PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Yeni Yeniden VAG: Audi S3 :)

Sayfa : 1 [2]

SekoLive
21-09-2012, 09:22
yok be utku yan yana denemeden bahsetmedm hani bi arabada 2 kişi sen pilot ben co pilot şeklinde :D

yoksa ne haddimize :D

bu arada gidip yine soğuk şalgam isteyelim :hehe:

ukku
21-09-2012, 09:27
yok be utku yan yana denemeden bahsetmedm hani bi arabada 2 kişi sen pilot ben co pilot şeklinde :D

yoksa ne haddimize :D

bu arada gidip yine soğuk şalgam isteyelim :hehe:

hahaha ona her zaman açığız. 7/24 :D
şalgam'ı şafo reyiz istesin. ona yakışıyor. :D :D

FAGE12
21-09-2012, 09:42
Parıl parıl parlıyo araç maşallah boncuk gibi :)

morgy_drag
21-09-2012, 10:35
valla mekaniğinden rijitliğinden vs pek anlamam..laf kalabalığı yapmaya gerek yok..he kısmet olurda bir s3 alırsam 15-20 gun bu koca oğlana bırakırım o baska..gelelım s3 e..
ben böyle temiz,böyle düz giden(pek düz gitmesekte)güven veren çizgisinden şaşmayan,sağa sola dalma heveslisi olmayan,sağından solundan abuk subuk sesler gelmeyen,içi dışı 2012 kondisyonunda olan bir s3 gormedim..ve hatta spor aracada binmedim diyebilirim..spor arabaları hastalıklı goren,cok yakar la bu zıhnıyetıyle yaklasan 2 3 adam bılırım..onlar bıle bu sıyah yavrudan sonra,s3 mu alsak feyyaz dıe gelır oldular:D
Kardeşim,Allah kaza bela vermesin..ben cok cok cok begendim..Rabbim emişine sıvı kaçırtmasın:D
kocaman bir maşallah :)

dipnot: Rabbim banada sarısından nasip etsin :)

ukku
21-09-2012, 11:07
Parıl parıl parlıyo araç maşallah boncuk gibi :)

Teşekkür ettim :)

valla mekaniğinden rijitliğinden vs pek anlamam..laf kalabalığı yapmaya gerek yok..he kısmet olurda bir s3 alırsam 15-20 gun bu koca oğlana bırakırım o baska..gelelım s3 e..
ben böyle temiz,böyle düz giden(pek düz gitmesekte)güven veren çizgisinden şaşmayan,sağa sola dalma heveslisi olmayan,sağından solundan abuk subuk sesler gelmeyen,içi dışı 2012 kondisyonunda olan bir s3 gormedim..ve hatta spor aracada binmedim diyebilirim..spor arabaları hastalıklı goren,cok yakar la bu zıhnıyetıyle yaklasan 2 3 adam bılırım..onlar bıle bu sıyah yavrudan sonra,s3 mu alsak feyyaz dıe gelır oldular:D
Kardeşim,Allah kaza bela vermesin..ben cok cok cok begendim..Rabbim emişine sıvı kaçırtmasın:D
kocaman bir maşallah :)

dipnot: Rabbim banada sarısından nasip etsin :)

Maşallah.
Rabbim herkese daha güzellerini nasip etsin inşallah.
Teşekkür ettim. Dedim ya, daha 1-2 eksiğimiz var, odamda toplanıyor parçalar. Montajı yapalım, asıl o zaman güzel bi tur atacağız :) :)

Bayrampaşalı
21-09-2012, 11:09
masallah masallah baya fazlalık vardı bundan çıkanlarla benım arbayıda s3 yaptık :D :D

JDM VTİ
21-09-2012, 12:05
temiz iş olmuş, sizin gibi vag'cı görmedik; ukku-şafak-yavuz364 :)

maşallah 41 kere.

Starion
21-09-2012, 14:24
Utku'nun şansına S3'ünden önce RS6 kullandığımdan aracın canını çıkarmaya yönelik acımasız tavrım çok şiddetliydi ama yinede bu yaşta bir otomobilin bu derece rijit yol alabilmesi ve meşhur Alman tokluğunu yaşatabilmesi hakkatten ibretlik bir tablo.

