Orijinalini görmek için tıklayınız : e36 arka tekerler yalfalıyor..
big_spring
06-07-2012, 18:35
meraba arkadaşlar, 93 e36 ım var arka tekerlerin yalfaladığını farkettim jantlardan zannettim rot balansçıya gittim jantlar sağlammış. poryalardandır o tornada alnması gerekir dedi.. poryaların sökülüp takılması işçilik bakımından nasıldır. yani bi şanzıman indirmek, motor indirmek gibi zahmetli ve pahalımıdır yoksa dahamı basit ve ucuzdur???
bLackModeL
07-07-2012, 08:10
daha dün arkadasımın poryasını degıstırdık oyle zahmetlı bısey deıl cok yan verıyosan ondan egılmıstır yada bı yerlere dokundurduysan kaldırım gıbı yaptır kurtul kasıyo araba akıslerınde zarar gorur hemen yaptır bence pahalısına ucuzuna bakmadan kılıtlı varsa bıde daha cok kasıyo..
ilovedrifting
07-07-2012, 08:57
Bence torna işine hiç girme poryayı değiştir. Büyük bi ihtimalle çarpma sonucu poryan eğilmiştir. Bu esnada gözle görülmeyecek çatlaklar oluşmuş olabilir. Çatlak varsa zamanla daha da büyür. Yanlamayla olacağını sanmıyorum. Yanlamayla porya eğiyorsa bu araba onu hiç binme zaten.
big_spring
07-07-2012, 18:21
yanlarım ama öyle aşırıyıda kaçmam arada bi yani. sağ arka tekerin ordan bi darbe almıştı hatta dingil eğrilmişti doğrultuldu onun etkisi olabilirmi acaba. ama sol tarafta aynı yalpa yapıyor??
araçta jantlar standartmı 17 geniş taban yada 18 inçmi var ?
yanlarım ama öyle aşırıyıda kaçmam arada bi yani. sağ arka tekerin ordan bi darbe almıştı hatta dingil eğrilmişti doğrultuldu onun etkisi olabilirmi acaba. ama sol tarafta aynı yalpa yapıyor??
arkadaşım önce kendini bir tanıt :) ban yersin , burda kural böyle :) hoşgeldin
Soruna gelecek olursak; kesinlikle darbe varsa ondandır. Birde yanlıyorsan; poryeyi baktır yenisini al. Çok pahallı bir parça değildi
big_spring
23-07-2012, 20:10
arkadaşım önce kendini bir tanıt :) ban yersin , burda kural böyle :) hoşgeldin
Soruna gelecek olursak; kesinlikle darbe varsa ondandır. Birde yanlıyorsan; poryeyi baktır yenisini al. Çok pahallı bir parça değildi
k bakma bilmiyordum :) birazda erken cvp alma telaşası işte :) mersinliyim adamın abuzer bmw 320 coupem var :)
big_spring
23-07-2012, 20:12
araçta jantlar standartmı 17 geniş taban yada 18 inçmi var ?
205 47 17 lastik 18 inç 8 ofset jant var.
Burak Mehmet
23-07-2012, 20:15
205 47 17 lastik 18 inç 8 ofset jant var.
nasıl yani ??
cerkez_kral
11-01-2013, 18:37
nasıl yani ??
yıkıldım şuan :))
o yalpa lastıktendır .
yanlıs uretılmıs 1 eşi daha yoktur :
porya ıscılıgı pek pahalı bısey deıldır. yanı soyle solım bılyen ıscılıgın tornan tutsa tutsa 150 tl tutar.