Orijinalini görmek için tıklayınız : Kedileri arabanın üstünden nasıl indırıcez!!
bahcemizde kırık bi ablamız var işi gucu kediler.mahallenin butun kedileri bizim bahcede.ilgiyi gören geliyo.tamam hayvanları seviyorumda bıktım artık her sabah kalktığımda arabanın ustunde erkekli kızlı kedilerin takılmasından:):) tavandan ön camın ustunden kayıyolar camlar ince ince ciziliyo aynı sekil kaputuda cizmekteler.mart ayı zaten kabustu arabamın heryerinde fantezi yaptılar. naftalin koy filan dediler varmıdır fikri bu yonde bi uygulaması olan yardım edin??:):)
Kediler ve kuslar korkulu ruya takipteyim
Dumana care yok egzostu kenara kaydirip arabayi surekli cilali tutunca en iyisi oluyo :D duman iyi oluyo arabaya gelip yaslaniyolar falan temizleniyo :D
iyi bi vatandasımız o dumanlı kısma tas..ak resmi cizmis 2 gun dolastım sonradan farkettim o yuzden dumanlı bırakınca sıkıntı oluyo:D:D
Duman olsun herkez bilsin neyin noldunu banada soruyolar dumani yolda anlarsin ancak diyorum :D seninki biraz kotu olmus :D
mert_leon
24-06-2012, 21:55
kedi sıkıntı valla benimde öle bi derdim vardı 1 hafta köpeğimi arabnın yanına bağladım o gün bugündür gelen giden yok :D
Sirke kokusundan bircok hayvan uzak durur.Lastiklere ve siyah plastik aksama falan surulebilir.Ha bir de netten baktim,vatandasin birisi ( afedersiniz ) "kurt sidigi" kullanin yazmis.:icon_wack
LegenD-R
24-06-2012, 23:26
Karabiber dökün kaputa yaklaşmıyorlar :)
ProdriveSTI
24-06-2012, 23:31
memlekete gittiğimde bizim araçların üstünde tavuk görüyorum yahu ben.
en son clio rs'in kaputtan tırmanmaya çalıştığını gördüm,sürekli kaydığı için ısrarla çıkmaya çalışıyo,gittim kovaladım falan renault logosunun yanında 3 tane tırnak izi vardı 6-7 cm uzunluğunda :D
kedi,tavuk,köpek artık neyse önlem alsanda mutlaka yine çıkarlar :D
M.degirmen
24-06-2012, 23:32
kediler ünlü oldu yahu :)
aynı dert bendede var evimiz bahce içinde ve birsürü kedi var aracı yıkayıp garaja çekiyorum 15 dk sonra üzerinde takılıyorlar ben çözümü aracı komple bezle kaplamakta buldum kapalı garajda üzerine büyük bir bez atıyorum tüm aracı kapatıcak şekilde ve her köseden sıkıştırıyorum üzerinde takılsalarda çamurlayamıyor namussuzlar :D
brandada olabilir uğraşırım dersen
Farmasante.com ,Fare Kovucu ,Kedi Kpek Kovucu, Ku Kovucu ,Sinek sivrisinek kovucu, KED KPEK HAYVAN KOVUCU, Kedi - Kpek Kovucu 85 m2 Pilli ( Bahe Tipi ) (http://www.farmasante.com/default.asp?git=9&urun=67516) :D:D
darkmoon
25-06-2012, 01:06
arabada kuş pisliği ama artık sıkıldım valla bazen bırakıyorum 2 - 3 gün pislikle geziyorum yoruldum her gün hergün bir ara 2 günde ibr yıkamacıya götürüyordum arabayı bakdım para yetişmiyor yeter dedim ne hali olucaksa olsun..
