Orijinalini görmek için tıklayınız : integra 1.8 Ls Filtre kiti ?
Anıl DALGA
18-06-2012, 18:01
Merhaba arkadaşlar dizelden sonra birde benzinliye el atayım dedim :D ilk sahibinden kazasız boyasız motoru 5000 önce ikiler honda servisinde sıfırlanmış içi tertemiz bir integra 1.8ls aldım ( 5000 lira ) :D araca sadece kaporta boya gerekiyor onun biraz vakti var şimdi filtre kitiyle başlamak istiyorum integrada akünün yeri biraz sıkıntı gördüğüm kadarı ile simota carbon big tube koymayı planlıyordum ama koyamıcaz aküden dolayı yada aküyü bagaja almam gerekicek. simota bigtube kadar iyi ses alabilirmiyiz başka bir filtre ile ? nette resimlere baktım akünün arkasına çekiyorlar alüminyum boru ile o şekilde yapsak nasıl olur ? amaç hem araç rahatlasın birazdaha yürüsün hemde ses :) yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
fsunnetci
18-06-2012, 18:29
5000TL'ye integra mı aldın:confused:
fiyat iyimiş maşAllah güzel fiyat gerçektende ..
Simota'nın universal filtre kitleri oluyor bizim TEG'lere
bLackModeL
18-06-2012, 18:34
bende custom parcalar var kendın kit yapmak istersen filitre oalrak aem yada k&n
Anıl DALGA
18-06-2012, 18:38
5000TL'ye integra mı aldın:confused:
fiyat iyimiş maşAllah güzel fiyat gerçektende ..
Simota'nın universal filtre kitleri oluyor bizim TEG'lere
evet bir arkadaşımın babasının aracı kullanmıyordu 1 yıldır bende el attım :) link alabilirmiyim acaba ? birde simota big tube deki gibi şiddetli bir ses alırmıyız ?
bende custom parcalar var kendın kit yapmak istersen filitre oalrak aem yada k&n
hazır bir kit kullanmayı düşünüyorum :)
ben jsv nin borularını aldım ucunada simota takıcam
Anıl DALGA
23-06-2012, 15:49
orjinal filtre borusunun ucuna pimaştan ek yapıp akünün arkasına K6N filtre koydum süper bi ses olduperformans ne kadar faketti bilemiyorum şuan :)