PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto evo alanlar kullananlar

zirvecol
22-06-2012, 19:02
Arkadaşlar opel corsa astra benzınlı felan derken aklıma punto evo düşürüldü ve yarın beyendiğim bir puntoya bakıcam inşallah.Yeni punto alanlar varmıdır bazı arkadaşlar cliodan corsadan daha ustun daha güzel bir araç dediler her yönunden.Eski fiattan eser yok vb yorumlarda bulundular aramızda aractan alanlar kullananlar varmıdır.yorumlarınızı bekliyorum yarın araca bakıcam ona göre bir sıkıntı çıkmazsa araçta bir hastalık olmazsa alıcam inşallah.yorumlarınızı bekliyorum arac aşşağıda.fiyat nasıl sizce

Fiat Punto EVO 1.3 Multijet Dynamic 2011 Model 32.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 89674593 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-aracimdan-bulamazsiniz-89674593/detay/)

Burak K.
22-06-2012, 19:05
Arkadaşımda vardı,kullanmışlığım var benimde bence de eski fiattan eser yok daha oturaklı bi araba olmuş. Biz 3'lük yay da takmıştık yol tutuşu iyileşmişti.

KALENDAR
22-06-2012, 19:14
Araç güzel gözüküyor yakın bi dostumda benzinli versiyonu vardı güzel araçlar diesel olarak yakıt cimrisi die biliyorum mantık arabası donanım olarakda bencede tercihler arasından ilk olabilir fiyatı biraz fazla gibi geldi sadece bilmiyorum piyasası böyle herhalde hayırlısıysa olsun

zirvecol
22-06-2012, 19:16
Araç güzel gözüküyor yakın bi dostumda benzinli versiyonu vardı güzel araçlar diesel olarak yakıt cimrisi die biliyorum mantık arabası donanım olarakda bencede tercihler arasından ilk olabilir fiyatı biraz fazla gibi geldi sadece bilmiyorum piyasası böyle herhalde hayırlısıysa olsun

teşekkür ederim benimde bu gne kadar hiç aklımda yoktu bende hem yorum almak istedim hem fiyat nasıl onu öğrenmek istedim piyasasından ihç bilgim yok ben fiat değil mi? diyordum para vermem ama bi çok kişi cliodan ve fiestadan her konuda daha iyi gibi yorumda bulundular.

KALENDAR
22-06-2012, 19:24
teşekkür ederim benimde bu gne kadar hiç aklımda yoktu bende hem yorum almak istedim hem fiyat nasıl onu öğrenmek istedim piyasasından ihç bilgim yok ben fiat değil mi? diyordum para vermem ama bi çok kişi cliodan ve fiestadan her konuda daha iyi gibi yorumda bulundular.

Rica ederim aracı asla kötülemiyorum kendi segmentinde başarılı olabilir ama fiyat olarak yüksek geldi bana gelci 0 dan farksız çok temiz link deki ilan kaçırılmıycak fırsat artıları var fiyatına yansıyan çok ekonomik araçlar iç donanım olarakda güzel ama dedim gibi fiyat olarak düşündürmüyor degil tekrar diyorum hayırlıysa olsun güzel araç

zirvecol
22-06-2012, 19:29
Rica ederim aracı asla kötülemiyorum kendi segmentinde başarılı olabilir ama fiyat olarak yüksek geldi bana gelci 0 dan farksız çok temiz link deki ilan kaçırılmıycak fırsat artıları var fiyatına yansıyan çok ekonomik araçlar iç donanım olarakda güzel ama dedim gibi fiyat olarak düşündürmüyor degil tekrar diyorum hayırlıysa olsun güzel araç

saol teşekkür ederim sanrflu modelleriyle hemen hemen aynı fiyat start stoplular felan anladiğim kadarıyla bu paketsiz banda fiyat çok geldi sahibiyle konusucam fiyatı uygun bişey yaparsa hayırlısıyla olur inşallah

mrtysn
22-06-2012, 19:49
Wolrath Baris abi Puntoevo kullaniyo su an. Pm atin gorurse cevaplar :)

1998corsa
22-06-2012, 20:02
Otomatik almayin arkadasimda var cok problemli deli olmaya birebir. Onun disinda fiat iste

kso021
22-06-2012, 20:07
evo güzel araçtır fiyat donanım olarak rakiplerinden daha mantıklı bi seçenek bence özellikle manuel vites ve asist kit varsa daha iyi bir tercih olur..

zirvecol
22-06-2012, 20:27
Otomatik almayin arkadasimda var cok problemli deli olmaya birebir. Onun disinda fiat iste

kesinlike otomatik almam :)

İbrahim33
22-06-2012, 20:39
güzel araç , hele içi kırmızı olanları dahada güzel.1.4 benzinlisini kullandım 1 günlük...herhangi bir ergonomik sorun falan görmedim , iç hacmi yeterli geldi , içi çok şık zaten...yalnız süspansiyonu biraz daha yumuşak olabilirdi...ses sistemi zayıf geldi...city fonksiyonlu direksiyon zaten ayrı bir dünya...1.3 dizelide iyidir , 1.3 diye az yakmasını falan beklemeyin ama şehir içi 6-6.5 litreden aşağı yakamazsınız , ona keza performans olarakta herhangi bir 1.3 dizel kadar gider...size göre yeterliyse sorun yok...

