PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CUK S2K EMG Cooper

Redbull
20-06-2012, 10:27
Konuşmakla olmuyor bak izle Aren'im.

pyaEwnr4rsQ&feature[/QUOTE]

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pyaEwnr4rsQ

Bak sana bir de idda ediyorum 260km ye kadar seninle 5 boy olucağını idda ediyorum.

Hodri meydan.....:icon_tup:

5 boy ben geçtim diğcem 4 boy olursa berabere 3 boyda emg geçti diğcem söz.:heyoo:

Yok ben 200km kadar basrım diyorsan hiç bana boşa benzin yaktırma.

XoR
20-06-2012, 10:29
Handikaplı Rolling'ler başlıyor yani :) Ev sahibi araba 5 boy geçmişse galip sayılacaktır :D

Maşallah kazasız belasız :)

Kekuti*
20-06-2012, 10:32
yanlış konusuyorsun belirteyim abi :)

denediğin araba 2.0 olsa başımla beraber kıç kadar motorla 230 max deneyebilen arabayı
260'lara mı çağırıyorsun :D bahsettiğin araba Mini bu hırs nedir ? Cumartesi bakarız duruma şu ayarını yapsın madem bu kadar kaldırdınız

Yapma abi cahil insanlar değiliz gözünü seveyim ;)

Arenimo
20-06-2012, 10:34
Ben 2 boy Göremedim ???? bu güne kadar 260 a kadar bastığımı hatırlamıyorum zaten 260 dönen mini yok yerinde olsam bu videoyu yüklemezdim bile 2 boy önde olanı göremedim kaldı ki 5 . viteste bana burun gösteriyosun 5 sonu geçiyorum 6. viteste önüne çıkıyorum 230 a kadar önde bitiririm Engin abi nerde 2 boy ben göremedim ???

Selcuk_RoL
20-06-2012, 10:34
Videoyu izleyemedim bi link verirsen daha iyi olur engin abi ayrica soyle bsy var abi sen bu isi bilen adamsin mini 260 nasil gorcek ya allah askina:) adam inip arabayimi itsin?

-HAKTAN-
20-06-2012, 10:35
Emg 1.6 ama asiri besleme sonucta goz ardi edilio hep bu

Kekuti*
20-06-2012, 10:35
urfa iteklesin yine arkadan :D

Kekuti*
20-06-2012, 10:36

arkadaşım Mini feriştahı gelsin 260 göremez ! - 4 eğim falan gerek ki yine çok zor

hangi aşırı besleme kapakla top speed mi yükselirmiş ? Stock sc devam ediyor adam :D

Arenimo
20-06-2012, 10:37
cuk az önde gibi deniyo orda 6 da ben senin önündeyim 230 a kadar denendiğinde sen beni geçemezsin pazartesi hazırlan arabanı ayarla iyi ayarla ama abi yok volanım şişti yok arabam şişti benim 1.6 SC li cehennemden az soğuk arabam AYF ile denedim FOG la denedim BA ile denedim sana geldim şişme yok bana o akşa mdenediklerimden 1 kişi Arenin yanına gittimde oram buram şişti diyemez hodri meydanmış cuk tan korkucak diğilim çünki pazartesi seni çok rahat geçicem burda yazmakla olmaz pazartesi gününe arabanı hazırla ben gelicem

Arenimo
20-06-2012, 10:38

Bizim SC nin içini görmediğiniz için gözünüzde büyütüyosunuz ama şu var 1.6 litre ye 2.0 litre 6800 dd e 9000 dd 168 HP ye 240 HP bak nereden nereye cuk dediğin arabada headrs egzosttan kısa ya kadar beyine kadar var umrum olmaz pazartesi geliyorum arabanı iyi ayarlat çok iyi ayarlat Not Sözüm sana değil

Redbull
20-06-2012, 10:44
400cc fark onun yerine aşırı besleme :):)
Bak Honda'da sc yapıyorsun s2k ya 4000cc süper spor araçlar geçiyorsun sor istersen Urfa'ya.
arada 2000cc var.

sword
20-06-2012, 10:47
şanzıman oranımı yetmıyor 230 da kesıyormu bılmedım ıcın soruyorum yoksa motor mu yetmıyorr? yanı n/a 1,6 vtec bıle 230 u gecerde

-HAKTAN-
arkadaşım Mini feriştahı gelsin 260 göremez ! - 4 eğim falan gerek ki yine çok zor

hangi aşırı besleme kapakla top speed mi yükselirmiş ? Stock sc devam ediyor adam :D

Bana unlemli yazma genc kardesim :) merak ediyosan adet olarak cok fazla sikibinim mcs m oldu iki arabayida iyi bilirim:) kus kadar motor deyip basite indirgenecek bi arac deil mcs...

