PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : THY Habom teknisyenlik sınavı

kadiR_41
19-06-2012, 14:39
Merhaba arkadaşlar geçen hafta thy nin teknisyenlik sınavına başvurmuştum,bugün sınava çağrıldım ingilizce ve genel yetenek adı altında gözüküyor sınav daha önce girmiş veya orda çalışanlardan sınavla alakalı yorumlarınızı bekliyorum.

oğuz
19-06-2012, 14:45
pm atıyorum...

mcanx
19-06-2012, 14:56
Mayıs ayında da ben girdim ayni sinava tekrar mı açıldı kurs?

Kadyr
19-06-2012, 14:58
Belirli surelerde aciliyor kurs.sinavda nasil hir seviye olcagi sansa bagli sanirim yada suan orta seviye teknik ing veya kpds gibi olabiliyor.digerleri genel kultur meslek va ing gectinmi tamamdir

mcanx
19-06-2012, 15:02
tamamen torpil işliyor bu sınava, sınav notu falan göstermelik bence, ben sınava girmişim sen benim notumu kazansamda kazanmasamda açıkla kardeşim böyle sacmalik mı olur

kadiR_41
19-06-2012, 15:03
Belirli surelerde aciliyor kurs.sinavda nasil hir seviye olcagi sansa bagli sanirim yada suan orta seviye teknik ing veya kpds gibi olabiliyor.digerleri genel kultur meslek va ing gectinmi tamamdir

pm atarken buraya yazmışsın sende:) anladım valla teknik açıdan kelime bilgim pek yok ama normal günlük ingilizcem fena değil kendi işlerimi halledebilicek kadar artık hayırlısı diyelim

mcanx
19-06-2012, 15:06
Merhaba arkadaşlar geçen hafta thy nin teknisyenlik sınavına başvurmuştum,bugün sınava çağrıldım ingilizce ve genel yetenek adı altında gözüküyor sınav daha önce girmiş veya orda çalışanlardan sınavla alakalı yorumlarınızı bekliyorum.

ayrıca sizin sorunuza gelirsek; sınavda ki ingilizce teknik uçak la ilgili konular, 1 paragraf, boşluk doldurmalar falan vardı ama kendi adıma bilmediğim çok kelime vardı çünkü dediğim gibi uçakla ilgili teknik ingilizceydi, genel yetenek ise mantık, matematik, 1-2 türkçe sorularından ibaret çok fazla şekilli soru var (hani şu sana bir şekil verip 270 derece çevirirsem hangi şekli alır tarzından) veya aşağıdaki rakamlar belli bir sıraya göre dizilmiştir ? yerine ne konulur tarzı sorular genel yetenek in %75ini kapsıyor bilgine, bu arada bu sınavla ilgili pm atarsan sevinirim (yeni tarihi bilmiyorum ve başvuru nereden yapılyor)

Kadyr
19-06-2012, 15:07
Teknikte cikmayabilir.torpille alakasi yok sinavi kazanan cogu adami aliyolar eli ayagi duzgunse

mcanx
19-06-2012, 15:09
Teknikte cikmayabilir.torpille alakasi yok sinavi kazanan cogu adami aliyolar eli ayagi duzgunse

iyi düşünmek isterdim ama sınava giren üç tane adam düşün üçününde soyadı aynı üçüde sınavı kazanmış, kuşkulanmamak elde mi zaten sınavı internette de araştırırsanız karşınıza çıkacaktır torpil işleri

kadiR_41
19-06-2012, 15:09
tamamen torpil işliyor bu sınava, sınav notu falan göstermelik bence, ben sınava girmişim sen benim notumu kazansamda kazanmasamda açıkla kardeşim böyle sacmalik mı olur

geçen gün gezinirken rastgeldim bende demekki tekrar açılmış ,torpil konusunada birşey diyemicem:) giriyim görücem artık sınav notunu açıklamamalarıda garip durum

kadiR_41
19-06-2012, 15:12
iyi düşünmek isterdim ama sınava giren üç tane adam düşün üçününde soyadı aynı üçüde sınavı kazanmış, kuşkulanmamak elde mi zaten sınavı internette de araştırırsanız karşınıza çıkacaktır torpil işleri

torpil varsadaki illaki vardır ama eleman açığıda çok fazla diye duyuyorum ben eğer yeterli isen bazı konularda kendini ispatlıyabilirsen torpil falan hikaye bence

Kadyr
19-06-2012, 15:13
Torpil yok degildir ama bilen adam giriyor

kadiR_41
19-06-2012, 15:21

tmm abi yardımın için sağol

Kadyr
19-06-2012, 15:32
Ne demek ama sansini dene

kadiR_41
19-06-2012, 15:36
Ne demek ama sansini dene

bi aksilik çıkmazsa katılıcam formu gönderdim denemekte fayda var.Bu arada abi sen Atatürk havaalanında mısın?

Ome_RS
19-06-2012, 15:44
torpili flan bilmem abim işkurdan bulmustu sanırım yada netten öğrendi basvurdu benle kuzenimde basvurduk beni sınava cagırmadılar abimle kuzenim sınava gitti kuzenim elendi abim suan ahl de sanırım son sınav kalmıs sonrasında kısmetse işe baslangıc yapıcakalr 6 ay kadar bi egitimleri oldu

kadiR_41
19-06-2012, 17:41
torpili flan bilmem abim işkurdan bulmustu sanırım yada netten öğrendi basvurdu benle kuzenimde basvurduk beni sınava cagırmadılar abimle kuzenim sınava gitti kuzenim elendi abim suan ahl de sanırım son sınav kalmıs sonrasında kısmetse işe baslangıc yapıcakalr 6 ay kadar bi egitimleri oldu

hayırlı olsun abinin işi ,kuzeninle sanada yeni fırsatlar çıkar inşallah

poseidon
19-06-2012, 17:58
Ben de bir ara finansına geçmeyi düşündüm ama verdikleri para süründürüyormuş
bence bir araştırın THY adını duyup rüyaya kapılmayın.
Ayrıca Habom hangarı Sabihada.
Atatürk havalimanında değil.

Kadyr
19-06-2012, 18:01
Evet ahl deyim saw da insaat bitince oraya gecilecek

bilalMW
19-06-2012, 18:07
dış ticaret mezunu buna girip çalışabiliyor mu?

Kadyr
19-06-2012, 18:09
Yok sadece meslek veya havacilik