Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aynan yok mu be adam!!

Quantum
06-07-2012, 12:25
Siz değil, başkası iyi şoförse kaza yapmazsınız..

Sollamalarda dikkat edin..

Bir tane dingil yüzünden, kendisi ile birlikte bir otobüs ve otomobil kaza yaptı.. Böyle çok salak var trafikte.. Dikkat edin..

Sürücünün gözünden kaza anı - Dünya Videoları - Habertürk Video (http://video.haberturk.com/haber/video/surucunun-gozunden-kaza-ani/63551)

orhan_guney
06-07-2012, 12:29
bizde olsa efes olurdu :) Lipton
kötü olmuş ama. salağın yüzünden.

siR
06-07-2012, 12:30
Sağlam dayaklık

kadir jdm civic
06-07-2012, 12:34
ama birazda sollayan adam çok çekilmiş kum tarafa kaptırınca kontrolu kaybetmış birazda onun kabahati var tabi sebebiyle arkasına bakmadan sollamaya kalkan araç ama kurtarılabilirdi....

borayuksel
06-07-2012, 12:46
ama birazda sollayan adam çok çekilmiş kum tarafa kaptırınca kontrolu kaybetmış birazda onun kabahati var tabi sebebiyle arkasına bakmadan sollamaya kalkan araç ama kurtarılabilirdi....

1 anlik refleks ile sert kirdi direksiyonu ama bence tum suc aynasi olupta bakmaya tenezzul etmeyen arkadasta, onca kisinin hayatini tehlikeye atmis, Allah gostermesin kimseye..

kadir jdm civic
06-07-2012, 12:52
1 anlik refleks ile sert kirdi direksiyonu ama bence tum suc aynasi olupta bakmaya tenezzul etmeyen arkadasta, onca kisinin hayatini tehlikeye atmis, Allah gostermesin kimseye..

tabiki tüm kabahat onunda şimdi sizinde başınıza geliyordur hatalı söförler yüzünden kaza atlattıgınız o yuzden herzaman böyle kötü söförler karşımıza çıkar benım başımada geleni söylıyeyım :

ailemle bayrama gidiyorum bilecegine yaklaşıyorum tek serit ozaman normal önum bomboş gidiyorum salak adam viraj çıkışında sollamaya kalktı direk kafa kafaya geldik hafif direksiyonu cevirdim aynalar çok yakın şekilde geçtik kurtardım ne frene bastım nede direksiyonu sert şekilde direksiyonu cevirdim ama başkası olsaydı belki kaza kaçılınmazdı...

SONE-R
06-07-2012, 12:53
konu başlığını "Ayhan yok mu be adam!!" şeklinde okudum.. :D :D göz doktoru neredeydi :D :D

dirk
06-07-2012, 12:53
sollamaya cıkmadan kornaya basıp kendini farkettirmek lazım istenmeyen sonuçlar vermemk için

ümitech
06-07-2012, 12:56
indirip o kazanın üstüne güzel bi dövecen gerizkalıyı

onurgoyunc
06-07-2012, 13:00
aslinda videonun cekildigi aracinda hatasi var, sollama önceligi genis aracin arkasinda giden arabada

By_HaNNibaLL
06-07-2012, 13:06
cok normal bu kadar mal varken

Quantum
06-07-2012, 13:12
konu başlığını "Ayhan yok mu be adam!!" şeklinde okudum.. :D :D göz doktoru neredeydi :D :D

Yaşlılık böyle bir şey işte Soner :D

SONE-R
06-07-2012, 13:13
Yaşlılık böyle bir şey işte Soner :D

evet.. zamana karşı gelecek kimse yok.. :D

Melih-Ö
06-07-2012, 13:14
Büyük dikkatsizlik resmen bu nedir ya..

doush
06-07-2012, 13:14
Merak ettiğim otobüs dolu muydu takla mı attı noldu :S

onursumer
06-07-2012, 13:39
ben genelde bu yuzden kornaya basıyorum farkediliyim diye

çünkü otobusun arkasındaki araç onu geçmeye odaklanmışsa arkasına bakmaya biliyor

CasabLanca
06-07-2012, 13:45
adam takla attıktan sonra el frenini mi çekti?