Eski Rs 172'im de çok temizdi be Utku.:) Ona da bindiğimde zaman kapsülünde gibi hissederdim bunda da öyle oldu. Gel sen bir restorasyon garajı aç modern klasikler için tüm hot hatch'leri falan alıp gönderelim sana dertsiz tasasız sen kazan bizde sanayilerde helak olmayalım.:)

Tekrar kazasız belasız binmeyi nasip etsin, zamanında car dergisinden okuyupta bu nasıl bir şeydir diye düşündüğümüz aracı bize yılındaki kondüsyonuna yakın bir halde kullanma şansı yakalttığın için de sana köfteci Yusuf'ta bir bonus yemek ayarlıyorum, sevgiler.:))

wolkanku
21-09-2012, 14:27
Utku'nun şansına S3'ünden önce RS6 kullandığımdan aracın canını çıkarmaya yönelik acımasız tavrım çok şiddetliydi ama yinede bu yaşta bir otomobilin bu derece rijit yol alabilmesi ve meşhur Alman tokluğunu yaşatabilmesi hakkatten ibretlik bir tablo.

Eski Rs 172'im de çok temizdi be Utku.:) Ona da bindiğimde zaman kapsülünde gibi hissederdim bunda da öyle oldu. Gel sen bir restorasyon garajı aç modern klasikler için tüm hot hatch'leri falan alıp gönderelim sana dertsiz tasasız sen kazan bizde sanayilerde helak olmayalım.:)

Tekrar kazasız belasız binmeyi nasip etsin, zamanında car dergisinden okuyupta bu nasıl bir şeydir diye düşündüğümüz aracı bize yılındaki kondüsyonuna yakın bir halde kullanma şansı yakalttığın için de sana köfteci Yusuf'ta bir bonus yemek ayarlıyorum, sevgiler.:))

utku öyle bi yer aç,detailing konusunda ilginç fikirlerle restorasyonda yardımcı olurum :) senin şu koltuklara chinese towel yapmamız lazım en kısa zamanda

ukku
21-09-2012, 14:34

Hahaha dur oğlum, araba yaramaz falan de, nazara gelmeyelim :)
Köfteci Yusuf tamam ama, orda hemfikiriz. Yemeğe her zaman varız :D
Garaj işi de hiç fena fikir değil aslında. Bir düşünelim :)

utku öyle bi yer aç,detailing konusunda ilginç fikirlerle restorasyonda yardımcı olurum :) senin şu koltuklara chinese towel yapmamız lazım en kısa zamanda

Ondan hiç şüphem yok. Hatta yardımcı olmazsın, ortak olursun öyle bir yere. Bize kalsa olmuyor çünkü görüyorsun :D
Chinese mhinese bilmem ben. Arabayı kapar gelirim, öğretirsin :D

wolkanku
21-09-2012, 14:39
Ondan hiç şüphem yok. Hatta yardımcı olmazsın, ortak olursun öyle bir yere. Bize kalsa olmuyor çünkü görüyorsun :D
Chinese mhinese bilmem ben. Arabayı kapar gelirim, öğretirsin :D

thai masajı desem üstüne yok ama hemen bilirsin :D

ukku
21-09-2012, 14:42
thai masajı desem üstüne yok ama hemen bilirsin :D

hahahahaha dur orayı karıştırma. thai masajı bir harika dostum :D

F4R
21-09-2012, 19:55

biri rs mi dedi :))) kim bilir belki bir gün yeniden :)

yavuz364
22-09-2012, 11:22
Merak etme herşey çalışıyo ;) Hatta şu işler bitince bi deneme de yapalım yani :D
En son muratın A4 le denemiştik, tekrar bakalım ona :)

Napıon pampa bozcan...
http://e1209.hizliresim.com/11/n/d7fj9.jpg

devil_berk22
22-09-2012, 13:34
Maşallah çok özel bir araç almışsınız Allah kaza bela vermesin bmw ninde plakası çok anlamlı olmuş ;)

ukku
24-09-2012, 20:12
*****, bu yaştaki S3/Cupraların pek çoğunda eksoz (turbo) manifoldu çatlak..
Çatlak olmayanların da çatlaması an meselesi..
Nihayetinde kaç senelik döküm parçalar..
Bu işi kökünden çözelim dedik, Sebo usta (Custom Garage) ilacımız oldu.

Sebahattin abi meşhur kaynak işçiliği ve paslanmaz çelik birleştirince, sonuç harikulade :)
Turbo flanşının orijinal yerde kalmasını tercih ettik, böylelikle downpipe tarafının da, basınç hattının da borulandırmasına tadilat yapılması gerekmeyecek.
Runnerları da orijinalden biraz geniş tutuk, böylelikle egt'den de biraz kazanmış olacağız.

