olsun yeni görev yeri başarılar
inş burak 3 sene daha kalıcam hayırlısı..ben ankara düünüyorum..
::ZaFeR::
17-06-2012, 18:59
hayirli olsun darisi bizim basimiza.abi bulusma diyordun ben gittikten sonra yapacaksiniz galiba :)
hayirli olsun darisi bizim basimiza.abi bulusma diyordun ben gittikten sonra yapacaksiniz galiba :)
darısı bana:D
golfcu0101
17-06-2012, 20:15
vay gökan abi hayırlı olsun şu aksarayı bitirirsem bende ya antalya ya istanbul düşünüyorum,bursada olabilir tabi:D
sitede herkez mi polis ya :)
Olay nedir anlamadım ama iyi bişey galiba... Hayırlı olsun
golfcu0101
17-06-2012, 20:37
herkez değil ama hatırı sayılır çoklukta:D
Olay nedir anlamadım ama iyi bişey galiba... Hayırlı olsun
doğu yani şark hizmeti bitmiş bi abimiz artık batıya akdeniz sahillerine geliyor(tayine);)
civicsi_r
17-06-2012, 20:49
zafer kusura bakma bizim işler yoğun esaylada ilgilenemiyorum..buluşma olursa haberleşiriz merak etme...
civicsi_r
17-06-2012, 20:50
gökhan sende mi doğuda görevlisin.?
civicsi_r
17-06-2012, 20:52
vay gökan abi hayırlı olsun şu aksarayı bitirirsem bende ya antalya ya istanbul düşünüyorum,bursada olabilir tabi:D
haydar sen erken gittin diyarbakırdan..kalmalıydın bence
golfcu0101
17-06-2012, 20:54
haydar sen erken gittin diyarbakırdan..kalmalıydın bence
hayırlısı olsun abi bakalım burda da fazla kalacak gibi değilim beni büyük bir şehir paklıcak gibi:icon_tup:
By_MuGeN
17-06-2012, 21:21
gökhan abim bizim herşeyimizdi hem meslekte abimiz hem sosyal ortamda hem aile ortamında. . . arabalarımızda çok emeği var elleri dert görmesin yeni görevinde başarılar diliyorum Allah utandırmasın darıısı başımıza d bakırda son 1 senem hayırlısıyla biter inşallah
multispace
17-06-2012, 21:28
şark bitsin de bizde dönelim Allah'ın izniyle.. :) tekrar tebrik ederim
metinalan
17-06-2012, 21:32
Trafikci varmı :D
golfcu0101
17-06-2012, 21:33
sitede denk gelmedim daha :D
***** yer yazarken dikkat etmek lazım demekki :D
ahmetesay
17-06-2012, 21:51
vay be gökhan abim namı diger takaşiiiii bizi diyarbakırda yalnız bırakıp gidiyorsun nekadar engellemeye calışsakta :) .Şöyle seninle olan birlikteligimizi göz geçirdim de:
&& ilk honda deneyimimde sende 3-4 kısa var senin araban iyi gidiyor deyip bana stok si ile cakman:),
&&sıcaklıgın, samimiyetin ,elinden geleni hiç esirgemeden yapman, izinli günlerini bizi kıramayıp arabalarımız ile ugraşman
&&diyarbakırda gösterge takarkan gösterge bozan ustalara nispet yapıp ücretsiz ve bozmadan gösterge takman
&&her ortama uyman kriminalci dikkatin ,mükemmmel bir espiri anlayışın , yaşından en az 10 yş küçük göstermen:)
&&hafta sonları osman abi ile birlikte sizdeki o enfes kahvaltılar ve sonrası araba yıkamaları foto çekimleri
&&roll bar geceleri
&&ingilizce terimleri çevirilerini
&&integrayı bize sevdirmen ,telofu actıgında inceltme yapmadan aloooo demen:)),araba konularındaki mükemmel ve gercekci yorumlarını kısacası seni çok özlüyecegiz daha yazmadıgım bir sürü anektot var....Allaha emanet ol....I love you gökhan abiiiiii.....
Yeni Görev Yerinde Başarılar ....darısı başımıza
aliburma
17-06-2012, 22:21
TAKASHI, Allah yolunu, bahtını her daim açık etsin Abim. Hani "geç buldum; tez yitirdim" derler ya, galiba bu bizim durumumuz için söylenmiş. Umarım projelerini en kısa zamanda hayata geçirir ve keyfine bakarsın. Buradan da Bir emrin, bir isteğin olursa, yolun düşer de bulunduğumuz yerlere gelebilirsen her zaman beklerim, Ama sana da doyamadık ya, işte ona yanarım.
::ZaFeR::
17-06-2012, 22:30
bu atamalarda olacak gibi hocam.
zafer kusura bakma bizim işler yoğun esaylada ilgilenemiyorum..buluşma olursa haberleşiriz merak etme...
est. abi caninin sagligi.bakalim 1-2 hafta daha buralardayim ben bi aksilik cikmazsa
civicsi_r
18-06-2012, 18:12
***** yer yazarken dikkat etmek lazım demekki :D
merak etme zevkler ve renkler aynı..