Orijinalini görmek için tıklayınız : rcz 200 vs tt 1.8t quattro
mtahakorkmaz
27-06-2012, 12:24
beyler aracımda yazılım + kat iptali + egzos + kutu içi filtre var audi ise 225 lik stok motor en büyük handikap sürekli 4 çeker olması sonuç ne olur sizce
benim çektiğim iğrenç ötesi video buyrun başka bulamadım ya
http://www.youtube.com/watch?v=lC4vBmKRTX8&feature=youtu.be
flexamin
27-06-2012, 12:38
konu yanlış yere açılmış herneyse.
aracın düz viteste geçmen gerekir
daha önce 225 quattro TT sahibiydim sana şunu söyliyim devamlı 4 çeker olayı seni yanıltmasın quattro olayı haldex olduğu için senin düşündüğün mantıkta bir kaybı olmuyo TT alıcaktır
mtahakorkmaz
27-06-2012, 12:41
sürekli diye biliyorum ben 4 çeker olduğunu 2003 modelmidir nedir dediğin sistem bu araçda varmı?
aracınızın tahmini gücü nedir? araç 19" jantlarla yürüyor değil mi?
TT haldex ama ağır bir araba.1,5 ton a yakın bir ağırlığı var.Ordan yola çıkarak hesap kitap yapabilirsin taha :)
mtahakorkmaz
27-06-2012, 13:03
230-240 arasıdır şuan tahmini aracımın uzunu çok iy 19" olması o kadar etkilemiyor fabrika kalibrasyonu onu göre yapıyordur herhalde çünki burda insigniaları denettik hiç bi fark olmuyor biri 19" full paket biri 18" li paketini bilmiyorum ikiside 180 hp lik biri birinden 1 metre önce veya arkada deil
mtahakorkmaz
27-06-2012, 13:05
TT haldex ama ağır bir araba.1,5 ton a yakın bir ağırlığı var.Ordan yola çıkarak hesap kitap yapabilirsin taha :)
sen nerelerdesin be abi :D adamı buldum ben tamamdır :D
abi benim arabada 1400 kilo az deilki geçen tarttım hassas kantarda tm 1410 kg depo yarımdı ama çok deilmi rcz ya ruhsattdada 1240 mı ne yazıyodu üstelik ben tartarken istetme bile yoktu :D
Yiğit Ş.
27-06-2012, 13:06
230-240 arasıdır şuan tahmini aracımın uzunu çok iy 19" olması o kadar etkilemiyor fabrika kalibrasyonu onu göre yapıyordur herhalde çünki burda insigniaları denettik hiç bi fark olmuyor biri 19" full paket biri 18" li paketini bilmiyorum ikiside 180 hp lik biri birinden 1 metre önce veya arkada deil
kalibrasyon derken ?
tt yazılım düz boru yapılmadan tam bir eşek :( Kafa Burun giderler yada RCZ alır.
stock Golf GT ile RCZ 200ps lik 2.vites 50 de denendi. 180 e kadar yanyana hatta ilk basışta bir miktar geri düşüyor. 180den sonra 200 e kadar 4 boy öne geçiyordu. Tabi iki araçta stock...
mtahakorkmaz
27-06-2012, 13:36
kalibrasyon derken ?
ayarlama yani
kelalper
27-06-2012, 14:14
Şu hali ile geçersin ama TT yazılım yaparsa kötü geçer.
mtahakorkmaz
27-06-2012, 15:02
valla sahibinin yazılımdan anladığını sanmıyorum bizim arkadaşlar sormuş çift yazılım var demiş nasıl oluyorsa artık :)
Sen dynoya çıktınmı peki bu işlemler sonucu?. Yani aracın yaklaşık kaç hp?
Teorik olarak senin kalkış harici hiçbir disiplinde geçilmemen gerekiyor.
Ecufast yazılımlı , eksozlu ve filtreli s3 210hp ile 200lük RCZ'nin yanından ışınlanıyorum.