Yapım aşaması;

http://hizliresimyukle.com/view-pic-img.html?img=332983&w=800

http://hizliresimyukle.com/view-pic-img.html?img=332984&w=800

Da daaaaaaan :)

http://hizliresimyukle.com/view-pic-img.html?img=332988&w=800

http://hizliresimyukle.com/view-pic-img.html?img=332987&w=800

http://hizliresimyukle.com/view-pic-img.html?img=332985&w=800

Bu açıdaki fotoğraflarda portların içinde kaynak artığı var gibi görünüyor, karşıdan bakınca akışı kesecek hiç bişey yok :)

Safak
24-09-2012, 20:16
Şükürler olsun... :D

Safak
24-09-2012, 20:17
*****, bu yaştaki S3/Cupraların pek çoğunda eksoz (turbo) manifoldu çatlak..
Çatlak olmayanların da çatlaması an meselesi..
Nihayetinde kaç senelik döküm parçalar..
Bu işi kökünden çözelim dedik, Sebo usta (Custom Garage) ilacımız oldu.

Sebahattin abi meşhur kaynak işçiliği ve paslanmaz çelik birleştirince, sonuç harikulade :)
Turbo flanşının orijinal yerde kalmasını tercih ettik, böylelikle downpipe tarafının da, basınç hattının da borulandırmasına tadilat yapılması gerekmeyecek.
Runnerları da orijinalden biraz geniş tutuk, böylelikle egt'den de biraz kazanmış olacağız.

Yapım aşaması;

http://hizliresimyukle.com/view-pic-img.html?img=332983&w=800

http://hizliresimyukle.com/view-pic-img.html?img=332984&w=800

Da daaaaaaan :)

http://hizliresimyukle.com/view-pic-img.html?img=332988&w=800

http://hizliresimyukle.com/view-pic-img.html?img=332987&w=800

http://hizliresimyukle.com/view-pic-img.html?img=332985&w=800

Bu açıdaki fotoğraflarda portların içinde kaynak artığı var gibi görünüyor, karşıdan bakınca akışı kesecek hiç bişey yok :)

Şu kareleri kaç aydır bekliorum... Bakmaya doyamıyorum

ramo35
24-09-2012, 20:19
ooo genco hayırlı olsun tekrar tur beklerim gene:D

CLIORS
24-09-2012, 20:20
Maşallah çok kaliteli işçilik, s3 gün geçtikçe gençleşiyor.

Trance-R
24-09-2012, 20:20
şükür , egzos manifoldu da tamam ,

Güzel olucak herşey :)

TorqueTuning
24-09-2012, 20:21
Nihayet ulennn! :D

kurtbil
24-09-2012, 20:22
Sonunda çatladı,patladı derdi bitti,s3 ümüz güzel olacak :)

63owen63
24-09-2012, 20:22
Maşallah kocaman :)

otto985
24-09-2012, 20:54
Ohh ohh nefis olmuş yapanın ellerine sağlık.Seninde kesene bereket abi inşallah bundan sonra sorunsuz keyifle binersin :)

yavuz364
24-09-2012, 21:03
Güzel olacak güzel :) Maşallah..

outlaw
24-09-2012, 21:03
hayırlısı olsun ukku cok guzel duruyor..yarin belki ugrarim yaninza

ukku
24-09-2012, 21:04
teşekkürler beyler :)

hayırlısı olsun ukku cok guzel duruyor..yarin belki ugrarim yaninza

montaj çarşamba müdür, yarın kadıköydeyim, adaleti sağlamaya devam :D

Güzel olacak güzel :) Maşallah..

panpacım hakkın ödenmez. :)

JDM VTİ
24-09-2012, 22:31
bu araba stokluktan cıktı modifiyeli, çekiceğin videolarda bunları belirtmelisin. gizli spec yapmayalım.
s3 yürümez yoksa.....

:D:D maşallah 41 kere.

emre_
24-09-2012, 22:40
Sonunda iste buuuu :D etiket s3 :D

morgy_drag
24-09-2012, 22:54
eehh senii be..manıfold bildiğin ateş ediyor :D
maşallah ıscılık cok guzel duruyor panpa..
aracın bitmiş halini cok merak ediyorum yaa..

dipnot.. dip bassan tadından yenmez.. (manifoldun fotosunu gorup basmak aklına gelen masum koylu)

ukku
24-09-2012, 22:59
bu araba stokluktan cıktı modifiyeli, çekiceğin videolarda bunları belirtmelisin. gizli spec yapmayalım.
s3 yürümez yoksa.....

