Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 İçin Hangi Beyin Sizce Arkadaşlar.. !
Arkadaşlar Aranızda Elbet kullananlarınız olmuştur farklı farklı beyinler 106 gti üzerinde Bende aracın speclerine göre Beyin bakıyorum acaba ne tavsiye edersiniz ..?
Spec'lerim..
-Pt52 Egzantirik
-13/59 Kısa
-51 Lik Boru
-Filtre
Arkadaşlar bu speclere göre Ne ? beyin düşünmeliyiz gerekirse Pistonda Koymayı planlıyoruz..! Yardımcı olursanız sevinirim..? :beuj:
boosted_pug
19-06-2012, 00:17
Maddiyat ile doğru orantılı olarak değişir önemli olan senin ayırdığın bütce en uygun chip yaptırt yok illa ecu alıcam dersen megasquirtden başlar vems dta haltech omex die gider sadece beyin almakla iş bitmiyo birde ayar ve montaj yaptırtman gerekli fiyatlarida ona göre artar
Cip var zaten ama yetmediği için beyin düşünüyorum bana ne kadara gelir acaba fiyatı beyinin montajının ayarının ? Yardımcı olursanız sevinirim bide hangi beyini önerirsin 106 için su iyidir diye hangisi sizce bunlar arasından ?
boosted_pug
19-06-2012, 23:10
1200 1300 liradan başlar 3000 liraya kadar gider mesela ms2 nin fiyati 400 dolardir bunun yaninda omexin fiyati 1000 dolardir sadece ecu, ayari vs. Kişiye göre değişir şu iyidir bu kötüdür diyemem para çokomel ilişkisi
Ben Vems düşünüyorum ? biraz baktm genelde herhalde ondan kullanıyolar !
serkanokan
20-06-2012, 00:04
Vems pnp al tak şeklindedir,kendi beynini çıkarırsın aynı sokete vemsi takarsın.Kablo kesip biçme vs gibi işlerin olmaz haricinde sadece ayara para verirsin.Vems haricinde başka bi markanın pnp beyni varsa da görmedim.