Orijinalini görmek için tıklayınız : Taban Halısı Temizliği
BurakYozgat.
05-07-2012, 10:30
Almış olduğum integranın taban halısının temizliğe ihtiyacı var kararmaya başlamış. Önerebiliceğiniz ürün varmı ? Kendim uygulayabiliceğim ? Sonax'ın spreyini gördüm geçen praktikerde ama yeterli kalırmı temizlenmesi için ?
Al bi cosla oksujin doldur kovanin icine guzelce temizle
geçen yaz bende kendim yapmıştım...
sonax a falan boşa okadar para verme.
kosla oxi halı al bi tane yeter o sana. bide su çekme özelliği olan süpürge bul , süngerle yıka sonra çek , hadi kolay gelsin :)
BurakYozgat.
05-07-2012, 13:23
geçen yaz bende kendim yapmıştım...
sonax a falan boşa okadar para verme.
kosla oxi halı al bi tane yeter o sana. bide su çekme özelliği olan süpürge bul , süngerle yıka sonra çek , hadi kolay gelsin :)
süngerle yıkayımda sonra bide fırçalamam gerekmiyomu ? süpürgeyle çektikten sonra kuruması pek sorun olmaz sabaha kadar kendi kurur dmi ? :)
Al bi cosla oksujin doldur kovanin icine guzelce temizle
teşekkür ederim denicem :)
tuningcan
05-07-2012, 13:31
süngerle yıkayımda sonra bide fırçalamam gerekmiyomu ? süpürgeyle çektikten sonra kuruması pek sorun olmaz sabaha kadar kendi kurur dmi ? :)
teşekkür ederim denicem :)
Fırça kullanmayın tüğlenme yapabilir Evlerde banyo yaparken kullandıgımız annelerimizin el işi olarak ördüğü Lifler varya onlarla guzel sonuc alırsınız
En güzeli taban halısını söküp yıkamak.Hem tabanıda temizlemiş olursunuz hemde tabana su gelmemiş olur.
BurakYozgat.
05-07-2012, 14:27
En güzeli taban halısını söküp yıkamak.Hem tabanıda temizlemiş olursunuz hemde tabana su gelmemiş olur.
o kadar detaya girersem çıkamam altından beceriksiz biriyim çünkü :D
Fırça kullanmayın tüğlenme yapabilir Evlerde banyo yaparken kullandıgımız annelerimizin el işi olarak ördüğü Lifler varya onlarla guzel sonuc alırsınız
doğru söylüyosun teşekkür ederim :)
tuningcan
05-07-2012, 14:48
rica ederim ;) kolay gelsin
alfonso4474
05-07-2012, 15:13
banyo lifini alıyosun güzelce köpürtüp koslayı sıcak suda daha iyi olur baslıyosun köpüğü halıya yayıp sürtmeye sonra tüy bırakmayan bi bezle silersin olur biter ben her ay öle yapıyorum aracım 2006 model 2012 model aracın halı döşemesinden daha temiz halde en ucuz en etki,li yöntem boşuna sonax fln ürünlere para verme :)
ben araba yıkama süngeri ve böyle plastik bi mazeme var evde buldum :D 2 cm boyunda telleri var teller plastik iyi işe yarıyor :)