Haldex'ler sadece patinaja kalırsa 4 çekere geçer kalkışta, sonrasında ise sürekli çekişi elektronik olarak ayarlar. 4 çeker dez avantajı olmaz.
Rcz süpriz yapabilir ama aracı süren de önemli :) TT ler Almandır
Almanlar fransızları genelde döver :D
mtahakorkmaz
27-06-2012, 16:54
ya zaten roll olacağı için 2. vites 50 veya 60 denicez sıfırdan kalkmak rcz için çok sakat 5000kmde baskı balata değiştim ondan sonra sıfırdan denemiyorum hiç ki rcz nin en iy devri 2de 50 bilmiyorum kararsızım akşam deniyip görücez bakalım bende merak ediyorum
mtahakorkmaz
27-06-2012, 16:56
0
Sen dynoya çıktınmı peki bu işlemler sonucu?. Yani aracın yaklaşık kaç hp?
Teorik olarak senin kalkış harici hiçbir disiplinde geçilmemen gerekiyor.
erzurumda dyno olmadığı için bilmiyorum ne değerlerde ama bu ikinci yazılım golf 210luk abt yazılımın içinden geçiyor rcz tahmini en kötü en berbat yere 230 vuruyodur
Zaten düşünmene bile gerek yok eğer dediğin şekildeyse.
mtahakorkmaz
27-06-2012, 20:09
valla abi şöyle bişe var ilk yazılımımdan pek memnun deildim fakat onu sildirip ikinci yazılımı yaptıkdan sonra yazılımlı insignia gırtlağa kadar dolu bertone yi silip gidiyorum ve ara açtıkca açıyorum
mtahakorkmaz
29-06-2012, 08:13
eminmisin :)
Rcz var sanırım bi tt bulda dene bakalım
mtahakorkmaz
29-06-2012, 08:29
denedim merak etme ;)
video yokmu bizde izleyelim
mtahakorkmaz
29-06-2012, 13:13
bende deil akşam arkadaşdan alır koyarım
mtahakorkmaz
29-06-2012, 13:14
mtahakorkmaz
29-06-2012, 13:17
deneme oldu mu ? o speclerde rcz eğer düz vitesse iki araçta alması lazım.
Ecufast yazılımlı , eksozlu ve filtreli s3 210hp ile 200lük RCZ'nin yanından ışınlanıyorum.
Haldex'ler sadece patinaja kalırsa 4 çekere geçer kalkışta, sonrasında ise sürekli çekişi elektronik olarak ayarlar. 4 çeker dez avantajı olmaz.
Haldex in teknolojisi gereği dezavantajı olmuyor ama ağırlığı arabayı eşşek ölüsü yapıyor.Aynı speclerde Cupra ile 8L s3 denemesinde cupra kilo avantajı ile önde oluyor
mtahakorkmaz
29-06-2012, 22:01
Abi denedik bugun video bulamadim bizim arkadaslarda cekmenis saolsun hic deneme olmuyor 2.de 50 de hic sansi yok sifirdan kalkincada 2nin sonuna kadar onde sonra uzadikca uzuyor rcz
mtahakorkmaz
29-06-2012, 22:01
Bnde cok kotu bi video var ama iphonedan cekmisim igrenc bi video ama onu koyucam artik yarin
mtahakorkmaz
30-06-2012, 11:33
çok kötü olan videoyu yükledim
ben dedim TT alamaz diiye Yanlız sen böyle yazmaya dewam edersen ceza alırsın :)
mtahakorkmaz
30-06-2012, 11:37
ne yazıyorumki anlamadım
flood yapıyorsun :) sen yazıorsun kimse cewap vermiyor yine senn yazıoyorsun :D hepsini tek mesajda yazsan kirlilik olmaz neyse bana düşmez ben öyle söyledim yanlış anlama
bencede tt alır fanatiklik falan yaptıgımdan değil :)
.::EmrE::.
07-07-2012, 14:52
O TT'nin o kadar boy yemesi hiç normal gelmedi bana. 225 hp vs 400 hp gibi olmuş. Sanki hiç basmamış TT.
