Orijinalini görmek için tıklayınız : toyota supra 1987 3.0 turbo vs honda civic sport ep2
arkadaslar aranıza antalyadan katıldım hepınıze merhaba bu ıkı arac arasında aylardır dusunuyrum fakat supra bana daha yakın gelıyor yedek parca olarak cok buyuk bır dezavantaj ama gönlüm suprada sızce hangısı ?
Aleykum selam ;)
Supra güzeldir ya ama bulabilirsen .
merhaba supra mk3 den bahsedıyorum buldum arac cok temız fakay 1987 model olması benı cok dusunduruyor ama orjınal daha motor kapagı acılmamıs
audilover
30-06-2012, 12:26
tabiki supra onun verdigi hazzi yeni nesil bir cok arac vermiyor yedek parca sikintisi olabilir bunlari goze alirsan dusunmeden supra alir yuklerdim...
ben ılk basta stock bınıcem fakat bu yastakı arac sızce basıma neler acabılır sahıbınn dedgne gore arac az kullanlms suanda 130 bn kmde ve cok dırı duruyor ne dersınız alınırmı?
Ne kadar diri olursa olsun ve yatan araba diyorsun 20+ yasında araba alıyorun dıkkat etmek lazım cok uzer .
son sahibi olma riskinde var.
evet haklısın son sahıbı olunabılır fakat aklımdan cıkmıyo bı honda alıop rahat rahat modlayabılırım ama supra ıste bı kaza yapsam toplamak 1 yıl surer ve arac 25 yasında ne olursa olsun
19 yaşındayım benım bile artık vucudumda masraf çıkarcak yerler oluyor :p supra nında olacaktır illa ki parça sıkıntısı flnda var.yani zevk işi tabi
doğru dıyosun ama 8 aydır bu fıkır yedı bıtrdı benı :D
Sabrın varsa Supra yoksa Ep2 Sport devam. Çünkü araç mutlaka sorun çıkartacaktır ve Japonyadan kargoydu bilmem neydi uğraşabilecek misin onu göz önünde bulundur. Diri olabilir ama supra hevesi tapa gazda senı yol ortasında bırakabilir motor içini kimse göremez açmadan :)
ewet ole korktugum konuda o motorda bı sıkıntı cıkarsa olay bıter ve aracda 7m-gte motor var bu motordan hıc bır bılgım yok 2 jz ıle bı baglantısı varmı bılmıyorum
Yiğit Ş.
30-06-2012, 13:42
seviyosan git al bence :D
daha once supra kullanan yada yakınında olan arkadaslar bılgı verrse daha ıyı olur arkadaslar
yokmu arkadaslar mk3 supra kullanan ?
williamss
12-07-2012, 23:50
yokmu arkadaslar mk3 supra kullanan ?
bu sorunun cevabı biraz zor çıkar gibi :D ama fiyatta anlaşırsan seni zorlamıycaksa bence parça sıkıntısıda cok düşünme artık türkiyede modifiye ve araç modlama konusunda baya ilerledi en kötü biraz + vergi gümrük vs ile dünyanın nadir güzellikteki aracını kullanıcaksın ;) bu arada turuncu araçmı?
Patisever
13-07-2012, 09:17
orjinal binemezsin çünkü tahrik eder mk3 masrafa sokar :) ep2 al bin 2 3 bin tl extra katarak
kolayı var günlük binmeye araba alıyorsan supradan uzak dur bindiğine biniceğine pişman olursun :D al hondayı mis gibi bin gez yada yürüsün diyosan vti al ep2 sporttan dasha iyidir günlükte binebilirsin he diyosanki haftada bi kere anca iki kere binicem suprayı al o zaman
daha önce 86 model mk3 kullandik 4sene civari bilgi için pm atabilirsiniz.
supra , turuncu olan mı ?
bizdeki beyazdı full orjinaldi bizdeyken en son sahbindende izmit körfezde bi galerideydi.
Patisever
13-07-2012, 14:12
turuncuyla ilgili bilgisi olan warmı bir arkadasda sormuştu
turuncu :
sonradan sola çevirme
sonradan turboya çevirme
motor 7M-GE + turbo
Patisever
13-07-2012, 14:18
çakal ilanda orj turbo yazmış
evet arkadaslar o suprayla ciddi anlamda ilgilendim fakat arabanin herseyi sonradan cevrilmis ben vazgectim parca sikintisi cok cok var
TurboJDM
15-07-2012, 01:49
Civic Ep2 iyidir bi otto ile çakma typer gibi gezersin :)
nemonomani
15-07-2012, 10:29
Dostum 20 yaşındasın yıllarını bu işlere veren adamlar parça bulamıyor fantazi arama yeri geliyor adamlar custom parça yapmak zorunda kalıyorlar sen bunları yapabilirmisin hayır birde ep2 ve mk3 supra birbirinden alakasız arabalar neye istinaden bu arabalar arasında kaldın sen niye araba arıyorsun yada gazlamak içinmi gaz yapmak içinmi ?
abi benim amacim butceme gore hizli bir araba almak fakat bu supra gozume cok temiz geldi ama tabiki altida kalkabilecegim bir is degil onun icin haklisniz abi saygi duyarim ep2 dememin amaci yaki cevremde satilik var
Patisever
15-07-2012, 17:16
eagle bölümüne gir talon war kırmızı onu begenmezsen mıtsubishi starion war kırmızı 9 bin tl onuda begenmezsen e21 alpina bmw onuda begenmezsen crx war vtc bölümünde dediğim araclara göz at kardeş
TurboJDM
15-07-2012, 22:21
abi benim amacim butceme gore hizli bir araba almak fakat bu supra gozume cok temiz geldi ama tabiki altida kalkabilecegim bir is degil onun icin haklisniz abi saygi duyarim ep2 dememin amaci yaki cevremde satilik var
EP2 al egsoz ve açık hava hıza gerek yok yakıt önemli artık yakıt.:icon_tup:
AtmoSpheriC
24-07-2012, 16:42
sonunu düşünen kahraman olamaz bide öyle bişi var :D
Ben olsam hondayı alırdım kafam rahat olurdu ...yeni her zaman yenidir
Bende suprayı tavsiye ederim.Bir keresinde bulgaristanda 96 modelini kullanma imkanı buldum gerçekten büyük keyif.