Orijinalini görmek için tıklayınız : Ukrayna icin kapi vizesi sorunu?
s.alican
25-06-2012, 22:42
Arkadaslar abiler ukrayna icin gecen hafta yazmistim.arastiriyorum kapida vize alma felan duydum o nasil oluyor ve ne gerekiyor bilen varmi? Ve rusya federasyonu icin nereler vizesiz ? Netten baktigim zaman sacma seyler yaziyor hepsi farkli farkli yaziyor yardim edin
kapıda vize uygulaması sadece para le ilgilidir.Ülkeden ayrılmadan önce herhangi bir işlem yapmana gerek yok, sadece ukraynaya girerken pasaport kontrolünden önce vize gişesinden ücret karşılığı ( örn. 15$ ) 90 günlük vize alırsın, yani parayı verir vizeyi alırsın , daha sonra pasaport kontrolünden ülkeye giriş yaparsın.Kapıda vize uygulaması bu şekildedir, ukrayna hakkında detaylı bir bilgim yok.
Rusyada heryere vizesiz girilebiliyor(turistik olmak şartıyla). Ukraynaya da 3 yerden kapıdan vize alabilirsin ama vouchet. Istiyorlar onu da turkuyeden hemen halledersin. Odessa, kiev, simferopol buralara vizesiz gidebilirsin, diğer havalimanlarinda vize alamazsın.
Benim duyduğum kadarıyla ukrayna devleti vize vermeden önce kan testi istiyor ( Anti HIV I +II Elisa , Anti HCV , HBSaG , VDRL )
Benim duyduğum kadarıyla ukrayna devleti vize vermeden önce kan testi istiyor ( Anti HIV I +II Elisa , Anti HCV , HBSaG , VDRL )
bak sen nelerde biliyo la.
olm sen ayrı adam ayrı .
sen gemı personeli olarak kan testı yaptırmıs olabılırsın.bence gerek olmaz kan testıne.