Patisever
06-07-2012, 13:46
ohanzi lan adam bir aynanan bak be yazık

Seven7
06-07-2012, 14:10
Aynı olay bizim de başımıza gelmişti, dışa kırmak yerine önümüzdeki arabaya doğru kırmıştık. Çiziklerle atlatılmıştı.
Yazık olmuş.

Baran^
06-07-2012, 15:30
Kazanın üstüne adamı arabadan indirip ağız burun dalıcan.

turbo&quattro
06-07-2012, 15:54
Tam kor noktasinda vuruyor . Aynaya bakipta gorememis olabilir .

Quantum
06-07-2012, 15:58
Tam kor noktasinda vuruyor . Aynaya bakipta gorememis olabilir .

Aynaya baktıktan sonra kafamı çevirip bakmak (kör noktayı da görüyorum böylelikle) reflex oldu bende..
Kafasını çevirip baksın ben ruh hastası mıyım bakıyorum :)

alperkirman
06-07-2012, 16:08
indirip o kazanın üstüne güzel bi dövecen gerizkalıyı

zaten arabadan inerken he is dead diyerek indi ...
acaba otobüsten çekilen kavga videosu varmıdır :D

BLuEBoY
06-07-2012, 16:21
aynı şekilde dönülmeze atlayan birisi yüzünden pazartesi günü bende kaza yaptım.. yapıcak bişe yok :D

kelalper
06-07-2012, 16:37
aslinda videonun cekildigi aracinda hatasi var, sollama önceligi genis aracin arkasinda giden arabada

sollama önceliği her zaman arkadan gelen arabaya aittir. Öndekinin görüş açısı daha dar olduğu için sollamadan önce arkasını kontrol etmesi gerekir.
Bu kazada fırlayan arabadaki şöför ölmediyse de ben öldürmüştüm dayaktan.

Mehmet Gazihan
06-07-2012, 16:41
aynı durum manisada abim 3 cocuguyla perperişan oldu , şükürler olsun hepsi hayatta..

bu hatayı yapan sürücülerin çoğunluğu yaşlı oluyor.. ezbere araba kullanıyorlar..

ben bakmadan çıkanı tersine hareketle yerine sokmak taraftarıyım.. en azından bu sekilde olay senin kontrolünde gelişiyor.. arkadan ittirildinmi ipin ucu kaçıyor..

tegci_09
06-07-2012, 16:48
bencede sola kıracağına sağa kıracaktı çıktığı yere sokacaktı :D

turbo&quattro
06-07-2012, 16:56
Aynaya baktıktan sonra kafamı çevirip bakmak (kör noktayı da görüyorum böylelikle) reflex oldu bende..

aynen abi sorma. Bende her defasinda mutlaka bakarak serit degistiriyorum :)

EvO 86
06-07-2012, 18:06

sizde zaten kural o degil mi ? Burda kural o :D her serit degistiriste once kafani cevirip bakmak zorundasin. Hatta sagdan cikarken kaldirim olsa bile (bisiklet vs icin) Aliskanlik olduktan sonra insan tedirgin oluyor bakmadigi zaman :D

Quantum
06-07-2012, 18:57

Sen de bak aman diyeyim..
Mal Texaslının teki gelip vurmasın güzel çocuğa sonra.. Nazar değmesin :)

(O buluşma fotolarının olduğu konuda aslan parçasının fotolarının altına bi nazarboncuğu fotosu koy.. Aklı gitti herkesin :) )

Dragger
06-07-2012, 19:01
Piyasa böyle mallarla dolu, çok dikkat etmek lazım...