:D :D maşallah 41 kere.

hüleeeeennnn :D

montaj bitsin de, bu işin daha yazılımı var. 0.8 bar basıyor garip. fukara basıncı :p
1.3 basıp hala stock dicem. bilgine.

Sonunda iste buuuu :D etiket s3 :D

hahaha itin kopuğun gözdesi :D

eehh senii be..manıfold bildiğin ateş ediyor :D
maşallah ıscılık cok guzel duruyor panpa..
aracın bitmiş halini cok merak ediyorum yaa..

dipnot.. dip bassan tadından yenmez.. (manifoldun fotosunu gorup basmak aklına gelen masum koylu)

orijinal yaylarımızla mutluyuz panpacım. :)
bitmiş halini en çok ben merak ediyorum. takribi 270-280 hp olacak. adam olana çok :D

Schumi
25-09-2012, 01:10
Hayırlı olsun manifoldun Ukku. :D

taytay
25-09-2012, 08:28
manıfold çok iyi olmuş ukkucum 2012 s3 oldu artık maşallah :)

OffLineR
25-09-2012, 08:37
S3 bu. S3 denince bir durup düşünmek lazım :)

Kazasız, belasız ve cezasız günlerde binmen dileğiyle Ukku :)

Bu sene de büyük bir buluşma yapsaydık da görseydik yeni kuzuyu.

alperkirman
25-09-2012, 08:49
maaşallah utku sıkıntısız bi şekilde kullanırsın inşallah
manifold işine giricektin neden oemin fotokopisini çektin birazdaha işlevi yüksek ( boynuz tip )
bişeyler düşünmedin?

ukku
25-09-2012, 09:07

:)

Teşekkürler :)

Bu sene hiç bişeye vakit bulamıyorum, bir vakit ayarlarsam meeting de yapacağım ama şu an benim için çok zor görünüyor :(

alperkirman
25-09-2012, 09:17
direk resimlere odaklanınca :D:D
hayırlı olsun

ukku
25-09-2012, 09:44
manıfold çok iyi olmuş ukkucum 2012 s3 oldu artık maşallah :)

Taytaycığım, gerek yürüyen aksamı, gerek frenleri, gerek de gidişi ile sıfıra yakın bi kondisyon yakalamaya çalıştım. Bayağı da oldu gibi :)
Teşekkür ettim.

zx-10rr
25-09-2012, 11:35
UTKUCUM bunuda hallettin.hadi bakalım devamını bekliyoruz:)

@Lp2
25-09-2012, 11:41
maşallah kanka cok guzel olmus custom garage de guzel ıscılık yapmıs

ukku
05-10-2012, 01:38
Şu Polo GTI furyasına galiba ben de katılacağım... Maddi sıkıntıyı aştım gibi görünüyor. :)
Yani, doğru düzgün s3 isteyen olursa verebilirim. :D
Sıfır turbo, sıfır eksoz manifoldu (yedekli :D), sıfır maf, sıfır diskler-balatalar (ebc) vs. vs. olmak üzere rutin bakım harici yaklaşık 5 liralık faturalı güncel bakım listesi var.. Uzun süre sıkıntısız kullanmak üzere ciddi bi restorasyon yaptım ancak çok km yapmaya başlayınca Polo GTI'ın yakıttan kendisini amorti edeceğine kanaat getirdik :D
Gidişi, duruşu, dönüşü, alt takım rijitliği vs. vs. Türkiye'de en iyilerden bi tanesidir. Bisürü bilen arkadaş var, referansı boldur.. :)

BurakCengizhanoğlu
05-10-2012, 01:45
Ah param olsa :)

morgy_drag
05-10-2012, 02:20
Ne diyelim..
hayırlısı olsun utku cum..
Alan adam omur boyu duacın olur..

zx-10rr
05-10-2012, 07:44
Şu Polo GTI furyasına galiba ben de katılacağım... Maddi sıkıntıyı aştım gibi görünüyor. :)
Sıfır turbo, sıfır eksoz manifoldu (yedekli :D), sıfır maf, sıfır diskler-balatalar (ebc) vs. vs. olmak üzere rutin bakım harici yaklaşık 5 liralık faturalı güncel bakım listesi var.. Uzun süre sıkıntısız kullanmak üzere ciddi bi restorasyon yaptım ancak çok km yapmaya başlayınca Polo GTI'ın yakıttan kendisini amorti edeceğine kanaat getirdik :D
Gidişi, duruşu, dönüşü, alt takım rijitliği vs. vs. Türkiye'de en iyilerden bi tanesidir. Bisürü bilen arkadaş var, referansı boldur.. :)

utkucum s3 için güzel bir fiyat verir misin bana.

