Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya Olimpos tatil ?
arkadailar bu sene daha boyle sakin kafa dınleyecek bı tatıl düşünüyoruz biraz araştırmayla da Antalya olimpos diye bi yer bulduk bu tarafa gıden kalan bılgısı olan var mıdır gıttıgımıze deger mı kafa dınleyelım dıye boşuna gıdıp canımız sıkılmasın bılen kışılerden yardım beklıyorum yada farklı onerıler de olabılır.
Hocam zaten ben tatil planları diye konu açmıştım..Biz 3 arkadaş haziranın 28'inde olimpos'Da konaklamaya başlayacagız. Orange pansiyonda. Herkes orayı önerdi bu foruma üye meriç kardeşimde gidip kalmış zamanında önermişti orayı..Bakalım ben ilk defa gidiyorum umarım memnun kalırız.Çok sakinlik de iyi değil :)
Eğer tarihlerimiz uyuşursa görüşelim orada.
ben programda bı degışıklık olmazsa hazıran 8 de orada olacagım tabı kendı işimizi yaptıgımız için program degışebılır de tam bellı bırşey yok bır hafta orada konaklayacagız kısmetse program degısırse haber ederım buradan yada özelden pm atarsan neden olmasn. bu arada o konunun başlıgı nedır araştırdım ama bulamadım hatırlıyorsan bıraz bakayım yorumlar nasıl :)
Bulut Y.
18-06-2012, 13:19
https://www.facebook.com/profile.php?id=100003993814001
tavsiye ederim yeni açıldı arkadaşlarım işletiyor (klimalı) oda kahvaltı aksam yemegi 50 tl gibi komik bir ücreti var havuz var denize shuttle imkanı var.
hakan uygur'u bulup bulutun arkadasıyız derseniz her türlü güzellik yapar. :)
tavsiye ederim yeni açıldı arkadaşlarım işletiyor (klimalı) oda kahvaltı aksam yemegi 50 tl gibi komik bir ücreti var havuz var denize shuttle imkanı var.
Bulut,50 tl güzel bir rakam..Orange'ı biliyor musun? Fiyatı açısından değilde havuz falanda var burayı tercih edebiliriz..Oda temizliği falan nasıl acaba numarası var mı ? Arasak
eyvallah muhakkak degerlendırecegım.
pekı olımposda sıkıldık dıyelım cevrede farklı yerlere transfer olacagımız guzel yerler oteller var mı Alanya tarafı harıç artık kaldırım taşlarını ezberledık :D
pekı olımposda sıkıldık dıyelım cevrede farklı yerlere transfer olacagımız guzel yerler oteller var mı Alanya tarafı harıç artık kaldırım taşlarını ezberledık :D
Dostum olimpos edindigimiz bilgilere göre kemer'e 45 km uzaklıkta antalyaya 90 km..Biz otobüsle gidecektik ama baktık her yere uzaklıgı var sıkıntı yaşarız diye arabayla gidiyoruz.Sen 8 haziran yazmışsın şu an 18 hazirandayız yanlış yazdın galiba :)
Bulut Y.
18-06-2012, 13:24
Bulut,50 tl güzel bir rakam..Orange'ı biliyor musun? Fiyatı açısından değilde havuz falanda var burayı tercih edebiliriz..Oda temizliği falan nasıl acaba numarası var mı ? Arasak
dediğim gibi yeni kuruldu, bu yuzden her konuda cok titiz ve calıskan bir ekipleri var daha onceden catering işi yapıyorlardı o yuzden hizmet sektöründe yabancı değiller. Feysbuktan mesajınızı atın geri döneceklerdir dönmezlerse numarayı vereyim.
kemer gibi bir nimet war :D
50 tl bedava :) eger hızmet ve temızlık ıyıyse her turlu gıdılır zaten bu sene garıp bırşeyler olacak bızım ıcın çadıra kadar aldık bakalım farlı yerler olabılır daga bıle cıkarız :D
Tamam bulut mesaj attım ben,dönmezlerse sana ulaşırım..Denize uzaklıgı ne kadar acaba ..
63owen63
18-06-2012, 13:27
Kafa dinlenecek yerdir, şirindir. yüksek sezon şuan gerçi biraz kalabalıktır ama hoştur.
