Orijinalini görmek için tıklayınız : Cıtroen c2 vts
KALENDAR
18-06-2012, 22:50
Araç satıldı ardaşlar
Exellency
18-06-2012, 23:05
cooper sinyaller dışında bence çok güzel , kazasız belasız kullanman dileğiyle...
cooper sinyaller dışında bence çok güzel , kazasız belasız kullanman dileğiyle...
+
düz panjura aslında gerek yok gibi.
parlaklığıda ayna gibi yalnız :) maşallah
KALENDAR
18-06-2012, 23:11
sağolun arkadaşlar teşeklüer yorumlarınız için
otomania
18-06-2012, 23:15
maşallah kazasız belasız
berkay_aydin
18-06-2012, 23:22
Maşallah, ciddi ve güzel duruyor..
Masallah kazasız belasız sürüşler dilerim :)
KALENDAR
19-06-2012, 00:09
Sagol Yucel sanada hemşerim:)
Farları bi ayrı hoşuma gitti nedense :D Maşallah.
Cok
tatli nazar degmesin.
KALENDAR
19-06-2012, 00:29
orjinalfarlar degil biliosunuzdur sanırım oyüzden daha hoş gelmiş olabilir gözünüze
KALENDAR
19-06-2012, 00:31
Rapier sagol üstadım
Parıldaması çok güzel maşallah :)
güle güle kullan.. 106 GTi'la yürüyor mu bu yeni VTS'ler?
nazar değmesin basıklık çok iyi
Ahmet_28
19-06-2012, 09:37
maşallah logo iptali dışında sade ve güzel.
stock yürümez yapılırsa geçer ama ciddi uğraşmak lazım.
Maşallah. Allah kaza bela vermesin
benimki dışında tr de yürüyen yok heralde :D maşallah aracına ama o panjura tutuğum duvar gibi :)
benimki dışında tr de yürüyen yok heralde :D maşallah aracına ama o panjura tutuğum duvar gibi :)
evet yazarken aklıma gelmedi senin araba :D :D
bir ara alt devirci Wolrath da uğraşmıştı ama başarılı olamamıştı.. :)
biraz sabır lazım 106 saxo kadar kolay değil. :)
biraz sabır lazım 106 saxo kadar kolay değil. :)
stok haliyle stok saxodan gti dan kaç boy yer?
stok haliyle stok saxodan gti dan kaç boy yer?
3-4 boyu var temiz :)
Maşallah kazasız belasız...
C2 Vts her zaman bende yeri olan bir araçtır kazasız belasız kullanman dilegı ıle
KALENDAR
19-06-2012, 12:31
Süpriz dielim =)
KALENDAR
19-06-2012, 12:36
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar Türkiyede gtı karşılaşmalarına cevap olarak c2 vts yiit arkadşımız var benim aracım süpriz vts olsun :)
bora1311
19-06-2012, 12:45
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
KALENDAR
19-06-2012, 12:48
nazar değmesin basıklık çok iyi
Yüksek kısa setler haricinde çok iyi ama gidicegim yola göre degil arabaya göre gidicegim güzargah seciyorum beykoz paşabahcede yol calışmaları vardı çok sıkıntı otarflar :)
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar Türkiyede gtı karşılaşmalarına cevap olarak c2 vts yiit arkadşımız var benim aracım süpriz vts olsun :)
C2 vts sahibi olarak bende konuya dahil olmak istiyorum
***** sitedeki ilanınızda gözüme takılan;
PİPERCROS HAVA FİLTRESİ
Başka ne var araçta ?
Yüksek kısa setler haricinde çok iyi ama gidicegim yola göre degil arabaya göre gidicegim güzargah seciyorum beykoz paşabahcede yol calışmaları vardı çok sıkıntı otarflar :)
:):) arabayaya göre yol seçmek en güzeli,
beykoz berbat zaten yollar tarla gibi
KALENDAR
19-06-2012, 12:56
C2 vts sahibi olarak bende konuya dahil olmak istiyorum
***** sitedeki ilanınızda gözüme takılan;
PİPERCROS HAVA FİLTRESİ
Başka ne var araçta ?
