PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Astra g Sportive Dereceli ve Custom Emme

VtecDream
27-06-2012, 10:54
arkadaşlar aracımda bi kaç eklemeye ve yenilemeye gitmek istiyorum irmsher egzantrik ve custom bi emme manifoldu üstüne üst kapak port polish, itici yenileme, ve kapağı kaldırdığımda gerekirse pistonları yenilemek istiyorum itici olarak orjinal haricinde bi marka tavsiye edebilicek varmı ? itici yenileme custom emme ve irmsher egzantrik maliyeti ne olur bana sizce ?

elpadre
27-06-2012, 11:07
karanlık gelınce yazar sana :)

keskinli_ali
27-06-2012, 11:15
-irmscher dereceli egzantrik (bulamaz isen vectra b gt egzantrikleride olur)
-vectra b headers
-omega emme manifoldu
-kutu içi kn
bu saydıklarımla gayet keyifli olur

VtecDream
27-06-2012, 11:42
aslında emme manifoldunu tigra kaan arkadaşla irtibata geçip ona rica etmek istiyorum kutu içi kn mantıklı çünki cai yapsamda headers'a sargı yapmadan tüm sıcak havayı çekiyor. senin aracında bmc cai vardı ondan tedarik edebilirmiyiz ? birde headers orjinal değilde hemde ses değişsin istiyorum biraz. peki fiyat hakkında bilgi verebilirmisin ? egzantrik vs ?

keskinli_ali
27-06-2012, 12:01
egzantrikleri bulmak sıkıntı ama fiyatı 600 700 civarıdır.
emme manifoldu elimde var fiyatı 250tl.
egzoz manifoldu 4-2-1 almalısın ses iyi olur
açık filtreye bence hiç girme hem akış metren çabuk bozulur hem performans açısından bizim kutular büyük yüzeyi yeteri kadar geniş bu yüzden kn kutu içi ile o araba olduğunu olacağını olur hiç gerek yok sıcak hava emdirmeye.

600 civarı egzantrik desen
350 civarı headrs
110 civarı kn
250 emme manifoldu

benim arabanın atmosferikken ki hali böyleydi referans olarak

VtecDream
27-06-2012, 12:11
emme manifoldu omeganınkindenmi bahsediyorsun ? benim dediğim mantzel replika tarzı birşey yapıyor 350 tl diyordu sanırım.

keskinli_ali
27-06-2012, 13:19
emme manifoldu omeganınkindenmi bahsediyorsun ? benim dediğim mantzel replika tarzı birşey yapıyor 350 tl diyordu sanırım.

omega evet ama aslında z20let astra coupe turbodan çıkma. bu tür işlerde replikalara bence girme derim tercih yinede sana kalmış

VtecDream
27-06-2012, 13:50
emmeyi işledikten sonra üst kapağıda işlemek gerekirmi bu işlemlerden sonra farklı bi işlem gerekirmi ? zaten iticileri değiştiricem.

keskinli_ali
27-06-2012, 14:35
emmeyi işledikten sonra üst kapağıda işlemek gerekirmi bu işlemlerden sonra farklı bi işlem gerekirmi ? zaten iticileri değiştiricem.

iticilerle nasıl bir beklentin var? kapağı işletip işletmemen arasında çok fark olacağını düşünmüyorum.

VtecDream
27-06-2012, 15:13
ilk çalıştırmada falan bi ses yapıyor iticiler tıkır tıkır tıkır diye hem egzantriği değiştirmişken iticileride değiştirticem birde kompresyonda bi sıkıntı var birisi 1 bar düşük çıkıyor :(

keskinli_ali
27-06-2012, 15:21
ilk çalıştırmada falan bi ses yapıyor iticiler tıkır tıkır tıkır diye hem egzantriği değiştirmişken iticileride değiştirticem birde kompresyonda bi sıkıntı var birisi 1 bar düşük çıkıyor :(

ozaman hayırlısı olsun motor yaptırırsan yağ pompanıda yenilemeyi unutma ;)

VtecDream
27-06-2012, 15:45
motor yaptırmadan kurtarma şansımız yokmu ?

keskinli_ali
27-06-2012, 15:49
motor yaptırmadan kurtarma şansımız yokmu ?

kompresyon kaybın var ise motor yaptırıcaksın ama yinede sana tavsiyem
hakan önenin numarasını veriyorum müsaitsen 2 dk ara anlat olanları seni yönlendirsin ben şimdi yanlış birşey söylemiş olmayım.