Bulut Y.
18-06-2012, 13:27
adam bası 50 tl yanlıs olmasın beyler.
Tamam bulut mesaj attım ben,dönmezlerse sana ulaşırım..Denize uzaklıgı ne kadar acaba ..
shuttle var sabah bırakır aksam alır saatli. mesafesini bilmiyorum ama uzak olamaz.
kemer gibi bir nimet war :D
kemer cok guzel zaten de artık hersene denız dısco falan sıkıldım farklı garıp enteresan bışeyler lazım :) olımpos'da ılgımı ceken agac ustune kurulu evler falan baya hoş gozukuyor.
Adam başı 50 harika zaten :).Ortam nasıl bulut orada? Hep soruyorum zaten herkese ama sana da sorayım :D
Dostum olimpos edindigimiz bilgilere göre kemer'e 45 km uzaklıkta antalyaya 90 km..Biz otobüsle gidecektik ama baktık her yere uzaklıgı var sıkıntı yaşarız diye arabayla gidiyoruz.Sen 8 haziran yazmışsın şu an 18 hazirandayız yanlış yazdın galiba :)
:) pardonnn sen hazıran dıyınce oyle kalmış bende de :) temuz 8 olacak :)
Adam başı 50 harika zaten :).Ortam nasıl bulut orada? Hep soruyorum zaten herkese ama sana da sorayım :D
olm az daha kal bend egeleyin bulut akradasın dediği yere :D
barkinakgul
18-06-2012, 13:31
Olimpos kadar kafa dinlenecek yer bilmiyorum ben. Sessiz sakin temiz hava. Akşamları sahile gidince kafanızı gökyüzüne kaldırdığınızda bütün yıldızları görebiliyorsunuz.Etrafı ormanlık olduğu için havası gerçekten güzel. Antalya kadar sıcak olmasa da sıcak oluyor, akşamları esinti olursa tatlı tatlı oh mis (gidesim geldi :D ) Kafa dinlemek için kesinlikle ideal. Bulutun dediği gibi canınız sıkılırsa kemere gidersiniz zaten yakın
olm az daha kal bend egeleyin bulut akradasın dediği yere :D
abi kamp mı kuruyum oraya :D iş var güç var geri dönmem lazım,sen erken gel canını yiyim bari 3 temmuzda gel bir gün takılalım beraber :(
Olimpos kadar kafa dinlenecek yer bilmiyorum ben. Sessiz sakin temiz hava. Akşamları sahile gidince kafanızı gökyüzüne kaldırdığınızda bütün yıldızları görebiliyorsunuz.Etrafı ormanlık olduğu için havası gerçekten güzel. Antalya kadar sıcak olmasa da sıcak oluyor, akşamları esinti olursa tatlı tatlı oh mis (gidesim geldi :D ) Kafa dinlemek için kesinlikle ideal. Bulutun dediği gibi canınız sıkılırsa kemere gidersiniz zaten yakın
Kafa dinleyelim derken maturelerinde içine düşmeyelim ya,eğer öyle bi durum varsa gitmem ben :D
abi kamp mı kuruyum oraya :D iş var güç var geri dönmem lazım,sen erken gel canını yiyim bari 3 temmuzda gel bir gün takılalım beraber :(
çadırımız var itinayla kamp kurulur :D
hee 1 gün içinmi geleyim yani :) yıllık izin baslamıo yoksa bende gelirdim alperi falanda görürdüm gem :D 6 temmuzdan sonra alayına gider haha
Ergin sağol panpa ben huyluyumdur böcek möcek çadıra gelemem :D
Tayfun abi tatiline 1 gün önceden başla dedim yani görüşmek için 1 günlügüne gelme yani :D
Tayfun abi tatiline 1 gün önceden başla dedim yani görüşmek için 1 günlügüne gelme yani :D
6 sında baslıo benim izin babamın yeri degil olum :) 6 ay önceden yazılıp çizilio nasip degilmiş napalım :hahaha:
Dedim cuprayla geliyorsan ben de 106'yı getiriyim çok şirnedin sen ;) :D :D :D
evet çadırın sıkıntılı konuları bocek falan bışey degılde dah başına kurarsan bocek en ufak sorun olur sanırım :D
Dedim cuprayla geliyorsan ben de 106'yı getiriyim çok şirnedin sen ;) :D :D :D
olum siz bi transitin kasasına dolusup gitmicekmisiniz tatile ucuz olsun :D
Dayı 1.4 uno ile geliyoruz yaaa :D çok tatminkar yürüyor 0.5 barda :D :D
evet çadırın sıkıntılı konuları bocek falan bışey degılde dah başına kurarsan bocek en ufak sorun olur sanırım :D
Başkan bence öyle fantezilere girmeyin ya,dağ başına kuracam diyorsunuz bir de ayısından yılanına domuzuna alayına gider hepsi var :D
olimpos iyiyidr. kafa dinlenir sakinlik vardır. hippi arkadaşlarca raabet görmekte son dönemlerde. orange ve öküz diye 2 bar var:).. sakinlikten sıkılırsanız kemer fazla uzak değil.. sakinliğin daha da dibine vurmak isterseniz adrasan köyüne gidebilirsiniz sahili güzeldir.. çok çok ıssız olsun derseniz arabaların bile zor gittiği sazak koyu nu önerebilirim..
