Orijinalini görmek için tıklayınız : DBS-R ve YGZ-R
ummadık taş baş yarar...
maşallah iki aracada ygz hosuma gitti
-HAKTAN-
24-06-2012, 00:05
Dbs bugüne kadar yapılmış en hızlı n/a typer'dır ama serhatında dediği gibi şimdilik...Yapım aşamasında olan birçok n/a k20 var...
Metin Bilen
24-06-2012, 00:05
İstanbul icin suan en hizli ep3 DBS evet, simdilik diyelim,,,
Eyw saolsin BS yi de artık görelim sahalarda adam gibi şamata girgir yaparak deneyecek adamlar lazım bize..
Bitince bı dyno yaparsın herhalde çıkmadan
Eyw saolsin BS yi de artık görelim sahalarda adam gibi şamata girgir yaparak deneyecek adamlar lazım bize..
Bitince bı dunı yaparsın herhalde çıkmadan
amacın samata gırgır yapmaksa denemelerde, methanol olmazsa denerım demıyceksın KARDESS...
Metin Bilen
24-06-2012, 00:09
dbs ep3lerin en iyisi doğrumudur atmosferik olarak
Yok be kardesim el elden üstündur kombiler daha neleri var
(cep ten giriyorum harflerde bı yanlışlık yapiyo olabilirim)
ahmet3425
24-06-2012, 00:14
ep3 olarak dbs uzun zamandır en hızlı bir ara sus da dbs ile aynı ayarda yuruyordu 2 siydi en hızlı ayırt etmek zor.
o sokuldu bildiğim kadarıyla dbs hala devam ediyor.
ama n/a k20 olarak bakarsak heralde B.aktepenin alet piyasadaki butun typerları elek eder :)
ep3 olarak dbs uzun zamandır en hızlı bir ara sus da dbs ile aynı ayarda yuruyordu 2 siydi en hızlı ayırt etmek zor.
ama n/a k20 olarak bakarsak heralde B.aktepenin alet piyasadaki butun typerları elek eder :)
na k20 dersek punısher suan sonu ısın en hızlı olarak
-HAKTAN-
24-06-2012, 00:17
B.Aktepe'de aracinı söktü K20 defterini kapattı ama farklı bir motorla ek kasaya devam edicek
ahmet3425
24-06-2012, 00:19
na k20 dersek punısher suan sonu ısın en hızlı olarak
dbn koyması lazım b.aktepenin aracından daha hızlı sure cıkarsın eyw diyelim su an onun dbn si var ben onu kabul ederim...
B.Aktepe'de aracinı söktü K20 defterini kapattı ama farklı bir motorla ek kasaya devam edicek
hayırlısı olsun vardır onun bi bildiği :)
dbn koyması lazım b.aktepenin aracından daha hızlı sure cıkarsın eyw diyelim su an onun dbn si var ben onu kabul ederim...
12.255 400 metre TR atmosferık rekorunı kırması sana yetmıyosa :)
ahmet3425
24-06-2012, 00:24
12.255 400 metre TR atmosferık rekorunı kırması sana yetmıyosa :)
videolarını izledim masallah mermi gibi gidiyor alet sureside iyimis ama b.aktepe 2. vitesin yerini bulaydı keske bi karsılastırırdık :D
bu arada 100-200 : 10.626sec cok ciddi sure n/a arac icin bu punisher da bi test etse guzel olur...
:D deneyelim ozman punisher ile Bilal i :)
Dbs Tebrikler Hızlanmış hayven :)
ygz ile motor farkı olarak 11.7 sıkıştırma var dbs de birde egzantirik
ama o rp03 ler orjinal jantlarından ağır sökün onu ya
bu arada 100-200 : 10.626sec cok ciddi sure n/a arac icin
Azcık dah iyisi mevcutttur :D
hafta arası daha iisi olcak sanırım :D
videolarını izledim masallah mermi gibi gidiyor alet sureside iyimis ama b.aktepe 2. vitesin yerini bulaydı keske bi karsılastırırdık :D
bu arada 100-200 : 10.626sec cok ciddi sure n/a arac icin bu punisher da bi test etse guzel olur...
ahmet , bılalle beraberdık yarısta, seedınglerde cok guzel kullandı hepımız sasırdık hayatında drag deıl rol yapmamıs bırının boyle kullanmasına ve onada soyledık mukemmel kalktın dıye. ozamankı suresı 13.0xx sanıye ıdı. bılalın aracı ve punısher ayrı kategorıler aynı makıneye sahıp olsalarda punısher cok fazla hafıf olayın shıtı cıkmıs durumda bılal arabasını o halde sokmez kesmez bıcmez
video güzel ...............
ygz ve dbs konusu baska arabaları karıştırmayın
Yasinim tebrik
Muratcım Sanda Tebrik
Metin Bilen
24-06-2012, 00:29
Nasıl yani ??
orjınallerınden agır olurmu olm sacmalama :D orjınaller rp03 arasında yaklasık 1.7 kılo var
ahmet3425
24-06-2012, 00:31
deneyin deneyin zevkli olurda bilal aktepeyi rollinge nasıl sokucan onu merak ediyorum :D
deneyin deneyin zevkli olurda bilal aktepeyi rollinge nasıl sokucan onu merak ediyorum :D
onu draga soktum ben rollamı sokmucam :D
ahmet3425
24-06-2012, 00:33
orjınallerınden agır olurmu olm sacmalama :D orjınaller rp03 arasında yaklasık 1.7 kılo var
orjinaller 9 kiloydu galiba en son tartmıstık oyle hatırlıyorum rp03 ler kac kilo?