555 269 6672

VtecDream
27-06-2012, 15:54
kim verdi diyeyim numarasını ? Ali Bahçelili

CGR328
27-06-2012, 15:56
dbilas dynamic (http://www.dbilas-shop.com/index.php?language=en)

KA®ANLIK
27-06-2012, 16:21
-irmscher dereceli egzantrik (bulamaz isen vectra b gt egzantrikleride olur)
-vectra b headers
-omega emme manifoldu
-kutu içi kn
bu saydıklarımla gayet keyifli olur

bunlara ek olarak,
60mm egzoz,
silindir kapağı port-polish
ve custom bir yazılımla aracınızı tanıyamazsınız..

aslında bu spec'lerde bir sportive var, bir tek yazılımı eksik, ama ne durumda napıyor ne ediyor bilemiyorum (:

aliiii gara memed ne durumda yahu (:

VtecDream
28-06-2012, 13:52
bu speclere ait bi hızlanma videosu olan varmıdır ?

VtecDream
03-07-2012, 10:25
hakan abiyle konuştum ankaraya gitme kararı aldım gidip herşeyiyle halledip geri dönücem. 2 hafta sonra @ ankara yani :)

ofli
03-07-2012, 10:51
En dogru karari vermissin ankaraya gitmekle

VtecDream
03-07-2012, 10:55
aynen çünki buralarda mındar olucak araç.

tigrakaan
07-07-2012, 16:52

bahsettğn rakamdaki replikalar 1.6 opellerde oluyor , senin motoruna göre bi replika daha duymadım tr de , söyle bi örnek vereyim c20 ye mantzel , lexmaul tarzı bi replika yaptım 2 haftaya yakın vakit , ve düşüdüğün bütçeden fazlası gitti , sonuç , gidene göre tatminkar , ama uğraşmayı sevmeyen , zaman kavramında sabırsızsan omega emmesi al tak , yok ben daha güzel verim istiyorum , zamanda var ayırcagm bütçeyede acımam diyosan aramıza hoş geldin ;)

tigrakaan
07-07-2012, 16:57

bunu okumamışım , düşün çıkan oranın sakın tam dolmayan yada hiç dolmayan bozuk iticilerinin subapları adam akılla acip kapatmamasından olmasın ? yada sentendeki 1 diş kaçıklık ;) hem diyosun iticiler ötüyor hemde eksik çıkıyor , cevabıda kendin söylüyorsun sanki :)

keskinli_ali
07-07-2012, 17:04
bunlara ek olarak,
60mm egzoz,
silindir kapağı port-polish
ve custom bir yazılımla aracınızı tanıyamazsınız..

aslında bu spec'lerde bir sportive var, bir tek yazılımı eksik, ama ne durumda napıyor ne ediyor bilemiyorum (:

aliiii gara memed ne durumda yahu (:

gara memed şafak atar baba yatar dedi yatıo walla :)

VtecDream
14-07-2012, 15:21
ankaraya gitme işi yattı. hakan abiyi birazdan arayıp emme ve headers isteyeceğim... emmeyi işletip biraz daha verimli hale getiricem yoksa şuan öyle bi parçaya para gömücek durumum yok . birde vites atışlarında araba sallanıyor. şanzuman ön ve arka kulağı değiştirdim. birtek motor kulakları kaldı. ama çok tecrübelendim. buarada patır patır ses egzoz manifoldundan geliyor manifold contası yanık.

21dc963
21-12-2015, 20:45
Bu dediginiz setup astra g 1.4 icnde gecerli mi