Orijinalini görmek için tıklayınız : Ukrayna yardım..öneri...
s.alican
18-06-2012, 01:12
arkadşlarım abilerim bu ayın sonunda ukrayna ya gitmeyi düşünüyorum.ukraynada türkleri sevmiyorlar gördükleri yerde gasp edip sıkıştırıyorlar gibi gibi söylentiler duymuştum.duyan bilen varmı? rusya federasyonunda tavsiye edebileceğiniz güzel bir sahil kenti? türkleri seven :D , ucuz ve alışveriş yapabileceğim (aynı zamanda otelde kalacağım) bi ülkeye gitmek istiyorum.içimde kalmıştı .pasaport işlemlerim tamam..şuraya git bunu yap gibi öneride bulunan tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.teşekkürler :D
redbaron
18-06-2012, 01:25
valla ukraynayı bilmiyorum ama yurtdışında tanıştığım ukrayna lılar aşırı sıcak kanlı , sevecen ve ülkemizi en yakından tanıyorlardı.Ülkedekilerin durumunu bilmem ama zaten yarısından fazlası sarışın hatun bişey olmaz merak etme :D
By_HaNNibaLL
18-06-2012, 01:33
Kanka öpcem diye gidip öpülme oralarda :D
murat_ileri
18-06-2012, 01:34
cem yılmazın tekniğini uygula onlar seni gasp etmeden sen onları .... :D şaka bir yana şehir merkezinde sorun olmuyor, ama ıssız yerlerde (her ülke için geçerli) sorun olabilir.
onlar gibi davran tehlike anında "alayına gider 20 yıllık kievliyim" hesabı :D
Rusya'da bile herkes odessa diyo artık.
Maxiboost
18-06-2012, 10:16
Sevenide var sevmeyenide :D italyanim de gec :D ama gasp vs falan yalan. Nikolayev e mutlaka git derim :) gelinler sehri diye geciyo benden soylemesi :D sovetskaya diye hir caddesi var tek basina cafede oturmaktan skilmazssin :D kiralik ev bulmustuk biz 55 lira gunluguydu.
Kız arkadaşımın abisi orada.. Kız arkadaşım müsait olduğunda sorarım şu an kursta.. Ama bildiğim kadarıyla o kadar kötü bir yer değil :)
Odesa Kiev St. Petersburg :)))))
kiev in arka sokaklarına girme yeter :)
Şu ara Avrupa Şampiyonası yüzündenotel fiyatları pahalı.. Müşterimi göndermeye niyetlenmiştim de turla konuştuğumda 3-4 günlük tatil için kişi başı 3-4k euro'lardan bahsettiler..
Geçen hafta Donetsk'deydim, oda fiyatları 400 euro civarındaydı maçlardan dolayı. Gidecekseniz Odessa, Kiev, Sevastopol gibi yerleri tercih edin, hatta yazın en güzel yeri de Yalta'dır.
PPR engineering
18-06-2012, 10:53
ordakı ınsanlar gibi davranırsan onune gelene sacma sapan yazmazsan taskınlık yapmazsan sıkıntı yasamassın gasp olayı dunyanın her yerınde var ukraynada sıkıntı yasamassın taskınlık yaparsan discoda super dayak atıyolar turk rus farketmez olduresıye doverler elınde içki bardağıyla dans pistine girme en uyuz oldukları seylerdendir yaka paça cekerler uyarmadan gidiceğin yer odesa olsun eğlence istiyorsan.Bu dediklerimi sen yaparsın diye sölemiyorum ordaki insalara ors.gozuyle bakıp giden insanlar hep sağlam dayak yiyip geri döndüler bu sölediklerime canlı şahit oldum efendi gibi gidip gezersen süper eğlenirsin he neden gittiğin belli oun içinde sana su sekilde yardımcı oluyım dicsco derler onlar gece kuluplerıne dıscodan hatun cıkarman 100 de 1 ıhtımal bıle degıl o yuzden hem sanslı olman lazım hemde dıl bılmemen buyuk kayıp hepsı ıngılızce bılıyorum der yes no gerısı bostur ıstısnalar harıc dısarda tek gordugun bı kız sana gulumsuyorsa veya defadan fazla bakıyorsa yazıl konusmaya calıs bu sekılde davranırsan senın ıcın eğlencelı olur obur turlu fıyasko paranı harcar donersın tıp kılık kıyafet cok onemlı..