kediler esas motorsiklet düşmanıdır biizm selelere bayılırlar o yüzden motorsiklet selelerine sıkılan kedi savar fıs fıs var :D ben kullanıyorum on numara işe yarıyor bir hafta götürüyor bir kere sıkdınmı arabadada etki eder herhalde ama araştırında boyaya bir zararı olmasın sanmıyorum olucağını ama genede araştırın :D
HondatugraL
25-06-2012, 01:50
arabayı kırlı gotur çıktıklarınla 1 kuva suyu arabaya tepeden devır akılları çıkar zaten kedıler suyuda sevmez. 1-2-3 sonra g.t korkusundan çıkamazlar bahane ıle arabda yıkanmış olur :D
Naftalin koydum biraz once isten cikinca bakicam ise yaramismi:))
Benimde bahçe kedi dolu uzun çorapların içine (kadın çorabıda olur) naftalin koyun çorabın ağzını bağlayın sileceklerin oraya sağ sola koyun.Benimkine çıkmıyorlarda komşununkine çıkıyorlar komşum veteriner oda öyle yapıyor.
Bizim bahçedede 10tane kedi var ama bizimkiler uslu :D arabaya yaklaşmıyolar hiç , kışın araba sıcakken motorun altına giriyolar :)
AhmetYılmaz
25-06-2012, 09:44
Takipteyim bende. Kedi izlerine ag srp sürmekten bıktım artık. :)
ufak tefek çizikler için sakın hayvanların canına kastetmeyin.. yazıktır..
ufak tefek çizikler için sakın hayvanların canına kastetmeyin.. yazıktır..
Ole bi niyetimiz yok.onu yapmak zaten kolay ben zarar vermeden cozum yolu ariorum:)
Murat Özcan
25-06-2012, 10:48
bizim bahçedede var dostum acını paylaşıyorum :) 2 yavru geçen motora girdi 5 saat uğraştık cıkarmak için :D
küçükken otoparkdaki kedileri boncuklu pompalı tüfekle kovalardım.Site erbabımız tabi severdi beni.Mahallenin kedileri beni gördümü kaçardı ama buda biraz vahşi bir çözüm galiba
arabaya köpek bağla :D
dogru secım :D
annemlerde binanın bahçesi müstakil ev bahçesinden büyük kedi kaynıyor var birde catwoman var apartmanda 7/24 besler kedileri. sitedeki bütün herkez şikayetçi kedilerin arabalara verdikleri zarardan. tek bende sıkıntı yoktu, oda benim oğlan lastiğe işerdi hep iş yerine geldiğimde sanırım ondan benim arabaya yaklaşmıyorlardı hiç.
Aracı yıkadım cilaladım ayna gibi parlıyordu evden çıkarken o parlaklığı görecek olmanın heyecanıyla otoparka bir indim ki ne göreyim, kedi çamura basmış sonra araca çıkmış ön tampondan zıplayıp camdan da yürüyüp tavanın en arkasına kadar pati izleri.
ilk başta çok sinirlendim sonra baktım çok güzel duruyor 1 hafta temizlemedim öyle kaldı paticik izleri :D
kedi naftalini sever kokusuna gelir, bizim şirketin terasına pisliyorlar devamlı naftalin koyun dediler koyduk daha beter oldu :D deterjan kokusuna uyuz olurlarda arabaya nasıl yapıcan onu bilemiyorum :D
1 paket ıslak kedi maması + 1 paket fare zehri oooo hayırr yoooo :)
imprezaWRC
25-06-2012, 13:58
Kediler değilde asıl kuş familyasını nasıl uzak tutarız onu bulmak lazım. Öğlen arasında camdan bakıyordum, Duster'ın tavanında parkinson hastası bir karga 10sn boyunca patinaj yaptı birde .ıçtı tavana gitti.
Hayır kargayı havalı tüfekle vurayım desem 100 küsür yaşındadır, devlet korumasındadır, al başına bela.
Kuşların topunun ağzına ______ :D
arabaların az mesafe uzağına yemeği koyun onla ilgilensinler bu kadar basit.
