PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ukrayna icin kapi vizesi sorunu?

s.alican
25-06-2012, 22:42
Arkadaslar abiler ukrayna icin gecen hafta yazmistim.arastiriyorum kapida vize alma felan duydum o nasil oluyor ve ne gerekiyor bilen varmi? Ve rusya federasyonu icin nereler vizesiz ? Netten baktigim zaman sacma seyler yaziyor hepsi farkli farkli yaziyor yardim edin

DarkSky
25-06-2012, 23:02
kapıda vize uygulaması sadece para le ilgilidir.Ülkeden ayrılmadan önce herhangi bir işlem yapmana gerek yok, sadece ukraynaya girerken pasaport kontrolünden önce vize gişesinden ücret karşılığı ( örn. 15$ ) 90 günlük vize alırsın, yani parayı verir vizeyi alırsın , daha sonra pasaport kontrolünden ülkeye giriş yaparsın.Kapıda vize uygulaması bu şekildedir, ukrayna hakkında detaylı bir bilgim yok.

ACYV
25-06-2012, 23:14
Rusyada heryere vizesiz girilebiliyor(turistik olmak şartıyla). Ukraynaya da 3 yerden kapıdan vize alabilirsin ama vouchet. Istiyorlar onu da turkuyeden hemen halledersin. Odessa, kiev, simferopol buralara vizesiz gidebilirsin, diğer havalimanlarinda vize alamazsın.

ALERER
26-06-2012, 01:04
Benim duyduğum kadarıyla ukrayna devleti vize vermeden önce kan testi istiyor ( Anti HIV I +II Elisa , Anti HCV , HBSaG , VDRL )

ruudvan
26-06-2012, 01:09
Benim duyduğum kadarıyla ukrayna devleti vize vermeden önce kan testi istiyor ( Anti HIV I +II Elisa , Anti HCV , HBSaG , VDRL )

bak sen nelerde biliyo la.

olm sen ayrı adam ayrı .
sen gemı personeli olarak kan testı yaptırmıs olabılırsın.bence gerek olmaz kan testıne.