Serhat Y.
24-06-2012, 01:16
Ben dedim ya stp gelir kusuratli degerler verir, al iste oz.cum bak bakalim 7.63 diyo selcuk rpf03 ler icin nediiceksin:D
Ben dedim ya stp gelir kusuratli degerler verir, al iste oz.cum bak bakalim 7.63 diyo selcuk rpf03 ler icin nediiceksin:D
9.31 kıloda oem jant kankacım ;)
King' mink stendap yapmayın artık yeter da selcuk Hakan ne alıp veremiyosunuz benle Allah'tan uzun zamandır typer maypar uğraşmıyordunn kovalamiyordun Nedir bana karsı bu afralar vefa dükkanda sana bozuk atarken bile onu uyarip kızan Benım ya nedir bu selcuk yuzyuze adam gibisin burda bı halledersin ya oldugun gibi görün ya göründüğün gibi ol hakikaten bu ısı keyifden başka seylere sürüklüyorsunuz, buyrun king sizsiniz... Meydan sizin olsun arkadas...
Diğer yorumlar iyi dilekleri icinde herkeze teşekkürler
Stand upci sensin yasin :) bizim arabalarimiz digerlerinden cok hizlida farklida ... Birak baskasi soylesin ... Cok merak ediyosan Bahadir abiye sor onla konustum bu konulari
JDM CIVIC R
24-06-2012, 01:59
2 aracta gzl gıttı. YGZnin fd cok uzun. tork baya dustu oranlar uzadı. keske 4.7 olsaydı daha iyi olurdu.
Stand upci sensin yasin :) bizim arabalarimiz digerlerinden cok hizlida farklida ... Birak baskasi soylesin ... Cok merak ediyosan Bahadir abiye sor onla konustum bu konulari
Merak etmiyorum selcuk en hızlı sizsiniz ok;)
_muhaRRem
24-06-2012, 02:06
ygz egznatrik ve fd ile en çok iddalı yürüyeceğini DBS nin önünde olacağını tahmin ediyorum..
İçi temiz adamın arabası herzaman yürür.
Artık DBS ye setup yeniliği lazım , daha iyi bi egzantrik , daha iyi bi header daha güncel bi ayar oda hızlanır.
Yasin bana zamaninda typer aldin gotun kalkti dedin sonrasinda seni elimden tuna aldi unutma ... Nasilsa denk geliyoruz ben sana yuzyuze anlatirim gerekeni... Sen burda yaz ciz bu sekil :)
StpemmmmmMm
Basimin belasiii :D
Patisever
24-06-2012, 02:17
Yok be kardesim el elden üstündur kombiler daha neleri var
(cep ten giriyorum harflerde bı yanlışlık yapiyo olabilirim)
kardeş yok diyon eywallah ben bunu senin alçak gönüllülüğüne veriyorum hazırlananlar war ayrı cıksınlar izleyelim keyifle ama sunu açıkca yazayım bugüne kadar izlediğim aklımda kalan 2 type RR var dbs ve sus baskada görmedim gerçe sus kayboldu gitti görünmüyor yüzü piyasada artık ama bakalım çıkar birgün biyerlerden :) ayıp olmasın yazayım ba ygz stpde güzeller
not:atalarda geçerken oraya buraya gök gürültüsü gibi ses cıkıyor :))
Basimin belasiii :D
Yıllar sonra alıntı olduk ahahaha adamsn kankammm
Yıllar sonra alıntı olduk ahahaha adamsn kankammm
Alevli alevli muhabbet ederiz biz :D kimseler bilmez :D
JDM CIVIC R
24-06-2012, 02:20
Sus Type-R vs. Dbs Type-R (kumburgaz düzlük) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=vu6X1nrjvyI)
Sus Type-R vs. Dbs Type-R (kumburgaz düzlük) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=vu6X1nrjvyI)
Efsaneler olmez , sekil degistirir SuS 69 :D
Ara hizlanmada gelmi$ gecmi$ en hizli Na ep3 Sus-r di.He en guclu muydu belki degildi ama en hizli oydu :))
Patisever
24-06-2012, 02:31
50'inci izleyişim bunu harika gerçekden orda izlenme oranındaki fazlalık benim izlemelerim :)
bu ikisi zaten raksedi ile bibop gibiler :)
bir video ekleyeceğim bu iki canavarı andıran bir RR
Selcuk_RoL
24-06-2012, 02:33
Cok keyifli bir geceydiS:icon_tup: eyy gidi gunler eyy:)
Alevli alevli muhabbet ederiz biz :D kimseler bilmez :D
Kanka destrok yapiyoruz 1.8 s2k 12k devircez ahahaha deneyelim :D
Cok keyifli bir geceydiS:icon_tup: eyy gidi gunler eyy:)
Kanka hani ictenlikle ''helal olsun be'' dedigin bi video var ya eklesne onu :)
Patisever
24-06-2012, 02:41
pBPzUqsOiJk&feature=related
lsApBPji6jU
kJzFl-juEnM
DBSyi görüyorum bu ep3 de
lnPoWXf5DHI&feature=related
burdada iyi yürümüşler
Kanka destrok yapiyoruz 1.8 s2k 12k devircez ahahaha deneyelim :D
Yapmadan bi deneneydik :D
dragon07
24-06-2012, 02:47
bize daha fazla masraf yaptırmayın arkadaşlar :)
biz bu arabaları yarısmak için yaptık yatırmak için degil, herkesle heryerde drag-Roll hiç fark etmez bütün N/A yapılı Ef-Eg-Ek-FN-EP hiç fark etmez hepsiyle deneriz.
