PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : anfi ıle hop arası ilişki teknık bılgı

hakan876
21-06-2012, 12:16
Degerlı dostlar arabanıza kurmayı dusuntugunuz muzık sısıtemı ıle ılgılı ufak tefek bılgılendırmek bazında bır ıkı sey soylemek ıstıyorum oncelıkle sunu bılmenızde yarar var arkadasınız arabasında duygunuz dınledıgınız muzık ılla sızın arabanız dada aynıssı calacak dıye bır kural yok her arabanın kendıne has akustıgı vardır aynı anfıyı aynı bassı alsanız aynı ses cıkacak dıyemeyız..dolayısı ıle oncelıkle yapılması gerekeni bır kagada proje olarak cızmektır aklınzdakı sısıtemı en ınce ayrıntısına kadar yazarak..bu konudakı teknık bılgı sahbı bırı ıle paylasarak yapılması daha uygundur sebıbıne gelınce sızın kafanıza gore aldıgınız anfı sonradan alıcagınız hoplara uyum gostermıyye bılır ORNEK anfı 4kanal kanal bası 65 watt bu demktırkı her kanal 65 wat gucundedır ve 4ohm stabıl sekılde burda adam teknık ozzelıgınde benım sattıgım anfı 2 kanal olmaz dıyoo ıse sen kopru yapıp anfıyı 2 kanala dusuremezssın.. ORNEK..2 kanal anfı kanal bası 250 watt kopru yapa bılırsın dıyoor ıse amma koprude 4 ohm altı kullanamazsın dıye teknık ozzelgınde not dusuyoo ıse sen buna 2ohm luk hoparlor takamazssın cunku anfının karakterıstlıgı buna ızın vermez ORNEK mono 2ohm baglaya bılırsın amma 1ohm 0.5 ohm a ınmez dıyor ıse senın de ınmemen lazzım hal boyle ıkken fazla waat basma adına ohm dusurmeyın anfının karakterı ne ıse ona uygun chızlarınız secın yada hoparlorunuze gore anfı alın.. herkese ıyıgunler ıyı caslısmalar..

Ranthor
21-06-2012, 14:19
yaklasik 500 kelime uc adet nokta var.
Noktalama isratleri, baglaclar hic biri yok.
kesinlikle anlasilmiyor.

aslan
21-06-2012, 14:22
abi benim böyle bir aracım var ne düşünürsün bu araç hakkında
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/85117-aslanin-aslani-demo-car-c4.html

hakan876
21-06-2012, 16:28
dınlemeden bır sey demek zor .bellıkı cok emek var guzel duruyo..

aslan
21-06-2012, 16:30
İst.neresindesin abi

-HAKTAN-
21-06-2012, 16:34
hangı fırmasınız?

hakan876
21-06-2012, 17:07
şişli tarafındayım. her hangı bır fırmada calısmıyorum hatta evde dısarı pek cıkan bırı degılım. sadece sıze yardımcı olmak ıcın yazıyorumkı ıkı kere alısverıs yapmayın bılgım dahılınde olan seylerı de zaten sızınle paylasıyorum eksıgını aklınıza takılan bır sey varsada gene yardımcı olurum..

kv661
21-06-2012, 21:58
Hakan abiye sonuna kadar katılıyorum. Cogu kişi malesef ezbere hareket ediyor. Sonuç *****. Bu sebeple araştırmadan, soruşturmadan oldu bittiye hazırlanan tesisatlar önce aracınıza sonra cebinize zarar verecektir.