barkinakgul
18-06-2012, 13:43
Kafa dinleyelim derken maturelerinde içine düşmeyelim ya,eğer öyle bi durum varsa gitmem ben :D
ııı şey onların sezonu açılmadı daha ***** sıcaklar :D
Başkan bence öyle fantezilere girmeyin ya,dağ başına kuracam diyorsunuz bir de ayısından yılanına domuzuna alayına gider hepsi var :D
vallahi bi hevesle cadır aldık falanda da bu domuz ve yılan kolay kolay gelmez ama ayının sagı solu bellı olmaz :) ondan tırsıyorum zaten bakalım yureklı ( beni de yüreklendırecek ) ıkı arkadaş daha bulabılırsem kafaya koydum :)
olimpos iyiyidr. kafa dinlenir sakinlik vardır. hippi arkadaşlarca raabet görmekte son dönemlerde. orange ve öküz diye 2 bar var:).. sakinlikten sıkılırsanız kemer fazla uzak değil.. sakinliğin daha da dibine vurmak isterseniz adrasan köyüne gidebilirsiniz sahili güzeldir.. çok çok ıssız olsun derseniz arabaların bile zor gittiği sazak koyu nu önerebilirim..
sazak koyunu inceledım şimdı cok guzel gorunuyor resımlerden. pekı arabayla ulaşım yok mu yoksa cok engebelı falan mı ?
Abiler olimpos'un denizi nasıl? Yani temiz mi güzel mi? Bir eleman ayakkabısız girilmiyor demişti kesiyormuş hep.
taşlıdır.. ilk defa girenler için biraz zorlu olabilir ama temizdir..
Abiler olimpos'un denizi nasıl? Yani temiz mi güzel mi? Bir eleman ayakkabısız girilmiyor demişti kesiyormuş hep.
Biz 4 sene önce gitmiştik. Sahili güzeldi. Ayakkabısız giriliyordu ve keskin bir durum yoktu, son hali nasıl bilmiyorum. Birde denize akan bir dere vardı, orayı kapatmışlar diye duydum denizden çıkınca o derenin göletinde yüzüyorduk, tuzlu suyu atmak için :)
sazak koyunu inceledım şimdı cok guzel gorunuyor resımlerden. pekı arabayla ulaşım yok mu yoksa cok engebelı falan mı ?
biz en son traktör ile gitmiştik:) araba ile kıyamamıştık 4-5 sene önce..şimdi ne haldedir bilmiyorum.3 hafta sonra antalyaya dönünce yine gidicem oraya bende merak ettim şimdi..sazak koyunun biraz açığında dağdan akan bir su var her derde deva:) tekne ile de gidilebilir.
ingilterenın bütün bobmarleyleri hippileri orda.. bı kamyon araba ile gelıolar..zannedersın aclık kampı..ama sahili cok güzel bi de heryer mezarlık orda..taşı yerınden kaldırdın ceza yersin ..
Birde ağaç kulübeleri duruyor mu daha? onların oradan geçtikten sonra antik yerler var, ücret alıyorlardı bir ara denize gidebilmek için. Ben günü birlik gittim oraya.