Araç stock extra olarak birşey yok satmam gerektigi için ugraşmıyorum kararım degişirse yazılım flan düşünüyorum düz boru vs klasik şeyler dedim gibi kakarım degişirse süpriz güçlü bi vts yapıcaz
KALENDAR
19-06-2012, 12:58
:):) arabayaya göre yol seçmek en güzeli,
beykoz berbat zaten yollar tarla gibi
napalım vallahi çok basınca sıkıntı oluyor böle beykoz tarafları baya bi kötü olmuş yol çalışmalarından dolayı acarların oraya asvalt flan dökmüşler oralardan iniyorum koruya flan kaca kaca :)
Araç stock extra olarak birşey yok satmam gerektigi için ugraşmıyorum kararım degişirse yazılım flan düşünüyorum düz boru vs klasik şeyler dedim gibi kakarım degişirse süpriz güçlü bi vts yapıcaz
bende sadece filtre ile geziyorum, 2 tekere geçicem olmadı 3. süpriz c2 oluruz bizde :)
napalım vallahi çok basınca sıkıntı oluyor böle beykoz tarafları baya bi kötü olmuş yol çalışmalarından dolayı acarların oraya asvalt flan dökmüşler oralardan iniyorum koruya flan kaca kaca :)
çavuşbaşından-rüzgarlıbahçeye kadar yol taptaze
KALENDAR
19-06-2012, 13:09
bende sadece filtre ile geziyorum, 2 tekere geçicem olmadı 3. süpriz c2 oluruz bizde :)
Yeterli havifden ses bende aynı şekilde geziyorum .2 teker hiç geçme derim çok tehlikeli göründügü gibi durmuyor hele 600 1000 sesi zaten dünyadan koparıyor insanı bence süpriz bi vts olsun derim 4 teker olsun saglam olsun :)
KALENDAR
19-06-2012, 13:10
çavuşbaşından-rüzgarlıbahçeye kadar yol taptaze
Bilmiyordum o güzargahı kaydeddim :)
Yeterli havifden ses bende aynı şekilde geziyorum .2 teker hiç geçme derim çok tehlikeli göründügü gibi durmuyor hele 600 1000 sesi zaten dünyadan koparıyor insanı bence süpriz bi vts olsun derim 4 teker olsun saglam olsun :)
filtre en güzeli tok bir sesi var 4000den sonra:) ortalama yakıt nedir sizin şehir içi ?
eline ve ayağına hakim olabiliyorsan gaza gelmiyorsan sorun yok ha araba ha motor.
KALENDAR
19-06-2012, 13:13
Masallah kazasiz belasiz
Sağolun sizlerede kazasız belasız sürüşler.
2000 model tek kapı 1.6 16V Clio'ları geçer mi? :)
KALENDAR
19-06-2012, 13:15
araç stock mu ? :)
araç stock mu ? :)
stok :p :D
KALENDAR
19-06-2012, 13:19
[QUOTE=SONE-R;5963132]stok :p :D[/QUOT
Öle ise hiç şansı yok :)
abi soruların fena :D geçer.
yiit sen ben erel bu gece :D roll night yanlış anlama olmasın :D
yaw arabanın giderini tanıyorum ki yarın birgün olur da alırsam bilerek alayım diye :D :D
KALENDAR
19-06-2012, 13:23
gecemedim yerde yiit gelir :)
KALENDAR
19-06-2012, 13:25
yaw arabanın giderini tanıyorum ki yarın birgün olur da alırsam bilerek alayım diye :D :D
:) gerçekten espiri bir yana sorunsuzunu bulgunuzda uzun yıllar kullanabiliceginiz çok güzel araçlar performans olarak geçerlililgi var :)
gecemedim yerde yiit gelir :)
2 stock vts
1 yiit's vts eder heralde :D
yiit sen ben erel bu gece :D roll night yanlış anlama olmasın :D
ya şimdi şöyle ben erele saplıyorum ayıptır söylemesi. siz deneyin bende bi egzoz yapıym ara borum 45 lik şuan :) sonra deneyelim olmazmı :D
panpa erele haber uçur o zman bu aksam için çıkmıycaktım sırf erelle denemek için cıkıcam.
sende gel nolucak benimde eksiklerim var kıstas alırız birbirimizi kanka keyfine sıkarız.
sen erele ben sana 306 kardeşliği :D
KALENDAR
19-06-2012, 13:28
2 stock vts
1 yiit's vts eder heralde :D
aynen öle :) okadar emek var ama bizim grurumuz :)
panpa erele haber uçur o zman bu aksam için çıkmıycaktım sırf erelle denemek için cıkıcam.