Not:burada ufak çaplı bi sanal yarış olmuş kusura bakmayın, biz yeni yetiştik CADDEdeydik...
4km8W1U0XXY
owww beybi........
KCANN_220
24-06-2012, 03:07
Halamında bıyıgı olsa amcam olurdu. Dbn ile işimiz yok 400m süremiz seni tatmin etmediyse gel seni bi tur attırıyım Punisherla.Ayrıca elek eder vs böyle şeyler yakışmıyor bahsi geçen insanlarla dostuz biz zaten sen niye ordan dekor yapıyosun ?
En hızlı ATMOSFERİK bnde aksini idda eden varsa deneyelim ?
Yasin bana zamaninda typer aldin gotun kalkti dedin sonrasinda seni elimden tuna aldi unutma ... Nasilsa denk geliyoruz ben sana yuzyuze anlatirim gerekeni... Sen burda yaz ciz bu sekil :)
O gunü cok güzel hatırladım elinden tuna aldı dimi vaybeeeee:) Tuna görsedee yazsa,Meger yüzüme gülüp içten ne hırs yapmış uyuz ölüyormuşsun bana! bak bakalım Birdaha elinden alan olmiycak selcuk efendi sen boş muhabbetlere Benım kayışlarımii attırma sabirliyimmmm sessizimm ama biyere kadar bak daha ileri gitmeyelim burda konuyu pic etmeyelim ok;) zaten görüşucez seninle... Dahada burda cevap vermiycem sana!
PPR engineering
24-06-2012, 10:20
selçuk olm böle şeylere ne gerek var. yasin size ne yaptı lan:)??herkez birbirine gider yapıyo :)bakıyorumda piyasa şenleniyo güzel güzel bende önümüzdeki hafta çıkarıyorum typerı bizde biraz renk katalım.
bi typer ben alayım artık ama cok merak ediyorum ne içiyosunuz herkes birbirine düşüyoo...
herkes yapıyorum ediyorum diyo kac senedir aynı arabalar. alah tekerinize tas değdirmesin..
Efsaneler olmez , sekil degistirir SuS 69 :D
Vay be ne geceydi :) yine baslamis kavgalar cok severim boylelerini :) En hizli atmosferigi gormek icin Turkiye turnesi yapicaz insallah :)
Beyler SUS'R en hizliyken nerdeydiniz :) ibommmm :)
Metin Bilen
24-06-2012, 10:51
Vay be ne geceydi :) yine baslamis kavgalar cok severim boylelerini :) En hizli atmosferigi gormek icin Turkiye turnesi yapicaz insallah :)
Beyler SUS'R en hizliyken nerdeydiniz :) ibommmm :)
SUS ile DBS nın denemelerınden daha cekısmelı bı typr denemsı olmaı heralde suan a kadar..baya bi sükse yapmıslardı..
mami_makinen
24-06-2012, 10:53
ne gunlerdı beeeeee
SUS ile DBS nın denemelerınden daha cekısmelı bı typr denemsı olmaı heralde suan a kadar..baya bi sükse yapmıslardı..
Bir dahada olmaz olsa bile o tadi vermez :) cok abartmistik :) yiitte bende sadece konusmayla kalmiyoduk ikimizde yapiyoduk dediklerimizi birer gunluk fiber bagaj dokturmustuk ahahah :)
mami_makinen
24-06-2012, 10:57
suan mehzent te bı typer olsun ısterdım ...:D
Metin Bilen
24-06-2012, 10:58
ya senın ısın typr bırak su 106 ları artık..kac tane cıvata kullanıyo onu bıle bılıyosndur..
al bı typr karıstırırsın ortalıgı..:)
mami_makinen
24-06-2012, 11:00
ya senın ısın typr bırak su 106 ları artık..kac tane cıvata kullanıyo onu bıle bılıyosndur..
metın sanzımanından bıktım :D 3 cu dıslıyı baya bı kırdım bıde parcayaı amerıkadan beklemesı benı mahvedıyo o yuzden 106 ya devam komple sanzıman 500 tl :D:D
ne gunlerdı beeeeee
Hani doyorsun ya abi bana benim ugrasmiyacagim tek bi adam var ismini soyluyorsun bende bir o dediginle birde senle ugrasamam :) yine yanima oturrr abi :)
Metin Bilen
24-06-2012, 11:01
metın sanzımanından bıktım :D 3 cu dıslıyı baya bı kırdım bıde parcayaı amerıkadan beklemesı benı mahvedıyo o yuzden 106 ya devam komple sanzıman 500 tl :D:D
ya senın gıbı bı adam ucun besın hesabınımı yapar cebınde 106 parsyla gezıyosun..:D
Farketmez abi s2000 le geliyorum :) zaman sadece birazcik zaman sarkisini dinliyorum su an :) ramazanda ifyarlar cok cabuk olucak roling konularini okurken demedi deme :)))
PPR engineering
24-06-2012, 11:03
metin kıstas sensin:D hızlı olmak zor iş:) hafta içi bi deniyelimmi senle müsaitmisin ep3 typer la.
specler:
stage 1 kelford egz
ap1 s2000 yay şapka
ince conta
kapak
beyin
B.Aktepe
24-06-2012, 11:04
Beni şu muhabbetlerin içine sokmayın, hele bugünlerde hiç yapmayın. Sanal hayatın dışında Gerçek bir yaşam var, herkes işine gücüne aşına baksın. en hızlı atmosferik k20 şuan kemalcandır, 2+2=4 tür. Adam arabasını sökmüş, emek vermiş, drag aracı hazrlamış.Benim drag aracı hazırlama gibi bir niyetim yoktur.8 temmuzda gelir başka bir k20 11sn yapar o olur. bana roll demeyin. Bu işin ölçü birimi drag tır. Dyno ve 100-200 ölçütler aynı ortamlarda gerçekleştirilmediği sürece kesin sonuç vermeyecektir.