Caner B.
18-06-2012, 14:03
olimposun denizi çok temiz son 10 yıldır her sene giden biri olarak söylüyorum :) 50 metreden uzaktan deniz dibinde görürsün artı denizdeyken yanından geçen balıkları görürsün :) ayak kesme durumu falan da yok
brsmustang
18-06-2012, 14:03
geçen yaz olimpostaydık müthiş bir yer.istten bir organizasyonla gittik çokda uygun bir fiyata. türkmen tree house da kalmıştık.orange dan sahile 7-8 dk yürüme mesafesi var.sahile giriş ücretli kart sistemiyle yapılıyor girişler 5-10 defalık kartlar var.kendi araçınızla gidecekseniz ufak bir bilgi vereyim.tree house bölgesi dere kenarı bir yer ama dere yazın kuruduğu için orayı yol olarak kullanıyorsunuz bu senede yağmurlar çok şiddetli geçtiği için epey kötüdür.
biz en son traktör ile gitmiştik:) araba ile kıyamamıştık 4-5 sene önce..şimdi ne haldedir bilmiyorum.3 hafta sonra antalyaya dönünce yine gidicem oraya bende merak ettim şimdi..sazak koyunun biraz açığında dağdan akan bir su var her derde deva:) tekne ile de gidilebilir.
o zaman tabana kuvvet olaak sanırım. belkıde duzeltmışlerdır 4-5 sene az degıl bakalım şansımıza artık :o
Çok kanım kaynadı haftaya olsada gitsem bir an evvel :) Gidecek olan başka kimseler varsa görüşelim bir bira içelim :)
Bir şey sorucam gerçi foruma üye meriç'ede sordum da orange pansiyon sahibi apo ile rezervasyon yaptırdık 1 ay önce falan,herhangi bir ön ödeme ücreti istemedi bizden,gelince hallederiz dedi.. umarım sıkıntı yaşamayız :)
psikolojikdeli
18-06-2012, 14:07
20 seneden beri çırali olimpostayım arkadaşlar kafa dinlemek istiyorsanız Çıralıda eğlenmek istiyorsanız Olimpos tarafında yer bakın
20 seneden beri çırali olimpostayım arkadaşlar kafa dinlemek istiyorsanız Çıralıda eğlenmek istiyorsanız Olimpos tarafında yer bakın
merhaba dostum 20 senedir cıralıdayım demişisin de ordaki ve anlaşmalı restourantları ve hersene gelen insanları tanıyor olman lazım dimi... özelden sana bi kaç isim vericem tanıyormusun merak ettim.
ocean0636
18-06-2012, 14:22
Doğru tercih, club party vs seviyosanız bam güm eglenelım dıyorsanız tek tercih kemer olmalı ama kafa dinlemek için olimpos cok mantıklı. Arabyla gelıyorsanız araba azıcık bıle basıksa olımposa ınemezsınız arabayla haberınız olsun :)
bende çok uzun senelr kesintisiz olyposta kalır çıralıya sahilden yrür denize orda girerdim...
sahili inanılmaz denizi berrak güzel. ben hasan s da kalıyordum denize en yakın pansiyon sabah kahvaltı akşam yemeği en son 35 mi ne kalmıştım:) kahvaltı yaparken ayağımın altından tavuklar civcivler filan geciyordu:):) fırsat bulsamda anılarımı tazelesem birdaha...
bende cıvıc sport umla gitmiştim, tarihi yer olduğu için taslı yere asfalt yapamıyorlar araba az içerde hırpalanıyor ama ağırlık atıldıktan sonra sıkıntı yok :) şoför haric herkes inip yürürse sorun olmaz:)
Doğru tercih, club party vs seviyosanız bam güm eglenelım dıyorsanız tek tercih kemer olmalı ama kafa dinlemek için olimpos cok mantıklı. Arabyla gelıyorsanız araba azıcık bıle basıksa olımposa ınemezsınız arabayla haberınız olsun :)
araç arjınal ds3 oraya uygunmu yolları yoksa berlıngoyla gelecegım bılgı verırsenız cok sevınırım. aslında bı kac gun kalıp fethıye mı yapsak dıye de dusunuyoruz ama tam karar veremedık olımpos cok guzel gorunuyor
bende çok uzun senelr kesintisiz olyposta kalır çıralıya sahilden yrür denize orda girerdim...
