Orijinalini görmek için tıklayınız : Dizel yakıt katkıları ?
Herkeze kazasız belasız sürüşler !
Yeni bir dizel aracımız oldu bugune kadar benzinliden şaşmadık ancak araç suv olunca haliyle dizel mantıklı geldi , merak ettiklerimiz kullanımda dikket etmemiz gerekenler , varsa kullanılabılıcek yakıt yada yag katkıları , carbon clean yaptırmak ıcın kac km yı beklemek , cevaplar için şimdden teşekkürler
Dostum bence shell gtl kullan gitsin baskada bisiyi elleme kurUm baglarsada temizletirsin.egr yid iptal ediver tamamdir.ben bugun iptal ettirtmeye gidiyorum mesela gec bile kaldim:)
tolgasena
26-06-2012, 12:16
Oncelikle hayirli olsun araciniz..
Bende hep benzinli arac kullaniyordum son aracim dizel oldu suanda..
Bende yakit katkisini cok arastirdim.. Wurth onerdiherkes bana.. Aracim eskisi kadar duman atmiyor.. Enjektorleri de temizliyormus oyle duydum..
bısey kullanmayın,40 000 - 50 000 arası carbon clean yaptırın..
Ben katkının hiçbir faydası olduğuna inanmıyorum. Rutin bakım aralıklarını biraz daha sıklaştırrarak yapmak daha iyi sonuç verir.
max 10binde bir würth katkı atıyorum ve o full depoyu biraz dip gazla bitiriyorum. bence mazotuda düzgün yerden aldıktan sonra başka bişeye gerek yok
2-3 katkı denedim. Hiçbiri söylendiği gibi performans veya yakıt tüketimini düşürme gibi etkiler doğurmadı. Sadece wurth kullandığımda araç kurumu pisliği dipgaz kullanımda daha fazla atıyordu. Temizlemeye etkisi var yani biraz.
Aynen doğu bende bikere wurth kullandim ilk calismadaki siyah duman gitti sonra hep gtl simi hic duman yok aracta.devirsiz bassam bile
Pekı kullanılan yaglarda farklar varmı? mesela daha perfonmanslı olabılıcek bır yag varmı ? yada tam senteteık yag kullanmak ?
8.000rpm
09-07-2012, 15:25
arada bir würth dizel enjektör temizleyici tavsiye ederim
sürekli kullanmaya gerek yok
ayrıca fiziken+yazılımsal olarak egr iptali tavsiye...
:)
arada bir würth dizel enjektör temizleyici tavsiye ederim
sürekli kullanmaya gerek yok
ayrıca fiziken+yazılımsal olarak egr iptali tavsiye...
:)
105lik aracımda yazılımsal iptali yapılamıyor :(!