dragon07
05-10-2012, 07:46
ciddi alıcıyız fiyat alalım zahmet olmazsa

wolkanku
05-10-2012, 08:17

hayırlı olsun ukku :)
ben de polo tdi alacağım gibi, chipleyip seni kovalarım artık :D

ukku
05-10-2012, 09:03
beklerim :) :)

taytay
05-10-2012, 09:24
hayırlısı olsun ukku şu an alınabilicek en iyi s3 lerden biri bence tek tek ne yaptıkların çoğunu biliyorum vag dan anlıyan adamsın senden araba alınır gönül rahatlığı ile binilir ben almayı düşünüyodum ilerde biliosun nasip değilmiş inş değer bilen birine gider izlemeye devem ederiz.

G_TT_I
06-10-2012, 13:26

Sıfır orjin turbo'nun bugun sıfrı kac para?

Ali K.
06-10-2012, 16:15
Maşallah Allah nazarlardan korusun kazasız belasız sürüşler :)

alperkirman
06-10-2012, 16:19

gt30kadar vardır :)

ukku
06-10-2012, 19:22

Doğuş oto'da 5'e yakın :)
Dışarda orijinal 2100-2200 tl civarı.

ukku
08-10-2012, 00:16
Boyaları atmış jant göbeklerimiz vardı....
Vardı.. O kareler tarihin tozlu raflarında yerini aldılar bile!
Şafak başgan adalet dağıttı!

Zımpara, pasta, falan... Jant göbeğini ciddiye aldık!

http://c1210.hizliresim.com/12/8/drw3g.jpg

2012'nin icadı, sprey boya!

http://c1210.hizliresim.com/12/8/drw3q.jpg

Bu da bitmişi ile zamanın bitirdiğinin farkı:

http://c1210.hizliresim.com/12/8/drw3v.jpg

Safak
08-10-2012, 00:18
Boyaları atmış jant göbeklerimiz vardı....
Vardı.. O kareler tarihin tozlu raflarında yerini aldılar bile!
Şafak başgan adalet dağıttı!

Zımpara, pasta, falan... Jant göbeğini ciddiye aldık!

http://c1210.hizliresim.com/12/8/drw3g.jpg

2012'nin icadı, sprey boya!

http://c1210.hizliresim.com/12/8/drw3q.jpg

Bu da bitmişi ile zamanın bitirdiğinin farkı:

http://c1210.hizliresim.com/12/8/drw3v.jpg

:alright: Evet...
Beraber yürürdük biz bu yollarda... Hedef 2031!!!

morgy_drag
08-10-2012, 00:20
gergınlık&rijitlik gunden gune artmakta :D

Safak
08-10-2012, 00:25
Ukku :
-Uçaklar dört çeker olsaaa... Uçak alırım Şafo...
Şafo:
-Çekil pampa foto çekiom minako.

http://c1210.hizliresim.com/12/8/drw97.jpg

ukku
08-10-2012, 00:30
Hahaha yine insan gibi olmadığımızın ispatları... :D

kurtbil
08-10-2012, 00:34
cıncık olmuş :)

morgy_drag
08-10-2012, 00:43
olm satıcam matıcam dıorsun..
satmadan az ekmeğini ye su arabanın :D
anladın sen onu :D

ukku
08-10-2012, 00:45
olm satıcam matıcam dıorsun..
satmadan az ekmeğini ye su arabanın :D
anladın sen onu :D

GTI'ın bütçesi hazır da, inan hiç elim gitmiyor ilan milan yapmaya...
Dur aklıma getirme, yarın bi yıkatayım, o görüntüyle rahat 1 ay ertelerim zaten :D

morgy_drag
08-10-2012, 00:46
GTI'ın bütçesi hazır da, inan hiç elim gitmiyor ilan milan yapmaya...
Dur aklıma getirme, yarın bi yıkatayım, o görüntüyle rahat 1 ay ertelerim zaten :D

