Orijinalini görmek için tıklayınız : Bombon El Perro (Dogo Argentino)
yucelebeci
24-06-2012, 22:44
konu bazı arkadaşlara saçma gelebilir belki ama özellikle benim gibi dogo argentino hastaları için paylaşıyorum
TRT 1 de maçtan sonra bombon el perro filmi başlıycak ben zamanında çok aradım izlemek için ama bulamamıştım biraz önce tesaüfen gördüm ve çok sevindim bekliyorum sabırsızlıkla iyi seyirler
Bombón: El Perro (trailer) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=1hrLxXJIxBs&feature=related)
By_DoMiNo
24-06-2012, 22:49
Bende bir dogo arjantin hastasıyım. Hakikatten o köpeklerle ilgilide belgesel izlemiştim. Çok mükemmel hayvanlar. Av da avcı. Evde özellikle çocuklara ve bebeklere karşı bildiğin eğlence maskotu. İnsanlara en çok güvenen ve genetik olarak beyin fonksiyonlarının içerisinde korku duygusu olmayan bir hayvan. İzleyeceğim dostum teşekkürler.
köpeklerin kralı ve en uysallarından biri...izleyemeyecegim ama dogoları bende çok seviorum :)
İyi oldu soylediginiz benim full beyaz pitime benziyor keyifle izlerim bende..Buarada maciitalya almali yazik olur ama bunlari izledikten sonra hangisi cikarsa ciksin finali goremeyecek buyuk ihtimalle.Finalin adi almanya ispanyami almanya portekizmi sizce?
valla filmden hiç sıkılmadım.teşekkürler haber verdiğiniz için.çok keyifli bir filmdi en sonu mükemmeldi ekşın sahnesi :D bir de köpeğin sahibi nasıl kibar öyle :)
onursumer
25-06-2012, 10:19
ah be kaçırmışız :) tekrar yayınlamalarını beklicez :)
geçenlerde izlemişdim harikaydı.dogolar muhteşem hayvanlar..
yucelebeci
25-06-2012, 11:58
gerçekten çok güzeller, yaşadığım yer 1+1 olduğu için alamıyorum daha buyuk bir eve çıkıtıgımda yapacagım ilk şey araştırıp gerçekten safkan bir dogo almak olacak
daha önce izlemiştim bu filmi gerçekten çok iyi ağır bir dogo argentino hastasıyım ama ne yazıkki evim veya iş yerimde hiç bakabiliceğim yerim yok onun için resimlerle avunuyoruz..