Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat Linea Yay ??

komutanbaba
24-06-2012, 13:08
Kısaca konuyu anlatıyım. Aracı biraz basmayı düşünüyorum. Şu anlık ***** Eskişehir şartları ve garaja giriş çıkış açısından sıkıntı yaratmaması için 3'lük yayın yeterli olacağını düşünüyorum. ( en azından şimdilik.. ) Tamam kesin kafaya koydum alıcam ama bu seferde hangi marka ? sorusu aklımı çeliyor. Fiat Linea için yay üreten 4 marka var. Kw, Hr, Eibach ve Vogtland. Siz olsanız hangisini alırdınız + ları - leri ya işte kısaca bi aydınlatın bu konuda beni :D

kso021
24-06-2012, 13:46
grande punto araçlar için söylüyorum h&r 3.5 lık yay kullandım biraz sert bir yaydır fakat yol tutuşu muhteşemdir.eibach ve coilexler biraz daha yumuşaktır. muhtemelen linealar içinde benzer özellikte olurlar....
hatta eşim hamile olduğu için yaylarımı söktürdüm birkaç ay önce.bebek olduktan sonra 5 lik eibach taktıracam...

ae101
24-06-2012, 13:54
KW marka yaylarda orjınal konforunda oldugunu bılıyorum kullananlardan hıc olmusuz yorum almadım...

multispace
24-06-2012, 16:24
Kw diyorum kardeşim , ben memnun kalmıştım gayet güzel .

GC8 GT
24-06-2012, 16:36
goruntuden cok yol tutusu icin fiat lineaya yay sart. cunku uzun yolda, ruzgarda falan acayip oynak bi araba. hakimiyet hissiyatı vermiyor.

komutanbaba
24-06-2012, 19:06
grande punto araçlar için söylüyorum h&r 3.5 lık yay kullandım biraz sert bir yaydır fakat yol tutuşu muhteşemdir.eibach ve coilexler biraz daha yumuşaktır. muhtemelen linealar içinde benzer özellikte olurlar....
hatta eşim hamile olduğu için yaylarımı söktürdüm birkaç ay önce.bebek olduktan sonra 5 lik eibach taktıracam...

Çok nadir de olsa aile olarak kullanabiliyoruz aracı. O yüzden biraz daha yumuşak bir yay olması benim için iyi olur.. :)

KW marka yaylarda orjınal konforunda oldugunu bılıyorum kullananlardan hıc olmusuz yorum almadım...

Anladım. Teşekkür ederim :)

Kw diyorum kardeşim , ben memnun kalmıştım gayet güzel .

Eyvallah kardeşim teşekkür ettim :)

goruntuden cok yol tutusu icin fiat lineaya yay sart. cunku uzun yolda, ruzgarda falan acayip oynak bi araba. hakimiyet hissiyatı vermiyor.

160-170 li hızlara kadar bi problem olmuyor. zaten o hızların üstüne çıkmaya da gerek duymuyorum. O yüzden şu an düşüncem biraz daha görsellik ve konfor :)