PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alfa Romeo 145 ilk marş sorunu

mega
25-06-2012, 14:38
Herkeze selamlar bu hafta başında 1998 model Alfa Romeo 145 1.4 TS bir araç satın aldım. uzun zamandır alfalara olan merakım ve alfa aşkını ilk aşılayan model olması sebebiyle bu aracı satın aldım. Fakat sizlere şöyle bir sorum olucak aracın çalışması çekişi sesi vs. hicbirsorunu yok . 177000 km de tam bir alfisti tarafından kullanılmış bir araç çok memnunum aracımdan ama şöyle bir sorun var. araç soğuk ilk çalıştırmada veya birkaç saat bekledikten sonra ilk marşta hemen marş almıyor motor biraz çevirdikten sonra çalışıyor. ama stop edip tekrar basarsan sorun yok bunun sebepleri ne olabilir nereden başlamak lazım kontrol etmeye. Bilgisi tecrubesi olan arkadaşlar varsa konuyla ilgili yardımlarını bekliyorum.

Zero
27-06-2012, 03:49
Cok sey olabilir aslinda alfanin dilinden iyi anlamak lazim eski bir alfaci olarak size cok cok iyi bir servis tavsiye edebilirim maslak otosanayide milano alfa.Orda alfalar uzerinde cozulemeyecek problem (yaklasik 10 senedir tanirim servis calisan ve sahiplerini) gormedim.Sorununuza gelirsekte debimetre(1.4 ts kullanmadim varmi emin degilim) veya Varyator denen bir parca var belki onlarla alakalidir :soru:

easy_rider
27-06-2012, 09:21
marşı besleyen kabloların zayıflıyı bile sebeb olabilir.