Kekuti*
Bak Honda'da sc yapıyorsun s2k ya 4000cc süper spor araçlar geçiyorsun sor istersen Urfa'ya.
arada 2000cc var.

bu arabada vortech yok abi :D

neyse EMG demekki bu kadar hırs yaptıracak bir araba olmuş. Aren'in çabalarına deymiş, methsiz yakıtsız ayarsız forum karıştıysa artık :D

Şöyle örnek vereyim sana, benim cooperde k03 turbo var.. Aşırı besleme ya, sizin 2000'lik arabanıza yani 400 cc fazla olan arabanıza bir turbo takıyorlar feriştahı indiremiyor :D mesela yani

Arenimo
20-06-2012, 10:48
Sen hayal aleminde yaşıyosun bak ilk yazdığın

Seninle denediğimiz de ben her viteste öndeyim ok mi ben 5 e atınca sen yarım boy cıktın ok kabulum ama 5 saniye sürdü ve seni rahat 2 boy geçtim ve açmaya devam adiyordum ki sen bıraktın.

Şimdi bırakmak ne demek? abicim bana izah edermisin önümüz boş ben 6 ya atmam ne demek? senin 6. vitesin yokmu 106 lar 220-230km kadar basıyor adamda kısavar kesiciye giriyor.
videon ortada 6 da ondeydim ve bırakmadın sen hala hayal görüyosun

2. yazdığın

Bir de Aren yazdıkların tutarsız beni 80km getiryorlar diye şikayet ediyorsun gelin 65km basalım diyorsun 70km basınca laf ediyorsun bu da enteresan
Techturkey.com Post 127

Tüm postlarımı oku 60 da basmıyorum 60 da bende iyi değilim herkezle 80 de basıyorum BA s2k ya sor Muharreme sor ayf TT ye sor denediğim tüm arabalara sor sen bizi 70 lere çekiyosun kısa var diye sana bişey yazamicam çünki senin herşeyden önce söylediklerine inanma gibi bi huyun var abi rica edicem uzatma

Selcuk_RoL
20-06-2012, 10:49
şanzıman oranımı yetmıyor 230 da kesıyormu bılmedım ıcın soruyorum yoksa motor mu yetmıyorr? yanı n/a 1,6 vtec bıle 230 u gecerde
Abi harbi sacmalamayin ya nerde gordun allahini seversen 230 u gecen 106 ??

Arenimo
20-06-2012, 10:50

bilmediğin şeyleri sorma o zaman oğren araştır gel herşeye muhalefet olup yazıyosun yok 2 2 basın yok şanzıman mı yetmiyo ben rahatım çok rahat hemde 2 boy geçmiştiniz noldu anlmadım ya boş laf sevmiyorum çıkarız görürüz hep beraber

Kekuti*
20-06-2012, 10:51

6. vites normalde eko'dur. Mini'nin karakterimi bilmiyorum 230'dan sonra duvar.

Bana unlemli yazma genc kardesim :) merak ediyosan adet olarak cok fazla sikibinim mcs m oldu iki arabayida iyi bilirim:) kus kadar motor deyip basite indirgenecek bi arac deil mcs...

ünlem yanlış anlaşılmış heralde :D neyse..
inan s2000'i TR'de bilen yokken üzerindeydim s2k'nın.. şekili bırakın.. ;) bende iki arabayı gayet iyi biliyorum.. Hatta s2000 forumundaki tek mini sahibiyim, ne kadar bildiğimi de çoğu kişi iyi bilir..

şöyle bir iddaa sunayım o zaman. Miniyi uçurumdan aşağı atın 255'i geçemez (!) ;)

Arenimo
20-06-2012, 10:53
arada 2000cc var.

yap gel yapanları örnek gösterme bana abi

ben arabamı yaptım bu senin arabanda bu şimdi gidip urfaya mı sıkiym??? neyişn sidik yarışındasın ya ?

mami_makinen
20-06-2012, 10:53
vıdeoda yanyana gozukuyosunuz ama bı daha denenecekse arac ıcı cekım yapılır .. tartısmanıza gerek yok ...

Arenimo
20-06-2012, 10:54
6. vites normalde eko'dur. Mini'nin karakterimi bilmiyorum 230'dan sonra duvar.