HondatugraL
06-07-2012, 19:13
iyi kimseye bişe olmadı barı. O adamın yerınde olsam o kazada 1 ölü kesin olurdu kesinlikle biri yeşine kadar öncelik kafası olmak kaydıyla adam akıllı dalarım.

alfonso4474
07-07-2012, 09:37
3ude tuzla buz oldu o sola adam adamın belıne belıne vurcan sopayı valla

AhmetYılmaz
07-07-2012, 09:57
Adamın hiç suçu yokken. Mal çok etrafta.

mody
07-07-2012, 10:10
çok kötü bi durum, aynı durumda bende kaldım, maslak zekeriyaköy orman yolunda, adam aynasına bakmadan sollamaya başladı, ben tam kör noktasındayken, bordo bi doğandı, aynı anda kornaya bastım ve gaza oturdum kurtarırım diye nitekimde öle oldu, ama adam kornayı duyunca direk geri kırdı kendi şeridine doğru, öle olunca öndeki arabayı geçemeden arkasında spin attı ve ormana daldı, bende durdum hemen bana bişi olmamasına rağmen belki yaralanma vardır diye, kimsede bişi yoktu Allah'a şükür, yanında eşi vardı, o sızlanıyordu, hemen ambulans çağırdık ama gelince binmek istemedi. araba kenarda bulunan çitleri parçalamıştı, benden de şikayetçi olmak istediler arabanın üzerinde çizikler vardı, karakola gittik, böle böle diye konuyu anlattık, polisler dedi, senin bi suçun yok, amcayada şikayet etme, bizde bilmeyelim yoksa telçitlerin parasınıda senden almak durumunda kalırız dedi :( şuçsuzluğum polis nezdinde de onaylanınca amcanın hasarını karşıladık, çünkü amca çok üzülmüş ve maddi durumuda pek iyi değildi görüntü itibariyle.

Allah herkesleri korusun...

Ome_RS
07-07-2012, 10:51
ben olsam bodoslama girerdim o kafayı cıkartana aynı hızla ormana dogru yol alırdı dümdüz yolda ortalıgın a.... du

powerfuL
07-07-2012, 12:59
her ıhtımalı dusunuceksın abi

B.cihangir
07-07-2012, 15:33
otobüsün arkasındaki aracı kullanan kesin bayan!

Dookan
07-07-2012, 15:41
tam o.ç ya o onune cıkan ızlerken ne sovdum ya it oglu it e.kesin karıdır süren ondekini

emirarslan34
07-07-2012, 16:00
otobuste cıkmıs yoldan uff cok kotu olmus

RSX
07-07-2012, 16:22
Böyle şöför çok, adam yokuş aşağı L virajında sollama yapıyor bende yukarı doğru çıkıyodum kırmasam kafa kafaya giriyordum.

İbrahim Erdem
07-07-2012, 16:40
Kör nokta gibi duruyor adam biraz dışardan gelmiş. Ama insan bi kafasını çevirip bakar di mi mal oğlu mal işte.

erhanarici18
07-07-2012, 22:28
sollarken bile hep ufak bi korna patlatırım
DIT DIT

VTec_king
09-07-2012, 08:58
böyle gerizekalılar malesef var uzun yolda sollama yaparken genelde kornamı kullanırım çünki adam uzun süre gidince mala bağlayabiliyor sadece gözü önünü görüyor,

34btr1907
09-07-2012, 09:07

yurt dışında ehliyetten kaldım bu sebep yüzünden:D herşey tamam ,kör noktaya bakmayı unutunca bıraktılar acımadan ,iyi alışkanlıgın var valla, kaçımız bakmıstır bı düşünsün herkez:)

TigeR
09-07-2012, 15:30
trafikte çok

by_vtec
09-07-2012, 23:50
burası rusya ıse normaldır bence,cok sacma salak kazalar oluyor ızlıyorum..

ozkanfaruk
10-07-2012, 00:08
adamın dikiz aynasında kör noktada da kalmış olabilir. Videoyu çeken adam sollamayı,öndeki adamın çıkma ihtimaline göre önlem alarak yapmalı. Uzun yol dikkat kaybı olabilir illaki.