sende gel nolucak benimde eksiklerim var kıstas alırız birbirimizi kanka keyfine sıkarız.
sen erele ben sana 306 kardeşliği :D
ben ona söyledim zaten deneyin diye bu sabahta söyledim silivride adam enektarı bırakaydı denerdik. dur bi yokliym.
aynen öle :) okadar emek var ama bizim grurumuz :)
buluşma olsada çıksa c2ler
4-5 tane var sanırım üye c2 vts
KALENDAR
19-06-2012, 13:42
buluşma olsada çıksa c2ler
4-5 tane var sanırım üye c2 vts
EVet aslında çok iyi olur azvar piyasada olanlarda üye degil herhalde bekliyoruz c2ciler buraya.
KALENDAR
22-06-2012, 17:37
[QUOTE=aRR;5963116]filtre en güzeli tok bir sesi var 4000den sonra:) ortalama yakıt nedir sizin şehir içi ?
eline ve ayağına hakim olabiliyorsan gaza gelmiyorsan sorun yok ha araba ha motor.[/QUOT
Kullanıma göre genelde otobanda kullanıyorum aracı genel olarak düşünürsek 7 10 litre arası degişiyor
ben kadıkoy yakasında ılk alandım.1000km cıvarı yuklemeye calıstım.yazılım bıle yoktu guzel ulkemde.olmadı sattık.he bısey de farketmezmıs olsa da cunku;
fıltre*egzozla bıle memleket yapmıstık en ıyı yuruyen dedıgınıze :)
C2 VTS vs Clio RS - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/c2-vts-vs-clio-rs_380453.htm)
KALENDAR
22-06-2012, 23:23
ben kadıkoy yakasında ılk alandım.1000km cıvarı yuklemeye calıstım.yazılım bıle yoktu guzel ulkemde.olmadı sattık.he bısey de farketmezmıs olsa da cunku;
fıltre*egzozla bıle memleket yapmıstık en ıyı yuruyen dedıgınıze :)
C2 VTS vs Clio RS - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/c2-vts-vs-clio-rs_380453.htm)
Videodaki karşılaşma Clio rs 2.0 16V 0-100 7,3 sn ve stockmu yüklümü belli degil.
Cıtroen C2 VTS İSE 1.6 125 0-100 8.3 oda bellli degil ki yüklü olsa o kadar arayı açamaz bence ama sonuç rs önde giderdi.Hacim farkı var 2.0 benim görüşüm. Normal bi sonuç.
vıdeoyu ben cektım.ares benım arabamdı. ne kadar yuklu oldukları vıdeo altında yazıyor.
konu c2vts nın yaptıgın-yapacagın masraflarla dıger hothatchler kadar karsılık veremeyecegı.
KALENDAR
22-06-2012, 23:47
vıdeoyu ben cektım.ares benım arabamdı. ne kadar yuklu oldukları vıdeo altında yazıyor.
konu c2vts nın yaptıgın-yapacagın masraflarla dıger hothatchler kadar karsılık veremeyecegı.
Evet kesinlikle çok doğru bi izlenim yapılanlara karşılık ciddi bir etki yok diemiycem yiit vts çok başarılı bu konuda
masallah hosuma gıdıyor c2 vts' ler :) kazasız belasız
KALENDAR
23-06-2012, 00:11
masallah hosuma gıdıyor c2 vts' ler :) kazasız belasız
Sağolun cümlemiz e kazasız belasız sürüşler 206 cc güzel araçlar beyeniyorum bende
uff o diilde ne saplamışım be :D
380507
varmı başka ares geçen ? gelsin :redspotda:cokgreen:
biraz bilgi biraz araştırma birazda sabır meselesi. istersen hızlandırırsın KALENDAR kardeşim :)
senın koydugun vıdeoda clıo rs 2 kısı.
benım koydugumda sen 2kısısın ama senın arabanın ıcı bombos+yanı esıtler.(nokta)
daha sonrakı yaptıgım seylerden sonra muhatap olmamıstım zaten , aradakı fark dahada acılacagı ıcın :) mcx
neyse arabaların gıderlerı ne kadar gıttıklerı bellı. masturbasyona gerek yok. c2vts guzel arabadır ama gıtmez. sekıl semal ıcın alınır , az yakar bol bol gezersın.
yani alıp 50 liraya chip yapıp 30 liraya yay takarsan olmaz abi. biraz kaliteli malzeme işçilikle yürüyor sıkılmadan uğraşman lazım. yılmadım pistonlu 106 lar orası burası işli rs ler geçmenin zevki apayrı eşi olmayan bi arabayla tavsiye ederim :)
amma şunu diyebiliriz. o parayı 106 saxo ya harcarsan daha hızlısın.