Roll fakir işidir ehuehu :p
mami_makinen
24-06-2012, 11:04
Hani doyorsun ya abi bana benim ugrasmiyacagim tek bi adam var ismini soyluyorsun bende bir o dediginle birde senle ugrasamam :) yine yanima oturrr abi :)
abi kardesiz bırbırımıze nıkah dusmez :D vıdeo tufasına bı daha dusmem :D
Metin Bilen
24-06-2012, 11:05
metin kıstas sensin:D hızlı olmak zor iş:) hafta içi bi deniyelimmi senle müsaitmisin ep3 typer la.
specler:
stage 1 kelford egz
ap1 s2000 yay şapka
ince conta
kapak
beyin
tmm kardesım denerız ne zaman dersen.. tel nosunu ozelden yazalım ıstersen telefonlasırz..
mami_makinen
24-06-2012, 11:07
ya senın gıbı bı adam ucun besın hesabınımı yapar cebınde 106 parsyla gezıyosun..:D
:D reıs her sey para degıl harbıden amerıkadan parca beklemek benı sınırlendırıyo ..bıraz tezcanlıyım en son ZR nın motorunu yaptırırken 3 ay pıston bekledım ve anladımkı paramızla kendımızı rezıl edıyoruz ..106 ıyıdır yerlı malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı :icon_tup:
PPR engineering
24-06-2012, 11:08
tmm kardesım denerız ne zaman dersen.. tel nosunu ozelden yazalım ıstersen telefonlasırz..
tamamdır kardeşim yazıyorum telimi özelden.
mami_makinen
24-06-2012, 11:09
106 nın bana malıyetı 40 bını gectı yanı ıstesem bı typer yapardım veya hazır yapılı bı typer alırdım ..
Metin Bilen
24-06-2012, 11:11
106 nın bana malıyetı 40 bını gectı yanı ıstesem bı typer yapardım veya hazır yapılı bı typer alırdım ..
ah be abi..al bı tane
BthnKrkt
24-06-2012, 11:13
sus bugun çorum draglarında sanırım ortalıkta yok yazılmısken yazıyım dedim:)
Cliosportve
24-06-2012, 11:38
Çk şık bir video olmuş
Kornalar tam ideal
Çakallık yok
Her iki tarafında gönlüne sağlık
Tebrikler DBS
dragon07
24-06-2012, 11:57
Beni şu muhabbetlerin içine sokmayın, hele bugünlerde hiç yapmayın. Sanal hayatın dışında Gerçek bir yaşam var, herkes işine gücüne aşına baksın. en hızlı atmosferik k20 şuan kemalcandır, 2+2=4 tür. Adam arabasını sökmüş, emek vermiş, drag aracı hazrlamış.Benim drag aracı hazırlama gibi bir niyetim yoktur.8 temmuzda gelir başka bir k20 11sn yapar o olur. bana roll demeyin. Bu işin ölçü birimi drag tır. Dyno ve 100-200 ölçütler aynı ortamlarda gerçekleştirilmediği sürece kesin sonuç vermeyecektir.
Roll fakir işidir ehuehu :p
bilal abi kesinlikle yazdıklarımızı yanlış anlama, senin böyle olayların içinde olmak istemedigini çok iyi biliyorm ama hızlı araban varsa derdin var demektir ortam çekiyo içine :) yani sana bilenme vs söz konusu degil.
bn akhisarda, biz derece yapınca kendin yapmıssın gibi sevindin onu gördüm o bize yeter abi saygılar.
O gunü cok güzel hatırladım elinden tuna aldı dimi vaybeeeee:) Tuna görsedee yazsa,Meger yüzüme gülüp içten ne hırs yapmış uyuz ölüyormuşsun bana! bak bakalım Birdaha elinden alan olmiycak selcuk efendi sen boş muhabbetlere Benım kayışlarımii attırma sabirliyimmmm sessizimm ama biyere kadar bak daha ileri gitmeyelim burda konuyu pic etmeyelim ok;) zaten görüşucez seninle... Dahada burda cevap vermiycem sana!
Senin kayisin atsada bana dokunmaz yasin :) goruselim bugun ? Telim var ara hemen geliyim :) gorusmede napicaksin cok merak ettim. Oyle cumle sonu 3 nokta beni gidiklamio bilgin olsun
B.Aktepe
24-06-2012, 12:10
bilal abi kesinlikle yazdıklarımızı yanlış anlama, senin böyle olayların içinde olmak istemedigini çok iyi biliyorm ama hızlı araban varsa derdin var demektir ortam çekiyo içine :) yani sana bilenme vs söz konusu degil.
bn akhisarda, biz derece yapınca kendin yapmıssın gibi sevindin onu gördüm o bize yeter abi saygılar.