KALENDAR
22-06-2012, 21:43
saol teşekkür ederim sanrflu modelleriyle hemen hemen aynı fiyat start stoplular felan anladiğim kadarıyla bu paketsiz banda fiyat çok geldi sahibiyle konusucam fiyatı uygun bişey yaparsa hayırlısıyla olur inşallah

Rica edrm araştırmak gerekir tabiyki o fiyata sunrof star stop varsa o danınımda olanı almak çok daha mantıklı bence acele etmeyin derim güzel bir araştırmanın ardından en güzel kararı verinderim ben he fiyatta güzel bi indirim yaparsa kaçırılmıycak fırsat 0 dan farksız temiz sorunsuz bir araç gibi gözüküyor.

emp:)
22-06-2012, 22:34
Clio'dan iyi olabilirde bir Corsa'dan iyi değil. Alman arabası gibi düşünmeyin 207 ayarında bir arabadır. Alınır binilir yani:)

wolrath
22-06-2012, 22:35
Wolrath Baris abi Puntoevo kullaniyo su an. Pm atin gorurse cevaplar :)

:)

otomatik var bende.

daha once de clıo dizel otomatik biri olarak;

uzunda clıodan daha ekonomık 3.5*3.8 clıo 4.2-4.5
sehırıcı daha comert clıo nun 5.5 yaktıgı yerde 5.8-6 yakıyor

ıc hacım olarak clıo ıle aynı gıbı.cok az daha genıs dıyebılırım.
clıodan cam tavan farkı var donanım olarak.
ıc dızayn olarak clıodan daha ıyı.
sanzuman olarak otomatık dusunmuyorsun ama dusunen olursa clıodan 1 adım onde.daha az sarsıyor 1-2-3.lakın cok dusuk devırde 2.vıteste yakalanırda gaza basarsanız otomatıkteyken stop edıyor ve 1-2 dk calısmıyor motor :)
servıs olarak daha ucuz. 10000 bakımı 160tl???
yol tutusu test edecek kadar zorlamadım.
performans eco modda aynı.normal kullanımda cok az daha ıyı clıodan.
dıreksıyon sahıp oldugum 9arabanın en ıyısı.asırı yumusak.uzun yolda sertlesıyor ıstege baglı olarak.

varsa baska sorun pm atarsın kardesım.

caglarcb
22-06-2012, 22:40
Corsa bakmak daha mantıklı değilmi? 1.3 CDTİ?

wolrath
22-06-2012, 22:41
Clio'dan iyi olabilirde bir Corsa'dan iyi değil. Alman arabası gibi düşünmeyin 207 ayarında bir arabadır. Alınır binilir yani:)

alman arabası = corsa :D

bu mantıkla punto Evo da ıtalyan arabası ;)

emp:)
22-06-2012, 22:45
alman arabası = corsa :D

bu mantıkla punto Evo da ıtalyan arabası ;)

159'dan sonra palio'ya bile binersin italyan aşkıyla:D

İşin şakası polo ve corsa başı çeker bu sınıfta en kalitelileri onlar.

wolrath
22-06-2012, 23:03
s2k ve dıgerlerı.

bosver ıtalyanı - almanı :)

polo bıraz daha donanımlı olsa alırdım ama 3kurusluk dalgalara bınlıkler ıstedıklerı ıcın secmedım.

eras
22-06-2012, 23:43
Fiat Punto EVO 1.3 Multijet My Life 2011 Model 31.700 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 89264305 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-tertemiz-punto-evo-my-life-89264305/detay/) düşünürsen yardımcı olabilirim ;)

punto_multijet
23-06-2012, 00:15
:)

otomatik var bende.

daha once de clıo dizel otomatik biri olarak;

uzunda clıodan daha ekonomık 3.5*3.8 clıo 4.2-4.5
sehırıcı daha comert clıo nun 5.5 yaktıgı yerde 5.8-6 yakıyor

ıc hacım olarak clıo ıle aynı gıbı.cok az daha genıs dıyebılırım.
clıodan cam tavan farkı var donanım olarak.
ıc dızayn olarak clıodan daha ıyı.
sanzuman olarak otomatık dusunmuyorsun ama dusunen olursa clıodan 1 adım onde.daha az sarsıyor 1-2-3.lakın cok dusuk devırde 2.vıteste yakalanırda gaza basarsanız otomatıkteyken stop edıyor ve 1-2 dk calısmıyor motor :)
servıs olarak daha ucuz. 10000 bakımı 160tl???
yol tutusu test edecek kadar zorlamadım.
performans eco modda aynı.normal kullanımda cok az daha ıyı clıodan.
dıreksıyon sahıp oldugum 9arabanın en ıyısı.asırı yumusak.uzun yolda sertlesıyor ıstege baglı olarak.

varsa baska sorun pm atarsın kardesım.
stop etmenin cozumu yaklasik 5dk suruyor. sanzuman yazilim update

wolrath
23-06-2012, 09:43
stop etmenin cozumu yaklasik 5dk suruyor. sanzuman yazilim update

tesekkurler. 20.000 km bakımında yaptırayım ;)

C!N
23-06-2012, 13:04
Yakın arkadaşımda var, kısa vadede masrafsız binmek niyetiyle almıştık, donanımı şaşırtmıştı bizi, kendisinden ziyade arkadaşları olarak hepimiz memnunuz, satmayı düşünüyor şu aralar, düşünürseniz yardımcı olabilirim, linki aşağıda;

Fiat Punto EVO 1.3 Multijet Dynamic 2011 Model 32.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 69619283 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2011-puntoevo-16-000km-5-navigasyon-15-kar-lastikleri-69619283/detay)

zirvecol
23-06-2012, 13:28
Fiat Punto EVO 1.3 Multijet My Life 2011 Model 31.700 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 89264305 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-tertemiz-punto-evo-my-life-89264305/detay/) düşünürsen yardımcı olabilirim ;)
maşallah çok güzel fiyat olarak durus olarak ama bana uzak istanbuldayım ben açıkçası araç için şehr dışınada çıkmam :) ilgine için çok teşekkür ederim