Orijinalini görmek için tıklayınız : Diş Temizletme / Beyazlatma Yer Tavsiyesi
Selamlar,
İşini hakkıyla yapan, hazır yakalarım kitleyebildiğim kadar kitliyeyim demeyen düzgün bi yer aranıyor.
Yer : İstanbul - Avrupa yakası
mümkünse bizzat test ettiğimiz ve/veya şahit olduğunuz önerirseniz sevinirim.
Teşekkürler
hakan308
28-06-2012, 19:28
Özel Cezlan Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, 0 (212) 532 16 77 (http://www.cezlandent.com/)
İletişim bilgileri burada sahibi Esat Bey , Ankaradan Hakan beni yönlendirdi derseniz her türlü güzelliği yapar ;)
beylikdüzü uyar ise daha önce yaptırıp memnun kaldığım bir yeri tavsiye edicem gerçekten çok değişiyor
Biraz önce Medipol diş fakültesinde yaptırdım bidiğin port polish :D
tavsiye ederim
MehmetCanA.
30-06-2012, 11:37
Extra başlık açmadan burda sorıyım. Bu fevzu yapılırken uyuşturuluyor mu ? Uyusturulmuyorsa acısı fazla mı ?
Bir de maliyeti ne oluyor bu islemlerin? :)
emresener
30-06-2012, 12:31
uyuşturma yapılmaz zaten 10dk lık iş...
diş hekimine göre değişir fiyat olarakta en düşük 75i gözden çıkarın..
Ortodonti işi olan varsa yardımcı olurum bu arada ;)
Valla kendi dişçim var yaklasık 1.5*2ay cıle cektım bırcok arkadasımda bılır neler ypıldı edıldı vs fiyat konusunda hayatta uzmez zaten yasıtınız ;) genc bır hekim 10no5yıldız.@bakrköy
diş taşı falanmı temizlenecek yoksa kimyasal olarakmı beyazlatılacak? ablamda diş hekimidir kimyasal olarak beyazlatmaya pek sıcak bakmaz
63owen63
30-06-2012, 12:35
Bu laserle diş beyazlatma olayı nasıl oluyor Semih abi danışabilir misin tavsiye ediyor mu diye, benim dişler fena sayılmaz ama normalde pek de beyaz degil ?
Bende biraz araştırmıştım bu konuyu diş tabakasını inceltip diş minesine zarar veriyormuş sanırım birkaç diş hekimine sordum pek sıcak bakmadılar kimyasal ile diş beyazlatma işlemine...
Konuyu bende takipteyim..
Bu laserle diş beyazlatma olayı nasıl oluyor Semih abi danışabilir misin tavsiye ediyor mu diye, benim dişler fena sayılmaz ama normalde pek de beyaz degil ?
benim bildiğim zaten dişin hani kendi rengi vardır, tam beyaz değil diye biliyorum ama laser işini sorarım cevap yazarım konuya, ben sigara vs içmem benimde beyaz değildir ve yapmaz bu şekilde işlemleri bana
Diş beyazlatma sıkıntı ama temizletme yapılabilir. Diş sarıysa zarar vermeden yapılabilecek birşey yok maalesef.
turbo&quattro
30-06-2012, 18:25
10dk nasil suruyor yahu . Birkac ay once yaptirdim ben 2 saat fln surmustu .
İşleme göre 2 saatten fazla sürüyormuş
Dentistanbul'u yorumlar sebeble elemiştim en baştan.
hospitadent mi ne orası 880 lira fiyat verdi.
Memorial 1700 lira fiyat çekti ve %40 indirimle 1000 lira civarlarına indi.
Yakın geçmişte bu fiyatlar max 300-400 aralığındaydı :)
Bu fiyatlar diş beyazlatma için. Zaten temizleme de içinde oluyor. Sadece diş taşı vs temizletme ise max 120 lira civarında.
Bi hekim arkadaşıma danıştığımda illa yaptıracaksan, dişlerindeki gerekli işlemleri yaptır sonra gidersin tavsiyesini aldım. Bu sebeple bikaç ay sonrasına kadar askıya aldım.
Cevaplar için teşekkürler herkese
1 haftadir discideyim adamin tabiriyle agzimda harfiyat aliyor :) tas temizletiyorum toplam 4 seans ve 200 lira nisantasinda :)
1 haftadir discideyim adamin tabiriyle agzimda harfiyat aliyor :) tas temizletiyorum toplam 4 seans ve 200 lira nisantasinda :)
Kanka granit mi cikiyo agzindan 1 haftadir ne temizligiymis bu :D
HondatugraL
01-07-2012, 21:22
Kanka granit mi cikiyo agzindan 1 haftadir ne temizligiymis bu :D
mimar olcakmış anne zoruyla dişçi etmişler temel atıyo adam naapsın içinde kalmış :D:D:D
diş taşı konusunda bazı kişilerde sıkıntı olabiliyor.Diş taşı temizliği yapıldığı zaman belli aralıklarla yaptırmak gerekiyor yoksa dış girintilrei iğrenç bir görünüm alıyor bilginize.
Diş tamamen bembeyaz olması kişinin diş yapısına göre değişir.Senna abinin dediği gibi bende sigara içmiyorum ama bembeyaz olmuyor bir türlü :D
Ahmet_28
01-07-2012, 22:48
diş eti uzmanı varmı arkadaşlar tanıdığınız tavsiye edebileceğiniz.2 yıldır ha gittim ha gidecem bu konu vesile olur belki.dişetlerimde çekilme var ,fiyatları uygun işinin ehli tavsiyelerini bekliyorum.avrupa yakasında olmalı çünkü bi kaç seansta olacak iş değil:)