Orijinalini görmek için tıklayınız : Detaylı ıc temızlık...
aracımın koltuklarının ve ıcının detaylı ıc temızlıge ıhtıyacı varda tavsıye edebılcegınız yer varmıdır yada kendım yapsam nasıl bır yol ızleyebılırım...
farklı deterjanlar var bol bol cıtılıyorsun en basıtınden halı sampuanı olur ıvır olur zıvır olur fırcayla olur bezle olur yanı olurda olur .
prof bırı yapsın dıyorsan pm atabılırsın.
Gel yapalim abi bizim oto kuaforumuz var :)
farklı deterjanlar var bol bol cıtılıyorsun en basıtınden halı sampuanı olur ıvır olur zıvır olur fırcayla olur bezle olur yanı olurda olur .
prof bırı yapsın dıyorsan pm atabılırsın.
doseme ok de koltuklar zor basaramam =)
Gel yapalim abi bizim oto kuaforumuz var :)
E Okan desene ya =) tamamdır sendeyım =)
Skyhawk34
06-07-2012, 08:33
meguair's all purpose cleaner konsantre sıvı 2 ölcek su 1 ölçek konsantre fıs fıs yapıyorsun ve emdiriyorsun komple araba 2 günümü aldı :)
meguair's all purpose cleaner konsantre sıvı 2 ölcek su 1 ölçek konsantre fıs fıs yapıyorsun ve emdiriyorsun komple araba 2 günümü aldı :)
apc yı 2ye 1 oranında kullanırsan dosemeye zarar vcerırsın.en az 5 e 1 yapman gereklı.her kumasta snnkı gıbı sonuc vermez bı bakmıssın bı taraf acık renk dıer yerler koyu renk
Sonuc 10 numara thanx to Okan DEPE :)
apc 2 ye bir aman diyim 1/10 basla 1/5 e kadar devam.
cok guclu aman diyim.
devil_berk22
11-07-2012, 15:26
aspirin veya kosla oxi denilen ürünü tavsiye ederim ikiside çok güzel ürün ılık suyla beraber uygularsan çok güzel sonuç alırsın ben tavan dahil temizlik yaptım sonuç olarak beğendim
AtmoSpheriC
21-07-2012, 14:59
kosla yı bizde denedik işe yarıyo
canpower
23-07-2012, 14:34
bu asprin döşemelere zarar vermez mi? kosla oxi action spreyle tavanı yaptım ama koltuklar pek olmadı.. acaba aspirin koltuklara olur mu?
asprini en az 1 e 5 sulandir.
bir zarar vermez
bi ben kosla ile iyi sonuç alamadım herhalde ne yaparsam hayapım her seferinde daldalı bi görünüm oluyo silme tamam da siz nasıl kuruluyorsunuz ?