sahili inanılmaz denizi berrak güzel. ben hasan s da kalıyordum denize en yakın pansiyon sabah kahvaltı akşam yemeği en son 35 mi ne kalmıştım:) kahvaltı yaparken ayağımın altından tavuklar civcivler filan geciyordu:):) fırsat bulsamda anılarımı tazelesem birdaha...
bende cıvıc sport umla gitmiştim, tarihi yer olduğu için taslı yere asfalt yapamıyorlar araba az içerde hırpalanıyor ama ağırlık atıldıktan sonra sıkıntı yok :) şoför haric herkes inip yürürse sorun olmaz:)
35 tl cok ıyı rakam vallahı bedava oyle guzel bı yer ıcın
Şimdi fiyatlar 60-65 tl arası 35 tl eskidenmiş :)
Şimdi fiyatlar 60-65 tl arası 35 tl eskidenmiş :)
hasan s la bi konusun derim en sakin yer orası bence orayı işletenlerde aile dede nine ve cocukları:) akşam muhabbetleri cok güzel... 35 2 sene önceydi ortalama gene 40-50 filandır
Abi çok da sakin olması biz gençler için iyi değil ,tamam sakinlik iyidir de fazlasıda zarar :).. Bu olimpos da amma pansiyon varmış Bayram's var bide. :)
Yinede tavsiyen için sagol abi .Orange pansiyona gidicez büyük ihtimal az önce tekrardan konuştuk netleştirdik aradık orange ı
olimpos güzel yerdir ben gideli çok oldu fakat doğası harika denizide öyle,kafa dinlenicek yer aıyorsanız asosta iyidir.
çıralıda harika bi yer geçen yıl gitmiştim aklımda kaldı bu yılda kesin gidecem.tanıdığımın ağaç evleri var biraz konforsuz ama doğa düşkünleri için biçilmiş kaftan..
arkadailar bu sene daha boyle sakin kafa dınleyecek bı tatıl düşünüyoruz biraz araştırmayla da Antalya olimpos diye bi yer bulduk bu tarafa gıden kalan bılgısı olan var mıdır gıttıgımıze deger mı kafa dınleyelım dıye boşuna gıdıp canımız sıkılmasın bılen kışılerden yardım beklıyorum yada farklı onerıler de olabılır.
Tam isabet :icon_tup: On numara mekan sessiz sedasız geçirirsiniz.
ocean0636
18-06-2012, 20:04
Kemerin ana yolu vs cok guzel ama ana yoldan olimposa kadar inen bi kac km lik yol biraz basik fd6'da 3.5 yay varken zar zor geciyodum stock ds3 yavas yavas gecer heralde diye dusunuyorum
s.alican
18-06-2012, 20:59
vallahi bi hevesle cadır aldık falanda da bu domuz ve yılan kolay kolay gelmez ama ayının sagı solu bellı olmaz :) ondan tırsıyorum zaten bakalım yureklı ( beni de yüreklendırecek ) ıkı arkadaş daha bulabılırsem kafaya koydum :)
selamınaleyküm konuya geç dahil oldum.arkadaşların dediği gibi eğerki kafa dinlenicek bir yer istiyorsanız kesinlikle çıralı eğerki eğlence istiyorsanız olympos derim.yanlız şöyle bir durum var.çıralıda denize 50 ile 100 metre arasında.olymposta biraz uzak düşüyo.tam denize gidiceksiniz 1 km bazı pansiyonlarda 2 km bile mesafe var.yürüyeceksiniz yada servisi oluyo.en yakın yer yine 750 metre.giriyorsunuz çıkıyorsunuz sıcakta tekrar yürüyorsunuz biraz yoruyor.ama çıralıda terliği çıkar denize koş.sahilde restaurantlar da var. fiyatlar çok uçuk değil oraya göre çok doğal.oyuncuların futbolcların ünlülerin kaçmak için tercih ettiği bir yer.