PPR engineering
18-06-2012, 10:54
Geçen hafta Donetsk'deydim, oda fiyatları 400 euro civarındaydı maçlardan dolayı. Gidecekseniz Odessa, Kiev, Sevastopol gibi yerleri tercih edin, hatta yazın en güzel yeri de Yalta'dır.
yalta en basit terdir doğal olan hiç bir şey yaşamazsınız yaltadan ne yapın edin uzak durun insanlar cok yapaydır sadece paranızı yemeye calışırlar..
s.alican
18-06-2012, 21:04
Sevenide var sevmeyenide :D italyanim de gec :D ama gasp vs falan yalan. Nikolayev e mutlaka git derim :) gelinler sehri diye geciyo benden soylemesi :D sovetskaya diye hir caddesi var tek basina cafede oturmaktan skilmazssin :D kiralik ev bulmustuk biz 55 lira gunluguydu.
aradığım kan bulundu :D
s.alican
18-06-2012, 21:07
ordakı ınsanlar gibi davranırsan onune gelene sacma sapan yazmazsan taskınlık yapmazsan sıkıntı yasamassın gasp olayı dunyanın her yerınde var ukraynada sıkıntı yasamassın taskınlık yaparsan discoda super dayak atıyolar turk rus farketmez olduresıye doverler elınde içki bardağıyla dans pistine girme en uyuz oldukları seylerdendir yaka paça cekerler uyarmadan gidiceğin yer odesa olsun eğlence istiyorsan.Bu dediklerimi sen yaparsın diye sölemiyorum ordaki insalara ors.gozuyle bakıp giden insanlar hep sağlam dayak yiyip geri döndüler bu sölediklerime canlı şahit oldum efendi gibi gidip gezersen süper eğlenirsin he neden gittiğin belli oun içinde sana su sekilde yardımcı oluyım dicsco derler onlar gece kuluplerıne dıscodan hatun cıkarman 100 de 1 ıhtımal bıle degıl o yuzden hem sanslı olman lazım hemde dıl bılmemen buyuk kayıp hepsı ıngılızce bılıyorum der yes no gerısı bostur ıstısnalar harıc dısarda tek gordugun bı kız sana gulumsuyorsa veya defadan fazla bakıyorsa yazıl konusmaya calıs bu sekılde davranırsan senın ıcın eğlencelı olur obur turlu fıyasko paranı harcar donersın tıp kılık kıyafet cok onemlı..
valla niyet var da :D en uygun yer neresi peki :D
s.alican
18-06-2012, 21:07
Kız arkadaşımın abisi orada.. Kız arkadaşım müsait olduğunda sorarım şu an kursta.. Ama bildiğim kadarıyla o kadar kötü bir yer değil :)
saol kardeşim teşekkür ederim :)
s.alican
18-06-2012, 21:10
cem yılmazın tekniğini uygula onlar seni gasp etmeden sen onları .... :D şaka bir yana şehir merkezinde sorun olmuyor, ama ıssız yerlerde (her ülke için geçerli) sorun olabilir.
vallahi düşündüm benmi dalsam direk diye :D bi arkadaş bulucam o kaldı sadece :D
Kanka öpcem diye gidip öpülme oralarda :D
kanka düşünmedim değil ayarlı o :Dgel beraber gidelim :D
onlar gibi davran tehlike anında "alayına gider 20 yıllık kievliyim" hesabı :D
hahaha :D kirli sakalla etrafta dolanırsam yemez :D
Thracian
18-06-2012, 21:27
bu işin piri belarus, minsk.
Arkadaşımın ablası orda bu işi yapıyor. Karşılıyor, konaklatıyor, gecelere sokuyor, kızlarla tercumanlığını yapıyor falan, 1.500 dolar civarı alıyor aşağı yukarı. Konaklama uçak içinde vize hariç.
litrelik kaliteli votka 20 tl gibi bir şeymiş. Söylüyorum benim kıza ablana söyle bi ucuzluk yapsın bende gideyim die ama salmıyor
yaklaşık 5 yıl boyunca orada okuyan bir arkadaşım var.Pek sık görüşemiyoruz ama daha önce hiç bu tarz olumsuzluklardan bahsettiğini duymadım.
Yedir içir debriveçır :)
Dikkat etmek lazım.
Belarus misnsk daha güvenli diğer rus şehirlerine göre.İmkan varsa belarus daha ıyı olacaktır.
Bende dil okulu için araştırmadayım kiev,moskova,petersburg ve minsk arasında kararsız kaldım.
Ukraynada okuyan birsürü arkadasım war bende geçen ekimde yanlarına gittim 15 gün.
Müthiş bir yer. Harkova gitmelisin Sadece bildigim kadarıyla türkleri değil cogu kişiyi Metrolarda falan sıkıştırma değilde biraz hile yapıp carpıyorlar polislerle anlaşmalı bilgin olsun onun dısında sıkıntı yasamadık
Muhteşem bir Ülke İnsanları gayet iyi hoşgörülü
Ukrayna'da Türk vatandaşına 'fuhuş' saldırısı! | İzle | Dünya | Milliyet.tv (http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Ukrayna-da-Turk-vatandasina--fuhus--saldirisi--fZehlepB6L3A.html)
Alican bu sen misin yoksa... Çok güldüm yahu ahahahah :D
Thracian
29-11-2012, 16:46
Ukrayna'da Türk vatandaşına 'fuhuş' saldırısı! | İzle | Dünya | Milliyet.tv (http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Ukrayna-da-Turk-vatandasina--fuhus--saldirisi--fZehlepB6L3A.html)
Alican bu sen misin yoksa... Çok güldüm yahu ahahahah :D
Sandalyeden düştüm. Aslında adamlar haklı.
Yaza bu adamlara bende bi video yollayacağım. Kızlarınızı öpmek istersek oraya gelmemeize gerek yok, onlar bize geliyor zaten diye