Orijinalini görmek için tıklayınız : boost saati SORUNU
yusufaltintepe
29-06-2012, 14:06
Arkadaşlar greddy marka bosst saatim şu sıralar kafasına göre ölçmeye başladı sebebi ne olabilir acaba ?
Araç yazlıkta olduğu için akşama kadar güneş altında kalıyor kafası filen bulanmış olabilirmi :D ilk kontakta seramoni yapmıyor bazen stop edene kadar hiç çalışmıyor bazende seyir esnasında birde çalışmaya başlıyor :)
alperkirman
29-06-2012, 14:20
beni emekli et artık diyo olabilir:)
Abi arabaya yazık "akşama kadar güneş altında kalıyor" diyorsun o boyadan bir kaç sene sonra hayırmı gelir ? Lastik&Plastik aksamada zarar.Carrefour da görmüştüm 4 metal direği ve üstünde muşambası var ve fiyatları çok uygun öyle bir şey al en azından.
yusufaltintepe
29-06-2012, 14:39
yok güneş altında derken direk güneş ışığına maruz değil üstüne özel olarak çarşafçıdan çarşaf kestirdim dört ucunada don lastiği diktirdim sabitlemek için :D
Frequency_48
29-06-2012, 15:47
Göstergen malulen emekli olmuş..
nemonomani
29-06-2012, 15:52
Cansever - İsyanım Var - YouTube (http://youtu.be/4mMpO2nIACk)
saatinden sana gelsin bu parça :D
yusufaltintepe
29-06-2012, 15:58
cenazesini kaldıralım en kısa zamanda :D
benimkide aynı şekilde saçmaladı, bi çalışıp bi çalışmamayla beraber, rahmete kavuştu şuan.
mekanik saat ise sıcakta bekleyince saçmalaması fiziksel olarak normal.
ama soguyunca genelde calisir.. calismiyorsa da geçmiş olsun...
elektronik boost saati ise bir sorun olmaması lazım ama emin de degilim..
greddy ise sensörlü göstergedir muhtemelen sensör arızalanmıştır diye düşünüyorum
yusufaltintepe
02-07-2012, 10:40
araç yazlıktan geldi ve 2 gündür istanbulda kapalı otoparkta ve boost saati 2 gündür sorunsuz çalışıyor bence sıcağın etkisi var gibi :D
artık miyadını doldurmuş demektir ;)