Gunes G.
10-07-2012, 00:27
Adam hata yapmis kazaya sebebiyet vermis, kendi de olumden donmus, siz hala adami dovme pesindesiniz ya bazen diyorum nasil bir yerde yasiyorum, cevredekiler nasil canlilar..

Rahatsiz misiniz arkadas dalmalar dovmeler? Siz ayni ya da benzer bir hatayi hayatiniz boyunca hic yapmayacaginizdan nasil bu kadar emin olup karsidakine dalmayi filan dusunuyorsunuz ya?

Biraz olgun olun arada sirada, en azindan ara sirayla baslayin, zamanla genele yayarsiniz...

Bu arada adam hakikaten kotu soformus, dikkatsiz hiyar orasi ayri.

Viper_Si
10-07-2012, 01:43
ben yazık otobüstekilere üzüldüm hiç suçları yok dümdüz giderken belkide takla attılar :S

Quantum
10-07-2012, 08:59
Adam hata yapmis kazaya sebebiyet vermis, kendi de olumden donmus, siz hala adami dovme pesindesiniz ya bazen diyorum nasil bir yerde yasiyorum, cevredekiler nasil canlilar..

Rahatsiz misiniz arkadas dalmalar dovmeler? Siz ayni ya da benzer bir hatayi hayatiniz boyunca hic yapmayacaginizdan nasil bu kadar emin olup karsidakine dalmayi filan dusunuyorsunuz ya?

Biraz olgun olun arada sirada, en azindan ara sirayla baslayin, zamanla genele yayarsiniz...

Bu arada adam hakikaten kotu soformus, dikkatsiz hiyar orasi ayri.

Valla kimsenin yaptığı şeyi sineye çekecek halim yok..

"İnsanlık halidir olur dediğiniz konuda hatalı kişi (bana göre ortadaki aynasına bakmayan sığırdır) bir aracın takla atmasına, bir otobüsün yoldan çıkmasına (muhtemel devrilmesine) sebebiyet vermiş.

Böyle bir konuda insanlık hali gibi bir kalıbın altına nasıl girebiliyorsunuz? Altınızdakileri atlı karınca mı sanıyorsunuz siz?

Ben eşşek miyim yolda psikopatça, paranoyakça dikkatli gidiyorum kafamdan bin tane ihtimal düşünerek araba kullanıyorum.

Aynısı sana yapılsın, çoluğun çocuğun yakının ölsün böyle bir mallık yüzünden, görelim senin bu şekildeki serin kanlılığını.. Adama dalıyor musun yoksa "yahu insanlık halidir" diyip mi geçiyorsun..

Elmayla armutu karıştırmayın.. Olgunluk başka bir konu, böyle bir hataya "insanlık olur böyle şeyler" demek bambaşka konu.. Saçma sapan yorumlar yazma..

Selametle..

Bu tip sollamalar yaparken belki aklımıza gelir bu video da biraz daha dikkatli oluruz diye konuyu açtım. Akıllarda kalır umarım.

Gunes G.
10-07-2012, 09:45
Sana yazmamistim, ama sende ayni sekilde dusundugune gore sana da gelsin o zaman.

Kaza bu kaza, adam bilerek isteyerek boyle bir hareket yapmamis, sigirligindan okuzlugunden kazaya sebebiyet vermis okey buna birsey demiyorum zaten, ama "ben olsam iner dalardim" diyen arkadaslara biraz sakin olun diyorum.

Sineye cekmekle ne ilgisi var? Kasit yok olayda, karsidaki de olum tehlikesi atlatiyor. Kasit olsa zaten sineye cekmek istemeyen cekmesin, sosyal mesaj vermeye calismiyorum farkindaysaniz.

