Orijinalini görmek için tıklayınız : itin sonu
sıcaktan mayışmış uyuyoken gümbür paldır sesle zıpladım yataktan , ağlayışlar sızlanışlar bi anda ayıldım , baktım ki 2 gündür mahallede deli gibi gazlayan boxter patlamış.millet karşıdan karşıya geçemiyodu,iyi oldu.
http://img109.imageshack.us/img109/8752/20120624122755.jpg
Öyle demeyin hocam geçmiş olsun.
bLackModeL
24-06-2012, 11:41
vayyyy refus agac maagac bısey bırakmamıs :( onla gecmıs olsun olu yaralı var mı
Painkiller
24-06-2012, 11:42
Biz de geçmiş olsun diyelim de, mahalle arasında, ağacı, elektrik direğini yerinden sökecek kadar gaz basan adama ne denirse artık.
kaçınılmaz son, geçmiş olsun..
m. ali öz
24-06-2012, 11:46
umarım ağlayan sızlayan insanlar yayalar değildir :(
Cliosportve
24-06-2012, 11:47
Direği kopartmış
Pess
neyseki ölen kalan olmamış , araba kiralıkmış , yolcunun boynunda bişi varmış , ölmemişler galiba , kiralayanların anası fln gelmiş abuk subuk bagrıyolar
CasabLanca
24-06-2012, 11:48
insanlara zarar vermiş mi
Blackbird
24-06-2012, 11:49
O caddeyi biliyorum galiba Doğa parkından sonraki düzlük ? nasıl becermiş düz yolda acaba ? Gazlacak yerler değil oralar, yazık olmuş.
Hamidiye camisinin ora dillmi ya bende suan mimar sinandayim dukkanda gectim ordan bisey yoktu benden sonra oldu demekki iyiki zamanli gecmisim
Gecmis olsun ne diyelim
evet doga parkının ordaki düzlük , tatlı ama bir o kadarda fizik kurallarına aykırı viraj var oranın sonuna gaza oturmuş refüz vs. bırakmadı , yolcu yola uçmuş ambulans alıp götürdü , kemer kemer kemer ;)
Kemer bide orda kaza cok oluyo zaten bicimsiz giriyolar coluk cocuk var bide
arabaya üzüldüm, çık otobana bas at gazını gel :ofk:
Blackbird
24-06-2012, 11:59
Kemer bide orda kaza cok oluyo zaten bicimsiz giriyolar coluk cocuk var bide
Aynen öyle ilk aklıma gelen çocuklar oldu benimde, orasının adı baştan sona cadde ama ara sokaktan farkı yok.
apaçilerin vazgeçemediği gazlama caddesi , hafta sonu hava atayım derken canından oldu galiba birisi , acımıyorum yemin ederim , bu kaçıncı ya, git otobanda insanın olmadıgı yerde gazla istersen uç istersen arabayı balyozla , orda ki virajdada hata var ama , yer ıslakken kaymayan araba gormedim orada
mmged_jan
24-06-2012, 12:08
vallahi rwd araba böyle bir şey işte ama kardeşim tek şerit mahalle arasında ne basarsın allah korusun bir çocuğa çarpsa bitti adamın hayatı araba bir şey değil kaskodan halledilir ama can öyle değil işte
Bluttbeton
24-06-2012, 12:14
Hiç üzülmedim ,madem gazlıcaksın çık otobana sık kaşıntın geçsin şehir içinde gazlayanara deli oluyorum.
ılk okudugumda dedım kesın kıralıktır dıye alttada yazmıssınız kıralık dıye.bole sokak ararlarında gazlıyanların cogu kıralık arabayla gazlarlar.
İbrahim33
24-06-2012, 12:21
şimdi uğraşsın bakalım rent a car cı ile :) çok büyük zararlar açılır başına , heleki araba porsche , full kasko yoksa yatarıyla falan 40-50 bin ödesin , kendine gelir o apaçi...
Yazik olmus Allah yardimcisi olsun..
o yolda ağacı koparmış ya helal olsun başka bişey diyemiyorum, normalde o direk aracı ortadan 2 ye bölerdi.
İbrahim Erdem
24-06-2012, 12:47
Etraftakilere birşey olmadıysa sorun yok. Kendi kaşınmış kendi bulmuş.
kamera kayıtlarına bakıcam birazdan
Berk7767
24-06-2012, 13:12
Yazık olmuş itin sonu başlıgıda agır olmuş
Firat.M3
24-06-2012, 13:28
limitini bilmeyen, hırslı ve hazımsız insanların altında değil porsche bisiklet bile olmamalı bence.
