Orijinalini görmek için tıklayınız : Leon Egzoz
Öncelikle bence 2011 Leon 1.4 Tsi var..Araçta Ecufast rev1 ve kutu içi KN filtre mevcut..Egzoz sisteminede el atmak istiyorum ama herkes farklı bişey söylüyo..51 diyen var 55 diyen var 60 diyen var..Şuanda elimde Cupra oem son susturucu, 51lik tüp susturucu ve 60lık dp mevcut..Geri kalan ara boruları nasıl yapmam en mantıklısı olur ? Şimdiden teşekkürler :)
60 lik dp yi tak kardesim sona kadar 60 devam et en sonada cupra oemi tak sonra doogru ecufast yolunu tut yazilimi guncelle bak keyfine :)
İşte abi benimde kafamı kurcalayan o :) Ss bizim arabalar için 55lik yapıyo, 160lıklar için 60lık yapıyo zaten..60lık Singlecharger'lara fazla olmazmı ? Kafamda 51lik vardı ama Emil orjinali 48lik 51lik bi işe yaramaz filan demiş o yüzden kafam karıştı :)
TurboJDM
23-06-2012, 09:55
60 lik dp yi tak kardesim sona kadar 60 devam et en sonada cupra oemi tak sonra doogru ecufast yolunu tut yazilimi guncelle bak keyfine :)
Katılıyorum. :icon_tup: Yapılabilecek en mantıklı seçenek 60'lık. daha sonra yüklemeye devam edicem dersen sıkıntısız seni götürür. ;)
aynen bu şekilde yap kardesim ;) bu arada pm attım sana acil dön bana
İşte abi benimde kafamı kurcalayan o :) Ss bizim arabalar için 55lik yapıyo, 160lıklar için 60lık yapıyo zaten..60lık Singlecharger'lara fazla olmazmı ? Kafamda 51lik vardı ama Emil orjinali 48lik 51lik bi işe yaramaz filan demiş o yüzden kafam karıştı :)
Sen dinlE beni pisman olmicaksin :) denedik cesit cesit en iyi verimi bu sekilde aldik hatta bise daha kutu ici filtreden ve hatta komple o kutulardan kurtulup hazir yada custom bi acik kitle dahada ilerler araban ;)
Peki abi 60lık dp + 60lık boruya ortaya 60lık spor tip susturucu takmalımıyım ? Ve tavsiye edebilceğin uygun fiyatlı egzozcu var mı :) Zaten şuanda KN'in kutu içi kiti var hava çekişini kendi yaptığım boruyla sağlıyorum ama onuda değiştirmeyi düşünüyorum..Custom Garaga'daki gibi yaptırcam sanırım..