KALENDAR
23-06-2012, 00:24
biraz bilgi biraz araştırma birazda sabır meselesi. istersen hızlandırırsın KALENDAR kardeşim :)
Tebrik ediyorum seni yiit galiba çok güzel bi cevap oldu banada şaşırdım maşallah diyorum olunca oluyormuş yani :)
Tebrik ediyorum seni yiit galiba çok güzel bi cevap oldu banada şaşırdım maşallah diyorum olunca oluyormuş yani :)
727090
millet maytap geçiyo aa c2 falan filan sonrasındaki haz 1000whp suprada yok :D
KALENDAR
23-06-2012, 00:27
amma şunu diyebiliriz. o parayı 106 saxo ya harcarsan daha hızlısın.
illaki daha havifler vs avantajları çok
KALENDAR
23-06-2012, 00:37
727090
millet maytap geçiyo aa c2 falan filan sonrasındaki haz 1000whp suprada yok :D
söyliycek bişey yok ama şu kesindir bayaaa bayaaa emek harcamıssınn vakit harcamıssın ama hakkını vermiş oluyormuş ıspatlı ıspatlı izledik :)
KALENDAR
23-06-2012, 00:52
yani alıp 50 liraya chip yapıp 30 liraya yay takarsan olmaz abi. biraz kaliteli malzeme işçilikle yürüyor sıkılmadan uğraşman lazım. yılmadım pistonlu 106 lar orası burası işli rs ler geçmenin zevki apayrı eşi olmayan bi arabayla tavsiye ederim :)
Karar verirsem bişeyler yapmaya ilk sana danışacam kesinlikle beraber yaparız çok zevklidir aynadan bakıp gülümsemek :)
KALENDAR
23-06-2012, 13:38
Güncel forum..
KALENDAR
23-06-2012, 13:54
http://s19.postimage.org/lftp0spz7/IMG00202_20120528_1942.jpg (http://postimage.org/)
reddewill
23-06-2012, 23:46
maşallah çok sewimli
KALENDAR
24-06-2012, 12:26
maşallah çok sewimli
sağolun teşekkürler
http://s19.postimage.org/lftp0spz7/IMG00202_20120528_1942.jpg (http://postimage.org/)
o filtreye bende yer bulamadım :) direk sıcak emiyoruz
aküyü bagaja alın farı delin uzatın deliğin önüne boruyuda işlem tamamdır.
KALENDAR
28-06-2012, 12:33
o filtre olmamış :)
Aracı dün sattım yiit yeni proje var 1.5 bar 400 HP bi 106 gtı düşünüyoruz nasıl olur :)
Aracı dün sattım yiit yeni proje var 1.5 bar 400 HP bi 106 gtı düşünüyoruz nasıl olur :)
hayırlı olsun gitti kardeş demek :)
KALENDAR
29-06-2012, 12:09
hayırlı olsun gitti kardeş demek :)
evet maselef :) honda perulude 2.2 düşünüyorum bilgin varmı nasıl araçlar sence
Manuel olursa iyi olur yoksa temiz otomatik alıp manuele çevirip kullanması güzel olur.
şahsi fikrim uzak dur, arkadaşın dediği gibi manueli olursa belki ama genede satması çok kolay olmaz.
bütçe 25lerdeyse Czt güzel olur, 35lerdeyse cooper S, 40 üstü dersen fn2 typer veya scirocco 160lık
motora geçmezsem czt hariç kafamdaki plan bu şekilde. :)
KALENDAR
29-06-2012, 12:24
şahsi fikrim uzak dur, arkadaşın dediği gibi manueli olursa belki ama genede satması çok kolay olmaz.