ünlem yanlış anlaşılmış heralde :D neyse..
inan s2000'i TR'de bilen yokken üzerindeydim s2k'nın.. şekili bırakın.. ;) bende iki arabayı gayet iyi biliyorum.. Hatta s2000 forumundaki tek mini sahibiyim, ne kadar bildiğimi de çoğu kişi iyi bilir..

şöyle bir iddaa sunayım o zaman. Miniyi uçurumdan aşağı atın 255'i geçemez (!) ;)

255 de direk kapakları fırlıyo :D

-HAKTAN-
20-06-2012, 10:55

1.6 vtec yazmıs olm adam :D sakin ol :D

Arenimo
20-06-2012, 10:56
bana dün 2 boy net açmıştın abi ben 200 e kadarda bırakmıyorum al Muharrem girince yazar kaçta bıraktığımı tüm postlarımda 230 a kadar basarım dedim sende bi korku başladı 260 lara çağarıyosun arabanı iyi ayarlattın mı abi baari:D

Selcuk_RoL
20-06-2012, 10:57
1.6 vtec yazmıs olm adam :D sakin ol :D

aa doğru bende 106 sandım ya vti yi bilmem ben anlamam:D

mami_makinen

panik atak oldun sakin ol gıttıgı kadar ..km ne yazıyorsa oraya kadar basarsın :D

sword

sen benım 106 yazdıımı nerde gördün iyimisin?

bilmediğin şeyleri sorma o zaman oğren araştır gel herşeye muhalefet olup yazıyosun yok 2 2 basın yok şanzıman mı yetmiyo ben rahatım çok rahat hemde 2 boy geçmiştiniz noldu anlmadım ya boş laf sevmiyorum çıkarız görürüz hep beraber

nıye sormayım yasakmı sen cevaplamassın olur bıter

forum burası yazılır

Selcuk_RoL
20-06-2012, 10:58
[QUOTE=sword;5966187]sen benım 106 yazdıımı nerde gördün iyimisin?

ya iyiyim de harbi nerde gördüm ya:D:D :hahaha:

Redbull
20-06-2012, 10:58
Sen hayal aleminde yaşıyosun bak ilk yazdığın

Seninle denediğimiz de ben her viteste öndeyim ok mi ben 5 e atınca sen yarım boy cıktın ok kabulum ama 5 saniye sürdü ve seni rahat 2 boy geçtim ve açmaya devam adiyordum ki sen bıraktın.

Şimdi bırakmak ne demek? abicim bana izah edermisin önümüz boş ben 6 ya atmam ne demek? senin 6. vitesin yokmu 106 lar 220-230km kadar basıyor adamda kısavar kesiciye giriyor.
videon ortada 6 da ondeydim ve bırakmadın sen hala hayal görüyosun

2. yazdığın

Bir de Aren yazdıkların tutarsız beni 80km getiryorlar diye şikayet ediyorsun gelin 65km basalım diyorsun 70km basınca laf ediyorsun bu da enteresan
Techturkey.com Post 127

Tüm postlarımı oku 60 da basmıyorum 60 da bende iyi değilim herkezle 80 de basıyorum BA s2k ya sor Muharreme sor ayf TT ye sor denediğim tüm arabalara sor sen bizi 70 lere çekiyosun kısa var diye sana bişey yazamicam çünki senin herşeyden önce söylediklerine inanma gibi bi huyun var abi rica edicem uzatma

Aren ben lafını yicek adam değilim cnm benim benim kısa oaranım 5 te dez avantaj ama 6 attımmı yanımda kalacak araç göremedim sendede öyle oldu.

Gelelim kim ne konuştu olayına

Otabanda duruldu Muarremle Aren tartışıyor Engin araya girrer tartışmayın der ben ikinizide geçtim ses yok. Sonra aren abi ben orda gaz kestim

Sonra başka bir yerde abi sen gaz kestin ben bırakmadım bu ne demek?

Ben gazı bıraktığımda sen benim arkamda ve ara açılıyordu sen fark olmasın diye bıraktın.

Shell'e gelindi Muarrem Arene sorar herkesin içinde Engin abi seni geçtimi diye Aren evet geçti.

Bu ne oluyor biliyormusun Aren Karakolda söyler Mahkemede şasar oluyor biraz.