Kamera kayıtlarında görünürse burda da paylaşır mısınız, o yolda nasıl öyle bişey olmuş anlam veremedim
yav o porsche zaten yol tutuşu gayet iyi ayrıca hakimiyeti kaybedecek kadar çok güçlü makineside yok 2 tane kro arabayı kiralıyor hayatında 3 defa direksiyon koltuğuna oturmmuş araba kullanmayı öğrenmeden gazlamaya kalkıyor sonucundada bomboşyerde sağa sola yapışıyor bu kiralama şirketlerinin çok iyi seçmesi lazım kiralayan tpleri
kelalper
24-06-2012, 13:53
adam tam tersine bu tip adamlara kiralıyolar ki para kazansınlar. Kiracıdan şimdi alacaklar 40-50 neyse. Yaptıracaklar 15 e başkasına kiralayacaklar. Hoop yine aynı şey aynen devam.
kayıtlara polisler fln baktı , alıp almıcaklarını bilmiyorum , kamu malına zarar vermekten kitlicekleri için kaza anını alabilirler almazlarsa hemen paylaşıcam , kaza resimdeki gibi oldu ; maviyle çizdigim yerde hafif viraj var hızlı gelindiginde arka sağ taraf aniden yükselip alçalıyo , kırmızı yerede patlıyosun , bu ikinci rwd vakası
http://img337.imageshack.us/img337/9624/kzaz.jpg
adam tam tersine bu tip adamlara kiralıyolar ki para kazansınlar. Kiracıdan şimdi alacaklar 40-50 neyse. Yaptıracaklar 15 e başkasına kiralayacaklar. Hoop yine aynı şey aynen devam.
320 d lı eleman delı gıbı gazlıyor yıne :)
multispace
24-06-2012, 13:57
Allah muhafaza çok dikkatli sürmek lazım :(
Tamam geçmiş olsun da arkadaş bılldıgın mahalle burası sen burda direk, agaç yıkacak kadar hızlıysan aranıyosun demektir zaten inş. vatandaşlara birsey olmamıştır.
vatandaşlarda birşey yokta , bizim millet akıllanmaz.kaza yerinden gene sürekli gazlayan siyah jantlı siyah renk bi rx8 var oda geçerken şöle bi kafasını cevirdi , tapa gaz devam etti , yazık :) onunda yakında resimlerini koymam insallah , aynı virajda oda hatayı yapıyo
kelalper
24-06-2012, 14:01
320 d lı eleman delı gıbı gazlıyor yıne :)
biliyorum kaç kere gördüm uyardım. Yanımdan uçarak geçti köprüde. Beni fark etti yavaşladı naber abi diye. Ulen gene akıllanmamışsın yavaş git olm dedim. Yok abi valla yavaş gidiyorum dedi. Gene uçtu gitti. Çocuğun hız duyarlılığı yok. Herşey yavaş gelio heralde.
Yazık olmuş itin sonu başlıgıda agır olmuş
aynen.....
Kroki güzel olmuş :D Fotoğraftan bişey anlamamıştım ama şimdi açıklayıcı oldu
Absinthé
24-06-2012, 14:43
Şahinbey de gazlamakta nasıl bir apaçiliktir anlayamıyorum gerçekten... Millet kaldırım yok gibi yolun ortasında yürüyor , çoluk çocuk yola atlıyor. Her sokaktan bir araç hiç bakmadan yola çıkıyor.. Yine ucuz kurtulmuş :)
Burak-Akın
24-06-2012, 14:52
kaçınılmaz sona ulaşmayı başarmış. Umarım ölümle sonuçlanmamıştırda akıllanıp aynı hataya düşmez
academian97
24-06-2012, 18:26
Başlık CUK oturmuş, iyi ki başkasına zararı olmamış...
para olayınıda geçtim bi çocuğa vursa ne yapacak o vicdan azabıyla allah korusun
kiralık arabayla kendini kral sananlar :)
İbrahim33
24-06-2012, 19:29
aga bunlar kiralık arabayla nasıl bu hareketleri yapıyor anlamış değilim...ben kiraladığım aracı valla kendi aracımdan daha çok sakınıyorum...ki başımıza türlü zararlar açılmasın diye...
Doga parki var burda onunde dolmus bekleyenler fln..milletin onunde burnout yapmis bide :-)
biliyorum kaç kere gördüm uyardım. Yanımdan uçarak geçti köprüde. Beni fark etti yavaşladı naber abi diye. Ulen gene akıllanmamışsın yavaş git olm dedim. Yok abi valla yavaş gidiyorum dedi. Gene uçtu gitti. Çocuğun hız duyarlılığı yok. Herşey yavaş gelio heralde.
bızım bu tarafta oturuyor makas ata ata gıdıyor yıne egsoz yapmıs yakında ölur yanı :D
böyle hitap etme hakkına hiç bir şekilde sahip değilsiniz,
gerekli ihbarı bilgilendirmeyi yapmış, rahatsızlığınızı dile getirmiş olsaydınız, işlem yapılmasaydı eyvallah derdik.
hatasının cezasını fazlasıyla çekmiş herkese geçmiş olsun.