Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir Ülkü Yarış pisti vasıta?
Senol Demirağlı
29-06-2012, 00:47
Merhabalar.Ülkü yarış pistine 1. drag yarışlarından beri gitmeye niyetleniyoruz fakat vasıta bulamıyoruz.Oraya giden otobüs minibüs vsvs giden vasıta varmı?Veya otogardan taksi ne kadar yazar?Dönüşü nasıl olur bilgisi olan varsa söylerse sevinirim.
gokhan035
29-06-2012, 00:49
Bornova ya küçükpark civarına gelip Pınarbaşı dolmuşuna binersen, pistin yanında inersin.
veya bornova metrodan da pınarbaşı-bornova dolmuslarıyla gidebilirsiniz gokhan abinin söledigi gibi. ama ataturk mahallesi yazan götürmüyo onlara binmeyn
Pist tam nerede kaliyor pinarbasi fabrikalarin oldugu yere yakinmi ?
gokhan035
29-06-2012, 02:51
Pınarbaşı 5. sanayi sitesinin arkası, fabrikaların biraz ilerisinde
bızde eskıden hep dolmusla gıderdık bız bucadan gelıyorduk.
Buca Kemer dolmusuna bınıp Ulku sınemasının kosede ınıyorduk ordanda Kemer Pınarbası dolmusuna bınıyorduk. pınarbasına gırdıkten sonra sola donuyor arka tarafa sanayıye dogru gıderken bı 100 150 mt sonra ınıyorduk ordan ara sokaklardan gecıp pıstın tellerıne ulasıyorduk kapıya gıdene kadarda olan bıtenı ızlıyorduk zaten.
ama donus cok sıkıntı oluyo haberın olsun.
Senol Demirağlı
29-06-2012, 12:10
Yardımlarınız için çok teşekkürler.Önünden geçen dolmuş dönüşte pistin önünden geçmiyor mu?
aynen buca çok sıkıntı her turlu 2 vesayit bende ordan gidiyorm .s
hayır pistin onunden gecen dolmus yok otobuste yok sanırım. gıtmeyelı uzun zaman oldu zaten..:)
yakınından gecıyo ya 17 yasında adamsın ıkı adım attırıver bıse olamz :D
Yardımlarınız için çok teşekkürler.Önünden geçen dolmuş dönüşte pistin önünden geçmiyor mu?
Giderken söföre en yakın yerde indir de onların ındırdıgı yer ile pist arasında 200 metre felan var donustede ındıgın yerden bınersın sıkıntı olmaz :)
Senol Demirağlı
29-06-2012, 16:56
yok yürümeden sıkıntı yokta o civardan geçiyomu onu tam bilmiyodum onuda öğrenmiş oldum.çok teşekkürler yardımlarınız için konu silinebilir :)
5dk sürmüyo ya :D çarşıyı gecinceydi sanırım bi park var orda iniyosunuz sonra solda bi sokaga girip sesi takip ediyosunuz :D
otogardan taksıye bın 10tl max 12tl verırsın