RCZ Düz vites mi?
O TT'nin o kadar boy yemesi hiç normal gelmedi bana. 225 hp vs 400 hp gibi olmuş. Sanki hiç basmamış TT.
RCZ Düz vites mi?
200lükler düz vites Emre
mtahakorkmaz
07-07-2012, 23:57
valla ben çok şaşardım aracın bakımsız olduğu belli ama bu kadar geri düşmesine ben çok şaşırdım ben çekiniyordum hatta çünkü 1.8 t 225 lik cupra r kullanmıştım aynı motor sanırım bundada var köpek gibi gidiyordu bu hikaye
Rcz sahibiyim intercooler unu büyüt downpipe yaptır ezgostunu manifolttan ezgostlarla yaptırmaya bak SUPPERSPRİNT i öneririm seside çok tatmin edici eğer iznin olur ise buraya kendi rcz mi koymak isterim o zaman ne demek istediğimi anlarsın, bu arada sakın blow off koyma çünkü motor basıncını düştü olarak algıladığından araç motor arızası veriyor, o çift yazılım dedikleri ise doğru yeni bi olay o, muhtemelen o kapıştığın Audi otomatiktir çift yazılım dedikleri olay E modunda benzin sarfiyatını %30 40 kadar indiriyor Smoduna geçildiğinde ise ikinci performans yazılımı kullanılıyor böylece arac 200 hp iken 220 230 lara kadar yürüyebiliyor aslında mantıkta düşünüldüğünde çok dahice yapılan bişey, şanzumana atılan bi yazılımlada vites devirleri tatmin edici bi şekilde değiştiriliyor tabi bi VW gibi seri değil ama gerçekten tatmin edici...
Bu arada aracım düz :D:D:D:D
o tt bitmiş okeye dönüyor. bu kadar fark normal değil
mtahakorkmaz
16-07-2012, 14:28
Rcz sahibiyim intercooler unu büyüt downpipe yaptır ezgostunu manifolttan ezgostlarla yaptırmaya bak SUPPERSPRİNT i öneririm seside çok tatmin edici eğer iznin olur ise buraya kendi rcz mi koymak isterim o zaman ne demek istediğimi anlarsın, bu arada sakın blow off koyma çünkü motor basıncını düştü olarak algıladığından araç motor arızası veriyor, o çift yazılım dedikleri ise doğru yeni bi olay o, muhtemelen o kapıştığın Audi otomatiktir çift yazılım dedikleri olay E modunda benzin sarfiyatını %30 40 kadar indiriyor Smoduna geçildiğinde ise ikinci performans yazılımı kullanılıyor böylece arac 200 hp iken 220 230 lara kadar yürüyebiliyor aslında mantıkta düşünüldüğünde çok dahice yapılan bişey, şanzumana atılan bi yazılımlada vites devirleri tatmin edici bi şekilde değiştiriliyor tabi bi VW gibi seri değil ama gerçekten tatmin edici...
Bu arada aracım düz :D:D:D:D
rcz de intercool kaç litre ölçülerini biliyorsan uğraşmıyım daha hemen sipariş vereyim :) downpipe var aracımda egzos olarak sadece son susturucu iptal şimdilik güzel ses ve rahat çıkış :) rcz nin tek memnun olmadığım yanı baskı balatası herhalde bu cooper s lerdede varmış dayanıksız diye duydum sendede varmı öyle bişe ben 7000km de değiştim :D şuan 15000kmde bi sıkıntı yok dikkat ediyorum ama
yn_lemans
23-07-2012, 18:42
daha önce 8L 225 hp 2001 s3 um vardı, tt ile makına aynı,şimdiki arabam 207 rc ,rcz 200 le aynı makına.AUDI TT yazılımlı yazılımsız hersekılde alması lazım, rcz200 cok gıden bı araba degıl egerki tt gecemedıyse ya söfördendır yada arabada bı sıkıntı vardır baska bı acıklaması olamaz