Arenimo
20-06-2012, 10:59
sen benım 106 yazdıımı nerde gördün iyimisin?

nıye sormayım yasakmı sen cevaplamassın olur bıter

forum burası yazılır

Ben burda konuşmam ben sevmiyorum burda klavye delikanlığı tar gider çıkarız arabalar konuşur önce sonra biz burda yorum yaparız

cevabını otobanda alırsın saygılar

Arenimo
20-06-2012, 11:02
Aren ben lafını yicek adam değilim cnm benim benim kısa oaranım 5 te dez avantaj ama 6 attım yanımda kalacak araç göremedim sende öyle oldu.

Gelelim kim ne konuştu olayına

Otabanda duruldu Muarremle tartışılıyor Engin araya girrer tartışmayın der ben ikinizide geçtim ses yok. Sonra aren abi ben orda gaz kestim

Sonra başka bir yerde abi sen gaz kestin ben bırakmadım bu ne demek?

Ben gazı bıraktığımda sen benim arkamda ara açılıyordu sen fark olasın diye bıraktın.

Shell'e gelindi Muarrem Arene sorar herkezin içinde engin abi seni geçtimi diye Aren evet geçti.

Bu ne oluyor biliyormusun Aren Karakolda söyler Mahkemede şasar oluyor biraz.

Ya sen bize geldin sehll de hepiniz arabası super gidiyo neszih ortam ama hepinizi geçtim dedin biz sana mal mal baktık ne diyoun heee geçtin abi sen bizi geçtin ya sana bişey söylicem hep bunu yapan sensin BKM ilede denediniz 3 4 ay önce adam sana 3 boy açtı kafa burunuz dedin ben geçtiğime geçtim geçildiğimede hep geçildim dedim bana boş laf anlatma Ben otobanda muharremle konuşuyorum seni mi gözüm görür ?

Arenimo
20-06-2012, 11:06
birde 6. viteste öndeyken ben bırakmadım ki 6 viteste 220 230 arası denenicekti Muharremlede posları oku zaten 220 de önündeyim 230 a kadar sen gerçekten enteresansın abi bişey diyemiyorum 260 a kadar geçersin kabulumde bu güne kadar 260 a kadar bastığım yada basarım dediğinm olmadı :D konuşmak yersiz yap arabanı gel bu kadar basit 2 boyu bana çek 2 tane go pro aldık onlu arkalı bağlicam paniğe gerek yok :D

inan mpower
20-06-2012, 11:18
her iki aracada maşşallah mını videoda görünen çok iyi yürümüş.

-HAKTAN-
20-06-2012, 11:21
4 gözle bekliyorum.. ;) neyse karıştırma sen paraziti bırak

Haktan BEY'le birşey konuşuyoruz burda ? Hangi Miniyle 260 görebildiler bekliyorum..

sızın arabalarda bı garıplıkmı var?

_Bev4-K2Axg

ySFNcbeHLFE

e0gK-EQnM_I

http://www.youtube.com/watch?v=_Bev4-K2Axg&feature=fvwrel
http://www.youtube.com/watch?v=e0gK-EQnM_I&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ySFNcbeHLFE

adamlar yapıosa bızde yaparız dımı

Arenimo
20-06-2012, 11:21
Söylediğimden farksız bir video :D dünde yazdıklarımı okursunuz 5 de bana kafa çıkartıyo

5 sonu yakalıyorum 6 da yarım boy geçiyorum

260 a kadar basarım hiç demedim tüm postlarımda var 220 230

beni 5 vitesle 6 vites arası 2 boy geçmen için şu videoda nos basman lazım :D bide bana el sallama iconları koyuyosun 35 yaşındasın Engin Abi bak her postumda sana isimnle hitap etmiyorum hala Engin abi diyorum çocukluk yapmaya gerek yok

Kekuti*
20-06-2012, 11:22
link yollayın lutfen telefondan acılmaz böyle..

-HAKTAN-
20-06-2012, 11:24
lınkler var

Arenimo
20-06-2012, 11:25
sızın arabalarda bı garıplıkmı var?

_Bev4-K2Axg

ySFNcbeHLFE

e0gK-EQnM_I

Sizin iş galeri işiydi sanırım arabalardan iyi anlamanız şart koyduğunuz videolardaki 2 araç R56 JCW :D

bakın videolardaki araçlara R56 benim aracım R53 :D 255 de kapak fırlatıyo direklerden dedim mini yaparsın yokş aşşağı ruzgarı arkana al ölme eşşeğim ölme yaparsında bu her zaman yapabliceğin birşey değil bu gün benim ve Yektanın arbaları türkiyedeki en iyi 3 4 R53 arlarında iyilerdendir sorun 250 kaç kere görmüşüz yada hangi rollda 250 yapmışız :D R56 yapıyo 260 da yapıyo ama motor kasa herşey farklı zaten ticaretini yapıyosunuz anlatmam yersiz size saygılar :D

Kekuti*
20-06-2012, 11:37
Haktan bey;

bak bu benim yazdığım cümle daha evvel..

