Orijinalini görmek için tıklayınız : Siyah araba yardım
Merhaba aracım siyah bildiğiniz üzere siyah aracı temiz tutmakta zor oluyor komple yıkama,hızlı cila, pasta vs vs bütün uygulamaları genelde kendim yapmaya çalışıyorum aracımın koltukları deri+kumaş
özetle bunların hepsi için hangi ürünleri kullanmalıyım internette binlerce ürün var hangisinin iyi hangisinin kötü oldugunu bılemedıgım komple set önerisi istiyorum şimdiden teşekkürler :D
kickbuttowski
06-07-2012, 03:06
Uygulamayı kendiniz mi yapıyorsunuz? Makinanız var mı? Ne kadar bütçe ayırmayı planlıyorsunuz?
Kendim yapıyorum makinam yok ama çok uçuk fiyat olmadığı sürece alabilirim
Benimde nasipse 1 hafta sonra aracım boyadan çıkacak ve siyah. Konuyu takipteyim. Volkswagen Schwarz karar kıldık ama hata mı ettik bakalım. :)
kickbuttowski
07-07-2012, 17:49
Aracınızın temiz kalmasını istiyorsanız mecbur yıkayacaksınız başka çare yok.. yalnız yıkamayı bazı çözücülerle daha kolay hale getirebilirsiniz.. ayrıca kullanacağınız wax'ta aracınızın nispeten daha az kirlenmesini sağlar..
yani yapmanız gereken önce profesyonel bir uygulama daha sonra düzenli olarak wax..
Benimde demek istediğim hangi ürünleri kullanmalıyım bunu öğrenmek istiyorum :D
kickbuttowski
07-07-2012, 20:32
Profesyonel uygulamaya götürün onlar ne yapacaklarını bilirler.. Sonra bir kutu Collinite 915 alın 2 ayda bir wax yenilersiniz.. Birde Atas ürünleri satan bir yer bulup ordan temizlik ürünleri alabilirsiniz.. deri temizleyici jant temizleyici filan. Atas çok iyidir.
Ben bütün uygulamaları kendim yapmak istiyorum uygun ortamım var sadece gerekli ürünleri öğrenmek istiyorum :D
Siyah gerçekten çok zor ve sinir bozucu hele birde titiz olunca insanın kafası atıyo kaç kere kaplatmaya karar verdim sonra vazgeçtim :D
Ben benim kullandığım ürünleri yazıyım istersen bunlardan alıp kullanabilirsin ben memnunum. Öncelikle basınçlı yıkama makinası olarak karcher marka kullanmanı öneririm ben farklı bir marka aldım pişman oldum :/ şampuan olarak Meguiars Ultimate Wash & Wax Köpüklü Boya Koruyucu Şampuan kullanıyorum ve yıkamadan sonra cila olarak NXT kullanıyorum. Jantlar için Meguiars ın Hot Rims All Wheel Cleaner ürünü gayet başarılı son olarakta lastiklere ntx nin lastik spreyini almıştım ama tavsiye etmem hemen bitti çünkü onun yerine jel olanından alabilirsin.