Ben sizi her zaman takdir ediyorum.Drag arabası hazırlamak yarıştırmak gerçekten zaman emek para isteyen işler.Yıllarca bizde uğraştık yaptık, vakit sizin vaktinizdir. İnşallah, 8 temmuz da 11.xx saniyeler gelicektir.
Ben hondacıyım. Beni başka bir honda ile karşı karşıya getirmeye çalışmayın,kıyaslamayın. 50 kere söyledim yine söylüyorum.
İnşallah Hulk ile tegra ile, 10.5 sn altı rakamlar 8 temmuzda gelicektir, Benim için şuan 1. öncelik budur :) Ben 8 temmuz a sürücülüğümü geliştirmek heyecanımı yenmek,arkadaşlarımızla görüşmek onlarada destek olmak için geleceğim, yine arabam sökük olmayacak, yine yol lastiklerim olucak. Tek farkım egzantrik takmış olacağım şimdilik düşüncem bu yönde :)
K24 sonbahar a kalmıştır.
bilalcim geçen yarış paslaşamadık bu yarış görüşelim benim elimde kaktüs olucak ordan beni tanı :)
B.Aktepe
24-06-2012, 12:19
bilalcim geçen yarış paslaşamadık bu yarış görüşelim benim elimde kaktüs olucak ordan beni tanı :)
yarışa geldin ve beni aramadın mı sen :) alacağın olsun :) yazdım bunu.
yarışa geldin ve beni aramadın mı sen :) alacağın olsun :) yazdım bunu.
bak aracını gördüm yanına gittim hilminin yanına gittim fakat sıcaga yenik düştük kaçtık bu sefer idmanlıyım şemsiye getiriyorum altında takılırız iki tanede abla alıcam yeller bizi :)
B.Aktepe
24-06-2012, 12:22
bak aracını gördüm yanına gittim hilminin yanına gittim fakat sıcaga yenik düştük kaçtık bu sefer idmanlıyım şemsiye getiriyorum altında takılırız iki tanede abla alıcam yeller bizi :)
oww 10 numara olur vallahi, yine çok pişicez vallahi :)
@ Mami : Hani 3 hani 3 :)
@ bilal : bırak bırak :) huahuauhaauhauaaauh
@ ben : defol git uyu aq aksam almanya var :)
oww 10 numara olur vallahi, yine çok pişicez vallahi :)
1 sefer kas tulum sparco :) baskanım 2 çadır alıp geliom bastan diim :)
Senin kayisin atsada bana dokunmaz yasin :) goruselim bugun ? Telim var ara hemen geliyim :) gorusmede napicaksin cok merak ettim. Oyle cumle sonu 3 nokta beni gidiklamio bilgin olsun
cevap vermiycem diyorum olmuyor, bak selçuk bana atarı gideri sen yaptın, ne ygz dinlerim ne yasin ile basladın, bak gerek yok dedim olmadı sivri dilini içeri sok dedim olmadı bak vefa dükkanda sana ters yaptı ben seni savundum bana bir cok sey anlattı boşver dedim, sana burda arabana da sanada atar yapmadım saygımı bozmadım habire king ming laf sokup durdun, evlendin daha olgunlaşman gerekirken hala birşeylerin peşine düşmüşssün, bak tamam hızlısınız en hızlısınız king sizsiniz dedim yok elimden tuna aldı cart curt salladın bak herkezin bi sabrı var ben üç noktayı veya kurduğum cümleleri gıdıklan diye yazmadım, yüzyüze seni illaki görücem dedin sen yazdın noktaları sen koydun, bende sana hodri meydan birader dedim, yani külliyen boş muhabbetler içinde sacma sapan konusmalara maruz bırakıyorsun tüm türkiyenin içinde, bak
araba hazırlanır dosthane denenir, tebrik edilir örnek alınır tekrar denenir bu işten böyle keyif alınır bildiğim. senin keyif alma tarzın ona buna laf cakıp sivri dille olmayan seyleri eleştirmek mi_? bak zamanında pistonlardan tunanın borcu vardı bana aramızdaki alış verişe salçalanıp kiminin borcu var sc yapıyo diye bana salladın(benim pistonların senin stp de olduğunu herkez bana söyledi umursamadım...) unutmuş değilim gereksiz konuşmalar yapıp adamı sinir etmekten baska bir ise yaramıyor. üç nokta koymuyorum kimseye atar gider yapmıyorum kimseyle alıp veremediğim birsey yok, ama senin benimle var, seninle sanayide orda burda illaki görüşücez selçuk. bana öyle telim var melim var yazma benim telim sendede var bu arada; otur ne güzel allah sana ne güzel evin barkın sorumlulukların nasip etmiş onlarla kafa yor bırak boş muhabbetleri.