""şöyle bir iddaa sunayım o zaman. Miniyi uçurumdan aşağı atın 255'i geçemez (!) ;)""

koydugun videolardan hangisi 260 gördü ? JCW... John Cooper Works

JCW ile CooperS arasında ki fark nedir HAKTAN BEY ? madem hepsini iyi biliyorsunuz siz söyleyin bilelim...
nitekim bizim araçlar cooper S ve aren'in aracıda cooper S.. sonuç olarak söylediğimiz araçlarda cooper S (nitekim TR'de r56 olarak yüklü tek jcw motor kırdı. şuanda mevcut yürüyen varmı bilmiyorum, Proje yapanların hepsi Cooper S Kullanıcısıdır)

JCW farklıdır bu 1.... (farkı nedir bekliyorum cevabınıda)

ikincisi ise, denediniz mi bilmiyorum.. s2000 267 falan gördük biz bir arkadaşımla 2009 model filtre single egsoz headers falan.. Bildiğim bir arkadaşımda SC'li haldeyken max gördüğü 272'idi.. "kıçımı yırttım geçemedim" dedi
ne zannediyorsunuz, minide charger değişmeden sadece kapak değişerek 240'dan 300 yapabileceğini mi ?
Mini'nin 6. vitesi ekonomi vitesidir. Performans amaçlı değil uzuna salmanız içindir. Bir nevi boşta gider gibi gidersiniz..

SAYGILAR Dilerim, bence tartışmaya gerek yok.. neye muhalefet oldugunuzu bilmiyorsunuz.. burda sonra 50 tane arabam var diyorsunuz :)
gidin mininiz mevcutta varsa deneyin.. sonuçta denemesi bedava..

fthoskay
20-06-2012, 11:40
Araçlara maşallah, kazasız belasız.

zafa38
Tartısmaya gerek yok Beyler Birdahaki denemeye herkes aracını hazırlayıp gelsin özellikle Araç içi Kamera konmasına dikkat edilsin mümkünse Gopro kullanılsın Tartısmalar son bulsun bence
Herkese iyi forumlar

B.Aktepe
muadili bir şanzımanın kısa 6. vites dişlisini takın, bende kendi aracıma yaptım. Tavsiye ederim minici arkadaşlara.

-HAKTAN-
20-06-2012, 11:41
arenın arabasıda zır stock mcs zaten deılmı. yanı sımdı bı john cooperı gecemez dımı aren... sen daha ıyı bılırsın kekutı efendı bız ne arabacıyız nede bı halttan anlarız. ama anlamadan parmakladıgımız arabamla senle denemek ısterım ılerkı gunlerde...

Kekuti*
20-06-2012, 11:42
muadili bir şanzımanın kısa 6. vites dişlisini takın, bende kendi aracıma yaptım. Tavsiye ederim minici arkadaşlara.

valla öyle bir projem olmadı Bilal abi.. :D açıkcası 10km/h hızlanıcam diye uğraşmadım hiç.. ben sırf egsoz yazılım dp ile 5. sonu 215-220 görüyorum, zaten sonrasında basmak tarzım değil bu arabada :)

Aren düşünürse bilemem, yapılabilitesi varmıdır ?

B.Aktepe
20-06-2012, 11:44
valla öyle bir projem olmadı Bilal abi.. :D açıkcası 10km/h hızlanıcam diye uğraşmadım hiç.. ben sırf egsoz yazılım dp ile 5. sonu 215-220 görüyorum, zaten sonrasında basmak tarzım değil bu arabada :)

Aren düşünürse bilemem, yapılabilitesi varmıdır ?

araştırılabilir, yada biraz daha uzun final drive da işinizi görür. 5 sonu 230-235 yapacak gibi. vites atıp zaman kaybı yaşanmasın diye.

Kekuti*
20-06-2012, 11:44
arenın arabasıda zır stock mcs zaten deılmı. yanı sımdı bı john cooperı gecemez dımı aren... sen daha ıyı bılırsın kekutı efendı bız ne arabacıyız nede bı halttan anlarız. ama anlamadan parmakladıgımız arabamla senle denemek ısterım ılerkı gunlerde...