bizim kendi pansiyonumuz var çıralıda isterseniz yardımcı olurum kesin tarihi verirseniz.ama memnun kalırsınız tekne turuda ayarlarım isterseniz.sahilde restaurantlarımızda var kuzenlerimin.isterseniz pansiyondada temin edebilirsiniz bizim odalar olymposa göre daha lüks kalıyor.bahçsinde kendinize özel yemekte yiyebilirsiniz.öyle yeticek yetmicek sıra bekleme olayı yok :).ceneviz sazak dediğiniz yerlere araç ile ulaşım yok.yanlız cenevize arazi aracı ile vardı sanıırm.denizi havuz gibi bembeyaz taş ve kum var.dibi akvaryum gibi tavsiye ederim.
bu dediklerim pansiyonum var diye demiyorum yanlış anlaşılmasın :) eğlence istersenizde olymposa gidene kadar kemere gitmeniz daha mantıklı in çık yokuş yerine kemere git gel daha mantıklı arada 10 km oynar... benim söyliceklerim bu kadar.niyetim reklam değil arkadaşlar sadece yardımcı olmak :)
= Anmelden | Facebook (http://www.facebook.com/groups/350594198316920/)
= Alican Pansiyon-Çıralı | Facebook (http://www.facebook.com/alicanpansiyon?ref=ts)
selamınaleyküm konuya geç dahil oldum.arkadaşların dediği gibi eğerki kafa dinlenicek bir yer istiyorsanız kesinlikle çıralı eğerki eğlence istiyorsanız olympos derim.yanlız şöyle bir durum var.çıralıda denize 50 ile 100 metre arasında.olymposta biraz uzak düşüyo.tam denize gidiceksiniz 1 km bazı pansiyonlarda 2 km bile mesafe var.yürüyeceksiniz yada servisi oluyo.en yakın yer yine 750 metre.giriyorsunuz çıkıyorsunuz sıcakta tekrar yürüyorsunuz biraz yoruyor.ama çıralıda terliği çıkar denize koş.sahilde restaurantlar da var. fiyatlar çok uçuk değil oraya göre çok doğal.oyuncuların futbolcların ünlülerin kaçmak için tercih ettiği bir yer.
bizim kendi pansiyonumuz var çıralıda isterseniz yardımcı olurum kesin tarihi verirseniz.ama memnun kalırsınız tekne turuda ayarlarım isterseniz.sahilde restaurantlarımızda var kuzenlerimin.isterseniz pansiyondada temin edebilirsiniz bizim odalar olymposa göre daha lüks kalıyor.bahçsinde kendinize özel yemekte yiyebilirsiniz.öyle yeticek yetmicek sıra bekleme olayı yok :).ceneviz sazak dediğiniz yerlere araç ile ulaşım yok.yanlız cenevize arazi aracı ile vardı sanıırm.denizi havuz gibi bembeyaz taş ve kum var.dibi akvaryum gibi tavsiye ederim.
bu dediklerim pansiyonum var diye demiyorum yanlış anlaşılmasın :) eğlence istersenizde olymposa gidene kadar kemere gitmeniz daha mantıklı in çık yokuş yerine kemere git gel daha mantıklı arada 10 km oynar... benim söyliceklerim bu kadar.niyetim reklam değil arkadaşlar sadece yardımcı olmak :)
= Anmelden | Facebook (http://www.facebook.com/groups/350594198316920/)
= Alican Pansiyon-Çıralı | Facebook (http://www.facebook.com/alicanpansiyon?ref=ts)
Her yorum birbirinden karışık,bu saatten sonra kafayı karıştırmak saçma olur sanki,sizin pansiyonda güzelmiş çıralıya mı gelsek. Orasıda çok sessiz sakin kaçar galiba
Belki yazılmıstır ama gidilmesi gereken bir restorant var kesinlikle kacırmamalısınız..olimpostan yukarı yola cıkıp kemere dogru gıderken çıralı girişinden girin selale restorant var..
oglen gunesının altında gıdın selalenın ustunde agaclar altında dogal klımalı bır ortamda muhtesem bır yemek yıyın..zaten herkezın kendıne ozel yerı oluyor ve ıstersen yemegı ye uyu oldugun yerde..olimposa gidince ugranması gereken 1. yer bence
Belki yazılmıstır ama gidilmesi gereken bir restorant var kesinlikle kacırmamalısınız..olimpostan yukarı yola cıkıp kemere dogru gıderken çıralı girişinden girin selale restorant var..
