Orijinalini görmek için tıklayınız : c20xe yardım
Splendour
05-07-2012, 22:12
kardeşlerim,abilerim, aracımda conta yaktım ve açmışken adam akıllı değiştirelim dedik 12,5 cr wössner piston da listemizde olanlardandı.bugün bir abim dediki krank dayanmaz vs.daha önceden c20xe ye böyle bir piston takan varmıdır nelerin değişmesi gerekir getirisi egzantrikle beraber olurmu.yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim.teşekkürler.
krank dayanmaz derken ? yataklardan falanmı bahsetti acaba yoksa direkt olarak krank milinin kırılmasındanmı :O
gerçekten merak ettim mümkünmüdür böyle bişey ?
Splendour
05-07-2012, 23:06
bilemiyorum işte,acayip kafamda soru işratei kaldı.
kesin konuşmayım o motor hakkında bilgim yok ama, atmosferik besleme olan bi araçta (yanlış vitese geçmeden) o tip şeyler çok mümkün gelmedi bana.. bilenler aydınlatır umarım
Kadett_gsi
05-07-2012, 23:18
Stock krank + kol , standart yataklar + 12,5 cr wossner bizim setup 'imiz. Herhangi bib sikinti olmaz. Yuksek sikistirmaya gececeksen bence egzantrik sart. Haliyle desteklemek icin yazilimda gelecek. Emme de degistirilmeden olmaz :)
Splendour
05-07-2012, 23:23
yazılımla egzantrik vardı kafamızda ama emme derken direk lex tarzı manifoldmu yoksa işlemmi
Kadett_gsi
05-07-2012, 23:29
Egzantrik ve yuksek sikistirma ile artan hava ihtiyaci karsilanmali , lexmaul emme olabilir , daha ilerisi ITB olabilir ama benim onerim , arabayi ozellikle gunluk kullaniyorsan , lexmaul + ince conta +egzantrik + yazilim olur , hic wossner pistona girmeden. Ee kapak'a port polish te yaptirmak gerek tabi bunlarla beraber
19gokhan90
05-07-2012, 23:31
Hiç bişey olmaz, eğer olsaydı dün o listeye krank da yazılırdı :)
Splendour
05-07-2012, 23:33
Hiç bişey olmaz, eğer olsaydı dün o listeye krank da yazılırdı :)
:) kanka benim ondan bir kaygım yok zatende,bugün yine 1-2 sinir bozucu yorum alınca etraftan sorayım dedim
12.5 Piston, Egzantrik+ tyming, yazılım, kapak port polish, lexmaul. Bu speklerle düzgün toplanırsa bence çok keyifli hale gelir C20XE. Günlük kullanılıyorsa en idaal yapılacaklar bunlar bence.
keskinli_ali
06-07-2012, 08:09
yazılımla egzantrik vardı kafamızda ama emme derken direk lex tarzı manifoldmu yoksa işlemmi
kadett gsi nikli arkadaş tam anlamıyla ihtiyaçlarını anlatmış. sana kalan güzel ve düzgün bir usta bulup bu işi hatasız yapmak
CorsaGSI
06-07-2012, 08:26
kardeşlerim,abilerim, aracımda conta yaktım ve açmışken adam akıllı değiştirelim dedik 12,5 cr wössner piston da listemizde olanlardandı.bugün bir abim dediki krank dayanmaz vs.daha önceden c20xe ye böyle bir piston takan varmıdır nelerin değişmesi gerekir getirisi egzantrikle beraber olurmu.yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim.teşekkürler.
Görkem kandırdık biz seni krank desteklemez tabi :) sende inandın mı bize :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Böyle şeylere fazla kafa yorma kafayı yersin, herkesi dinleme arabanın başını yersin :)
KA®ANLIK
06-07-2012, 08:32
Egzantrik ve yuksek sikistirma ile artan hava ihtiyaci karsilanmali , lexmaul emme olabilir , daha ilerisi ITB olabilir ama benim onerim , arabayi ozellikle gunluk kullaniyorsan , lexmaul + ince conta +egzantrik + yazilim olur , hic wossner pistona girmeden. Ee kapak'a port polish te yaptirmak gerek tabi bunlarla beraber
adam GSI King beyler,
dağılın !
biyaaadd
:nokta:
raptor_98
06-07-2012, 18:56
Görkem kandırdık biz seni krank desteklemez tabi :) sende inandın mı bize :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Böyle şeylere fazla kafa yorma kafayı yersin, herkesi dinleme arabanın başını yersin :)
ilk defa düzgün bişey söylemiş walla,o liste çıktıysa sıkıntı olmaz..ama yağ pompasını en başa yaz :))
Splendour
07-07-2012, 00:42
ilk defa düzgün bişey söylemiş walla,o liste çıktıysa sıkıntı olmaz..ama yağ pompasını en başa yaz :))
aynen yağ pompası olacak aga :)
tigrakaan
07-07-2012, 16:41
görkem aklıma geldi , şu sana krang dayanmaz vs diyen abiyi bigün bi buluşmaya çağırsana , belki dayanmayan kranglı c20 lerle roling yapmak ister tomcat le ;)
ali elbasan
27-09-2012, 10:07
ne oldu sonuc topladınızmı motoru aldınızmı 12.5cr piston neye mal oldu :)