Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa Oto Kiralama 10-12 Temmuz
Arkadaşlar başlıkta belirttiği gibi araç kiralayacağım bu tarihlerde varsa forumdan bu işi yapan en azından ona para kazandıralım. Forumda bursadan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Her türlü teklife açığım. Öncelik ucuz yollu araçlar:)
2010 E ehliyetim var. Araç Fazla zorlanmayacaktır toplamda 100kilometre yapmaz yapacağı km. şehir içinde olacak. Araç bursa dışına çıkmayacak.
Edit: Forumdan kimse yok mu ya bu işi yapan ya da bu işi yapan tanıdığı olan? En azından tanıdığa para kazandıralım diyoruz fena mı ediyoruz kimse bişi yazmamış.
Burak K.
29-06-2012, 20:31
Bursa da forumdan bu işi yapan yok diye biliyorum ben. Eğer varsa bende 6-7-8 temmuz da kiralamayı düşünüyorum yabancıya gitmesin. :)
İbrahim33
29-06-2012, 21:47
Arkadaşlar başlıkta belirttiği gibi araç kiralayacağım bu tarihlerde varsa forumdan bu işi yapan en azından ona para kazandıralım. Forumda bursadan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Her türlü teklife açığım. Öncelik ucuz yollu araçlar:)
2010 E ehliyetim var. Araç Fazla zorlanmayacaktır toplamda 100kilometre yapmaz yapacağı km. şehir içinde olacak. Araç bursa dışına çıkmayacak.
Edit: Forumdan kimse yok mu ya bu işi yapan ya da bu işi yapan tanıdığı olan? En azından tanıdığa para kazandıralım diyoruz fena mı ediyoruz kimse bişi yazmamış.
100 km için kiralık araca ne gerek var :) taksiye bin...
100 km için kiralık araca ne gerek var :) taksiye bin...
Fikir değil yardım istedim,bizde biliyoruz taksiye binmeyi fakat dediğiniz o taksiler her yoldan geçmiyor geçse boş olmuyor. Bursa için konuşuyoruz birde istanbul için değil. Ayrıca gider kendi işimizide kendimizde görürüz yardımcı olmazlarsa bilmediğimiz birine para kazandıracağız fakat maksat buradan birine para kazandırmak. Fikriniz için sağolun.
Edit: 2003 tüplü sedan clio var ailem kullanıyor, tekirdağdan bursaya gitmek gözümde büyüyor eğer kiralamaktan vazgeçersem onla giderim. Ama para kazandıracaksak bu forumda varsa forumdan olsun istiyorum.
overblack
29-06-2012, 22:27
tanıdığım bir arkadaşım var kiralama işi yapan.yarın ararsan yardımcı olabilirim.
5324516536
Burak K.
29-06-2012, 22:28
tanıdığım bir arkadaşım var kiralama işi yapan.yarın ararsan yardımcı olabilirim.
5324516536
Bende kiralayacağım zaman arayabilirmiyim ? :o
overblack
29-06-2012, 22:51
ararsın tabi sıkıntı yok