Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fırsat sitelerinde satılan araç temizlik fırsatları

Uur
06-07-2012, 15:55
Arabayı 2.el aldığım için tavan,iç temizlik,motor yıkama,pasta cila,boya koruma gibi işlemler yaptırayım diyorum. Fırsat sitelerinde denk geldim 330 liralık pakedi 69 tl,59 tl gibi fiyatlara görüyorum. Bu fırsatları alıp kullanan varmı ? Hizmet kalitesi nasıldı ? :soru:

drummer582
06-07-2012, 16:35
Ben ankarada bir firmadan bu sekilde bir firsat aldim ama hic memnun kalmadim normal ilgilendikleri araclarla firsat kuponlu araclara farkli yaklasiyorlar farkli temizlik yapiyolar.ama her sirketin farkli hizmet politikasi vardir hepsini bir tutmak olmaz firmayi arastirmak lazim

erhanarici18
06-07-2012, 16:36
takpteyim konuyu bu firsatın ucundan döndüm
varsa yaptıran yorumlarını yazarsa iyi olur

orhan_guney
06-07-2012, 16:40
bende takipdeyim.

cagri-35
06-07-2012, 16:41
Eskiden çok kullanıyordum bu fırsat sitelerini, ancak sadece otomotiv değil her türlü sektörde her firma bir olmasada gerçekten aldıgın fırsattan ötürü sanki parayla değilde hayrına yapıyormuşçasına iş yapmaları, menüler olsun verilen hizmetler olsun eksik olması, beni baya baya soğuttu. Bu işlerin oturmasına daha Türkiye'de var bence. Büyük firmalar pazarda olsada kontrollerini yapmıyorlar, son topta firmada olunca herkes kendi kafasına göre takılıyor.

En son netten bir kahvaltı almıştım sözde 41 çeşit :) Masada 10 tane çeşit ya vardı ya yoktu. Yıkacaktım ortalığı bağırdım çağırdım bütün mekan galyana geldi garson sinirinden ağlayacak abi her haftasonu aynı olay, bıktım vallahi biz ne yapalım ne varsa onu getiriyoruz dedi, girdik içeri sahibini bulduk, anlattık durumu adamın dediği dahada komik :) Dün düğün vardıda , ondan çeşitlerimizde eksiğimiz var. Eee adamlar düğünde herhalde lor yada ahududu reçeli falan ikram ediyorlar :) Sonra çıkışıncada para iadesi yapalım dedi, duyan bütün mekanın yarısına yakını gelincede ben öyle birşey demedimlere başladı kıvırdı etti. Lanet ettiki hep birlikte firmayı arayıp şikayette bulunduk, incelenicek ceza kesicez, yaptırımımız var vs. dendi çok değil 1 hafta sonra aynı sitede aynı şekilde aynı yerin kahvaltı fırsatı çıktı :)

O sebeple normalde bu işleri yaptırdıgınız bir yer yada bir başkasının yaptırdıgı yer varsa referans olsun gidin pazarlıgınızı yapın cash para yaptırın işlemleri.

ef186
06-07-2012, 16:44
tech uzerindeki sponsorlarimiz indirimli hizmet vermekteler.
Hemde bu tip eksik gedik degil hakkiyla adam gibi ...

yusufaltintepe
06-07-2012, 16:55
Bir ara bir arkadas icin autowax firmasinda bu sekilde islem yaptirdik firma sahibi kendisi bile cok bisey beklemeyin demisti varin gerisini siz dusunun :)

powERS
06-07-2012, 17:26
firsat sitelerinden alınacak en guzel sey go kart :)

kot aldım lekelı cıktı gonderdım para ıstemedım urun ıstedım yokmus. para ıadesı yapcaklar kımbılır ne zaman

yıyecek aldık bızde arkadasla ne gelenler duzgundu ne de lıstedekınler geldı sacma sapan bısey cıktı. bıdahada almadık.