şu JCW'nin farkını bi anlat hele dinliyorum..

ben denerim sıkıntı yok, iddaam yok, korkum yok.. Aren'e getirin o kadar iddaanız varsa :) hem onu geçerseniz prim yapar aracınız satılması daha kolay olur değil mi ?

Arenimo
20-06-2012, 11:46

Zır stock değil tabiki ama bi stroker da yok evet o videodaki jcw yi paket eder üzerinden zıplarım ama konu bu değil bak Haktan

Abimde 2009 Maserati granTurismo var 300 indirdim defalarca

Urfayla bi gün deneriz urfa bana uzay boşluğu koyar ama 272 de biter araba gidemez eee ne dicem gel 330 a kadar indirelimmi:)? adam zaten 272 yi görene kadar bana 2 tır sokucak :D ne diyim yok sonuna kadar indiricez mi basıcaz mı e gitmiyo araba :D

yada bu gün ben DBS ile yürüyim beni 200 e kadar geçerler Maseratiyle 230 dan sonra ben yakalarım peki şimdi ne dicem adamlara 300 indiriyo muyuz :D bu mantıkta gidelim Özgün konuya girerse yazar benm arabamın durumunu ben yürütürüm ama şu an bu şeklde kalsın bana yeter :D

rahatsız
20-06-2012, 11:46
r53 u gebertsen o suratlere erisemezsin. 6. vitesin islevselligi yok denecek kadar az cunku.

-HAKTAN-
20-06-2012, 11:48
şu JCW'nin farkını bi anlat hele dinliyorum..

ben denerim sıkıntı yok, iddaam yok, korkum yok.. Aren'e getirin o kadar iddaanız varsa :) hem onu geçerseniz prim yapar aracınız satılması daha kolay olur değil mi ?

satmak gıbı bı derdım olacak arabaya okadar para gommem ben merak etme :) el pıpısını bırakalım kendı arabanla gel deneyelım. arenlede denerım sıkıntı yok ben arabama guvenıyorum hıc olmazsa 5 te 250 goruyor asagı yukarı ;) ayrıca reklamla satma pesınde olsam en revacta olan araba neyse onla denerım merak etme

sword
20-06-2012, 11:50
yorumlara göre arabanın kapasıtesı bu demekkı 230dan sonra guc yetmıyor sc ve 200+ hp ve tork olmasına rağmen

Arenimo
20-06-2012, 11:50
satmak gıbı bı derdım olacak arabaya okadar para gommem ben merak etme :) el pıpısını bırakalım kendı arabanla gel deneyelım. arenlede denerım sıkıntı yok ben arabama guvenıyorum hıc olmazsa 5 te 250 goruyor asagı yukarı ;) ayrıca reklamla satma pesınde olsam en revacta olan araba neyse onla denerım merak etme

Ya of konu nereden nereye geldi ne kadar boş muhabbet ettiğimiz bi görseniz dışarıdan deneriz Haktan hangi arabanla istersen atar gider algılama başka bir konuda daha gerginlik yaşıyosun daha gerilmene gerek yok :D kerem benim yakın arkadaşımdır benim arabam zaten onun arbası el pipisi değil :D yeter uzamasın muhabbet

Arenimo
20-06-2012, 11:52
yorumlara göre arabanın kapasıtesı bu demekkı 230dan sonra guc yetmıyor sc ve 200+ hp ve tork olmasına rağmen

yetmiyo ya bi el atta kapasite arttıralım hadi :D

XoR
20-06-2012, 11:52
Aerodinamisi yetmiyor olabilir Mini'nin bunuda düşünmek lazım

sword
20-06-2012, 11:54
Aerodinamisi yetmiyor olabilir Mini'nin bunuda düşünmek lazım

kanka gel el atalım sahıbı yardım ıstedi:)

XoR
20-06-2012, 11:56
kanka gel el atalım sahıbı yardım ıstedi:)

O ön cam ile gittiği kadarıyla yetinmek lazım kanka :)

Kekuti*
20-06-2012, 11:57
Hala anlatmicakmisin JCW'nin farki ne :D

Saptirma deneriz getir cooperlarini sikinti yok..

-HAKTAN-
20-06-2012, 11:58
Hala anlatmicakmisin JCW'nin farki ne :D

Saptirma deneriz getir cooperlarini sikinti yok..

benım cooperım yokkı , yurutmek ıcın olan araclarım yanda yazıyo

<<--- :)

B.Aktepe
20-06-2012, 12:00
bu konuyu kilitliyorum ozaman yeni videolar ile görüşmek dileği ile esen kalın..