Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara-Bodrum

emre|
01-07-2012, 17:38
Gece yolculuğu için tavsiyeler- güzergahlar- radar- yol durumu-tek şerite düşen yollar
giden var mıdır bu yaz mesela?

Emir_b16a
01-07-2012, 18:02
Gece yolculuğu için tavsiyeler- güzergahlar- radar- yol durumu-tek şerite düşen yollar
giden var mıdır bu yaz mesela?

geçen yaz eskişehirden gittim ne olursa olsun gece 4 te yola çık öğlen saatlerinde rahat rahat orda olursun o saatlerde polis olmuyo genelde :)

emre|
01-07-2012, 18:13
geçen yaz eskişehirden gittim ne olursa olsun gece 4 te yola çık öğlen saatlerinde rahat rahat orda olursun o saatlerde polis olmuyo genelde :)

söylendiği kadar var demekki. yakıt kadar radar ödeyenler duydum :)

Emir_b16a
01-07-2012, 18:16
söylendiği kadar var demekki. yakıt kadar radar ödeyenler duydum :)

ben dönüşte 1 tane yedim sadece oda öğlen yola çıktığımız için oldu :)

sabaha karşı çıkın hem yollar boş olur hemde kafanız rahat olur

emre|
01-07-2012, 18:20
ben dönüşte 1 tane yedim sadece oda öğlen yola çıktığımız için oldu :)

sabaha karşı çıkın hem yollar boş olur hemde kafanız rahat olur

en güzeli haklsınız teşekkür ederim
peki kale yolu hakkında yukarıdan çıkma durumu var virajlı bi yolmuş sanırım orda nasıl yapcaz?

Emir_b16a
01-07-2012, 18:46
en güzeli haklsınız teşekkür ederim
peki kale yolu hakkında yukarıdan çıkma durumu var virajlı bi yolmuş sanırım orda nasıl yapcaz?

bişey olmaz araba çekmezse vites ufaltıyosun sadece :D

Nightfish
01-07-2012, 19:20
Bodrumdan Twingo getirmiştim. Zaten bassak da 110'un üzerine çıkmadığı için radar derdim olmamıştı hiç :D

Emir_b16a
01-07-2012, 19:21
geç saatlerde 100 ün üstünde ztn çımaya gerek yok kirpisi tilkisi ne kadar acayip hayvan varsa yola atlıyo :)

Thracian
01-07-2012, 21:52
milas bodrum arasına dikkat. gri renk yeni kasa clio symbol

milas bodrum istikametinde. milas havaalanı civarı ve havaalanı bodrum arasında virajlar basladıgında radar oluyor genelde.

bodrum milas istikametinde. kervansary oteli gectikten sonra ve havaalanı duzlugunde oluyor yine 2 tane pes pese.

ben 5 dk arayla. 2 radara yakalandım. 450 tl

63owen63
01-07-2012, 21:54
gece 3 te cıkılsa radar vs görülmez yolda tenha olur :) Yolunuz acık olsun

erhanarici18
01-07-2012, 21:59
sök plakayı yapıştır gitsin

rdmmm
01-07-2012, 22:52
otobandan çıkınca Sökeye girerken bir tane sabit radar var yolun hemen altinda bir yol var orda pusuda yatiyor. Söke ovasının orda starbucksın önünde benzinliğin içinde duran bir radar var gri symbol yeni kasa. Ayrıca gezici var bir tane o yolda. Milas'dan sonra havaalanına gelmeden var. En son radarda Güvercinlik'den sonra var sağa bir virajdan sonra agaçlarin arasında duruyor

Nightfish
02-07-2012, 06:57
otobandan çıkınca Sökeye girerken bir tane sabit radar var yolun hemen altinda bir yol var orda pusuda yatiyor. Söke ovasının orda starbucksın önünde benzinliğin içinde duran bir radar var gri symbol yeni kasa. Ayrıca gezici var bir tane o yolda. Milas'dan sonra havaalanına gelmeden var. En son radarda Güvercinlik'den sonra var sağa bir virajdan sonra agaçlarin arasında duruyor

O yolda radar olmasa da canı sıkılan bi ekip her zaman oluyor, yabancı plaka gördükleri an çeviriyorlar. Gerçi daha onlar çevirmeden ben outletlere dalıyorum genelde ama :D