cevap vermiycem diyorum olmuyor, bak selçuk bana atarı gideri sen yaptın, ne ygz dinlerim ne yasin ile basladın, bak gerek yok dedim olmadı sivri dilini içeri sok dedim olmadı bak vefa dükkanda sana ters yaptı ben seni savundum bana bir cok sey anlattı boşver dedim, sana burda arabana da sanada atar yapmadım saygımı bozmadım habire king ming laf sokup durdun, evlendin daha olgunlaşman gerekirken hala birşeylerin peşine düşmüşssün, bak tamam hızlısınız en hızlısınız king sizsiniz dedim yok elimden tuna aldı cart curt salladın bak herkezin bi sabrı var ben üç noktayı veya kurduğum cümleleri gıdıklan diye yazmadım, yüzyüze seni illaki görücem dedin sen yazdın noktaları sen koydun, bende sana hodri meydan birader dedim, yani külliyen boş muhabbetler içinde sacma sapan konusmalara maruz bırakıyorsun tüm türkiyenin içinde, bak
araba hazırlanır dosthane denenir, tebrik edilir örnek alınır tekrar denenir bu işten böyle keyif alınır bildiğim. senin keyif alma tarzın ona buna laf cakıp sivri dille olmayan seyleri eleştirmek mi_? bak zamanında pistonlardan tunanın borcu vardı bana aramızdaki alış verişe salçalanıp kiminin borcu var sc yapıyo diye bana salladın(benim pistonların senin stp de olduğunu herkez bana söyledi umursamadım...) unutmuş değilim gereksiz konuşmalar yapıp adamı sinir etmekten baska bir ise yaramıyor. üç nokta koymuyorum kimseye atar gider yapmıyorum kimseyle alıp veremediğim birsey yok, ama senin benimle var, seninle sanayide orda burda illaki görüşücez selçuk. bana öyle telim var melim var yazma benim telim sendede var bu arada; otur ne güzel evin barkın sorumlulukların var onlarla kafa yor bırak boş muhabbetleri. bana evlendin ettin diye akil verecegine yakinda olacak dugununle ev duzmenle ugras birak rollere felan cikmayi, vefa konusu ayrica gundeme gelicek zaten merak etme :) bahadir abinin guzel hatri var ortada :) gorusuruz yasincim seve seve ben hic cekinmem azda olsa tanimissindir beni.ben biriktire biriktire gelirim son konuya o yuzden senle sorunum var demekki. Hadi selametle
bana evlendin ettin diye akil verecegine yakinda olacak dugununle ev duzmenle ugras birak rollere felan cikmayi, vefa konusu ayrica gundeme gelicek zaten merak etme :) bahadir abinin guzel hatri var ortada :) gorusuruz yasincim seve seve ben hic cekinmem azda olsa tanimissindir beni.ben biriktire biriktire gelirim son konuya o yuzden senle sorunum var demekki. Hadi selametle
benim buyuk uğrasım zaten onlar boş muhabbete girip karsımdakini enine boyuna tanımadan atar gider yapmıyorum;) . yapmamda.yapım ve karekter gereği bana ters.stresli günlere arabamla stres atıyorum. biriktirerek gel her zaman bas tacısın;):) anlarsın umarım. sanada.
Seni tanimaya calisayim bari cok cekindim simdi :)
Metin Bilen
24-06-2012, 12:54
ohooo beyler harıden durum sacma bı hal aldı ıkınızde kocaman adamlarsınız burdan zaten kımsenın ne anlatmak ıstedıgı anlasılmıyor en kotu bı tel acın emınım burdan daha ii anlasıcaksınz gerek yok kımsenın kımseye atar gıder yapmasına bu iş sdece bır eglence..
Seni tanimaya calisayim bari cok cekindim simdi :)
selçuk selametle yazıp devamını getirme cekin diye yazmıyorum cekindirmek gibi kaygım yok en azından yüzüme gülüp içten hıncın olduğunu burda değilde seninle gülereken yüzüme söyleseydin yada öyle görünseydin. biriktirerek gelmeni sadece günün birinde sabırsızlıkla bekliycem.
Metin Bilen
24-06-2012, 13:01
konuyuda kac kısı okuyo konusulanlar normal gıbı kımse bıseyde demıyo cok garıp..!!
alooo Yasın-Stp sacmalamayın yaa..
selcuk kardeşim 5001 nerede ? buyur götür dene sen ygz ile videoları görelim
Metin burda millet birbirlerini yiyen kisileri cekirdek yiyerek izler ...
Metin Bilen
24-06-2012, 13:18
Metin burda millet birbirlerini yiyen kisileri cekirdek yiyerek izler ...
sızde cocuk deılsınız bu burda konusacak bı durum deıl madem bı mevzunuz var kısılerın arasın oturulur bır yerde durum konusulur haklı haksız ortaya cıkar burda sadece lıselılerı yaptıgı mevzu olur anlık sınıre kapılmayın..koca koca adamlarsınz.
selcuk kardeşim 5001 nerede ? buyur götür dene sen ygz ile videoları görelim
Kankacim :) sali aksami dynoda ayar yapiyor yuro, carsamba aksami deneyelim hemde buyuk zevkle :) ama denemeye gelecek kisi bahaneli gelmesin pls
kimse kimsenin arabasıyal gerdeğe girmesin son uyarım :)
Kankacim :) sali aksami dynoda ayar yapiyor yuro, carsamba aksami deneyelim hemse buyuk zevkle :)) ama denemeye gelecek kisi bahaneli gelmesin pls
farketmez bana sali gününe kadar bekliceksin :D
Metin Bilen
24-06-2012, 13:29
aynen yasın e sormak lazım denıyecekmı..
suan he dese geelecekmi gelebilicekmi hayır biter ondan sonra böyle konu açılır ama bu denemenın konusuda *** oldu
farketmez bana sali gününe kadar bekliceksin :D
Bekleriz no problem kanka :) sen dedigimi yapsana olm amma beklettin be :D
B.Aktepe
24-06-2012, 13:47
@oz 100-200 bu hafta tazeliyelim artik havalarda isindi ama cikar mi dersin guzel bisi :))
JDM CIVIC R
24-06-2012, 14:16
konu sapmısss baya :( keske bende trde olsaydım gzl denemeler olurdu.