Aynen kediler suyu sevmez bi kova su dök başlarından aşşağıya sıcaklarda hem serinlemiş olurlar.
acımasız olmayın onlarda can
RottingChrist
26-06-2012, 14:31
arabanın altına bir gazoz kapağının içine bir kaç damla valerian damlatın. :)
gece gizlice pusuya yatıp yakaladğınız bi tanesinin bağırsaklarını deşin sonrada sürükleyin kollarını bacaklarını koparıp sokakta ibret olur ötekilere
böyle bişimi yazmamız bekleniyor acaba?
yıllardır kedi(ler)imiz vardır garajın içinde arabada uyur tepesine çıkar bırak çizsinde o çizsin asıl 2 ayaklı insan kılığına bürünmüş hayvanlara ne yapmak lazım onu bulun
ogunozcan
26-06-2012, 14:41
ıbretı alem yakala hepsının gozunun onunde bagar cagar assala bak bıdaha gelıyolarmı bakalımD:şaka şaka hayvanları sewıyoruz ama su aynaya falan ruzgar gulu bagla hareket etsın gelemesınler bence:D
aphelion
26-06-2012, 15:01
Kuyruklarına teneke bağla
orhan_guney
26-06-2012, 15:12
kedileri görünce su atın arabaya ve onları en fazla 1 kere daha gelirler gine su atın sonra kaybolurlar.
Geçen abimin arbasına detaylı yapılmıştı garajda yan yana duruyolar sayılır arabalar abim Aren kedi kaputa *ıçmış dedi normaldir abi benimkinede çıkyo kaputu çizmişler dedim
olum kaputa gerçekten *ıçmış dedi gittim baktım isal olmuş şerefsiz :D ilk defa arabaya pisleyen kedi gördüm güvenlik besliyo -4. kata kadar iniyolar e serin hayvanlarada hak veriyorum çok sıcak ama zarar vermeden uzak tutmanın bi yolu olmalı
Geçen abimin arbasına detaylı yapılmıştı garajda yan yana duruyolar sayılır arabalar abim Aren kedi kaputa *ıçmış dedi normaldir abi benimkinede çıkyo kaputu çizmişler dedim
olum kaputa gerçekten *ıçmış dedi gittim baktım isal olmuş şerefsiz :D ilk defa arabaya pisleyen kedi gördüm güvenlik besliyo -4. kata kadar iniyolar e serin hayvanlarada hak veriyorum çok sıcak ama zarar vermeden uzak tutmanın bi yolu olmalı
İsalse koşamamıştır toprağa kadar bırakıvermiştir aren :D
alptug ismini bilir bir sprey var o yada karabiber dokun arabanin uzerine ve cevresine yaklasmazlar :D
naftalin işe yaradı sanıosam.en azından sabah ise gderken ve gelirken hicbirinle arabamın ustunde papaz olmuorm:):)
Kuyruklarına teneke bağla
tabi kulaklarına da torpil koyun olur da koşmaktan ölmezse, torpille beraber kafası da patlasın.
Serencebey
27-06-2012, 08:06
Vakti zamanında sitede konusu olmustu, uyelerde birisi bahcesine "Sirke Ruhu" dökmüştü.
Mahallede kedi kalmadı vallahi diyordu :)
Böyle indirebilirsiniz.
LiveLeak.com - Cat gets removed from car hood (http://www.liveleak.com/view?i=3ee_1340746358)
Vtec2Mesut
27-06-2012, 22:27
kedileri uzaklaştırmak için bi koku vardı galiba sprey gibi bişey sıkıyosun arabaya gelmişyolar o kokuya
Vakti zamanında sitede konusu olmustu, uyelerde birisi bahcesine "Sirke Ruhu" dökmüştü.
Mahallede kedi kalmadı vallahi diyordu :)
ben solemistim valla arabanin etrafina sirke ruhu doktum kokusu biraz degil epeyce keskindir ama kedileri uzaklastirmakta birebir tek gecerim 3 4 ay caresizlikten kivranirken bu cozumu buldum gittim baharatcidan sirke ruhu aldim 1 litre felan abartim tabi. arabyi yerinden cikardim altina epeyce doktum sonra arabanin 1 metre disina tasacak kadar devam ettim ondan sonra baktimki mahllede kediden eser yok :) kedilere zarar vermeden yapilabilecek en iyi cozum bu :) kesinlikle tavsiye ederim herkese denendi mahllece onaylandi :)
berkay_aydin
27-06-2012, 22:42
Böyle indirebilirsiniz.
LiveLeak.com - Cat gets removed from car hood (http://www.liveleak.com/view?i=3ee_1340746358)
Bu nedir ya :( çizilsin gerekirse :(