Elmayla armutu karistirmiyorum, aksine kazayla bilincli yapilani ayirt edebiliyorum.

Bak tekrar yaziyorum sosyal mesaj filan vermiyorum, kasitli ustune kirma filan olsa sabaha kadar saldirmak serbest, ama su kazaya sebebiyet veren adama vurmakla, yolda onunuze cikan inege carptiktan sonra inip inege vurmanin farki yok. Ikisininde bilincli olarak yaptigi birsey yok ortada, ikiside okuzlukten kaynakli.

Yolda gece kopek saldirsa ona da mi dalacaksiniz ? Paso bi dalma cikma huyu var toplumda, mutemadiyen bir yerlere daliniyor, bir yerlerden cikiliyor sikinti burda...

wekoo
10-07-2012, 10:17
olan 3 arabaya oldu şimdi otobüsün şucu ne .......

Quantum
10-07-2012, 10:26
O takla atan arabada ailenden birisi olsa ve hayatını kaybetse, yine "Kaza bu kaza, adam bilerek isteyerek boyle bir hareket yapmamis" şeklinde düşünecek misin çok merak ediyorum.

VA_VTİ
10-07-2012, 10:43
Sollama yapan panik yapmasaimis kurtarabilirdi, karsidan gelen araba yokmus,

Gunes G.
10-07-2012, 11:17
O takla atan arabada ailenden birisi olsa ve hayatını kaybetse, yine "Kaza bu kaza, adam bilerek isteyerek boyle bir hareket yapmamis" şeklinde düşünecek misin çok merak ediyorum.

Boyle dusunmek dogru olani, dogrusu inip dalmak degil, bunun farkinda olmak bile yeterli, konuyu kisisellestirmeye hic gerek yok.

Zero
10-07-2012, 14:43
adam takla attıktan sonra el frenini mi çekti?

Tipik simdi seni opmeye geliyorum tribi o :D

5500
10-07-2012, 14:49
çok sakat.. aynısı başıma gelmişti, kıl payı kaçırdım. kafamı çıkardım, son anda kıçımda arabayı gördüm Allah korumuş.. sağlam küfür yemişimdir :D

edit: uzun yolda çok rahat mala bağlanabiliyor.. özellikle tek başınaysan

mmtrıza
11-07-2012, 12:45
arabadan indiğim gibi o adamı döverdim arkana baksana o ayna süsmü orda

BlackEmperor
11-07-2012, 12:53
dingil çok trafikte sinyal versende yavaş gitsende adam senin serit değiştirmek üzere olduğunu görsede tamponlar sevişene kadar frene basmıyor çekecen barettayı verecen ağzına mermiyi ...

AEAlmas
11-07-2012, 12:54
bir bizde böyle oküz var sanırdım :D

GörkemT.
14-07-2012, 00:51
böyle durumlarda kornaya basmak en mantıklısı kendını farkettırse böyle bişey olmazdı tabi ama otobusun arkasndakı adamda suc.

turbo&quattro
14-07-2012, 04:51
Dun ayni olayi birebir yasadim..

Onumde asiri yavas giden araci solladim tabi aynadan bakiyorum arkadakilerde sollayacakmi diye. Ayni anda iki aracta sollamaya cikti ve birbirlerine dokundular. Allahtan yol kurtarmaya musait ve hizda pek fazla yoktu. Yoksa ciddi bir kaza olabilirdi .

keskinli_ali
14-07-2012, 07:16
aynısı bi fransız plakalı gurbetçi ile yaşadım adam hem aynaya bakmaz hem suçlu hemde iki saat yolda kavga ettik böyle bişey olamaz nasıl bir zihniyet var anlayamıyorum

SErhat.
17-07-2012, 16:12
Gaza basıp arabayı yürütmek araç sürmek değil işte.

Bu arada yanlış anlaşılmasın ama araç içinde çalan şarkıyı bilen var mı?