Patisever
24-06-2012, 14:39
konustugunuz konu type r ların düllosumu kişilerin düellosumu arkadaslar yasım 30 nacizane fikrimi yazacağım kusura bakmayın bu type r lar biri gider diğeri bozulur birisi değiştirir v.s v.s olur ama arkadaslık demek destek yandaş olmak demek huylar ama birbiriyle çakışır ama uyum sağlar kımse kımseyi değiştiremez ama sunu unutmayın derim belli ki bir tanısıklıgınız bir hukukunuz olmuş bu durumu bu hallere taşıyarak yasandı bitti saygısızca durumuna getirmeyin derim ARKADAŞLIK güzel şey
ahmet3425
24-06-2012, 14:40
Halamında bıyıgı olsa amcam olurdu. Dbn ile işimiz yok 400m süremiz seni tatmin etmediyse gel seni bi tur attırıyım Punisherla.Ayrıca elek eder vs böyle şeyler yakışmıyor bahsi geçen insanlarla dostuz biz zaten sen niye ordan dekor yapıyosun ?
En hızlı ATMOSFERİK bnde aksini idda eden varsa deneyelim ?
bahsi gecen insanlar benimde arkadaslarım. dekor falan yapmıyorum bu kadar gerilmenize ne hacet? punisher diye bir arabanın varlıgından bile haberim yok olsa ztn b.aktepenin aracını bu kadar savunmazdım.
tebrik ederim ugrasmıssınız yapmıssınız guzelde sure cıkarmıssınız dun aksam gordum ilk kez soyledim de ztn mermi gibi uzuyor alet diye.
KCANN_220
24-06-2012, 15:22
bahsi gecen insanlar benimde arkadaslarım. dekor falan yapmıyorum bu kadar gerilmenize ne hacet? punisher diye bir arabanın varlıgından bile haberim yok olsa ztn b.aktepenin aracını bu kadar savunmazdım.
tebrik ederim ugrasmıssınız yapmıssınız guzelde sure cıkarmıssınız dun aksam gordum ilk kez soyledim de ztn mermi gibi uzuyor alet diye.
saol kardes.gerılmedım zaten gerılcek bısıgım yok dıger hızlı arac sahıplerı gerılsın bnm bı sıkıntım yok acık cekım hazır..:)
haa sunuda aklının bı yerıne yaz bılal abınınde ust postlarda dedıgı gıbı dbn egıme gore degıskenlık gosterdıgı ıcın,400 mt. kosu surelerı daha cok kabul gorur olaya resmıyet kazandırır.;)
bılal abının aracıyla bnm aracımın yapılıs amacları bıle farklı bnm aracım sagdece drag ıcın hazırlanmıs onunkısı tamamen gunluk kullanıım ıcın ama prof.lukla hazırlanmıs bı arac farkı tabıkı Bılal Aktepe..:)
@ B.Aktepe
butun sene yardımlarından samımıyetın dolayı tesekkur ederız abı.Efe nınde dedıgı gıbı akhısardakı yaklasımınla bızı ıhya ettın Allah gönlüne gore versın saygılar..:icon_tup:
KCANN_220
24-06-2012, 15:57
su anda tatıldeyım akhısar 8 temmuzada ızleyıcı olarak takılıcaz nasıp olursa..austos bası gıbı ep3muz ıle turneye cıkmayı planlıyoruz sonrada austosta gerceklescek akhısar yarısına Punishe-R + EL'NinO ep3 olarak gırıcez tayyarlada bıladerım efe yarıscak..:)
sozum o kı bosuna gergınlık olmasın en hızlı N/A benım ve sezon sonuna kadar hedefım bole kalması yonunde. ayrıca en hızlı N/A ep3 olarakta atarımız war ılerleyen zamanlarda belırlenıcek kı yukarda belırttıgım tarıhler bu nedenle, drag' ta roll'de secın beyenın gelın herkeze saygılar .. :):icon_tup:
JDM CIVIC R
24-06-2012, 16:02
Buda benden gelsin :) dyno ayarsız
HONDA EP3 CIVIC TYPE R - CYPRUS.3gp - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Cdw9a4KZLmc)
KCANN_220
24-06-2012, 16:08
Buda benden gelsin :) dyno ayarsız
HONDA EP3 CIVIC TYPE R - CYPRUS.3gp - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Cdw9a4KZLmc)
mas. kardısım gusel bombalamıssın..:)
napalım olmassa kıbrısada gelelım..?:D
JDM CIVIC R
24-06-2012, 16:11
mas. kardısım gusel bombalamıssın..:)
napalım olmassa kıbrısada gelelım..?:D
gel kardes beraber bombalayalım :))) temmuzda drag war kıbrısta ama pistin revize edilmesi gerek. bizde o yuzden girmiyoruz. sokaklar daha cazip geliyor
Serhat Y.
24-06-2012, 17:09
Bitince bı dyno yaparsın herhalde çıkmadan
dynomuz var konusunu açmıştık, tekrar dyno yapmaya gerek yok. senin esas bi dyno yapman lazım bence paylaşırsın bizle artık:icon_tup:
dynomuz var konusunu açmıştık, tekrar dyno yapmaya gerek yok. senin esas bi dyno yapman lazım bence paylaşırsın bizle artık:icon_tup:
kankacım senın nezaman hazır olucak makıne yıne kınalı spec yapalım :) ne geceydı be gıt babam gıt :)
Serhat Y.