oglen gunesının altında gıdın selalenın ustunde agaclar altında dogal klımalı bır ortamda muhtesem bır yemek yıyın..zaten herkezın kendıne ozel yerı oluyor ve ıstersen yemegı ye uyu oldugun yerde..olimposa gidince ugranması gereken 1. yer bence
Listeye dahil ettim,ben balık sevmiyorum ama ızgara tarzı olmalı :)
kasarlı alabalık var balık olarak ızgara cesıtlerıde bı okadar cok bende aynı senın gıbıyım balık yemıyorum ama bı kuzu tandır soylede gor :D
Tamam nasip olursa oraya da uğrayalım bi olimpos ızgara yiyelim :)
geçen yıl olimpostaydımda pek beğenmedim açıkçası
kelebekler vadisini tavsiye ederim bu yıl tekrar gidicem.
KELEBEKLER VADİSİ (http://www.yenikelebeklervadisi.org/)
Hocam zaten ben tatil planları diye konu açmıştım..Biz 3 arkadaş haziranın 28'inde olimpos'Da konaklamaya başlayacagız. Orange pansiyonda. Herkes orayı önerdi bu foruma üye meriç kardeşimde gidip kalmış zamanında önermişti orayı..Bakalım ben ilk defa gidiyorum umarım memnun kalırız.Çok sakinlik de iyi değil :)
Eğer tarihlerimiz uyuşursa görüşelim orada.
bu pazar orangedeydım doğru tercıh yapmışsızız size şimdiden iyi eğlenceler kendı restotantıda var plaj kenarında grıdayı onerırım....iyi tatıller
ygtkrmdnz
19-06-2012, 20:05
geçen yıl olimpostaydımda pek beğenmedim açıkçası
kelebekler vadisini tavsiye ederim bu yıl tekrar gidicem.
KELEBEKLER VADİSİ (http://www.yenikelebeklervadisi.org/)
olağanüstü bir yer kesin gitmek gerek :)
psikolojikdeli
19-06-2012, 23:06
Olimpos Kadirin yeri yanıp tv lere çıktıktan sonra ünlü olduktan sonra işin açıkçası bence bozuldu eskiden kendi tarzı müziği rahatlığı vardı 2004-2005 ten sonrası için konuşuyorum eski günlerine dönmesini umut ediyorum, benim ailem Çıralıda yaşıyor onların tabiri ile cennet ama eğlenmeyi manitacılık oynamayı planlayanlar için pek bişey beklemesinler, 3 gün kafa dinlerim 1 gün kemere geçer aura vs yaparım 2 gecede olimpos yapar orange-öküz arası gider gelirim derseniz olur, Burda tanıdıkları çıktı anladığım kadarı ile Ben Senat arkadaşın tabiri ile sarışın plajda sürekli voleybol oynayan çocuk :D
Bu izgara balik mevzusu iyi oldu mutlaka giderim :) kelebekler vadisi cok guzel gorunuyor ayrica
AKIN_ARI
20-06-2012, 06:54
Olimpos'ta Tatil Bir Başka :)
Bugün diğer arkadaşlarım gitmişler olimpos'a beğenmişler onlarda ilk defa gitmişler :)
Valla zaman geçmiyor ya gitsekte kafa dinlesek
kelebek vadiside biraz ayak altı oldu onun yerine kabak koyunu öneririm harika bi yer.
kelebek vadiside biraz ayak altý oldu onun yerine kabak koyunu öneririm harika bi yer.
Abi bu nedir ya nasil bi bolgedir herkez farkli guzel yerler soyluyor dagi tasi cennet gibi :) elimizden geldigince gezecegim soylenen yerleri.
Birde arkadaslar ankara tarafindan antalya yolu nasil iyi mi hic ankara tarafindan antalyaya gecmedim bilgisi olan var mi
Patara plajını göremeden gitme derim. Gerçi belli zamanlarda plaj kapalı oluyor. Carretta-carretta kaplumbağaların doğal yumurtlama alanı olduğu için :)