e ne guzel ıste..o butceyı koy buna..hepberaber ucalım :D

dıpnot:o 1 ayda getır ızmıte..ben yıkatmaya gıdıp geleyım sununla :D

levent
08-10-2012, 00:55
Doğru adreste doğru çözümlerle en kısa ve en ucuz olan alternatif yol üzerinden göbeklerde yenilenmiş, mis olmuş. yapımda ve yayında emeği geçen şafak başta olmak üzere, utku, mekan sahibi kemal ve yancısı, aynı zamanda utku ile şafak'ın almancı dostları yavuz'a teşekkürlerimi iletmek istedim buralardan, yaklaşık 235km uzaktan (dükkana olan mesafe yanlış olmasın :)) ellerinize sağlık beyler :D

ukku
08-10-2012, 01:01
Doğru adreste doğru çözümlerle en kısa ve en ucuz olan alternatif yol üzerinden göbeklerde yenilenmiş, mis olmuş. yapımda ve yayında emeği geçen şafak başta olmak üzere, utku, mekan sahibi kemal ve yancısı, aynı zamanda utku ile şafak'ın almancı dostları yavuz'a teşekkürlerimi iletmek istedim buralardan, yaklaşık 235km uzaktan (dükkana olan mesafe yanlış olmasın :)) ellerinize sağlık beyler :D

ne teşekkürü yav, rica ederiz, bi dahakine getir komple jantları da boyayalım :D :D

JDM VTİ
08-10-2012, 01:05
oo bizim evimizin buralara gelmişsiniz ya :)

maşallah aracın duruşunu cok beğeniyorum. a3 kasasını sevdirdi bana senin kırmızın ve siyahın

levent
08-10-2012, 01:07
ne teşekkürü yav, rica ederiz, bi dahakine getir komple jantları da boyayalım :D :D

nasıl methanol amaaaan gaz veriyorum ama :D

Gokhan43
08-10-2012, 01:08
Yaslanmayın beyfendi, çiziyorsunuz :p :D

ukku
18-10-2012, 13:53
Arka arkaya 4 kare :)

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/522883_10151248619235979_23446298_n.jpg

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/320424_10151248619310979_1146150616_n.jpg

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/208141_10151248619395979_526518106_n.jpg

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/383524_10151248619485979_859544588_n.jpg

JDM VTİ
18-10-2012, 13:56
oh lastikler ne cok sevinmiştir şimdi :D

ukku
18-10-2012, 13:57
Lastiklerin daha çok sevindiği karemiz de mevcut...
:D

http://imageshack.us/a/img641/6462/img483421copycopy.jpg

JDM VTİ
18-10-2012, 13:59
video yok mu video.

baya zevkli dönmüşün gibi duruyor :)

ukku
18-10-2012, 14:02
Video var da, ismi lazım değil, bi jettalının telefonunda... :D
Bana bir ulaştırsın, ekleyeceğim :D

JDM VTİ
18-10-2012, 14:08
o ismi lazım değil pek bekletmez ama, severim kendisini kerata iyidir :P:D

civic@ef
18-10-2012, 14:39
lastiklerin kulağını cınlattığı kesin :) maşallahı var

otto985
18-10-2012, 15:12
Aaa kayan S3 :)

alperkirman
18-10-2012, 15:41
hiçmi acımadınla bu arabaya o fotoları verirken :D

taytay
18-10-2012, 15:59
içimden nedense yaratıksın yazasım geldi :D
maşallah s3 cüğümüze :) aahaha

focus musty35
18-10-2012, 18:52
güzel fotolar temız s3 cok az kaldı

ukku
18-10-2012, 20:12
teşekkür ediyorum :)

Schumi
18-10-2012, 23:18
Fotolar çok kıyak Utku. Hele o ciddi açı olanda el sallıyorsun gibi çıkmış kameraya. :D Sempatik şey seni. :D

ukku
19-10-2012, 00:04
Sağol şumii, çok şekerim, evet farkındayım. :D

34ace97
16-12-2012, 18:18
maşallah temiz bir s3 bir ara satılıkdı hala satıyormusunuz?

Schumi
16-12-2012, 18:29
Araç satıldı.

34ace97
16-12-2012, 18:42
Araç satıldı.

Bilgilendirme için teşekkürler

screamforce
07-07-2015, 03:40
maşallah güzel olmuş

abicim taaa 2012 deki konuları hortlatmışsın bea :D efsane hort olmuş

gökberk
07-07-2015, 04:05
Polo'dan sonra Z3 aldı galiba Utku. Bu adam seviyor bu işi.
Maaşallah diyelim o zaman :)

-Murat Özcan-
07-07-2015, 11:29
Çok diri maşallah