24-06-2012, 17:27
valla benim araba sanırım bu haftaiçi de bitmeyecek anlatmıştım express kargo bi malımız vardı usa den normalde h.sonu bizde olucaktı bu p.teside alıcaktım aracı. şimdi pazartesi gelse bile savaş paşaoğlu balayında olacak onun için bi 10gün daha beklerim toparlanmasını. o kınalı gecesi iyiydi uzuna çıkmıştık bayagı ben gelirim farketmezde gece çok karanlık oluyor hacı kınalıdan sonra aydınlatma yok ya yollarda nebiliyim h.sonu şööle akşam saatlerine denk getirisek daha iyi olur bence. ama farketmez her şartta gelirim ben,,
valla benim araba sanırım bu haftaiçi de bitmeyecek anlatmıştım express kargo bi malımız vardı usa den normalde h.sonu bizde olucaktı bu p.teside alıcaktım aracı. şimdi pazartesi gelse bile savaş paşaoğlu balayında olacak onun için bi 10gün daha beklerim toparlanmasını. o kınalı gecesi iyiydi uzuna çıkmıştık bayagı ben gelirim farketmezde gece çok karanlık oluyor hacı kınalıdan sonra aydınlatma yok ya yollarda nebiliyim h.sonu şööle akşam saatlerine denk getirisek daha iyi olur bence. ama farketmez her şartta gelirim ben,,
kanka yıne aynı yerde aksam 8 9 saatlerınde denk getırırız gunduz cekımı olur :)
Serhat Y.
24-06-2012, 17:39
Gunduz cekimi ahaahaha vavar bende sabbit kamera var kankka sikintiyok.:)
Gunduz cekimi ahaahaha vavar bende sabbit kamera var kankka sikintiyok.:)
gpro bendede var kanka sıkıntı olmaz yeterkı araban bıtsınde saglıklı olsun
Metin Bilen
24-06-2012, 17:50
son halının dyno su nsıl var arac daha bıtmedı dıosun..??
cıkardım ben dyno ya yıne savas cıkıcak o yuzden koymadım..
daha once e92 ıle DBS typr ne olur bılgılı arkadas yazar dıe konu actım dedım heralde gece eve roket atıcaklar öyle saldırdılar ama ben konuyu acmadan zaten denemıstım e92 m3 ile.. vıdeo yu koymadım yıne savas cıkıcak dıe en basıtınden bu konuya bak ne hale geldı..
yanı anlıyacagın dyno su var musaıt ara karsılastıgmzda gosterırım ben sana ..
Patisever
24-06-2012, 17:52
daha once e92 ıle DBS typr ne olur bılgılı arkadas yazar dıe konu actım dedım heralde gece eve roket atıcaklar öyle saldırdılar ama ben konuyu acmadan zaten denemıstım e92 m3 ile.. vıdeo yu koymadım yıne savas cıkıcak dıe en basıtınden bu konuya bak ne hale geldı..
e92 ile videosu izlemek izteriz metin kardeş savaş açan kendine sopayla vursun neden böyle yapıyorum diye ayılır
Metin Bilen
24-06-2012, 17:59
e92 ile videosu izlemek izteriz metin kardeş savaş açan kendine sopayla vursun neden böyle apıyorum diye ayılır
yok kardesım gerek yok sadece sordum dıe yıne cekemeyen bı kac kısı ıle tartıstım
sımdı sacma salak yorumlar gelıck yıne ..
sonra dıolar buraya vıdeo koyuyosan yorumlara acık olucaksın dıe..gerek yok
YGZ ile daha once bı hesabıız vardı onun ıcın koydum bı vıdeo yuda
Serhat Y.
24-06-2012, 18:20
son hali diye bişey yok ben sana nededim geçen özelden mesaj attım hatta araç dedim 1 senedir bu setupta bi değişiklik yok dedim hatırladın, şimdi son halinin dynosunu görmek istiyorsun araçta bi değişiklik yokki;)
e92 m3 konusu hatırlıyorum sanki ööle bişey evet ama sonra 335 falan demiştin o araç için öyle karışık bi durumdu, birde o aynı videodan bahsediyorsak orda diğer araba ya sıkıntılıydı yada kullanmayı bilmiyordu şoförü gerçi otomatik vites nasıl bilmiycek oda ayrı bi muamma, ama dediğim gibi o denemeyi videoyu arabana kıstas alma bence, bu forumda çok teknik çok bilgili tecrübeli insanlar var neyin ne olduğu az çok biliniyor, e92 m3 le yürüyebilecek geçebilecek hemde o videodaki kadar fark açabilecek bi araç değil type-r:icon_tup:
yok kardesım gerek yok sadece sordum dıe yıne cekemeyen bı kac kısı ıle tartıstım
sımdı sacma salak yorumlar gelıck yıne ..
sonra dıolar buraya vıdeo koyuyosan yorumlara acık olucaksın dıe..gerek yok
YGZ ile daha once bı hesabıız vardı onun ıcın koydum bı vıdeo yuda
Metin bı hesabımız mı vardı ? Ben niye bilmiyordum
Patisever
24-06-2012, 18:30
neyse yasin kardeş konu o yöne dönmesin tekrar gereksiz gerilme oldu zaten seninde yazılarından bakılırsa düzgün bir arkadassın konuda hesap dediği eskıden kalma hırs değildir diye düşünüyorum merakla beklenen sonuç olayı oldugu düşünüyorum herkesin merat ettiği sonuc durumu yani
B.Aktepe
24-06-2012, 18:42
Konuyu kapatıyorum. Araçlarınız hazır olduğu zaman çıkar denersiniz.