Orijinalini görmek için tıklayınız : Ebay satıcısı ve shipping sorunu
İngiltere'den enjektör aldım. Satıcı Türkiye'ye gönderdiğimiz her malzeme için kargo şirketi £30 alıyor ve sigorta ve package için de £9.99 dedi benden £39.99 istedi. Ben de malzeme küçük dedim normal posta Royal Mail ile gönder dedim. O da olmaz dedi...
Neyse ben açık artırmayı kazandım. Vatandaş yolladı malzemeyi. Bir baktım Royal Mail ile göndermiş. Royal Mail puluna göre de £3.62 ödeme yapmış... Yeni benden £26 fazla tahsilat yapmış durumda.
Bunu düzeltmek için ebayde bir yöntem var mı? Aslında ben ticaretimden memnunum ancak söyledikleri ile gerceğin birbirini tutmaması canımı sıktı.
Ebay servisine mail atabilirsiniz. Bir de "ürünü aldım"ı işaretlemeyin olay çözülene kadar. Bunun bir faydası olur mu bilmiyorum ama belki para havuzdan direk hesabına geçiyordur diye söyledim.
bLackModeL
05-07-2012, 06:45
paypal a mail atınn .. onlar sorunu cözecektir fazlasını iade edecektir
İngiltere'den enjektör aldım. Satıcı Türkiye'ye gönderdiğimiz her malzeme için kargo şirketi £30 alıyor ve sigorta ve package için de £9.99 dedi benden £39.99 istedi. Ben de malzeme küçük dedim normal posta Royal Mail ile gönder dedim. O da olmaz dedi...
Neyse ben açık artırmayı kazandım. Vatandaş yolladı malzemeyi. Bir baktım Royal Mail ile göndermiş. Royal Mail puluna göre de £3.62 ödeme yapmış... Yeni benden £26 fazla tahsilat yapmış durumda.
Bunu düzeltmek için ebayde bir yöntem var mı? Aslında ben ticaretimden memnunum ancak söyledikleri ile gerceğin birbirini tutmaması canımı sıktı.
İngiliz firmalarının adetidir bu başına gelen, ebay e şikayet emaili atabilirsin.
Adam kargo danda kazanmış
ticaret yapıyolar iştee
sonuç olarak ürün tr den daha uygun geldimi onu düşün
sikeyet ile çözülmez insiyatif tamamen..
Low-Rider
05-07-2012, 08:47
Ebay satıcıları kargodan'da güzel para kazanıyor.
kaanpoyrazoglu
05-07-2012, 08:48
Zaten parayı kargodan kazanıyorlar , 10 usd lik ürüne 80 usd kargo gibi :)
Yapabileceğiniz hiç bir şey yok. Daha önce kaç tane "dispute" açtım bu konu hakkında hiç bir şey olmadı. Adamlar ürünün fiyatını düşük tuttum çünkü kargodan kazanacağım mantığında. Yani en azından "dispute" açılınca öyle diyorlar yırtıyorlar.
yine de paypal'a bir sikayet yazin.. ilgileneceklerdir.