bütçe 25lerdeyse Czt güzel olur, 35lerdeyse cooper S, 40 üstü dersen fn2 typer veya scirocco 160lık
motora geçmezsem czt hariç kafamdaki plan bu şekilde. :)
aracın görüntüsünü gerçekten beyeniyorum büyük heybetli dedin fikirlerde çok güzel parca sıkıntısı yaşarsın diyorlar parca piyasası nedir kaporta olarak bulunmazmı nedersin =?
aracın görüntüsünü gerçekten beyeniyorum büyük heybetli dedin fikirlerde çok güzel parca sıkıntısı yaşarsın diyorlar parca piyasası nedir kaporta olarak bulunmazmı nedersin =?
o kadar bilgim yok malesef.
heybetli dursun diyorsan e46 kasa bmw bakabilirsin 35 civarı güzel araçlar var ?
KALENDAR
29-06-2012, 12:32
o kadar bilgim yok malesef.
heybetli dursun diyorsan e46 kasa bmw bakabilirsin 35 civarı güzel araçlar var ?
baktım onlara ama heryerde var çok bilindik araç 46 kasa perelude nadir görülen duyulan bir kasa resim attım sence nasıl
http://s19.postimage.org/401d4lmrn/SSSSS.jpg (http://postimage.org/)
baktım onlara ama heryerde var çok bilindik araç 46 kasa perelude nadir görülen duyulan bir kasa resim attım sence nasıl
http://s19.postimage.org/401d4lmrn/SSSSS.jpg (http://postimage.org/)
araç güzel ama sadece sıradan olmamak için alınmaz bence.Satmasını,parçasını vs düşün derim.
sedan vti bak daha iyi
KALENDAR
29-06-2012, 12:40
daha iyi olur galiba zaten daha 3 günüm var şuan parçalarını araştırıyorum motorla ilgili parça sıkıntısı yok aracın kaporta ile ilgi henüz bi varıya varamadım honda servislerini arıycam fiyatları olumlu makul gelirse alıcam aracı çok beyendim oyüzden çok ısrar ediyorum çok konforlu keyifli bir araç uzunsüre binerim die düşünüyorum sedan vti gelince bilmiyorum tabi degerlendirmek bakmak gerekiyor.
daha iyi olur galiba zaten daha 3 günüm var şuan parçalarını araştırıyorum motorla ilgili parça sıkıntısı yok aracın kaporta ile ilgi henüz bi varıya varamadım honda servislerini arıycam fiyatları olumlu makul gelirse alıcam aracı çok beyendim oyüzden çok ısrar ediyorum çok konforlu keyifli bir araç uzunsüre binerim die düşünüyorum sedan vti gelince bilmiyorum tabi degerlendirmek bakmak gerekiyor.
acele etme nasılsa c2yi sattın hayırlısı ile paran var iyice bak araştır.
KALENDAR
29-06-2012, 12:48
acele etme nasılsa c2yi sattın hayırlısı ile paran var iyice bak araştır.
Evet haklısın sagol bilgiler için gecen çubuklu 29 da idim görmedim senin aracı otaraflarda beykozdan geçdim :)
Evet haklısın sagol bilgiler için gecen çubuklu 29 da idim görmedim senin aracı otaraflarda beykozdan geçdim :)
Haftaiçi yatıyor araç genelde, pazar akşam iniyorum beykoz sahile :)
KALENDAR
29-06-2012, 13:30
Haftaiçi yatıyor araç genelde, pazar akşam iniyorum beykoz sahile :)
hımm anladım bende hafta içi otaraflarda idim zaten denk gelirsem ugrarım yanına zaten bi tane vts vardır orda oda sen :)
vtr ile denk geldim bir kaçtane vts görmedim bende :) tabii beklerim yaz geldi etkınlıkde olursa guzel olur
KALENDAR
29-06-2012, 13:38
vtr ile denk geldim bir kaçtane vts görmedim bende :) tabii beklerim yaz geldi etkınlıkde olursa guzel olur
vtr var bende gördüm tabi güzel olur toplanırız bi cadde yaparız güzel eglenceli oluyor kalabalık gezmek :)
vtr var bende gördüm tabi güzel olur toplanırız bi cadde yaparız güzel eglenceli oluyor kalabalık gezmek :)
yönetime duyrulur :)
KALENDAR
29-06-2012, 14:04
yönetime duyrulur :)
Evet arkadaşlar şöyle bi Caddede toz attıralım 50 60 araç teksıra halinde tam ayları :)